>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

3. kolejka LOTTO Ekstraklasy (29.07 - 1.08.2016)

Status
Zamknięty.
betxp 230

betxp

Użytkownik
Kolejka ogólnie nie jest przyjazna do typowania. Na pierwszy rzut oka.
Arka - Ruch
Arka to solidny zespół. Może bez fajerwerków, jednak wygrali wysoko z Wisłą. Niby wszystkie 3 bramki wbili na pół gwizdka. Pierwszy gol po rykoszecie, drugi po błędzie bramkarza, a trzeci po karnym, którego nie było. Jednak widziałem też Ruch... Mocno szczęśliwe zwycięstwo z Łęczną. Górnik miał słupek i poprzeczkę, a następnie kompromitacja w Białymstoku. Dodatkowo jak obserwuję kursy. Na Pinnacle jednorazowo poleciał dość solidne kurs na Arkę. Bardzo prawdopodobne, że Arka zamelduję się z kolejnymi 3 punktami. Sądzę, że będą oni punktować zwłaszcza w domu.
Arka wygra, średnia stawka (1.82) Pinnacle ✅
Lechia - Wisła
Ogólnie jakaś mania spadków kursów na Lechię u siebie się zaczęła od wiosny. Ledwo wystawiony zostanie kurs, od razu spada. Oba zespoły mają sporo problemów w tyłach. Lechia jest solidna w przodzie. Choć jeszcze nie jest przygotowana na 100% do sezonu. Puchną po 60-65 minutach spotkania. Wisła robiła sporo błędów w Gdyni. Wdowczyk do Gdańska przyjedzie i raczej na 3 obrońców nie zagra. To byłaby pewna przegrana. Tak czy inaczej bardzo ciekawi, czy Lechia znów przełoży u siebie tak dobrą formę jak na wiosnę. Patrząc na obie obrony. Wydaję się, że będzie over.
EDIT: Jutro Energa ma zostać głównym sponsorem Lechii, a dziś jest nowy właściciel Wisły. Jakub Meresiński wraz Markiem Citką. Meresiński chciał w maju przejąć Koronę, ale radni odrzucili jego pomysł. Podobno pierwszą jego decyzją miała być obniżka pensji zawodników. Wysłannik Wisły pojechał do Gdańska informować sztab trenerski i piłkarzy o nowym właścicielu. Pytanie jak to podziała na Wiślaków. Ja sądzę, że idą ciężkie czasy dla Wisły.
Over 2.5, niska stawka (2.01) Pinnacle ✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Arka - Ruch
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 1.95
bet: 365
Wynik: 3:0
⛔

Trzecią kolejkę zaczynamy w Gdyni, gdzie tamtejsza Arka podejmować będzie Chorzowski Ruch. Wybrałem typ, że obie drużyny strzelą gola bo wydaje mi się on być najbardziej prawdopodobny w tym meczu. Arka po ostatnim rozbiciu u siebie Wisły będzie chciała więcej i dziś wyjdą z kolejnym nastawieniem żeby odnieść zwycięstwo. Mnie jednak interesuje to żeby strzelili gola i tyle mi starczy. Potencjał w ataku jakiś tam jest, sytuacje podbramkowe również, dziś zapewne będzie ich sporo, a wystarczy jedną z nich zamienić na gola. O gościach pisałem tydzień temu, że młody atak Arak - Stępiński w tym roku mogą zrobić furorę. Goście po ostatnim laniu z Jagą i słabym występie zapewne dostali niezłą burę od swojego trenera, dlatego też dziś spodziewam się gości walczących, grających w piłkę, i co najważniejsze strzelających bramki.
20:30 Lech - Jagiellonia
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 2.05
buk: bet365

Wynik: 0:2
⛔

Gospodarze nie najlepiej weszli w ten sezon. Na dwa rozegrane spotkania zdobyli zaledwie jeden punkt, co na drużynę która ma walczyć o mistrza jest kiepskim wynikiem. Dziś przed nimi kolejne trudne starcie, bowiem Jagiellonia znowu zaczyna się podobać. Widać, że ten zespół dobrze przepracował okres przygotowawczy i teraz są tego wyniki. Wydaje mi się, że większość tego spotkania będzie się toczyło w środku i tego się obawiam. Lech nie strzela za dużo goli, a teraz po tak słabym początku ciąży na nich mała presja. Jagiellonia pomimo, że rozbiła tydzień temu Ruch, też zapewne dziś tyle okazji nie będzie miała. Jednak jeśli jak już jakieś okazje się pojawią, i piłkarze zamienią je na gole, to o Typ powinniśmy być spokojni.

K 2K

kfjatek

Użytkownik
Krotko bo z telefonu w wolnej chwili.
W Poznaniu dzisiaj spodziewam sie BTS. Lech w obronie mizerny, oslabiony brakiem Fina. Gumny, Nielsen, Wilusz, Kedziora to nie jest monolit.. Jaga w ofensywie wygladala fajnie w ostatnim meczu. Powinni cos strzelic. Lech na razie bez gola i gram po prostu na przelamanie.
1x2 poczekalbym na sklady, ale generalnie uwazam ze kursy w kierunku gosci sa calkiem calkiem. Jesli Urban znow znajdzie miejsce na boisku i dla Tralki i dla Tetteha, to spodziewam sie znow bicia glowa w mur, a co za tym idzie tez sporo cornerow. Jaga jak wiadomo, tez lubi ich troche nagromadzic.
Bts
Duzo cornerow.

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Ruch @ 5.40 Marathon ⛔
Taki kurs i to w naszej lidze? Na beniaminka tak pospadały kursy? Wielu ekspertów przed 1 kolejką, a nawet po niej skazywało Arkę na spadek wraz z Łęczną, a teraz po jednej wygranej tacy faworyci? Jak dla mnie duże value. W zespole Ruchu naprawdę ma kto strzelać. Jest Arak, jest Stępiński. Do tego Lipski potrafi zrobić coś z niczego, fajne skrzydła jak na nasze możliwości i nie najgorszy środek pola. Zdecydowanie słabsza formacja to defensywa, ale Zjawiński jakoś nigdy mnie nie przekonywał i nie będzie to golleador. Jak dla mnie bardzo duże value w takim kursie i polecam zagrać za parę drobnych ;)

wodzuzks 118

wodzuzks

Użytkownik
Napiszę parę słów na temat ostatniego jutrzejszego spotkania Lotto Ekstraklasy które rozpocznie się o godzinie 20.30. Do Płocka na spotkanie z miejscową Wisłą przyjedzie Legia Warszawa. Legia , która jak łatwo zauważyć w tym okreie jest skupiona przede wszystkim na eliminacjach Ligi Mistrzów, a nie na dobrych występach w krajowych rozgrywkach co oczywiście widać po wynikach. W tym spotkaniu zdecydowanie kierował bym się w stronę typu DNB na gospodarzy i to nie z powodu tego że jestem z Płocka i ślepo wierzę w swój zespół. Legia wyjdzie napewno trochę innym składem niż miało to miejsce w eliminacjach LM. Nafciarze w ligę weszli bardzo dobrze , nawet porażka z Piastem nie popsuła nastrojów panujących w zespole. Spotkanie w Gliwicach na pewno było do wygrania ale zabrakło skuteczności. W składzie na Legię powinien być juź Krivets który w spotkaniu Pp ze Stalą Mielec zaliczył bramkę i dwie asysty. Będzie to napewno na duży plus dla ofensywy Wisły. W Płocku całe miasto żyje tym meczem. Na trybunach powinniśmy mieć komplet a nawet nadkomplet. Byłem na ostatnim treningu Wisły i piłkarze wiedzą jak ważny dla płockich kibiców jest to mecz i jasno deklarują że czują się na siłach żeby ich nie zawieźć. Dlatego widząc zaangażowanie piłkarzy Wisły jakiego dawno w Płocku nie oglądaliśmy śmiało mogę stwierdzić że wspomniany powyżej typ ocena na 6/10

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska - Lotto Ekstraklasa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Wisła Kraków
Typ: 1/+2,5 ✅
Kurs: 2,70
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami hit tej kolejki. W Gdańsku na Stadion Energa Gdańsk Lechia Gdańsk podejmuje Wisłę Kraków. Po 2 kolejkach obie ekipy zdobyły po 3 oczka.
Lechia Gdańsk na własnym stadionie gra świetnie. Na 17 ostatnich meczy w Ekstraklasie ponieśli tylko 2 porażki 4 remisy i 11 zwycięstw 34:12 w bramkach. Do tego zwycięstwo w meczach towarzyskich 2:1 z APOEL 2:1 z Drutex Bytovia remis 0:0 ze Stomilem Olsztyn i porażka z Partizanem 0:3.
Co do Wisły to zdecydowanie gorzej grają w meczach na wyjeździe gdzie już w tym sezonie zostali rozbici 0:3 z beniaminkiem Arką Gdynia. W meczach towarzyskich padało dużo goli - ze Śląskiem remis 3:3, z Karvina porażka 1:2, z Ruchem remis 1:1 i zwycięstwo 3:1 z Zagłębiem Sosnowiec.
W tym meczu zdecydowanym faworytem jest moim zdaniem Lechia Gdańsk która ma dużo lepszych piłkarzy dodatkowo pozyskali najlepszego piłkarza w tamtym sezonie Wisły Kraków R. Wolskiego który coraz bardziej będzie się rozumiał ze swoimi partnerami co za tym idzie będzie coraz częściej asystował.
Obie ekipy zdecydowanie gorzej prezentują się w obronie a co ciekawsze obie ekipy grają 3 obrońców.
W tym meczu stawiam na zwycięstwo Lechii Gdańsk lecz przy słabej obronie Lechii Wisła ma szanse na strzelenie bramki co za tym idzie powyżej 2,5 gola w meczu również.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +10
abernardo 15

abernardo

Użytkownik
Napiszę parę słów na temat ostatniego jutrzejszego spotkania Lotto Ekstraklasy które rozpocznie się o godzinie 20.30. Do Płocka na spotkanie z miejscową Wisłą przyjedzie Legia Warszawa. Legia , która jak łatwo zauważyć w tym okreie jest skupiona przede wszystkim na eliminacjach Ligi Mistrzów, a nie na dobrych występach w krajowych rozgrywkach co oczywiście widać po wynikach. W tym spotkaniu zdecydowanie kierował bym się w stronę typu DNB na gospodarzy i to nie z powodu tego że jestem z Płocka i ślepo wierzę w swój zespół. Legia wyjdzie napewno trochę innym składem niż miało to miejsce w eliminacjach LM. Nafciarze w ligę weszli bardzo dobrze , nawet porażka z Piastem nie popsuła nastrojów panujących w zespole. Spotkanie w Gliwicach na pewno było do wygrania ale zabrakło skuteczności. W składzie na Legię powinien być juź Krivets który w spotkaniu Pp ze Stalą Mielec zaliczył bramkę i dwie asysty. Będzie to napewno na duży plus dla ofensywy Wisły. W Płocku całe miasto żyje tym meczem. Na trybunach powinniśmy mieć komplet a nawet nadkomplet. Byłem na ostatnim treningu Wisły i piłkarze wiedzą jak ważny dla płockich kibiców jest to mecz i jasno deklarują że czują się na siłach żeby ich nie zawieźć. Dlatego widząc zaangażowanie piłkarzy Wisły jakiego dawno w Płocku nie oglądaliśmy śmiało mogę stwierdzić że wspomniany powyżej typ ocena na 6/10
zagram ten mecz, kiedy zobaczę jedenastkę Legii. Legia, może oszczędzać się na rewanż, ale wciąż jest lepsza od Wisły Płock. Forma Legii będzie rosnąć, jeśli będzie dobry skład gram Legia -0.25

R 28

roki1

Użytkownik
Lechia i Wisla to jak dla mnie to typowy mecz overowy i bts i pojde w ta stronel. Ostatnie mecze w ekstralasie to wlasnie overy i strzelone bramki. Mysle,ze teraz tez bedzie podobnie.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Lechia Gdańsk vs Wisła Kraków
Over 2.5 i BTS @ 2.30 bet365 ✅
Over 3.5 @ 3.20 bet365 ✅

Wisła ostatnie spotkanie wyjazdowe z Arką porażka. Nie można powiedzieć, że nic nie grali, bo mieli swoje okazje, brakło szczęścia.

Wybrałem połączenie takich kursów ze względu na to, że mecz będzie ofensywny, bramkarz Lechii jest niepewny, nawet jeśli dziś nie zagra to wchodzi za niego równie niepewny gość. Łatwo tracone bramki to bolączka trenera Nowaka, myślę, że i Wisła to wykorzysta. A siła rażenia Gdańszczan, jest mocna. Flavio Paixao, Krasic, Kuświk w całkiem dobrej formie. Jestem ciekaw jak długo Marco wytrzyma bycie rezerwowym :p.
Wisła - po kontuzjach wrócili Boban Jović i Denis Popović, a ważnymi punktami drużyny mogą być ponownie Richard Guzmics i Arkadiusz Głowacki.
Tyle ode mnie więcej pisać nie trzeba, bo będzie fajny ofensywny mecz, jeśli się rozstrzelają to zobaczymy sporo bramek , bo raz, że bramkarze niezbyt w formie, chyba, że zobaczymy zmienników, a i ofensywy an wysokim poziomie.
Lechia Gdańsk: Vanja Milinković-Savić?- Gerson, Mario Maloca, Jakub Wawrzyniak - Sławomir Peszko, Milen Gamakow, Michał Chrapek, Rafał Wolski, Milos Krasić, Flavio Paixao - Grzegorz Kuświk.
Wisła Kraków: Łukasz Załuska - Richard Guzmics, Arkadiusz Głowacki, Maciej Sadlok - Rafał Pietrzak, Krzysztof Mączyński, Patryk Małecki, Rafał Boguski, Jakub Bartosz - Paweł Brożek, Zdenek Ondrasek.

Co do spotkania Wisła Płock vs Legia Warszawa, dla mnie ciężko coś wytypować, dobrze Wisła zagrała u siebie z Lechią, ale potem dwie porażki z Piastem i ze Stalą w PP, kurs na Legię 2.1, ale nie wiadomo jakim składem wyjdą, bardzo możliwe, że znowu skończy się na remis.
a jakie są Wasze typy na to spotkanie ?

Otrzymane punkty reputacji: +6
G 370

golkiper

Użytkownik
ja dziś, tak jak wczoraj idę w kierunku rożnych. 2 mecze mocno ofensywnych zespołów. Przede wszystkim Lechia i Wisła. LEchia u siebie przemocna, tłuką wszystkich, Wisła całkiem nieźle sobie radzi, kto oglądał mecz z Arką widział że po prostu mecz im się nie ułożył spokojnie mogli ugrać remis ale nie szło im. Myślę, że mecz będzie otwarty. Oba zespoły grają 3-5-2 w tym momencie co sprzyja kornerom, gdyż robią się spore przestrzenie w bocznych strefach a wrzutki są wybijane przez trójkę stoperów, którzy się cofają. Oba zespoły mają kim straszyć z przodu. Ciekawe jak z bramkarzami. Lechia ma samych parodystów, ciekawe kogo dziś wystawi Nowak. W Wiśle też niepewnie, Miśkiewicz lubi walnąć babola, jest Załuska ale jest w klubie ponad tydzień i nie wiaodmo kogo wystawi Wdowczyk. Niepewni bramkarze też przemawiają za korkami. Dlatego w całorocznym polecam powyżej 9.0 rożnych po 1,72 lub powyżej 10 azjan 1,95.
Mecz Legii podobnie, sama Legia powinna nabić z 6-7 rogów, jak nie więcej, jednak z tym meczem czekam na składy, jeśli Hasi nie zarotuje zbyt dużo a czuję, że nie zarotuje, to do grania powyżej 10 rożnych no i Legia po 2,1 to dla mnie spore value. Ja jednak czekam na składy.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Lechia - Wisła
Typ: 2 ⛔
Kurs: 4.75
buk: bet365
Wynik:​

