>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka LOTTO Ekstraklasy (29.07 - 1.08.2016)

Status
Zamknięty.
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Pogoń - Śląsk
Typ: 1
Kurs: 2.20 ⛔
buk: bet365
Wynik:​

Śląsk dalej mnie nie przekonuje w tym co robi. Pierwsze dwa spotkania bardzo słabe w ich wykonaniu. Może i stwarzają sobie sytuacje bramkowe, lecz podobnie jak Lech nie potrafią tego wykorzystać. Myślę, że dziś będzie podobnie, i goście pójdą śladami Lecha. Pogoń również nie zaczęła tego sezonu najlepiej. Jednak dzisiaj grają u siebie, a teren w Szczecinie jest bardzo trudny do zdobycia - wystarczy spojrzeć na wyniki w poprzednim sezonie. Jedynym minusem u gospodarzy jest to, że prowadzi ich Moskal. Sorry, ale ten Pan powinien raczej prowadzić drużynę w 1 lub 2 lidze żeby nałapać trochę doświadczenia. Widać było co wyprawiał w Krakowie i dlatego też się go tam pozbyli. Jeśli Pogoń tego spotkania nie wygra to może polecieć pierwsza głowa w nowym sezonie. Jednak pomimo tego idę dalej w stronę gospodarzy, bo liczę na niezawodnego Zwolińskiego, który w poprzednim sezonie już wielokrotnie ratował tyłek Pogoni oraz przebłyski Murawskiego z Drygasem.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Z tym niezawodnym Zwolinskim to się zgodzę-on nigdy nie zawodzi i nie strzela bramek ????
Mecz z cyklu na przełamanie ale czy będzie to przełamanie Pogoni?Oj ciężko...Moskal to ja nie wiem co robi w Pogoni wariant oszczednosciowy.Wiekszosc trenerów ja potrafię rozpoznać po sposobie wypowiedzi.On mi wygląda na brak charakteru na ławce.Pogoń za Michniewicza miała wyniki ale te czasy minęły Kaziu zmienia styl gry ale wątpię czy cos z tego będzie.
Przyjeżdża Śląsk który nie zachwyca ale ma po punktcie z Legia i Lechem.Myślę ze dzisiaj zaatakują mocniej żeby sie przełamać i jeden gol to minimum.Ogólnie myślę ze mecz będzie overowy ale Pogoni to ja nie ufam.Stawiam na gole Śląska.

Śląsk over 1
2.150
Pinnacle
✅

Rozliczone po pierwszej połowie bo Pogoń nic nie gra.

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław
Godz.18.00
Bence Mervo strzeli kurs 3.8 @ Milenium ✅
Bence Mervo, zawodnik urodzony na wegrzech,napastnik.Rocznik 95. Kariera juniorska w Gyori Eto FC.2015 rok to MTK Budapest oraz przejscie do FC Sion skad zostal wypozyczony do Wks.Podczas swoich 10 wystepow strzelil 4 gole.W kazdym wystepie bardzo zaangazowny w gre,czytajacy swietnie gre,wychodzacy w tempo na pozycje.Lis pola karnego,mozna zauwazyc ,ze pilka go szuka.Wspomne o tym ,ze wraz z mlodziezowa reprezentacja wegier do lat 20 podczas Mistrzostw Swiata w 2015 roku strzelajac 5 bramek zostal krolem strzelcow tamtej imprezy,takze to jest facet od egzekucji jakiego nie bylo w Wks od czasow braci Paixao.
Z jego opini oraz jego agenta Adama Szmajdzinskiego mozna zrozumiec ,ze Bence jest glodny gry oraz chce bardzo pomoc Slaskowi ,ktoremu udalo sie go wypozyczyc do konca czerwca 2016 z Sion z mozliwoscia pierwokupu.
Stawiam,ze gosc walnie brame Portowcom juz w pierwszym wystepie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom