>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3. kolejka Ekstraklasy (31.07 - 3.08.2015)

Status
Zamknięty.
matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Podbeskidzie - Cracovia X2 @1.41 ComeOn ✅
Wisła K. - Lech P. BTS @1.91 ComeOn ⛔
Śląsk - Nieciecza 1 @1.85 ComeOn

Górale to w tej chwili jedna ze słabszych drużyn w lidze i jedyne co im wróżę to walka o utrzymanie. Pasy z Zielińskim na ławce jeszcze nie przegrały i sądzę, że nie przegrają i teraz.
Lech pomiędzy meczami z Basel, co nieco ułatwi Wiślakom sprawę. Wisła, mimo że słabsza to cały czas groźna z dużym potencjałem w ataku. Mistrz powinien również coś strzelić.
Nieciecza płaci frycowe i nie sądzę by się to miało zmienić. WKS z 1 punktem w 2 meczach a u siebie niezmiennie silny. Po takim kursie stawiam twardo na gospodarzy.

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
1.83 na Śląsk to doskonały kurs. Nie ma absolutnie żadnych przesłanek aby wierzyć, że Termalica wywiezie coś z Dolnego Śląska. Decyzja o grze składem który wywalczył promocje była bardzo uczciwa w stosunku do zawodników ale obawiam się, że mało słuszna w sensie walki o utrzymanie. Chłopaki odstają mentalnie i jakościowo od ligi. Mają problemy z skonstruowaniem akcji. Nie ma nawet mowy o narzuceniu swojego stylu gry. Gdzieś się pewnie w końcu Nieciecza przełamie ale nie widzę tego na Śląsku. Tym bardziej, że Wrocław też słabiutko wszedł w sezon i tu dla nich 3 pkt. są wręcz obowiązkowe
Bez analizy gram
Lechia - Pogoń BTS 1.83
Cracovia DNB 1.9
Wisła - Lech over 10 rzutów rożnych (brak kursów jeszcze)
Piast Gliwice DNB 1.72
Kursy z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Lechia-Pogon
Lechia 1.85
Unibet
Sprawa jest prosta.Pogon ma i tak za duzo punktów.Myslalemze Jaga ich powiezie ale Ci grają padake i do tego byli po pucharach.Z Lechem Pogon wygrała bo Lech kadrowo wtedy leżał na plecach i kwiczal.
Lechia na drugim biegunie punktowo dwie porażki z Lechem zabrakło nie wiele do zdobycia punktu Robak im zabrał.
Teraz moim zdaniem dojdzie w Gdańsku do normalnego stanu rzeczy Pogon poniesie pierwsza porażkę a Lechia zanotuje pierwsze 3 punkty bo brak punktów w tym meczu oznaczałby katastrofę w Gdańsku.
Jak dla mnie 3 punkty zostają w Gdańsku to moj pierwszy post w obecnym sezonie piłkarskim liczę na mocne otwarcie i dlatego uderzam dosc mocno w ten bet.Mam nadzieje ze moja Pogon mnie nie rozczaruje ;)

M 340

macvas

Użytkownik
Myslalemze Jaga ich powiezie ale Ci grają padake i do tego byli po pucharach.
Pewnie chodziło Ci o Śląsk, ale jedna chwała, bo w pucharach zagrali podobnie jak Jaga.

Co do typu na Lechię, to popieram. Nagonka na Brzęczka w mediach już ruszyła, więc aby zamknąć usta krytykom jego zespół musi zapunktować.
Oby jutro lekcja piłki z Juve przełożyła się na ligę.

Typ: 1

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Ale co to znaczy musi? Czemu musi? Zadzwonią do Szczecina i powiedzą słuchajcie chłopaki my musimy więc odpuście jeden z bardziej prestiżowych meczy w sezonie. Nikt nic nie musi. Pogoń z Lechem zagrała poprawnie. Wiadomo było, że się zepną bo dla nich to jak dla Wisły derby z Cracovią. Ale Lech im broń boże nie pomagał. Ze Śląskiem remis poszedł na własne życzenie. Kontrolowali mecz. Grali w ofensywie doskonale. Różnorodność akcji była naprawdę imponująca. Fojut z Czerwińskim w obronie wyglądają więcej niż poprawnie i Śląsk miał naprawdę niewiele do powiedzenia. Lechia mnie kompletnie nie przekonuje. Problem jest z samym strzelaniem bramek a co dopiero z wygrywaniem spotkań. Do tego dochodzi sparing z Juve który Brzęczkowi jest potrzebny jak krowie lustro. Musi wystawić podstawowy skład, który może ewentualnie rotować po przerwie. Sam zresztą nie ukrywa, że obawia się o regeneracje zawodników. Lechia of course ruszy i zapewne coś trafi ale nie wierzę żeby Pogoń się Gdańszczan przestraszyła. Dla mnie optymalny jest BTS. Tym bardziej że &quot;historycznie&quot; Pogoń nie miała problemów z strzelaniem na Lechii.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Fideliso
Wiem ze starasz sie przedstawić mi w tym wypadku racjonalne podejście do tego meczu tylko ze ja powątpiewam w racjonalność naszej kochanej Ekstraklasy.
Pogon rzeczywiście wyglada fajnie Fojut z Czerwinskim to bedzie najlepsza para stoperów jaka grała od dawien dawna myslalem sobie przed sezonem i sie nie pomylilem.Chlopy ogoliły sie na zero i nie dosc ze wyglądają jak bliźniacy z daleka to jak bliźniacy swietnie trzymają Pogon z tylu.
Mysle ze jednak teraz przyjdzie gorszy dzien z przodu i skończy sie jakimś 1:0 wymęczonym.
Ciezko to racjonalnie wytłumaczyć ale w bukmacherce juz tak jest ze jeśli cos wyglada swietnie to przeważnie zawodzi.
Typ jest ewidentnie przeciwko seriom dwoch klubów.Gralem takie cos nie raz w Ekstraklasie i sie nie zawiodlem i tym razem spróbuje.
Bardzo sie zdziwię jeśli Pogon znów zapunktuje to jeszcze nie jest drużyna na takie regularne punktowanie.
Gdybym miał stawiać racjonalnie to bym dał Pogon lub remis ale moim zdaniem Lechia ten mecz wygra.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dla mnie 1X2 nie ma co tykać w meczu Śląska z Termalicą. Gdy beniaminek grał z Jagą kurs na Jage wynosił +2. Teraz jest 1.83 a dla mnie Jaga jest 2 razy lepsza od Śląska, w szczególności w Białymstoku. A Śląsk? Jak dla mnie nie prezentują nic nadzwyczajnego. Termalica w meczu z Piastem była niewidoczna i słaba a z Jagą? Bardzo blisko strzelenia gola na 1-1. Druga połowa bardzo dobra jak na jej standardy. 3 mecz na wyjeździe z rzędu. Czas strzelić gola Panowie ???? Drozdowicz może być dla mnie objawieniem sezonu. Fajnie się ustawia, szuka pozycji, dochodzi do akcji. Zeszły sezon bardzo fajny na zapleczu Ekstraklasy. Ja chyba spróbuję coś typu BTTS albo gol Drozdowicza. Pozostałe mecze potem skomentuje razem z typami. Jednak Wisły z Lechem nie ma co ruszać. Kolejorz walczy z Basel o LM i to jest priorytetem. Mecz ligowy rozdziela ten ważny moment w sezonie dla Lecha. Wisła na razie nic nie prezentuje ale z takim składem może odpalić. Kurs może latać po meczu jutrzejszym. Nie wiadomo jak z zmęczeniem i nastrojem po spotkaniu w Poznaniu. Legia w Łęcznej? Myślę, że warto spróbować ale kurs 1.7 musi być conajmniej. No i śmierdzi BTTS&#39;em w Gdańsku. Oj śmierdzi i chyba trzeba będzie to zaatakować.

Otrzymane punkty reputacji: +3
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Moim zdaniem 3.00 na Wiśle z Unibetu warto zaatakować.
Bukmacherzy zaniżają kursy na Lecha po mistrzostwie wiadomo teraz sa jeszcze mocniejsi ale nie w tym momencie.Teraz sa kontuzje i mecz z Basel.
Moim zdaniem 1X to jest pewka Lech myślami bedzie gdzie indziej a kurs koło 1.6 trzeba pobrać.Trzeba!

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Dla mnie 1X2 nie ma co tykać w meczu Śląska z Termalicą. Gdy beniaminek grał z Jagą kurs na Jage wynosił +2. Teraz jest 1.83 a dla mnie Jaga jest 2 razy lepsza od Śląska, w szczególności w Białymstoku. A Śląsk? Jak dla mnie nie prezentują nic nadzwyczajnego.
Po czym wnosisz , że Jaga jest 2 razy mocniejsza niż Śląsk? Oba zespoły odpadły w tej samej rundzie pucharów.

Po drugie odchodząc od porównań, zapominasz o jednej bardzo ważnej rzeczy.
Śląsk ma tydzień czasu na przygotowanie się do spotkania. Po drugie Nieciecza gra mecz PP, a co jeśli będzie dogrywka ;) ?

Dodatkowo kontuzje, tutaj można poczytać opisał to Barichello:

http://forum.bukmacherskie.com/f347/puchar-polski-2015-2016-1-16-finalu-12-08-2015-a-123184.html#post5519160

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Piast - Górnik Z BTS @1.91 ComeOn ✅

Po takim kursie chyba warto w to wejść. Zabrzanie strzelać potrafią a jeszcze lepiej potrafią tracić. Piastunki u siebie to niemal zawsze gol.

Otrzymane punkty reputacji: +2
betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Jaga jest dwa razy mocniejsza chyba w wyprzedazy zawodnikow, o ile Slask sprzedal jednego Paiszao to Jaga w dopelpacku upchnela dwoch grajkow za jednym zamachem ????
Kursy na Jage byly ponad 2 bo grali w czwartek mecz na Cyprze przy 30stopniowym upale a buki obawialy sie tez, ze moze byc sroga rotacja jak w 1kolejce, jak widac nawet mega zmeczona Jaga dala rade. Tak wiec zwyciestwo Slaska wyglada na najbardziej pewne w tej kolejce e-klapy ich atak pozycyjny na pewno jest duzo lepszy niz Jagielloni, warto tez zwocic uwage na odleglosci jakie pokonuja chlopcy kukurydzy w ciagu tygodnia z Niecieczy do Bialegostoku prawie 500km, pozniej ponad 700km do Stargardu, pozniej jeszcze powrot na wies i jeszcze do Wroclawia, biorac pod uwage ze nie podrozuja 1klasa czarterem a pewnie jakims starym 20letnim busem bez klimatyzacji ???? powinni byc zuzyci jak scierki juz przed samym meczem...

Drugim najwiekszym pewniakiem wydaje sie jak juz Konar zauwazyl Wisla z handi +0,5 albo +0.25 albo nawet na czysto... nie ma bata, zeby Skorza wystawil sklad zblizony nawet do najmocniejszego miedzy meczami z Basel, gdzie pewnie nie rozstrzygnie sie wszystko w 1meczu...

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 22

md93

Użytkownik
Wisła - Lech

Widzę, że rozgorzała tutaj dyskusja na ten temat. Mam swoje przemyślenia co do tego spotkania, ale ono jest dopiero w sobotę Panowie. Na pewno bardzo dużo będzie zależało od tego, jak Lech zagra dzisiaj. Jeżeli Basel wygra w Poznaniu, to wiadomo, że Kolejorz będzie chciał nadal walczyć na wyjeździe, ale ich szanse drastycznie spadną. Od wyniku pewnie będzie zależała kadra meczowa, która będzie wiadoma w piątek/sobotę. Jak zobaczycie kadrę Lecha na to spotkanie, wtedy można typować, takie jest moje zdanie. Dlatego na temat tego spotkania jeszcze będę pisał.

Jaga win // 2.30 !! bet365

Przecież to jest bet kolejki. Rozumiem tłumaczenia co niektórych, że Jaga słabo w pucharach, odpadła, w pierwszej kolejce wtopa na Koronie i 2:3 w plecy. Ale usiądźcie spokojnie i wrzućcie na luz. Jeżeli chodzi o mecz Jagi z Koroną, to pisałem już w 2 kolejce, że nie ma co patrzeć na tamten wynik, bo to był właściwie mecz Korona vs. Jaga II. 3 kolejka i 2 mecz z rzędu u siebie z beniaminkiem. W poprzedniej kolejce Nieciecza dostała dwójkę i pojechała do domu bez punktów i tak samo będzie z Zagłębiem. W meczu z Koroną, który Zagłębie przegrało 0:2 w poprzedniej kolejce, oddało dwa celne strzały. Do tego wczoraj (tj. 28.07) grali spotkanie pucharowe z Nadwiślanem. Co prawda mecz jest dopiero w niedzielę, ale to Jaga ma cały tydzień na odpoczynek i przygotowania do meczu. Wszyscy chyba patrzą na drużynę z Białegostoku, że przegrała te puchary i bla, bla, bla. Nie zapominajcie, że to 3 drużyna sezonu 14/15, mają Probierza, a Zagłębie póki co wygląda na beniaminka bez historii - awansować i spaść.

M 340

macvas

Użytkownik
Jaga win // 2.30 !! bet365
Przecież to jest bet kolejki. [..]
A ja podchodzę do tego meczu bardzo ostrożnie. Owszem value na ten mecz jest kuszące, ale... Jaga, która w sezon weszła wcześniej niż reszta ekip (oprócz pucharowiczów), przechodzi teraz swoistą przemianę (głównie personalną i mentalną w głowach samych zawodników) bo w tym klubie ostatnio działo/dzieje się sporo.
W związku z sytuacją personalną Probierz będzie szukał &quot;optymalnego garnituru&quot;, a eksperymenty mają to do siebie, że czasem coś nie wypali, albo jakiś Baran w pojedynkę położy mecz. Takie kwiatki będą się Jadze przytrafiać, bo to stosunkowo młoda ekipa, a znikome autorytety (Grzyb, Madera) jak widać nie pociągnęły Jagi do przodu.
Tymczasem po ostatnim ligowym meczu, który moim zdaniem dowiódł raczej słabości jaką obserwowaliśmy w starciu LE z Omonią niż powrotu na właściwe tory, Trener dziwił się gwizdom niezadowolenia na trybunach, ale zwyczajnie w poprzednim sezonie Jaga tak rozpieściła swoim stylem i lekkością zawiązywania ataków, że to co pokazują w tym sezonie jest poniżej słów krytyki i pozostało gwizdać - przebłyski w postaci bramek nie zatrą złego wrażenia i męczarni.
Aby nie przynudzać, najbliższe spotkania dadzą odpowiedź czy Jaga nie dostanie przysłowiowej zadyszki (jak większość ekip powracających do rzeczywistości po pucharach), czy może znowu &quot;zatrybi&quot; jak w ubiegłym sezonie. Kurs w meczu z Zagłębiem jest do pogrania, ale większego zarobku bym tutaj nie szukał.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Śląsk Wrocław vs Termalica Nieciecza 2:0 (1:0)
Śląsk -1.0 (dwudrogowe) @ 2.425 bet365 ✅
Śląsk Over 1.5 @ 2.05 Sportingbet ✅

Termalica dwa spotkania 0 punktów, ich pierwsze spotkanie z Piastem , które miałem okazję obejrzeć to była przewaga Piasta, dlatego, że byli nieskuteczni Nieciecza straciła tylko 1 gola. Drugie spotkanie z Jagą, porażka 2:0 - Termalica zaczęła grać po przerwie w sensie stwarzania sytuacji i konstruktywnych akcji, a dlaczego?
A no duży wpływ miało na to zmęczenie Jagiellonii po spotkaniu w Nikozji, dlatego było jak było w mojej opinii.
Teraz w podobnej sytuacji staje Nieciecza. Spotkanie w środę w pucharze Polski z Błękitnymi, trudny teren o czym nie trzeba chyba mówić, spora odległość do przebycia +/- 700 km, patrząc na skład z meczu pucharowego, kilka zmian jest, ale może się okazać, że w drugiej połowie spotkania we Wrocławiu będzie tych sił brakować.
Śląsk ma tydzień na przygotowanie się do spotkania. Najlepsza okazja do zdobycia 3 punktów to właśnie mecz z Beniaminkiem u siebie. Falstart - tylko 1 punkt w 2 spotkaniach, choć byli to trudni rywale - Legia oraz Pogoń u siebie. Teraz Śląsk już nie gra w pucharach jest pełna koncentracja na lidze i na PP. W zespoke nie ma kontuzji, najbardziej rozczarowuje Biliński, który przyszedł, miał zastąpić Marco , a póki co w każdym meczu statystuje.
Przewidywane składy:
Śląsk Wrocław:
Pawełek - Dudu, Kokoszka, Celeban, Zieliński - Hateley, Hołota - Pich, Grajciar, Flavio - Biliński
Termallica: Sebastian Nowak - Chomiuk, Markowski, Sołdecki, Jarecki - Ziajka, Babiarz, Pleva, Kaczmarczyk, Kędziora - Drozdowicz

Otrzymane punkty reputacji: +6
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Lech raczej zaprzepaścił szansę na awans i losy dwumeczu raczej rozstrzygnęły się już w Poznaniu - piszę raczej, ponieważ chcę zachować&quot; poprawność polityczną &quot; ;). W tym wypadku chyba Skorża nie będzie rotował w Krakowie, żeby w lidze nie tracić?
co do potyczki Lechii z Pogonią ciekawe h2h

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 69

dinozaur

Użytkownik
Podbeskidzie - Cracovia
- Cracovia sprawia dobre wrażenie i mimo braku zwycięstwa nad Wisła wokół drużyny panują pozytywne nastroje
- Podbeskidzie dowiozło remis z Zagłębiem Lubin, a następnie zostało wypunktowane przez Legię. Częściowo przebudowana drużyna nie może złapać odpowiedniego rytmu.
- To może być nudne, ale Pasy za trenera Zielińskiego ciągle bez wyjazdowej porażki. Ba! wygrywają mecz za meczem. Rakels, Jendrisek czy dynamiczny zmiennik Dialiba mogą sprawić, że wygrają kolejny mecz. Swój typ podpieram jednak remisem
Śląsk - Termalica
- Mocne zderzenie z rzeczywistością teamu z Niecieczy. Do tego porażka w Pucharze Polski. Start bardzo trudny, kadrowo wyglądają słabo. Wygrywać zaczną, jakieś punkty zbiorą, ale póki co brakuje mi wiary w ten team.
- Śląsk puchary ma już z głowy. W lidze po dostaniu obuchem w łeb od Legii chyba także się otrząsnął. Team moim zdaniem mocniejszy niż w poprzednim sezonie (Paixao M out - nowi Gecov, Kokoszka, Biliński, Kiełb). Powinni odprawić rywala z kwitkiem. Gram jedynkę, kursy powinny pójść w dół.
Dubel w Fortuna
Podbeskidzie - Cracovia | 02 - 1,38 ✅ 0:1
Śląsk Wrocław - Termalica Nieciecza | 1 - 1,85 ✅ 2:0
AKO: 2,55 ✅

thejet 2K

thejet

Użytkownik
Moje staty Ekstraklasa 2015/16: 3 zakłady: 2 wygrane, 0 zwrotów, 1 porażka. 15 jednostek zagranych. Profit +5,40.

31/07/2015 20:30 CET
Lechia Gdansk - Pogon Szczecin (+0.5) X2
2.04 (Pinnacle) ✅
5/10

Zdziwił mnie mocno ten kurs. Obie ekipy mają już ładny streak między sobą, gdzie wygrywają na przemian na boiskach przeciwnika. Lechia miała być jedną z mocniejszych ekip, ale drużyna jest budowana przez agentów i innych ludzi, a niekoniecznie przez trenera Brzęczka.

Pogoń zaprezentowała się świetnie na początku sezonu. Wygrali w Poznaniu, a ze Śląskiem zabrakło szczęścia, bo Pogoń cały mecz dominowała nad Śląskiem. Świetny okazał się transfer Fojuta, który sprawił, że Pogoń nie ma problemów w defensywie, które istniały przy poprzednim składzie. Do tego Zwoliński w ataku jest jednym z najlepszych napastników w lidze, a może nawet najlepszym.

Dla mnie na pewno warto pobrać Pogoń X2 przy takim kursie.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Piast Gliwice - Górnik Zabrze
Powyżej 10 rożnych @ 1.83

Spotkanie derbowe, w którym jednak nie spodziewam zbyt wielkiego pilnowania defensywy, przez obie ekipy.
Górnik po dwóch kolejkach ma zerowy dorobek punktowy, co prawda zremisowali w pierwszej kolejce z Wisłą, ale przed startem sezonu zostali ukarani odjęciem jednego oczka za niespełnienie wymogów licencyjnych.
Do rzeczy:
Piast po dwóch spotkaniach ma na koncie 3 pkt, w obu spotkaniach drużyna zagrała ofensywnie, nie bojąc się straty bramki, stwarzali okazje pod bramkami przeciwników.
W spotkaniu z Termalica było aż 14 rzutów rożnych, z Ruchem 10.
Górnik również nieźle wypadł z cornerami w dwóch pierwszych kolejkach. Z Wisłą nabił ich 5 - z Łęczną taka sama liczba.
Obie ekipy mają ciekawych ofensywnych skrzydłowych oraz bocznych obrońców, którzy fajnie czują się w akcjach ofensywnych , których dziś na pewno nie będzie brakowało. Tak więc w tym spotkaniu wchodzę w rzuty rożne.
Tak to wyglądało w ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami:
07.03.2015 - 15 rzutów rożnych
14.09.2014 - 13 rzutów rożnych
30.11.2013 - 10 rzutów rożnych
04.08.2013 - 14 rzutów rożnych
Górnik mega potrzebuje zwycięstwa i tutaj głównie z ich strony oczekuję, że będą punktować dziś cornery, mam nadzieję, że się uda.
Lechia Gdańsk - Pogoń Szczecin
Lechia @ 1.85

Lechia to mega silna kadra, po dwóch kolejkach mają 0 pkt, ale nie są jeszcze na straconej pozycji, bo sezon się dopiero rozkręca, a Legia i Lech mają bardzo ważne spotkania pucharowe, więc jest to na pewno przewaga Lechii, że mogą skupić się tylko na lidze i gonić przeciwników.
Dziś przyjeżdża drużyna ze Szczecina, która zachwyciła w I kolejce wygrywając z Lechem, ale w II już tylko remis z wyczerpanym Śląskiem, który kilka dni wcześniej przyjechał po odpadnięciu z LE.
Tak więc dziś Lechia po prostu musi to spotkanie wygrać i zacząć się rozkręcać.
W Pogoni nie wystąpi nadal - Akahoshi.
W roku 2015 obie drużyny grały ze sobą 2 razy - 2 zwycięstwa Lechii.
b365

D 15

destiny

Użytkownik
Moje staty Ekstraklasa 2015/16: 3 zakłady: 2 wygrane, 0 zwrotów, 1 porażka. 15 jednostek zagranych. Profit +5,40.

31/07/2015 20:30 CET
Lechia Gdansk - Pogon Szczecin (+0.5) X2
2.04 (Pinnacle)
5/10

Zdziwił mnie mocno ten kurs. Obie ekipy mają już ładny streak między sobą, gdzie wygrywają na przemian na boiskach przeciwnika. Lechia miała być jedną z mocniejszych ekip, ale drużyna jest budowana przez agentów i innych ludzi, a niekoniecznie przez trenera Brzęczka.

Pogoń zaprezentowała się świetnie na początku sezonu. Wygrali w Poznaniu, a ze Śląskiem zabrakło szczęścia, bo Pogoń cały mecz dominowała nad Śląskiem. Świetny okazał się transfer Fojuta, który sprawił, że Pogoń nie ma problemów w defensywie, które istniały przy poprzednim składzie. Do tego Zwoliński w ataku jest jednym z najlepszych napastników w lidze, a może nawet najlepszym.

Dla mnie na pewno warto pobrać Pogoń X2 przy takim kursie.
Co dziwnego jest w kursie gdzie gra u siebie drużyna ktora śmiało moze walczyć o puchary ma 0 punktów na koncie i czas na przełamanie a przyjezdza ligowy średniak ktory zawsze zawodzi gdy ktoś na niego stawia?
Nie rozumiem tego toku rozumowania kursy powinny byc równe czy co???
Kompletnie bez sensu argumentacja.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom