Galatasaray - B.Glimt
Na początek nie typowo, bo zaczniemy od turków, których w obstawianiu trzeba unikać jak ognia, ale myślę, że własny stadion, gdzie często piekiełko jest + ranga
LM napędzi piłkarzy jednak do biegania, a nie szukania grzybów na murawie. Galata to ofensywna drużyna, bronić to oni raczej nie potrafią, przynajmniej na dobrym poziomie, to ostatnie 1:0 w
lm z Liverpoolem to uznaję bardziej za wypadek przy pracy The Reds, widziałem urywki tylko, ale słabo grali. Po kebsy z mieszanym przyjeżdża dzisiaj Bodo, a jak
skandynawia gra w
LM pisałem wczoraj odnośnie Kopenhagi, nie ważne, że to inna liga, duńczycy i norwegowie podobnie grają, szwedów bym tylko nie brał pod uwagę, bo to bardziej poziom ekstraklapy chyba. Wracając, Bodo lepiej atakuje niż broni, to na pewno, mecz o 18:45, 1 z 2 meczy o tej godzinie, powiedzmy, że szansa na większą oglądalność w
tv spora, gdzie piłkarze ze skandynawii mają się pokazywać jak nie w europejskich pucharach i to na takim poziomie, o ich motywację jestem spokojny, a że Galata u siebie to powinno być ciekawie, jakby mecz był w Bodo to bym się 3 razy zastanowił nad graniem tego, ale tak to się skuszę, oczywiście bramki i rożne, bramek powinno być sporo, a w sytuacji gdy trzeba gonić wynik to obydwie drużyny potrafią w cornery, wątpię, żeby tu nudne 0:0 długo się utrzymywało
każda drużyna over 2.5 rr + over 2.5 @1.83
fortuna
over 2.5 + over 10.5 rr @2.50 sts
różne linie można łączyć, ja do ako dorzucam niższe, co kto lubi, ale stawka bez szaleństw, bo to jednak turcy
====
Eintracht Frankfurt - Liverpool
No tutaj to się zapowiada święto futbolu, Liverpool ma problemy w obronie w tym sezonie, o tym każdy wie, w ataku są zawsze groźni i każdemu w każdej sytuacji potrafią strzelić kilka bramek, chociaż czasem się zacinają (vs galata 1:0), ale nie dzisiaj. Eintracht to powinien chyba udział większościowi z transmisji z bundesligi dostać, to co oni grają w tym sezonie to poezja, nie chodzi o wygrane, czy przegrane, tylko wesoły futbol, średnia ponad 5 bramek na mecz, pięknie się to ogląda, dochodzi do tego wsparcie trybun, dla przykładu kurs na wygraną liverpoolu jest dużo wyższy niż na ich 2 bramki, co jakby sugeruje kilka strzelonych przez gospodarzy. Nie ma co się specjalnie rozpisywać, to powinien być wesoły i ciekawy mecz
over 2.5 + over 1.5 Liverpoolu + każda drużyna 2.5 rr @2.10
fortuna
over 3.5 @1.85 sts
osobiście gram jeszcze różne wariacje tych overów, ale z większym naciskiem na bramki niż rożne