Tak jest, w dzisiejszym meczu szukam niespodzianki w postaci wygranej Wisły. Jak dla mnie kurs ewidentnie przesadzony i myślę, że warto spróbować. Lechia w ostatnim meczu gdzie przez ponad 80. minut grała w przewadze w Łęcznej, nie pokazała po raz kolejny nic nadzwyczajnego. Wiadomo, że kontrolowali grę i byli w większym posiadaniu piłki, ale to na tyle. Skuteczność słaba, i wymęczone zwycięstwo. Lechia natomiast świetnie spisuje się u siebie. Bowiem nie przegrali przed własną publicznością od 6 grudnia 2015 roku!. Jednak każda passa kiedyś się kończy, a Wisła nie jest byle ogórkiem do bicia, żeby wystawiać taki kurs. Ja w to wchodzę i również wam polecam.
20:30 Wisła Płock - Legia
Typ: powyżej 3.5 żółtej kartki
kurs: 1.65
buk: ziemniak/STS
Wynik:
Derby Mazowsza wracają do ekstraklasy po ponad ośmio letniej przerwie. Na to spotkanie wybrałem kartki. Dobrze wiemy, że w tak ważnym meczu derbowym, nie ma mowy o odpuszczaniu i spodziewam się, że tutaj będzie podobnie. Legia nie najlepiej zaczęła sezon ligowy, dlatego też muszą gryźć trawę w tym spotkaniu i walczyć do ostatniej minuty aby w końcu zainkasować trzy punkty. Wisła grając u siebie zapewne będzie chciała pokazać kto rządzi na boisku i na Mazowszu, dlatego bardziej po nich spodziewam się brutalniejsze gry. Sędzią tego spotkania będzie Pan Tomasz Musiał. W poprzednim sezonie na 26 po sędziowanych spotkań pokazał 100 żółtych kartek, co daje nam średnią 3.8 kartki na mecz. Myślę, że dziś Pan Musiał będzie miał pełno roboty, a kartki będzie pokazywać jednej jak i drugiej drużynie. Na koniec chce dodać, że kurs może nie jest za wysoki, ale warty gry.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Wisła Płock - Legia Warszawa✅ 2-3
Typ: 2 @2.10 Unibet

No to tak Legia może i w lidze gra lipę, a w eliminacjach ligi mistrzów to Nikolić ratuje im tyłek, ale jednak formę utrzymał tak? Wiadomo że w Legii nie zagrają Aleksandrow za czerwo i Guilherme bo kontuzja, jednak taki wariat daję opcję debiutu Steeven Langil dzięki temu mamy zgrany duet Langil-Moulin, a o tym że potrafili w taki sposób dawać show w Belgii każdy wie. Wisła przegrała ostatnio ze stalą Mielec w pucharze 4-3 i to w fatalnym stylu. Z piastem też nie zagrali dobrze. Legia wiadomo początek ma słaby, ale ilu graczy jechało na Euro? Potem odpoczynek i przygotowania krótsze, wiadomo że priorytet to LM, i parę graczy może odpocząć ale jeżeli dzisiaj na boisku zobaczymy duet Langil-Moulin i któregoś z napastników Nikolić/Prijović to o wynik będę spokojny.

Otrzymane punkty reputacji: +8
forfa 118

forfa

Użytkownik
Według mnie dobrym kursem na dziś jest granie rożnych na legie ????
Wisła Płock zdobya ich około 5/6 na mecz, legia dorzuci swoje 5 i już mamy 10 u buków widzę różnie np w Fortunie jest over 10.5 za 1.75

Co do Wisły dziś, będzie walczyć, kto zna Wisłe za charakter i sposób walki na pewno nie ominie dzisiejszego kursu, w piłce może się wydarzyć wszystko, ja stawiam na Wisłe mimo że kurs to 4.10 , bezpieczniejsza opcja to over 2.5 lub obie strzelą na TAK. Ale jako że to przyjaźni, (choć pare osób tak nie uważa) może być np 2:2. podwójna szansa na X2 też fajna sprawa.
Wątpię by Lechia zrobiła pogrom ma taką samą sytuacje co Wisła, gdyby grała np z Poogonia, lechem czy legia na pewno warto by było grać na 1, ale grają z Wisła z którą praktycznie zawsze są same remisy i co najważniejsze obie strzelają.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Wisla Plock ten mecz juz wygrala.
Chyba nie myslicie ze Legia sie bedzie zabijac w srodku miedzy meczami sezonu?
Jeszcze rozumiem z wrogami typu Widzew, Jagiellonia, Wisla, Lech zalezaloby cos ugrac
Ale ze swoimi fanbojami z regionu? Bez zalu puszcza im
Jesli Nikolic, PAzdan, Malarz dzis zagraja to skoncza tak jak Guilherme wystawiony w bezsensownym meczu z Jagiellonia czyli aut na kilka miesiecy i nici z transferu.l Jesli resztki rozumu w Legii zostaly to na ten mecz powinni wypuscic ochroniarzy, szatniarzy itp
Jesli by dzis wygrali a uwalili lige mistrzow wiecie co by sie dzialo? Prezesow i cale te mozgi z zarzadu brac kibicowska wywiozlaby na taczkach

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Na dzisiaj rzucił mi się w oczy fajny typ:

Kto pierwszy 3 rzuty rożne - Legia @ 1.70 Betano✅✅ tak jak przewidywalem kompromitacja Wisły Płock wygrywać 2:0 u siebie i przegrać 3:2 :cool:

Wojskowi po meczu na Słowacji mogą odetchnąć z ulgą. Grali jak zwykle w tym sezonie - bezbarwnie. Malarzinho z Nikolicem załatwili jednak bardzo cenne zwycięstwo na wyjeździe i można troszkę odetchnąć przed rewanżem. Czas wreszcie zdobyć 3 pkt bo w lidze odległa pozycja. Miałem dać czystą dwójkę lecz ta liga jest jak jej nazwa i nie wiadomo jaki dzisiaj wylosujemy wynik. Pewniejszy dla mnie jest typ na rożne. Legia musi przycisnąć, więc i okazji będzie więcej do rożnych. Liczę na Pana Fatalnego vel Kucharczyka, który potrafi szarpnąć na flance. Aleksandrow nie zagra, ale może to lepiej bo po tym co pokazywał w Trenczynie to się nóż w kieszeni otwierał.
Wisła Płock, dla mnie drużyna wypadek - przypadek w ofensywie. Oglądałem całe spotkanie w Płocku i chłopaki grali w 12. Bramkarz Lechii chyba po meczu dostał skrzynkę piwa od kibiców z Płocka. To co zrobił przy pierwszej bramce to komedia to samo karny , tempo jego reakcji jest na poziomie Andrzeja Gołoty u schyłku kariery. Koordynacja przy jego warunkach to nie jest mocna strona. Szkoda bo w poprzednim sezonie był mocnym punktem Lechii. Suma sumarum cały mecz stłamszeni na swojej połowie bez pomysłu na grę. Mecz w Gliwicach pokazał to samo tylko tu już tyle szczęścia nie było. Chociaż zaczęło się podobnie - piłka w pole karne , przypadkowe strącenie piłki,dopada do niej Reca - (swoją drogą przy golu był spalony) gol. Piast rozbity psychicznie po blamażu w pucharach, bez trenera, mega osłabiony potrafił się jednak pozbierać. To tylko pokazuję siłę Wisły a raczej brak jej argumentów, sam Furman utrzymania nie zapewni. Zobaczymy prawdopodobnie Kriwca aczkolwiek na pewno jest daleki od formy z Lecha. Liczę na pewne zwycięstwo Legii bo jest to klasę lepszy zespół. Do Płocka niedaleko, kibiców Legionistów w Płocku cała masa więc wsparcie będzie. Szybka wygrana i powrót do Warszawy. Co będzie przekonamy się o 20:30.​

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Wisla Plock - Legia Warsaw
Typ: under 2,5 ⛔
Kurs: 1.69

W Płocku mega mobilizacja na to spotkanie. Pod nieobecność kibiców Legii klub z Płocka udostępnił płocczanom sektor gości. Na stadionie puste miejsca będą jedynie w strefie buforowej. Zapowiada się komplet fanów na stadionie. Kasy już czynne dzisiaj od 12:00 w południe.
Do Płocka niedaleko, kibiców Legionistów w Płocku cała masa więc wsparcie będzie.
Właśnie nie będzie wsparcia Legionistów... chyba że kibice wejdą inkognito na sektory Wisły Płock. W mieście jest Audioriver na którym baluje 30 tys. ludzi od wczoraj - do jutra, a więc kibiców będzie nie tylko ze Stolicy, ale także z innych miast. Dlatego między innymi rezygnacja z sektora dla gości...
Ale wracając do samego meczu... Legia odczuwa zmęczenie grą co trzy dni - należy o tym pamiętać. Piłkarze Besnika Hasiego w ubiegłą środę grali mecz w ramach eliminacji Ligi Mistrzów, w Żylinie zmierzyli się z mistrzem Słowacji, drużyną AS Trencin. Gra nie była może powodem do zachwytu, ale ważne, że mimo słabego wrażenia legioniści wywieźli z trudnego terenu zaliczkę bramkową, która stawia ich w doskonałej sytuacji przed rewanżem w Warszawie, który już w przyszłym tygodniu przy Łazienkowskiej. Dzisiaj Legia będzie nieco podmęczona, co może stanowić mały atut dla gospodarzy.
Wisła ma swoje dwa asy w rękawie, które dzisiaj wystąpią od pierwszej minuty.. wiadomo o kim mowa - Dominik Furman i Siergiej Kriwiec. Na ich dobrą postawę liczą wszyscy kibice i działacze Nafciarzy.
Prognozowany skład - wg. gol24.pl
Wisły Płock: Seweryn Kiełpin - Cezary Stefańczyk, Przemysław Szymiński, Miroslav Bozic, Patryk Stępiński - Dominik Furman, Maksymilian Rogalski - Arkadiusz Reca, Mikołaj Lebedyński, Siergiej Kriwets - Dymitar Iliew.
Legii Warszawa: Arkadiusz Malarz - Łukasz Broź, Michał Pazdan, Igor Lewczuk, Tomasz Brzyski - Thibault Moulin, Tomasz Jodłowiec, Stojan Vranjes - Steeven Langil, Aleksandar Prijović, Michał Kucharczyk.
Jak typować dzisiejszy mecz?
Na moje oko raczej underowo. Legia z pewnością nie będzie chciała tego meczu przegrać, a Wisła remis z Legią... wiadomo... bierze w ciemno.
Jeśli padną bramki to raczej w drugiej części gry. Skromne 0:1 albo 0:0 - tak widzę ten mecz.
Bilet już kupiony ???? a raczej.. zdobyty ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Przepraszam za to ale ta liga jest porąbana. Gość NIE GRA rok w piłkę i jest uznawany za super wzmocnienie. As w rękawie błagam Cię Groven. Może i wypali kto wie, ale mówienie takich rzeczy o gościu co rok nie grał w piłkę jest śmieszne. Takie rzeczy tylko w LOTTO.
W sumie o meczu Wisły z Lechią zostało sporo powiedziane. Ja tylko podam ciekawy zakład jaki znalazłem:
Wisła over 0,75 1,781 pinnacle ✅
Wg. mnie linia powinna być na poziomie 1 a nie 0,75. A jak ktoś chce doczytać to wyżej sporo rzeczy zostało napisanych, szkoda powielać.

raveman 736

raveman

Użytkownik
a jakie są Wasze typy na to spotkanie ?
nie zagram tego meczu ale moim zdaniem efekt nowej miotły może tutaj zadziałać jesli mozna to tak nazwać. Lechia powtarzam to juz ktorys raz bedzie najwiekszym rozczarowaniem tego sezonu i tutaj bardziej bym szedł w strone Wisły z podpórką @2,10

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Wisła Płock - Legia Warszawa
Typ: 2 @2.10 Unibet

No to tak Legia może i w lidze gra lipę, a w eliminacjach ligi mistrzów to Nikolić ratuje im tyłek, ale jednak formę utrzymał tak? Wiadomo że w Legii nie zagrają Aleksandrow za czerwo i Guilherme bo kontuzja, jednak taki wariat daję opcję debiutu Steeven Langil dzięki temu mamy zgrany duet Langil-Moulin, a o tym że potrafili w taki sposób dawać show w Belgii każdy wie. Wisła przegrała ostatnio ze stalą Mielec w pucharze 4-3 i to w fatalnym stylu. Z piastem też nie zagrali dobrze. Legia wiadomo początek ma słaby, ale ilu graczy jechało na Euro? Potem odpoczynek i przygotowania krótsze, wiadomo że priorytet to LM, i parę graczy może odpocząć ale jeżeli dzisiaj na boisku zobaczymy duet Langil-Moulin i któregoś z napastników Nikolić/Prijović to o wynik będę spokojny.
Być może Legia wygra ale ta analiza to co to jest?XD Nikolic nie będzie co mecz tak gral zreszta kto normalny wystawi na pelne 90 albo na powazna grę najlepszego zawodnika na ktorym jest ciężar awansu?
O Belgach to piszesz jakby juz zbawili lige a to tak nie działa.
Puchar Poski ech ta analiza jest żałosna naprawde 0 wiedzy masakra.
Bet na Legie może dzisiaj wejdzie ale takie bety oznaczają przegrane życie.
Zagram Wisla+0.5 wejdzie spokojnie później dopisze.
Troche smutne ze ktos z ranga znawca pisze tak oczywiście specjalność inna ale tak pisac o Legii no wygląda to kompletnie amstorsko.
Tak to można grać Legie caly sezon ciekawe czy sie wyjdzie do przodu.

Płock+0.5
1.719 ⛔
Pinnacle

Gram bo leci beniaminek na pełnej jak to się mówi ambicji przyjeżdża Legia będzie spina każdy będzie gryzł trawę gdzie ta Legia dzisiaj przecież oni maja jeden mecz w głowie byleby nie złapać kontuzji bo będzie bolalo jeśli ta wykluczy z być może historycznego awansu do LM.
Ten bet jest tak oczywisty do każdego typera(oczywiście nie mowie o Andrzejach bo dla nich jest Legia)

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Dla Andrzejów oczywisty był typ na Legie z Trencinem ????
A dla typerów przez wielkie T były typy w stronę Słowaków ????
A ja nie wiem co bylo z Trencinem z Trencinem kursy byly wyrównane a tu Legia faworyt a Trencin to nie jakiś potentant przy Wisle...
Legia wygrała jeden mecz i nagle pany a tak to każdy mówi ze nic nie grają ????
Dzisiaj nie wygrają nie ma bata.
Przychodza jakies sredniaki z Jupiler Ligue ja nie mowie ze któryś nie okaże sie strzałem ale dzisiaj?No chyba nie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom