>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka fazy ligowej Ligi Mistrzów w sezonie 2025/2026 [21.10.2025 - 22.10.2025]

S 1,1K

sebek2810

Użytkownik
Spotkanie: Athletic - Karabach
Bukmacher: Superbet
Typ: obie drużyny powyżej 6.5 strzałów
Kurs: 1.42

Karabach to absolutna rewelacja tego sezonu Ligi Europy. Ekipa, która miała bardziej robić za dostarczyciela punktów dla lepszych ekip - po prostu się wyłamała i sensacyjnie nie tylko nie przegrywają, ale wygrywają i to bez kompleksów - z Benficą czy Kopenhagą. Tym razem rywalem jest Bilbao, które u siebie w teorii powinno być porównywalnym wyzwaniem do Benfici, jednak forma Basków nie jest najwyższa i wcale nie zdziwiłoby mnie utrzymanie trendu w przypadku Azerów i jakieś urwanie punktu. Mimo wszystko nastawiam się jednak na przewagę gospodarzy, ale też szanse gości, w związku z tym pod lupę ląduje stosunkowo niski próg na strzały ogólne.
Chyba Ligi Mistrzów...

S 59,9K

sol

Użytkownik
Galatasaray - B.Glimt

Na początek nie typowo, bo zaczniemy od turków, których w obstawianiu trzeba unikać jak ognia, ale myślę, że własny stadion, gdzie często piekiełko jest + ranga LM napędzi piłkarzy jednak do biegania, a nie szukania grzybów na murawie. Galata to ofensywna drużyna, bronić to oni raczej nie potrafią, przynajmniej na dobrym poziomie, to ostatnie 1:0 w lm z Liverpoolem to uznaję bardziej za wypadek przy pracy The Reds, widziałem urywki tylko, ale słabo grali. Po kebsy z mieszanym przyjeżdża dzisiaj Bodo, a jak skandynawia gra w LM pisałem wczoraj odnośnie Kopenhagi, nie ważne, że to inna liga, duńczycy i norwegowie podobnie grają, szwedów bym tylko nie brał pod uwagę, bo to bardziej poziom ekstraklapy chyba. Wracając, Bodo lepiej atakuje niż broni, to na pewno, mecz o 18:45, 1 z 2 meczy o tej godzinie, powiedzmy, że szansa na większą oglądalność w tv spora, gdzie piłkarze ze skandynawii mają się pokazywać jak nie w europejskich pucharach i to na takim poziomie, o ich motywację jestem spokojny, a że Galata u siebie to powinno być ciekawie, jakby mecz był w Bodo to bym się 3 razy zastanowił nad graniem tego, ale tak to się skuszę, oczywiście bramki i rożne, bramek powinno być sporo, a w sytuacji gdy trzeba gonić wynik to obydwie drużyny potrafią w cornery, wątpię, żeby tu nudne 0:0 długo się utrzymywało

każda drużyna over 2.5 rr + over 2.5 @1.83 fortuna
over 2.5 + over 10.5 rr @2.50 sts

różne linie można łączyć, ja do ako dorzucam niższe, co kto lubi, ale stawka bez szaleństw, bo to jednak turcy
====
Eintracht Frankfurt - Liverpool

No tutaj to się zapowiada święto futbolu, Liverpool ma problemy w obronie w tym sezonie, o tym każdy wie, w ataku są zawsze groźni i każdemu w każdej sytuacji potrafią strzelić kilka bramek, chociaż czasem się zacinają (vs galata 1:0), ale nie dzisiaj. Eintracht to powinien chyba udział większościowi z transmisji z bundesligi dostać, to co oni grają w tym sezonie to poezja, nie chodzi o wygrane, czy przegrane, tylko wesoły futbol, średnia ponad 5 bramek na mecz, pięknie się to ogląda, dochodzi do tego wsparcie trybun, dla przykładu kurs na wygraną liverpoolu jest dużo wyższy niż na ich 2 bramki, co jakby sugeruje kilka strzelonych przez gospodarzy. Nie ma co się specjalnie rozpisywać, to powinien być wesoły i ciekawy mecz

over 2.5 + over 1.5 Liverpoolu + każda drużyna 2.5 rr @2.10 fortuna
over 3.5 @1.85 sts

osobiście gram jeszcze różne wariacje tych overów, ale z większym naciskiem na bramki niż rożne

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +240
Ardnas 144,5K

Ardnas

Użytkownik
⚽ Real Madryt - Juventus
BetBuilder:
Liczba goli: powyżej 1.5
Juventus - liczba goli: powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Mbappe, Kylian - powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Yildiz, Kenan - powyżej 0.5
Liczba celnych strzałów - Juventus: powyżej 3.5
Handicap: Juventus (1.5)
Obie drużyny powyżej X rzutów rożnych: tak - 1.5
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 0.5
6,00 w Superbet

Przeanalizujmy tego BB... Real Madryt ma w niedzielę ważniejsze spotkanie u siebie z Barceloną, niż "jakiś tam Juventus" w LM. Do tego raczej awansują i są na bezpiecznej pozycji, bo przecież mają 6 punktów. Za to Juventus ugrał po 2 kolejkach tylko 2 "oczka", więc teoretycznie to on bardziej "musi" niż Real. Raz z BVB uratowali ten punkt, a raz wypuścili z Villarrealem 3 punkty, więc wyszło sprawiedliwie na 0.
Celne strzały czyli O 3,5... Skoro Almaty miały 4, a Marsylia 5, to tym bardziej Juventus powinien pokryć spokojnie linię. Przejdźmy dalej czyli handicap na Juventus,... Nie będę ukrywał, że liczę w tym meczu na jakiś remis typu 1:1, a nawet gdyby wygrał Real, to czy będzie to jakiś pogrom? Juventus w niedzielę dopiero przegrał swoje PIERWSZE spotkanie w Serie A na wyjeździe z Como.
O tak zwane "rogale" myślę, że nie powinno być problemu, gorzej widzę te kartki, bo w mojej opinii nie jest to mecz "na zabój" - jakiegoś ciśnięcia nie wiadomo po co. Zwykłe kolejne spotkanie z okazji LM, a przecież jeszcze duuużo spotkań przed nami. Jednak jest to "papierowy" szlagier, więc liczę na trochę zawziętości z obu stron, przede wszystkim ze strony Juventusu. Pozdro!

"Realnie" gram to (2,35):
Juventus - liczba goli: powyżej 0.5
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Mbappe, Kylian - powyżej 0.5
Handicap: Juventus (3.5)
Obie drużyny powyżej X rzutów rożnych: tak - 0.5
Liczba celnych strzałów - Juventus: powyżej 2.5

Real Madryt - liczba kartek: powyżej 0.5

Ostatnia edycja:
sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Spróbuję coś bardziej ryzykownego na wcześniejsze mecze LM:

Athletic vs Karabach:
Karabach zwycięstwo @8.50
Czerwona kartka @5.40
BB: Athletic powyżej 1.5 kartki, Athletic powyżej 4.5 rzutów rożnych, Karabach gol, Karabach powyżej 1.5 rzutów rożnych @5.00
Superbet

Galatasaray vs Bodo/Glimt:
Jens Hauge gol @4.80
Superbet

Myślę, że Karabach znów może zaskoczyć. Athletic nie prezentuje się najlepiej i ma swoje problemy. Poza tym jest to dla nich mecz o praktycznie 6 punktów, bo na swoim koncie mają 0 oczek na ten moment, więc nerwy też mogą puścić.

Zdecydowałem się na czerwień, wygraną gości z Superprzewagą i Betbuilder. Sędzia Pajac ciekawy, to ten arbiter że znanego spotkania Śląsk Wrocław vs St. Gallen, gdzie pokazał kilka czerwonych kartoników. Chorwat może nie poradzić sobie z presją narzucaną przez Hiszpanów.

W drugim wcześniejszym meczu poszukam strzelca. Hauge ostatnio w niesamowitej formie a znam tego piłkarza z występów w Eintrachcie. W SGE nie zrobił kariery, ale już w Bodo/Glimt mu się świetnie wiedzie. Dublet z Tottenhamem, w lidze ostatnio znów trafienie. Ma stałe fragmenty gry, może dostanie 11, bo Hogh już dwa razy się pomylił w tej edycji LM, a goście nie są wcale na straconej pozycji w
Stambule.

isztwan 340K

isztwan

Użytkownik
🔥🔥🔥
Galatasaray - BodoGlimt
poniżej 2.5 gola
Kurs: 3.12

Betclic

Jeśli miałbym podać szacowane prawdopodobieństwo, powiedziałbym, że Galatasaray zdobędzie 2 lub mniej bramek z prawdopodobieństwem ok. 60‑70%, natomiast powyżej 2 bramki z prawdopodobieństwem ok. 30‑40%. Jedna z prognoz wskazuje, że Galatasaray w ostatnich 7 meczach przekroczył próg 2,5 bramki tylko raz. Tym samym dwie drużyny, które są u siebie w lidze w miarę ofensywne ale ale to liga mistrzów i tutaj może być odwrotnie. Kurs na over 2.5 gola to tylko1.32 ... no haloooooo. Sam kurs daje dużo do myslenia i na podbicie na kuponie wielu wlasnie tak zagra bo przeca "musi" pasc over. Galatasaray na swoim stadionie ostatnio prezentuje się bardzo stabilnie w defensywie — w europejskich meczach domowych często nie traci wiele bramek. Taka postawa może ograniczyć liczbę sytuacji bramkowych i sprowadzić mecz do mniejszej ilości trafień. Mecz w ramach UEFA Champions League 2025‑26 oznacza, że obie drużyny mogą być bardziej taktyczne i ostrożne — nie chcą popełnić błędu, który kosztowałby łatwą stratę. W takich warunkach często mecze są mniej otwarte. Bodø/Glimt odważnie atakuje i ma potencjał ofensywny, ale ich defensywa bywa mniej pewna — to z jednej strony sugeruje gole, ale z drugiej: jeśli Galatasaray „zamknie” mecz taktycznie, to Bodø/Glimt może mieć trudności w wypracowaniu czystych sytuacji. Zatem, mimo że atakują, to liczba naprawdę dobrych okazji może być ograniczona.

maarcin14 2,2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Mistrzów
Godzina: 18:45
Spotkanie: Athletic Bilbao - Qarabag
Typ: Qarabag strzeli gola
Kurs: 1.82
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, już za godzinę mecz w Lidze Mistrzów, w którym zagrają Athletic Bilbao oraz Qarabag. Oczywistym faworytem są gospodarze, ale Qarabag pokazał że nie boi się nikogo w Champions League i dlatego typuję gola gości. Drużyna z Azerbejdżanu mierzyła się w bieżącej kampanii z Benficą, którą pokonali 3:2 na wyjeździe mimo przegrywania 0:2, oraz u siebie z Kopenhagą, z którą wygrali 2:0. Qarabag bardzo rzadko kończy mecz bez strzelonego gola, w tym sezonie grali 15 spotkań o stawkę, i tylko raz nie udało się strzelić bramki. Bilbao to bardzo uznana drużyna, zaczęła sezon od 3 zwycięstw w La Lidze, a potem przyszedł mały kryzys, 2 porażki w Lidze Mistrzów, 3 porażki i remis w lidze hiszpańskiej. Przed przerwą reprezentacyjną udało im się przełamać i wygrać 2:1 z Mallorcą, a w ostatni weekend bezbramkowo zremisowali z Elche. Forma nie jest najlepsza, w tym sezonie rzadko kończą mecz z czystym kontem. Liczę na gości, którzy powinni zagrać bez kompleksów, typuję ich bramkę.

Otrzymane punkty reputacji: +3811
F 336,6K

FanGkstychy73

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Sporting Lizbona -Marsylia
Typ: BET BUILDER
Zawodnik - liczba celnych strzałów: Greenwood, Mason - powyżej 0.5
Obie drużyny otrzymają powyżej X kartek: Tak - 0.5
Marsylia over 0.5 gola
Kurs: 1.90
Mason Greenwood jest w kapitalnej formie. W tym sezonie zagrał w 10 spotkaniach i ma na koncie 7 bramek. Oddał 11 celnych strzałów na łącznie 21. W meczach bezpośrednich jest zła krew: 6 (2 czerwone):2, 1:3 ( 1 czerwona). Bezpiecznie daje że każda drużyna po kartce. Sędzia który odważnie pokazuje upomnienia czy w swojej krajowej lidze czy w pucharach.
Z fartem 💪👍

p-z. 247,2K

p-z.

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Monaco - Tottenham
Typ: Tottenham powyżej 0,5 gola w 1 połowie - Tak
Kurs: 1.78

Witam, już za moment mecz, więc wlatuje analiza i typ, dziś pod lupę biorę mecz Ligi Mistrzów gdzie Monaco podejmę u siebie Tottenham. Oglądałem już kilka spotkań w tym sezonie Kogutów i musze przyznać, że ten zespół zadziwia mnie, a zadziwia mnie swoją "niestabilnością" oni zazwyczaj mają świetne 1 połowy, a później nie dowożą wyniku, albo jak już dowożą, to strasznie dużym wysiłkiem, więc myślę, że w tym spotkaniu może być podobnie, świetne wejscie Tottenhamu w mecz, szybka bramka, może dwie, a później osiądą na laurach i może być różnie, co ciekawe to w 2 kolejce LM Monaco u siebie podejmowało również Angielski zespół - Manchester City i w 1 połowie była pod dyktando ekipy Pepa Guardioli, a Monaco w 1 połowie straciło 2 bramki, dziś przepuszczam i uważam, że będzie podobnie, a więc Zapraszam do skorzystania z typu i Powodzenia!

S 59,9K

sol

Użytkownik
Chelsea - Ajax

Tak na szybko jeszcze i za drobne, Chelsea ma pecha cały czas, tzn z kontuzjami, szczęście w tym takie, że ławka szeroka, bardzo szeroka, to te braki nie są jakieś mega odczuwalne, gorszy brak zgrania przez te rotacje, no ale do rzeczy, grają u siebie, jak to Maresca o nich mówi "moje dzieciaki", zawsze głodne gry i bramek, no zobaczymy, bo po drugiej stronie Ajax, który ostatnio gra taki piach, że nie zdziwiłbym się jakby z wisłą kraków przegrali. Oglądałem kawałek ich meczu z AZ na weekendzie, no dramat, 0 pomysłu na grę, a obrona Ajaxu nigdy monolitem nie była, tzn w czasach "teraźniejszych". Za drobne można imo próbować:

Chelsea over 2.5 @2.02 sts
Chelsea over 1.5 @1.35 sts - do ako czy coś, ale nie za gruby hajs
====
Z pozostałych meczy jeszcze ciekawie wygląda:
Monaco - Tottenham over 1.5 + over 7.5 rr @1.50 sts
Sporting - Marsylia over 1.5 + over 7.5 rr @1.53 sts
co w dublu daje @2.30 sts

Mało czasu już na rozpisywanie konkretnych linii to można takiego dubelka, w obydwu meczach powinno być kolorowo, na 1. rzut oka w Monaco wiecej rożnych, a w Lisbonie więcej bramek, ale linie takie, że to i to powinno być pokryte w obydwu meczach

z fartem

Otrzymane punkty reputacji: +240
versa 1,1M

versa

Typer
Chelsea - Ajax
Betbuilder: Ajax wygra, powyżej 2.5 goli, Chelsea poniżej 2.5 goli, Weghorst +0.5 celnych strzałów, powyżej 3.5 żk, powyżej 8.5 rr
Superbet @24.00

Ze wszystkich dzisiejszych spotkań w ramach trzeciej kolejki Ligi Mistrzów ten mecz śmierdzi mi najbardziej. Jak dla mnie kurs na Ajax jest totalnie odrealniony, mimo że mają bilans 0-6 po dwóch pierwszych meczach. Myślę, że są w stanie zaskoczyć Chelsea, która nie strzeli w tym spotkaniu więcej niż 2 goli, zakładam wynik 1:2 - 1:3, co skutkowałoby pokryciem overu na conajnniej 3 bramki w meczu. Weghorst jako jeden z najbardziej doświadczonych na boisku z pewnością zanotuje conajnniej jeden celny strzał, choć myślę, że ustrzeli gola. Dużo młodzików w tym spotkaniu, więc stawiam na +3.5 żółtych kartek, mecz na pewno będzie z kategorii tych agresywniejszych. Na dobicie kursu wlatuje over 8.5 rr -myślę, że Ajax nabije 5-6 rogali, a resztę dołożą zawodnicy Chelsea.

Do góry Bottom