>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Eredivisie/4. kol. Jupiler Pro League (20-22.08.2010r.)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
- Excelsior Rotterdam - NEC Nijmegen 1X

Kurs: 1.64
Kursy na NEC maleją, więc sporo zakładów jest na NEC. Moim zdaniem, NEC nie jest takim faworytem w dzisiejszym spotkaniu. Szczerze? Nie widzę drużyny z Nijmegen po 3 kolejkach jako lidera Eredivisie z 9 punktami. Excelsior był z góry spisany na porażki i tak zapowiadało się po pierwszej kolejce. W poprzedni weekend drużyna z Rotterdamu pokazała jednak, że potrafi grać w piłkę i pokonała starszego brata, Feyenoord.

Do kadry Excelsioru wraca Gudde, którego zabrakło tydzień temu w rotterdamskich derbach. W NEC zabraknie pomocnika Thomasa Chatelle, który tydzień temu zagrał bardzo dobre spotkanie. Widzi mi się bramkowy remis lub (mam nadzieję) wygrana drużyny z Rotterdamu. Over 2,5 jest również ciekawym typem moim zdaniem :smile:

Btw takie spostrzeżenie z ostatnich lat śledzenia Eredivisie --&gt; w piątki nie wygrywają faworyci, więc tym razem niech będzie podobnie :wink:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zgadzam się z Tobą 100%. Typ to olbrzymie value. NEC w tym sezonie to nie będzie po raz kolejny drużyna licząca się, a wręcz przeciwnie będą walczyć o utrzymanie. Kurs na 1x to jakaś promocja od buków. Szczerze polecam ;)
I pewnie weszło. 4:2 ;)

ajax 2K

ajax

Forum VIP
- Excelsior Rotterdam - NEC Nijmegen 1X

Kurs: 1.64
Kursy na NEC maleją, więc sporo zakładów jest na NEC. Moim zdaniem, NEC nie jest takim faworytem w dzisiejszym spotkaniu. Szczerze? Nie widzę drużyny z Nijmegen po 3 kolejkach jako lidera Eredivisie z 9 punktami. Excelsior był z góry spisany na porażki i tak zapowiadało się po pierwszej kolejce. W poprzedni weekend drużyna z Rotterdamu pokazała jednak, że potrafi grać w piłkę i pokonała starszego brata, Feyenoord.

Do kadry Excelsioru wraca Gudde, którego zabrakło tydzień temu w rotterdamskich derbach. W NEC zabraknie pomocnika Thomasa Chatelle, który tydzień temu zagrał bardzo dobre spotkanie. Widzi mi się bramkowy remis lub (mam nadzieję) wygrana drużyny z Rotterdamu. Over 2,5 jest również ciekawym typem moim zdaniem :smile:

Btw takie spostrzeżenie z ostatnich lat śledzenia Eredivisie --&gt; w piątki nie wygrywają faworyci, więc tym razem niech będzie podobnie :wink:
Szkoda, że nie poszła sztywna jedynka. Over też bardzo easy. Po pierwszej połowie nie zapowiadało się na zwycięstwo, ale druga połowa to inny Escelsior :grin:
Jutro kolejne typy w temacie, oby tak samo skuteczne.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Czas zacząć trochę zarabiać na holenderskiej Eredivisie. Kilka propozycji na dziś + analizy spotkań.
Na początek mecz: Vitesse - Twente. Jeszcze niedawno wydawało mi się, że 1X będzie tutaj idealną opcją na grę, ale coraz bardziej jestem przekonany, że przyszedł czas na pierwsze punkty Twente. Drużyna z Enschede to nie ta sama ekipa co rok temu. Klub opuściło wielu piłkarzy (dziś do Anglii podpisać kontrakt wyleciał Tiote) i mózg maszyny, trener Steven McClaren. Vitesse ma nowego właściciela. Klub kupił milioner, który zapowiada, że Vitesse w ciągu trzech lat będzie walczyć o ligę mistrzów. Do drużyny dołączył już Aissati, ale zostanie zaprezentowany dopiero po meczu (więc jutro nie wystąpi). Niby wszystko wskazuje na to, że Twente będzie mieć pod górkę, ale…
Vitesse osłabione. Jutro nie zagrają; Jenner, Van Dierman, Kaloglu, Molhoek i Sprockel. Są to dość poważne osłabienia dla drużyny z Arnhem. Do bramki Twente wraca za to Boschker, więc defensywa mistrzów kraju będzie jeszcze mocniejsza. Prawdopodobne składy:
Vitesse : Velthuizen ; Van der Struijk , Pinarci, Caldirola, Drost ; Snijders , Propper , Pluim ; Van Ginkel, Buttner , Nilsson .

FC Twente : Boschker ; Tiendalli , Wisgerhof , Douglas , Carney; Chadli , Brama , Janssen ; Ruiz, De Jong , Bajrami.

Wydaję mi się, że jutro Twente zdobędzie swoje pierwsze 3 punkty. Moje propozycje na ten mecz:
@ Vitesse - Twente 2 (1.60)
@ under 3,5 (1.35) - pewniaczek na moje oko, a nawet under 2,5 można grać.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kolejnym spotkaniem to pojedynek pomiędzy Ajaksem a Rodą JC. Tutaj niski kurs na Ajax, więc nie ma sensu grać 1. Chyba, że ktoś szuka pozycji do taśmy to jak najbardziej. Ajax w najmocniejszym składzie. Nie wiem czy trener Jol zamierza kogoś oszczędzać na środowe spotkanie z Kijowem (proponuję tu oczywiście 1 na Ajax lub awans), ale nie wydaje mi się. Po raz pierwsze na ArenA zagrają ze sobą w ataku; Suarez i El Hamdouir. Spodziewam się w tym przypadku bramek któregoś z nich (lub obojga). W Rodzie zobaczymy jednak w pierwszym składzie najlepszego strzelca poprzedniego sezonu, Junkera. Wraca on jednak po kontuzji, więc ciężko określić czy zagra na 100%.

Ajax jest zmotywowany. Trener Martin Jol powiedział w dzisiejszym wywiadzie, że chce by jego drużyna sprezentowała niezłą ucztę fanom przed meczem z Kijowem. Akcja; Welkom In de hel van Amsterdam jest w trakcie, więc liczę na pełny stadion i mega doping (plus oczywiście kolejną dobrą akcję tifo) ze strony kibiców. Moje propozycje na dzisiejsze spotkanie:

@ Ajax (-1)- Roda JC 1 (1.50)
@ Ajax – Roda 1/1 (1.60)
@ Over 3,5 (1.80) oraz za niewielkie pieniądze over 4,5 (2.85)
@ Luis Suarez Sn 1 (1.90)

Co do pozostałych 2 spotkań to jeszcze się zastanowię czy warto je ruszać. Trochę za niskie kursy na faworytów, a spodziewam się w którymś z tych dwóch spotkań niespodzianki.

K 0

krakk

Użytkownik
SC Heerenveen vs NAC Breda 1 (3-1)✅
Goście radzić będą musieli sobie bez zawieszonych za kartki Jensa Janse oraz Donny&#39;ego Gortera. W dodatku kontuzjowani są obrońca Ferne Snoyl i napastnik Anthony Lurling, a także 18-letni Omer Bayram.
U gospodarzy nie zobaczymy podstawowego obrońcy Milana Kopica.
Do tego goście nie mają trenera, gdyż ten przeszedł do Wisły Kraków.

Edit: Dzisiaj w holenderskiej wszyscy faworyci jak w masło.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Lokeren vs Anderlecht 2, 1.73 Pinn 4/10 ✅ 0:3 :|
Różnica kursów na wygraną gości jest dość spora. Waha się między: 1.55, a 1.73. Buki tym razem nie są jednomyślne, zdarzają się spadki na gospodarzy i na gości, ale cóż trzeba korzystać z takiego kursu jak wystawi Pinn czy 5Dimes. Fiołki są dal mnie zdecydowanym faworytem w meczu przeciwko Sportingowi Lokeren. Gospodarze to co prawda ekipa lubiąca mieszać w tabeli i w różnych spotkaniach gdzie właściwie nie są faworytami, dzisiaj jednak nie powinno być inaczej niż proste zwycięstwo Anderlechtu. Goście do dzisiejszego spotkania przystąpią bez Biglii i Legeara. Na pewno ważny jest brak tego drugiego, ale w tej chwili Anderlecht ma bardzo szeroką kadrę i jest na pewno do zastąpienia. No poza tym brakuje oczywiście Wasyla, ale w rundzie jesiennej powinniśmy go zobaczyć. Inni zawodnicy są gotowi do gry, m. in. wychwalany Lukaku, który już sam nie wie co ma zrobić. Czy odejść gdzieś a wyspy bądź jeszcze gdzie indziej czy wciąż uczyć się w Brukseli. Lepszy los na pewno czeka go w Anderlechcie, przynajmniej na początku. Kijestan również dzisiaj zagra. Lokeren póki co 2 remisy i porażka z Mechelenem. Jeden z remisów na pewno im tylko zwiększył morale (ze Standardem 3:3 w Liege), jednak Standard to strasznie zmienna drużyna. Pisząc zmienna mam na myśli to, że raz grają genialne spotkania, a raz kompletnie się plątają i nie mają pomysłu na grę. Anderlecht natomiast 2 wygrane (4:0 i 4:1) oraz remis na wyjeździe z Charleroi (0:0). H2h na korzyść gości i również spekuluję dzisiaj łatwo ugrane 3 punkty przez ekipę ze stolicy Belgii.
Kadra Fiołków:
Badibanga, Bernárdez, Boussoufa, Chavarría, Cordier, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Suarez.
Inny typ:
Germinal vs Westerlo 2 (DNB), 2.25 WH 1/10 ZWROT 0:0
Co do stpoakń z holenderskiej uważałbym na to Twente. Under 2.5 można spróbować, a dla ryzykantów X. Jakoś póki co nie przekonuje mnie ta ekipa. Ofc. peFFką jest Ajax, który bezproblemowo powinien wygrać z Rodą i popieram typ a handi -1 na gospodarzy po 1.50 jak dla mnie 3/10 ;) ✅ 3:0 ;)
Powodzenia.
E: Brawo za Twente, jednak w końcu się ocknęli.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Jeżeli chodzi o mecz Heerenveen - NAC, to kurs 1.40 na Fryzów mnie jakoś nie przekonuje. Niby faworyci, niby wszystko przemawia za nimi... ale jakoś nie czuję tego spotkania. Wybrałem inny typ na ten mecz, moim zdaniem trochę pewniejszy a i kurs ciekawszy:
- Heerenveen - NAC under 3,5 (1.48)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Heracles vs Feyenoord over 2.5, 1.86 Ladbrokes 2/10 ⛔ 1:1 :]
Kurs zachęcający. Goście osłabieni, a Heracles to nie są chłopcy do bicia. Powinno to być dość wyrównane spotkań, lecz myślę, że padnie również dużo bramek. Feyenoord dwa pierwsze mecze overowe, Heracles jeden. Goście są osłabieni brakiem m. in. Tomassona czy też Cisse, dlatego można zaryzykować wygraną gospodarzy. H2h jest również wyrównane pod względem overów jak i zwycięstw poszczególnej ekipy. Dzisiaj jednak liczę na otwarty mecz pełen goli ;)
Krótko ze względu na brak czasu. Później napiszę coś na wieczorną Belgie ;)
PeFFką jest Utrecht ;) ✅ 3:0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom