>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

3. Runda FA Cup 06-09.01.2012

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Trudno nie zgodzić się z powyższą analizą, choć sam upatruję w tym meczu nieco innego rezultatu, a mianowicie zwycięstwa &quot;Kanonierów&quot;. Kurs jednak nie jest zachęcający i z racji tego nie polecam. O co najmniej dwubramkową wygraną będzie trudno, bardziej skłaniałbym się ku opcji 1/1, a najciekawszym typem jaki nasunął mi się u bukmachera Betsafe to 2-3 bramki po stronie londyńczyków.
Arsenal ma problem w ostatnich tygodniach ze strzelaniem bramek na Emirates. Od czasu meczu z Borussią Dortmund i zwycięstwa 2:1, &quot;Kanonierzy&quot; w żadnym meczu nie zdobyli przynajmniej dwóch goli. Teraz przeciwnik wydaje się teoretycznie łatwiejszy, więc według mnie nadszedł czas, aby piłkarze Wengera w końcu błysnęli skutecznością. Nie chcę wracać do czasów odległych, kiedy to powracający do Arsenalu Henry strzelał mnóstwo bramek Leeds. Bramkarze tej drużyny mieli go dość, bo zdarzały się pojedynki, w których 3-4 razy musieli wyciągać piłkę z siatki, właśnie po jego uderzeniach. Dzisiaj jeśli Francuz w ogóle zagra, będzie to może 15-20 minut. Z przodu powinniśmy zobaczyć natomiast błyskotliwego Koreańczyka Park Chu-Younga, który niestety nie dostaje od Wengera zbyt wielu szans na pokazanie swoich umiejętności. Zagrał w Lidze Mistrzów. Wówczas widać było, że odczuwa presję, piłka się go nie słucha. Przeciwnie w Carling Cup, bo w starciu z Boltonem pokazał się naprawdę z dobrej strony i dodatkowo strzelił efektowną bramkę. Podobnego scenariusza spodziewam się dzisiejszego wieczoru, bo jeśli nie teraz, to kiedy Park przekona do siebie szkoleniowca? Skład jaki deleguje do gry Wenger będzie mocny, zdecydowanie inny, aniżeli ten, w którym Arsenal wybiegał na murawę w Pucharze Ligi Angielskiej. Chęć do zdobycia trofeum w drużynie z Londynu jest naprawdę duża i jestem przekonany, że z Leeds &quot;Kanonierzy&quot; zagrają na dużych obrotach. W kolejnej rundzie czeka już Aston Villa, którą w razie awansu Arsenal podejmie również na Emirates Stadium. Losowanie w miarę sprzyja i to jest świetna szansa, aby zameldować się już niebawem w 1/4 rozgrywek. Myślę, że londyńczycy naprawią błąd sprzed roku i tym razem załatwią sprawę w pierwszym meczu.
Moja propozycja:

Arsenal strzeli 2-3 bramki - 2,00 Betsafe

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Puchar Anglii
Spotkanie: Arsenal - Leeds
Typ: Chamakh strzeli pierwszą bramkę
Kurs: 6,00
Bukmacher: Bwin
Analiza: Specjalnie wolałem poczekać na wyjściową jedenastkę Arsenalu, by mieć pewność, że Chamakh zagra od początku. Marokańczyk już od dawna nie zdobył gola, a spotkanie z Leeds to dla niego idealna okazja na przełamania tej niemocy strzeleckiej i pokazanie Wengerowi, że warto na niego stawiać. Za niebawem Marouane wyjedzie na PNA, więc nie będzie w stanie podczas treningów w Londynie przekonać
francuskiego szkoleniowca co do jego częstszych występów. Oczywiście nie jest w dobrej formie i pokazał to w kilku pojedynkach, lecz nie dostawał wtedy wielu minut na grę. Dlatego sądzę, że jako jedyny napastnik z Leeds strzeli jako pierwszy gola, bo na pewno stać go na to. Oczywiście typ jest ryzykowny, lecz przy takim kursie można postawić małą stawkę.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Tak jak zagrałem tak podam tutaj
Moim zdaniem bezpieczna linia under 3.5 gola, nie bardzo widzę kogoś kto mógłby tu nastrzelać tych bramek, owszem historia spotkań przemawia za over 2.5 ale ja skłaniam się ku ostatniemu pojedynkowi obu ekip na ES sezon temu, Leeds to ekipa z kawałkiem pięknej historii, na pewno nie przejdą obok meczu a obrona AFC to jakaś masakra dziś...
Zrobiłem rachunek sumienia dziś i nie gram od teraz live i okazyjnie na kartki ale tutaj na potrzeby forum podam typ:
Mikel Arteta kartka TAK 4.75 Arteta w obronie ?! to musi się skończyć kartką , sędziuje Clattenburg ;)

pitekk 69

pitekk

Forum VIP
Król powrócił, ma się zdrów ????
Naprawdę ogromny szacunek dla Henry&#39;ego. Ktoś powie - to tylko Leeds. To aż Leeds! Wspaniały powrót, do tego piękna bramka. I niezapomniane widoki po jej strzeleniu, a także po zakończeniu spotkania. Thierry - jesteś wielki!

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Aż łezka się zakręciła w oku, coś niesamowitego! Warto było czekać na taki powrót.
Przez cały mecz Arsenal miał przewagę, ale jak zwykle brakowało wykończenia. Aktywny Arszawin dawał sporo ożywienia, starał się też Ramsey, bezbarwny był Chamakh. Linia obronna nie miała w zasadzie dużo pracy, ale w końcówce Szczęsny musiał się nagimnastykować. Ogólnie ciekawy meczyk, Leeds po raz kolejny pokazało, że nie boi się silniejszych rywali. Szkoda, że trafili na Arsenal w tak wczesnej rundzie, zresztą podobnie jak rok temu.
No i uzupełnienie terminarza:
Arsenal - Aston Villa ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Niesamowite uczucie, gdy Thierry Henry trafił do siatki... Ciarki, radość, a nawet przytrzymane łzy... Piękny widok... Król powraca!

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
a nawet przytrzymane łzy
A tam,pewnie płakałeś ;) Nie ma się co wstydzić,bo prawdziwy facet też musi popłakać od czasu do czasu jak jest jakaś wielka chwila i się przyznaję,że sporo łez mi poszło :p
Nie ma co ukrywać,że Arsenal przez całe to spotkanie dominował nad drużyną z Leeds.Brakowało niestety wykończenia akcji jak to można zaobserwować od pewnego czasu..Liczę,że dzięki wspaniale ułożonej stopie TH14 nastrzelamy trochę brameczek w kolejnych spotkaniach.
Natomiast pawie zagroziły Arsenalowi tylko w końcówce i chyba tylko dlatego,że i sami gracze AFC byli w wielkiej euforii i pochłonięci wspaniałą atmosferą po strzelonej bramce.Drużyna z N Power żadnego porządnego pomysłu na grę nie miała,obrona Arsenalu praktycznie bezrobotna to nawet można Squillaciego pochwalić,bo nic nie zepsuł..
Na plus na pewno Arszawin o dziwo..Może tak..nie był to jakiś genialny jego mecz,ale przyrównując jak gra od dłuższego czasu to można uznać za ✅ Jeszcze Ramsey i AOC fajnie grali.Z młodego Anglika już za moment będą ludzie.Liczę,że posadzi Walcotta na ławce,który jak dla mnie zatrzymał się w piłkarskim rozwoju od 2-3 sezonów i nie ma nic do zaoferowania oprócz szybkości i jednego zwodu już znanemu wszystkim obrońcom w Anglii.Dziś jak wszedł to też mizeria była.
No to sobie skomentowałem ;) Na koniec napiszę,że 4 runda FA Cup za 2 tygodnie też będzie ciekawa.LFC- Man Utd i AFC - AV powinny stać na wysokim poziomie.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Niesamowite uczucie, gdy Thierry Henry trafił do siatki
W sumie jako kibic United czułem się podobnie. Cieszyłem się z tego gola prawie tak jakby grało United. Fajnie , że Henry wrócił , w sumie za dużo to się nie oglądałem na żywo jego meczów. Teraz trochę się to zmieni. Powrót na ✅ ale nie podobało mi się zbytnio jego zachowanie na boisku. Dużo dyskutował, wymachiwał rękami i ten głupi faul za który dostał żółtą kartkę jak bez piłki kopnął od tyłu rywala. Nie mniej fajnie będzie go pooglądać. Bo jak widać nosa strzeleckiego nie zgubił , bo akcję z zimną krwią wykończył.

Otrzymane punkty reputacji: +1
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dużo dyskutował, wymachiwał rękami i ten głupi faul za który dostał żółtą kartkę jak bez piłki kopnął od tyłu rywala. ć. Bo jak widać nosa strzeleckiego nie zgubił , bo akcję z zimną krwią wykończył.
Musiał ustawić młodzież :p A kartki pomimo głupiego faulu, nie otrzymał ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
A kartki pomimo głupiego faulu, nie otrzymał
to nie głupi faul a chamski, ale widać,że dla ciebie nic się nie stało bo nie dał mu kartki ... super podejście ???? Gratuluje!
To już wolę powrót Scholesa, który mimo,że zawalił bramkę na 2-3 to przyćmił graczy city celnością podań i wprowadził taki spokój jakby to był sparing a nie mecz z odwiecznym rywalem o awans w pucharze ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
to nie głupi faul a chamski, ale widać,że dla ciebie nic się nie stało bo nie dał mu kartki ... super podejście ???? Gratuluje!
To już wolę powrót Scholesa, który mimo,że zawalił bramkę na 2-3 to przyćmił graczy city celnością podań i wprowadził taki spokój jakby to był sparing a nie mecz z odwiecznym rywalem o awans w pucharze ;)
Ty to zawsze musisz napisać coś głupiego i po Twoich postach zawsze dyskusja wre. I z tego powodu to się ceni, ale gdybyś jeszcze pisał mądre rzeczy...
Jak można negować powrót Thierry do Arsenalu ? I w ogóle porównujesz to do powrotu Scholesa gdzie to zupełnie dwie inne historie.
Scholes nie zawalił gola bezpośrednio, ale jego złe &quot;przyjęcie/podanie&quot; było przyczyną utraty gola przez MU. Udało się wygrać, ale nie mów, że wprowadził spokój jakby to był sparing. Henry z kolei zdobył zwycięską bramkę i to po pięknej akcji i dał awans Kanonierom. Gdzie tu w ogóle porównywać te dwa wydarzenia i mówić jeszcze, że Scholes wypadł lepiej ...
Oba powroty cieszą bo się widziało mnóstwo wielkich spotkań obu panów przed laty i nie ma się dość.
Tak więc bobo pomyśl czasem przed napisaniem czegoś, pewnie nudzi Ci się znowu i takie głupoty piszesz ;)
Bez napinki!

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Tak więc bobo pomyśl czasem przed napisaniem czegoś, pewnie nudzi Ci się znowu i takie głupoty piszesz Bez napinki!
Napinka jest ze strony mikiego bo mowi ze nic sie nie stalo bo nie dostal kartki... Kompany też powinien może nie dostać kartki, w końcu nie dotknął Naniego ;)

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
A jak mówiłem o Scholesie to miałem na myśli to:
&quot;Wydarzeniem równie głośnym, co samo spotkanie, okazał się sensacyjny powrót do kadry mistrzów Anglii Paula Scholesa. Rudowłosy pomocnik, awaryjnie ściągnięty przez sir Aleksa Fergusona z piłkarskiej emerytury, wszedł na plac gry w 60. minucie gry, zastępując Portugalczyka Naniego.
Jak wyliczyli specjaliści z firmy OPTA, Anglik przez pół godziny pobytu na murawie wykonał 71 podań, czym nie mógł się pochwalić żaden z graczy Manchesteru City, rozgrywających pełne 90 minut. Co więcej, aż 97% z tych podań okazało się celnych i trafiło do partnerów z drużyny.
Anglik pobił pod tym względem swój &quot;wyśrubowany&quot; rekord z ubiegłego sezonu. Wtedy to, spośród graczy, którzy w Premier League wykonali ponad 1000 podań, miał on najlepszy współczynnik ich celności - wynosił on dokładnie 90,2%.&quot;
cytat z mufc.pl, tyle ode mnie.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Boże cóżem Ci uczynił, że mnie tak karzesz w tym życiu ... -.-
Przecież napisałem, że ten faul był głupi... A po przecinku - taki znak interpunkcyjny - jakbyś nie wiedział. Napisałem, że kartki nie otrzymał w odpowiedzi na post Konrada, który myślał, że takowa padła...
Jasne ;) Scholes zaliczył lepszy powrót, pomógł wygrać, opanował sytuację, błyszczał podczas spotkania i zachowywał stoicki spokój. Wiadomo zawodnik Manchesteru United ;)
Tak jak już napisał robston united xD - Zastanów się czasem, nad tym co piszesz... bo płacz i zgrzytanie zębów.
@ kunciapek - Dobrze, że niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem.

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
@bo86bo
Czytam już od dawna Twoje posty..I muszę stwierdzić,że często jesteś chyba najbardziej nieobiektywnym użytkownikiem tego forum i przynosisz wstyd takimi wpisami kibicom drużyny z OT.Ja rozumiem,że ktoś ma swoje zdanie.Ale,żeby wmawiać ludziom nieprawdę ? Rozumiem też,że możesz być fanatycznie nastawiony..Ja też jestem tak nastawiony w stosunku do Arsenalu,byłem na Highbury kilkakrotnie i na ES też kilka razy,wsiąkłem w to można tak to stwierdzić..Ale nie próbuję nikogo przekonywać do swoich racji na siłę.Rozumiem też,że chcesz wypowiedzieć sie o tym co myslisz,Ja też uwielbiam mówić czy pisać to co jest kontrowersyjne,bo taki jestem,lubię zamieszanie.Musze powiedzieć zawsze to co mam do stwierdzenia czy to się komuś podoba czy nie.Dlatego więcej czytam niż pisze,bo już nieraz była by afera a przecież tu nie oto chodzi,bo to jest forum bukmacherskie a nie danego klubu czy coś,żeby ciągle jakieś riposty rzucać czy się przepychać słownie..
Według Ciebie wszyscy w Man Utd są idealni,wspaniali technicznie itd.A to prawdą nie jest,bo po pierwsze nikt idealny nie jest.
I tak jestem fanatyczny,chodzę do pubu na mecze,wydaje kupę forsy dla klubu(gadżety,karta członkowska,akcje charytatywne itp) Ale potrafię stwierdzić mimo,że Thierry to mój mistrz,że NALEŻAŁA się żółta kartka,bo to głupi faul był..ALE gwiazdki typu Rooney potrafiły zachować sie o wiele karygodniej a ledwo max ostrzeżenie często było..To samo np tyczy się Lamparda przeciw Wolves gdzie z miejsca powinien wylecieć z boiska,ale jak mniemam oglądasz angielską piłkę od lat i powinieneś wiedzieć,że jednak graczy z nazwiskiem często się chroni słusznie lub nie.
Przepraszam że nie na temat,ale musiałem się wypowiedzieć..Nie obraź się bobo czy coś,tylko przemyśl swoje zachowanie ;) ;)

Otrzymane punkty reputacji: +9
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
I tak jestem fanatyczny,chodzę do pubu na mecze,wydaje kupę forsy dla klubu(gadżety,karta członkowska,akcje charytatywne itp) Ale potrafię stwierdzić mimo,że Thierry to mój mistrz,że NALEŻAŁA się żółta kartka,bo to głupi faul był..ALE gwiazdki typu Rooney potrafiły zachować sie o wiele karygodniej a ledwo max ostrzeżenie często było..
rooney nie jest dla mnie gwiazdą, dla mnie to od zawsze najemnik a w moich oczach przekreślil sie wtedy kiedy wypiął się na klub
Boże cóżem Ci uczynił, że mnie tak karzesz w tym życiu ... -.-
Boże czym mnie karzesz, że musze kłócić się z ludźmi którzy rzekomo oglądają mecze a nie wiedzą kto sędziował ;)
Czytam już od dawna Twoje posty..I muszę stwierdzić,że często jesteś chyba najbardziej nieobiektywnym użytkownikiem tego forum i przynosisz wstyd takimi wpisami kibicom drużyny z OT.
Może tym co mnie nie znają ale mam wiele kontaktów z ludźmi, kibicami United i oni wiedzą,że co mam powiedzieć to powiem... nie pisze po to,żeby ktoś mnie lubił czy plusowal, pisze co uważam a czy komuś się to podoba to jego indywidualna sprawa...dla jednych Tevez został oszukany przez United a dla drugich to frajerska masa... każdy ma swoj tok myślenia, czy mój jest poprawny nie wiem ale taki jest... nie jestem wyrocznią jak część z Was stara się być i nie mówię komuś,że ten jest zły a ten dobry... taki jestem i nie mam zamiaru się zmieniać a Wy jak chcecie to akceptujcie to nie, to nie... ja nikogo nie mam zamiaru zmieniać i sam nie pozwolę sobie na to aby ktoś mnie strał sie ulożyć pod swoje poglądy...
Ja nie mówię,że Henry to leszcz ale dla mnie mistrz jest nim zawsze a Henry pokazal się jako gbur faulując przeciwnika tylko dlatego bo ten okazał się lepszy.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Boże czym mnie karzesz, że musze kłócić się z ludźmi którzy rzekomo oglądają mecze a nie wiedzą kto sędziował ;)
Wybacz mi, albo wymierz karę sprawiedliwą! O ja nieszczęsny... Przyjdzie mi cierpieć i klęczeć na grochu...
Dobrze, że Ty oglądasz wszystkie spotkania i nigdy nie zdarza Ci się czegoś nie zauważyć, zapomnieć ;)

Ja nie mówię,że Henry to leszcz ale dla mnie mistrz jest nim zawsze a Henry pokazal się jako gbur faulując przeciwnika tylko dlatego bo ten okazał się lepszy.
Ile takich sytuacji ma miejsce w Premier League? Setki... Wyślij najlepiej Oficjalne pismo do FA, aby ukarały Henry&#39;ego za ten brutalny faul, za który powinna być żółta kartka co najmniej. (Tak, powinna być.)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom