R
4,1K
robson1416
Forum VIP
Sportingbet
Promocja w Sportingbet: darmowy zakład do 200 pln!
Przed nami 3 kolejka Ekstraklasy,
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!
Pewnie chodziło Ci o Śląsk, ale jedna chwała, bo w pucharach zagrali podobnie jak Jaga.Myslalemze Jaga ich powiezie ale Ci grają padake i do tego byli po pucharach.
Po czym wnosisz , że Jaga jest 2 razy mocniejsza niż Śląsk? Oba zespoły odpadły w tej samej rundzie pucharów.Dla mnie 1X2 nie ma co tykać w meczu Śląska z Termalicą. Gdy beniaminek grał z Jagą kurs na Jage wynosił +2. Teraz jest 1.83 a dla mnie Jaga jest 2 razy lepsza od Śląska, w szczególności w Białymstoku. A Śląsk? Jak dla mnie nie prezentują nic nadzwyczajnego.
A ja podchodzę do tego meczu bardzo ostrożnie. Owszem value na ten mecz jest kuszące, ale... Jaga, która w sezon weszła wcześniej niż reszta ekip (oprócz pucharowiczów), przechodzi teraz swoistą przemianę (głównie personalną i mentalną w głowach samych zawodników) bo w tym klubie ostatnio działo/dzieje się sporo.Jaga win // 2.30 !! bet365
Przecież to jest bet kolejki. [..]
Co dziwnego jest w kursie gdzie gra u siebie drużyna ktora śmiało moze walczyć o puchary ma 0 punktów na koncie i czas na przełamanie a przyjezdza ligowy średniak ktory zawsze zawodzi gdy ktoś na niego stawia?Moje staty Ekstraklasa 2015/16: 3 zakłady: 2 wygrane, 0 zwrotów, 1 porażka. 15 jednostek zagranych. Profit +5,40.
31/07/2015 20:30 CET
Lechia Gdansk - Pogon Szczecin (+0.5) X2
2.04 (Pinnacle)
5/10
Zdziwił mnie mocno ten kurs. Obie ekipy mają już ładny streak między sobą, gdzie wygrywają na przemian na boiskach przeciwnika. Lechia miała być jedną z mocniejszych ekip, ale drużyna jest budowana przez agentów i innych ludzi, a niekoniecznie przez trenera Brzęczka.
Pogoń zaprezentowała się świetnie na początku sezonu. Wygrali w Poznaniu, a ze Śląskiem zabrakło szczęścia, bo Pogoń cały mecz dominowała nad Śląskiem. Świetny okazał się transfer Fojuta, który sprawił, że Pogoń nie ma problemów w defensywie, które istniały przy poprzednim składzie. Do tego Zwoliński w ataku jest jednym z najlepszych napastników w lidze, a może nawet najlepszym.
Dla mnie na pewno warto pobrać Pogoń X2 przy takim kursie.