Sergio Rico nie został na czas zgłoszony do rozgrywek Ligue 1. Tuchel już potwierdził, że między słupkami stanie Bułka.Nie wiem skąd wasze pomysły by to Bułka stanął pomiędzy słupkami. Moim zdaniem pewniakiem jest Sergio Rico (chyba że on jest na kwarantannie). Poza tym przejrzałem kadrę PSG i jeżeli wystawią wszystkich najlepszych zawodników których mają dostępnych na ten mecz to i tak skompletują jedenastkę o klasę lepszą niż ich dzisiejsi rywale z Lens.
O klasę lepszą? Praktycznie w wyjściowym składzie będzie 90% zawodników rezerwowych, a do tego pewnie jacyś juniorzy.. Nie grali żadnego meczu, wszyscy są po wakacjach. Kto tam ma niby zagrać tak, żeby okazać się aż o klasę lepszymi? Jak dla mnie to PSG maksymalnie co dzisiaj ugra to remis.Nie wiem skąd wasze pomysły by to Bułka stanął pomiędzy słupkami. Moim zdaniem pewniakiem jest Sergio Rico (chyba że on jest na kwarantannie). Poza tym przejrzałem kadrę PSG i jeżeli wystawią wszystkich najlepszych zawodników których mają dostępnych na ten mecz to i tak skompletują jedenastkę o klasę lepszą niż ich dzisiejsi rywale z Lens.
No pewnie Sarabia Draxler Verrati Herrera Bernat czy Kimpembe to ten sam poziom co nouł nejmy z Lens.O klasę lepszą? Praktycznie w wyjściowym składzie będzie 90% zawodników rezerwowych, a do tego pewnie jacyś juniorzy.. Nie grali żadnego meczu, wszyscy są po wakacjach. Kto tam ma niby zagrać tak, żeby okazać się aż o klasę lepszymi? Jak dla mnie to PSG maksymalnie co dzisiaj ugra to remis.