APOEL nie znalazł się na czele grupy na dobre oczy, sądzę, że ten mecz może mieć podobny przebieg co wczorajasz potyczka MC, którzy "pewne" zwycięstwo przed meczem, uratowali w 90 minucie, jak dla mnie szkoda nerwów po takim kursie na Porto, niby powinni wygrać, ale to
LM i nikt za free tam punktów nie oddaje. Inny niebezpieczny mecz to Borussia, Klopp coś wspomniał, że liczy się tylko liga, a to dla mnie oznacza, że nikt w Dortmudzie na sukces w
LM nie liczy i nie będą lecieć głowy za słabe występy. Z Grekami mogą wygrać, albo i nie, wszystko będzie zależyć od dyspozycji dnia, jak stracą punkty, to i tak spokojnie udadzą się pod prysznic i bez nerwów wrócą do Niemiec na ligę, aby tam poprawić humory kibicom, jak polaniu we Francji.
Jak dla mnie ciekawe kursy i w miarę pewne jak na
LM, to x2 na Zenit, Ukraińcy nie dali rady APOELowi, to nagle mają wygrać z top drużyną z Rosji, która lideruje co najmniej w trzy razy lepszej lidzie niż ukraińska, ważąc wartość lig, wydaję mi się, że Zenit nie da się pokonać, bo przegrana z APOELem u nich, powoduje, że nie mogą już gubić punktów na wyjazdach.
Kolejny mecz na x2, to Bayer - Valencia, ogólnie to może paść tu remis i under2.5, być może właśnie under jest najniebezpieczniejszy w tym meczu, bo gdyby nie liczyć meczu z Barcą, to Valencia kolekcjonuje same undery od siedmiu spotkań. Jest mocna w defensywie, a pewnie nie pojedzie na mecz do Niemiec, aby szaleć, zero z tyłu to pewnie ich główne zadanie.