Witam.
Przeglądając to forum sam sobie zrobiłem sklejke, którą chcialem się wami podzielić:
1. Nordsjalland vs Juventus 2
Tutaj chyba zbytnio nie trzeba się rozpisywać. Juventus musi wygrać oba mecze z zespołem z EDIT DANII EDIT, by móc walczyć o awans do fazy pucharowej. Za gospodarzami chyba mało co przemawia.
2. Bate Borysow vs Valencia - Gospodarze zdobędą bramkę
Bate pokazało już w tej edycji, że nie jest tylko chłopcem do bicia. Z wygraną może być różnie, ale bramkę powinni zdobyć na swoim terenie. Valencia bez Ramiego w obronie, ostatnio też trochę goli traci, także tym większe jest prawdopodobieństwo tego kursu.
3. Barcelona vs Celtic - Powyżej 3,5 zółtej kartki
Goście chcąc zdobyć chociaż punkt w twierdzy Barcy będzie zmuszona grać defensywnie. Wiadomo jak sędziowie dbają o gwiazdy barcelony, dodając do tego wyspiarski styl gry Celticu typ jest niemal pewny.
4. Lille - Bayern - 2
Bayern w gazie i po ostatniej wpadce zmuszony, by wygrać. Lille w dołku, bez formy. Niby też grają o przetrwanie, ale wątpie w ich szanse na korzystny rezultat.
5. Man Utd vs Braga - Drużyna gości strzeli bramkę
Utd zagra w eksperymentlanej obronie, gdyż sam SAF zapowiedział, że da odpocząć Evrze i Ferdinandowi, do tego kontuzje innych zawodników z formacji obronnej. Brage stać na zdobycie bramki, być może nawet na zwycięstwo, bo mnie UTD z portugalczykami jakoś nie przekonuje.
6. Spartak vs Benfica - Drużyna gospodarzy strzeli bramkę
Spartak do tej pory 2 mecze w
LM przegrał, mimo, że strzelał po 2 bramki. Tym razem trzeba złą passę zmienić. Ryzykowne jest stawianie na nich na zwycięstwo, aczkolwiek na
podbicie AKO taki zakład zawsze się przyda.
Reszty meczy staram się omijać, tym bardziej szlagieru w Doniecku. Moim zdaniem to będzie bardzo dobry, zacięty mecz. A jaki będzie naprawdę to się okaże, jednak wolę się tego wystrzegać.