>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka Ekstraklasy 20.08-22.08.2010

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP

Piątek
20/08/2010

Polonia Warszawa - Zagłębie Lubin
1.58 3.60 5.75

Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
2.80 3.15 2.40

Sobota 21/08/2010

GKS Bełchatów - Ruch Chorzów
2.15 3.15 3.30

Widzew Łódź - Wisła Kraków
2.80 3.20 2.40

Polonia Bytom - Korona Kielce
2.45 3.15 2.75

Arka Gdynia - Górnik Zabrze
2.05 3.25 3.40

Niedziela 22/08/2010

Lech Poznań - Cracovia Kraków
1.65 3.50 5.10

Lechia Gdańsk - Jagiellonia Białystok
2.45 3.15 2.75

kursy betsson

Nadchodzi czas na 3 kolejkę najlepszej ligi świata. Pierwsze dwie pokazały, że jak na razie nie ma wielkiej trójki a z dobrej strony pokazują się inne zespoły. Także i w tej kolejce nie zabraknie spotkań, które powinny cieszyć się sporym zainteresowaniem. W sobotę interesująco zapowiada się pojedynek Widzewa z Wisłą. Czyżby ciąg dalszy zapaści krakowskiego klubu? W niedzielę odbędą się dwa spotkania, ale za to oba bardzo ciekawe. Lech po najprawdopodobniej przedostatnim meczu w tym sezonie w Lidze podejmie u siebie Cracovię, która podrażniona ostatnim spotkaniem z Legią będzie w końcu chciała udowodnić swoją wartość. Drugie spotkanie to starcie Lechii z Jagiellonią. Tutaj także ciężko o faworyta ponieważ oba zespoły rozpoczęły dość dobrze sezon. Tak więc jak widać zapowiada się interesująca kolejka. Tak z punktu widzenia przeciętnego kibica jak i typera.
Zapraszam do kulturalnej i merytorycznej dyskusji.​

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Polonia Warszawa wydaje się peffką po dwóch pierwszy spotkaniach. Chociaż te 3:0 z Legią to raczej słaba forma Legii niż dobra Polonii. Ale z handi nawet bym wziął Polonię.
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
Słaba dyspozycja Legii to wiadomo. Z Cracovią ledwo co wygrali, z Polonia dostali baty. Legia bez formy. Czysta 1 dla ryzykownych, a 1x powinien spokojnie wejść. Legia jeszcze nie jest aż tak poukładana jakby chciał Skorża.
2,80 na Wrocław prezent.
Widzew Łódź myślę, że w tym sezonie będą na pewno w top 5. Ostatnio wygrali na wyjeździe z Koroną. Teraz grają z Wisłą która jest w słabej dyspozycji tak samo jak Legia i Lech. Z ruchem dostali 2:0. Widzew powinien spokojnie wygrać. 2,80 jak najbardziej typ do zagrania. Bukmacherzy zwariowali chyba wystawiając taki kurs.
Lech - Cracovia. Poznaniaków czeka spotkanie na Ukrainie na pewno będzie ciężko. Cracovia prawie ograła Legię. Lech bez formy, z Arką 0 celnych strzałów. Tutaj również 2 o kursie 5,10 jak najbardziej do zagrania. Do tego kontuzje w Leszku.
Lechia - Jagiellonia. Jaga myślę, że w tym sezonie może zaskoczyć wszystkich. W pucharach zaprezentowali się ładnie na tle pozostałych drużyn. Jaga to inna drużyna na wyjazdach niż u siebie, ale myślę, że trener powoli to poukłada. Również myślę, że może być zaskoczeniem i top 5 w sezonie.

horus 129

horus

Użytkownik
Lechia - Jagiellonia. Jaga myślę, że w tym sezonie może zaskoczyć wszystkich. W pucharach zaprezentowali się ładnie na tle pozostałych drużyn. Jaga to inna drużyna na wyjazdach niż u siebie, ale myślę, że trener powoli to poukłada. Również myślę, że może być zaskoczeniem i top 5 w sezonie.
TOP 5 zaskoczeniem? Jakim zaskoczeniem, my idziemy na mistrza. W Polsce obecnie nie ma żadnego potentata, dominatora, a więc przy obecnym składzie, potencjale i formie nie ma innego wyjścia jak walka o to najwyższe miejsce na podium. Czy się uda? Nie wiem, wierzę, że tak.
Co do III kolejki, to na pierwszy rzut oka dobrym typem wydaje się warszawska Polonia, reszta spotkań, już jakby trudniejsza do przewidzenia. Jednak zapewne bliżej weekendu coś się wykrystalizuję i po dokładniejszym przeanalizowaniu spotkań coś tu jeszcze napiszę.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Polonia na razie prezentuję się bardzo dobrze, jednak to jest Polska liga, dwa dobre mecze, a w trzecim już coś nie zatrybi i zagrają lipe. Unikał bym takiego seryjengo grania na jedną druzynę nawet gdy ta gra super piłkę.Poza tym odstrasza kurs.
Więcej z mojej strony później.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Polonia Warszawa-Zagłębie Lubin Handicap 0:2 typ:2 kurs:1.42@BWIN
20/03/2010 Ekstraklasa Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 2:0
13/09/2009 Ekstraklasa Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin 0:1
09/04/2008 Puchar Polski Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin 2:3
02/04/2008 Puchar Polski Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 5:0
04/04/2006 Ekstraklasa Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 1:0
18/12/2005 Puchar Polski Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin 0:3
13/12/2005 Puchar Polski Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 0:1
06/08/2005 Ekstraklasa Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin 1:1
07/05/2005 Ekstraklasa Zaglebie Lubin - Polonia Warszawa 3:0
02/10/2004 Ekstraklasa Polonia Warszawa - Zaglebie Lubin 1:1
Remis z Koroną i porażka z Górnikiem nie musi świadczyć o dołku Zagłębia, forma tej drużyny była zawsze zróżnicowana i zważywszy na punkcik zdobyty w dwóch kolejkach mogą się dobrze pokazać na tle rywala który jest najbardziej doceniany w ekstraklasie a według mnie samego spuszczą z tonu notując przeciętne wyniki
Zagłębie co widać po statach jest cholernie niewygodne dla Poloni, bardziej niż Odra dla Legii, inauguracja czy derby dodały mobilizacji Poloni ten pojedynek nie będzie miał specjalnej wagi.
Warto obserwować meczyk na Live i przy obiecującej grze pocisnąć win Zagłębia czy pierwszy gol
Typ na X2 to 1.6 więc chyba lepszy ten HC
Stawianie na Polonie to jedna z tych głupich masówek

K 0

krycha1101

Użytkownik
Moim zdaniem warto zagrać na Śląsk, kurs zachęca do tego oraz gra drużyny z Wrocławia. W meczach z Jagą i Cracovią dobrze się prezentowali, mają dobrą pomoc Mila+Kaźmierczak+Sobota oraz bramkostrzelnych Diaza i Sotirovica. Śląsk na własnym obiekcie zawsze dobrze sobie radził. Przegrywał mało spotkań. Legia bez formy i zgrania. Widać, że Iwański ciągnie tą drużynę. Mają duże problemy w obronie. Dla tych którzy będą bali się zaryzykować warto zagrać 1x po kursie 1,46 w Unibet.
Ciekawym meczem będzie również Widzew-Wisła i tu także skłaniałbym się do potknięcia faworyta. Widzew to bardzo mocna drużyna, która dużo namiesza w górnych rejonach tabeli. W przypadku Wisły ten sam problem co w Legii brak zgrania i zrozumienia szczególnie w obronie mocno odbija się na drużynie. Dla prawdziwych ryzykantów można zagrać na Śląsk i Wisłę dubelek po kursie 7,84.
Mecz Lecha odpuszczam sobie, bo oni przy Bułgarskiej mogą zawsze zaskoczyć i zagrać bardzo dobrze nawet jak są w słabej formie.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Też myślę że 1x to dobry wybór choć może kursy na Śląska podskoczą i warto poczekać
Po grze Legii widać że jest dużo aspiracji jednak ja widzę więcej dziur i błędów które obecną koncepcją Skorża szybko nie załata, ostatni 3 mecze z Legią we Wrocławiu to same remisy, w tym wypadku Śląsk gra wyjątkowo dobrze i mają szanse wygrać jeśli będą potrafili strzelić z banalnych sytuacji

bayern91 0

bayern91

Użytkownik
Moim zdaniem mozna sie pokusic zeby zagrac na Widzew. Wisla jest kompletnie bez formy, w klubie panuje chaos, a o pozycji bramkarza juz nie wspomne...
Z drugiej strony Widzew wydaje sie byc druzyna poukladana. W ostatniej kolejce tez pokazali ze potrafia grac w pilke pokonujac korone.
Drugim typem jaki moge zaproponowac jest typ X2 na Cracovie.
Ekipa Ulatowskiego pokazala w meczu z Legia ze trzeba ja brac na powaznie.
Lech bedzie po meczu pucharowym i w tym upatruje szanse Krakowian. Lech nie ma jakies bajecznej kadry aby moc grac na wysokim poziomie na 2 frontach, do tego ich forma pozostawia wiele do zyczenia.
W ostatecznosci moze zagram czysty remis ale musze sie jeszcze zastanowic...

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Przede wszystkim Widzew musi zagrać dobre spotkanie a Wisła znowu słabo, każdy mecz jest inny, rywal też, niekoniecznie wygodny swoim stylem.
Widzew w ostatnich latach rozegrał 10 meczy z Wisłą i ugrali jedynie 2 pkt
Czy ja wiem czy Wisła da się ograć 2x z rzędu po 3 kolejkach? W kolektywie jest słabo ale kadrowo mają potencjał na dobry wynik nawet przy kiepskiej formie.
Po meczu w Chorzowie po wypowiedzi Żurawia było widać że dojdzie do męskiej rozmowy z zawodnikami więc może choć bez tego ułożenia w grze pokażą że mają jaja i coś ugrają.A to że Widzew nie lubi grać z Wisłą to też jakiś +
Wyniki wynikami wygrali z Koroną szczęśliwie, będą mieć szczęście to może i WIsłę oskubią bo bez niego to wątpie

lsc 18

lsc

Użytkownik
Odradzałbym stawianie na Polonie, liga jest tak nieprzewidywalna szczególnie na początku sezonu że zawirowania jeszcze będą myślę długo.
Z tych meczy jednak pokusiłbym się na:
Remis Śląska z Legią
Górnik Zabrze wygra z Arką
Remis Cracovii z Lechem
Remis Jagi z Lechią
Coś z tego rozwarze do weekendu głębiej...

jamamnokie 0

jamamnokie

Użytkownik
według mnie warto przy spotkaniu Śląska z Legią postawic dużą 1 . Na dzień dzisiejszy zespół z Wrocławia jest o wiele bardziej poukładany niż ten z Warszaw, ale także liczył się będzie atut własnego boiska nie na darmo mówimy ,,Twierdza Wrocław&quot;. Co do reszty meczy będę obstawiał na Jagę z podpórką w meczu z Lechią a także na zwycięstwo Wisły-mimo wszystko liczę,że w tym meczu się przełamią.

r30 0

r30

Użytkownik
według mnie warto przy spotkaniu Śląska z Legią postawic dużą 1 . Na dzień dzisiejszy zespół z Wrocławia jest o wiele bardziej poukładany niż ten z Warszaw, ale także liczył się będzie atut własnego boiska nie na darmo mówimy ,,Twierdza Wrocław&quot;. Co do reszty meczy będę obstawiał na Jagę z podpórką w meczu z Lechią a także na zwycięstwo Wisły-mimo wszystko liczę,że w tym meczu się przełamią.
Co do tego typu nie jestem zgodny, ponieważ Legia powoli bo powoli ale się rozpędzi, myślę, że zwycięstwo nad Cracovią tylko podniosło jej morale więc jak już widziałbym tutaj X2. Obie drużyny prezentują ladny otwarty futbol więc można się również pokusic o overa w tym spotkaniu ????

chick3n 67

chick3n

Użytkownik
Tydzien czasu to nie dużo i nie sądzę żeby Wisła nagle stała się dobrą drużyną. W meczu z Ruchem tak naprawdę nie pokazała niczego dobrego. Zastanawiające było ustawienie Wisły na meczu z Ruchem gdzie skład był bardzo ofensywny a sytuacji prawie żadnych. W meczu z Widzewem na pewno można zagrać x2
Kolejnym meczem który jest bardzo ciekawy jest Lech - Cracovia. Jak dla mnie bukmacherzy po prostu nie widzą co zrobili dając tak wysoki kurs na Cracovie. Drużyna z pod Wawelu ma najgorszy terminarz w całej lidze. Już po3 kolejce będzie miala za sobą ciężki mecz z Śląskiem później bardzo ciężki mecz z Legia a teraz dochodzi Lech. Moim zdaniem Lechowi w tej chwili najbardziej zależy na pucharach. Jutro zawodnicy zostawią kawał zdrowia na Ukrainie i na mecz z dobrze dysponowaną Cracovia po prostu nie starczy im sił. Już od dawna mam zasadę że drużyny które grają mecze systemem . Weekend -środek tygodnia -weekend nie radzą sobie w lidze po środkowym meczu. Kurs 5.00 po prostu genialny i grzechem było by go nie zagrać przy kontuzjach oraz słabej dyspozycji lecha .
Jagiellonia to w tym wypadku drużyna jest najlepiej obok Poloni dysponowaną drużyna na początku sezonu. Probierz jest jak Wenta u szczypiornistów zrobił z Jagi maszynę do strzelania bramek z malucha zrobił mercedesa. Widać że potrafi zmotywować swoich piłkarzy i na pewno Jaga ma 70% na zdobycie kolejnych 3 punktów. Co do Lechii to sam nie wiem co myśleć po bardzo dobrym meczu w pierwszej kolejce już w 2 nie błyszczeli. Grają otwarta piłkę jednak nie mają takiej siły ataku jak Jaga. Warto w tym meczu zagrać Over 2,5 gola.
W innych meczach zagrał bym :
Slask -Legia x2
Gks - Ruch -x
Polonia - Zagłebie 1
Polonia B- Korona - X lub 2
Arka - Górnik x lub 2

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ja nie rozumiem co wy widziecie w tej Lechii jeśli chodzi o pierwszą kolejkę. Oni potrafią popykać sobie od lini obrony do pomocy w miarę ładnie ale i tak razi duża liczba na siłę próbowanych kombinacji. A pod bramką rywala to oni już wogóle głupieją. Temu zespołowi totalnie brakuje charakteru. Natomiast Jaga jest jeszcze zbyt chimeryczna żebym na nią grał.. im jeszcze w mało oczekiwanym momencie przytrafi się słaby mecz

ogólnie ta kolejka jest dla mnie nie do gry. Ewentualnie tą Cracovie można próbować

candida 45

candida

Użytkownik
Odradzałbym stawianie na Polonie, liga jest tak nieprzewidywalna szczególnie na początku sezonu że zawirowania jeszcze będą myślę długo.

W meczu Poloni widze faworyta w druzynie ze stolicy, mysle ze wygraja ale... dla mnie ten mecz to no bet. Kolega wyzej slusznie prawi, liga Polska jeszcze przez dlugi czas bedzie stronic od druzyn pokoru Barcy czy Chelsea, na ktore mozna stawiac w ciemno. W meczu derbowym Polonia wygladala naprawde dobrze, Mierzejewski, Gołebiowski czy Smolarek blyszczeli ale czy sa to nazwiska ktore co kolejke gwarantuja zwyciestwo? Mam wapliwosci, choc nie ukrywam ze po tym co dotad gra Polonia, po aspiracjach jakie zdradza pan Wojciechowski zyczylbym sobie i wszyskim kibica aby Polonia wlaczyla sie w walke o puchary, Bakero ma pewnien pomysl na ta druzyne i kazde kolejne zwyciestwo bedzie czynic go w oczach prezesa wlasciwym wyborem, ale na to wszysko potrzeba czasu - sugeruje nie szalec ze stawka na CZarne Koszule.

według mnie warto przy spotkaniu Śląska z Legią postawic dużą 1 . Na dzień dzisiejszy zespół z Wrocławia jest o wiele bardziej poukładany niż ten z Warszaw, ale także liczył się będzie atut własnego boiska nie na darmo mówimy ,,Twierdza Wrocław&quot;.

To mnie zaskoczyles - dla mnie legia w tej kolejce to najpewniejszy typ. W derbach gra nie wygladala zle, zwlaszcza w pierwszej polowie wygladali lepiej niz Polnoisci. W meczu z Cracovia graczy ze stolicy i chyba wszyskich kibicow zaskoczyla swietnie funkconujaca ekipa Pasow, mecz nie ulozyl sie tez po mysli a jednak Legia potrafila wyciagnac wynik. Po meczu jeszcze dlugo pilkarze cieszyli sie z kibicami, reakcja sztabu po strzelonej bramce rowniez wskazuje na to ze na legii jest dobra atmosfera, a to sprzyja wynikom. Podobal mi sie Manu na skrzydle, raz po raz szarpal ale przod gral neiskutecznie - tydzien czasu to nie jest duzo, ale jeszeli legia pouklada tyly to widze w nich zdecydowanego faworyta w tym meczu, duze znaczenie beda mialy tu morale ktore po meczu z Cracovia bardzo wzrosly. Slask gra jak dotad dobrze, zwlaszcza mecz z Cracovia rzuca na nich dobre swiatlo, mysle jednak ze Slask to w tym sezonie srodek tabeli i jesli Legia chce sie zrechabilitowac za poprzedni sezon, takie mecze winna wygrywac.

Slask - Legia 2 DNB

Bawi mnie upatrywanie faworyta w meczu Widze - Wisla w gospodarzach. Jak arazie Krakowienia graja dno, a beniaminek szaleje, ale czy wszysko w tej naszej lidze sie odwrocilo i w czerwcu zobaczymy spadajaca Wisle i grajacy w pucharach Widzew? W mojej ocenie nie, i Wisla niebawem sie pozbiera, byc moze wlasnie w tym meczu. Do tych wnioskow w duzym stopniu sklania mnie opinia Zurawskiego wygluszona po meczu z Ruchem, opinia lakoniczna ale jakze tresciwa, Zurawski nie przyszedl do Wisly zeby byc czolowa postacia tej druzyny, on ma reagowac wlasnie w takich momentach i jest jedyna osoba ktora moze ta druzyna wstrzasnac w takim momencie, bo tymczasowy trener autorytetu z pewnoscia nie ma. Kazdy to gral w pilke w rozmaitych rozgrywkach ten wie, ze zespol ktory doluje a ktory ma podobny potencjal co Wisla musi wkoncu zaskoczyc. Czas ucieka dlatego wydaje mi sie ze juz w tym meczu Wisla pokaze sile.

WIdzew - Wisla 2

TOP 5 zaskoczeniem? Jakim zaskoczeniem, my idziemy na mistrza. W Polsce obecnie nie ma żadnego potentata, dominatora, a więc przy obecnym składzie, potencjale i formie nie ma innego wyjścia jak walka o to najwyższe miejsce na podium. Czy się uda? Nie wiem, wierzę, że tak.

Wiecej pokory. Liga jest wyrownana, a Jaga juz w zeszlym sezonie zaslugiwala na miejsce w czolowce ale ten sezon jak zaden wczesniej pokazal ze w Polskiej pilce cos drgnelo, potezne pieniadze w Polonii i Legii ustawia rywalizacje, bo pilka to biznes - kto ma pieniadze, ten sie wzmacnia i walczy o wyzsze cele.

Arka - Górnik 2

Polonia Bytom - Korona Kielce X

mecz Lecha postawie po dzisiejszym wystepie w LE, narazie szanse oceniam po 50%.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Lechia - Jagiellonia
Wpadł mi w oko duży kurs na Jagę, czemu ?
Lechia z Polonią zagrała słabo, to Bytomianie byli stroną przeważającą i grającą atak pozycyjny.Poskutkowało to strzeleniem bramki i długiej obrony wyniku, dopiero w końcowych minutach Lechia zdołała zremisować. Jagiellonia od początku sezonu razem z Polonia prezentuję najlepszą grę, a zarazem wyniki. Wydaje się, że weszli oni już na odpowiedni poziom w czym na pewno pomogły im mecze w el.LE. Bramki strzela Frankowski, więc wszystko jest na swoim miejscu.Jaga słabo radzi sobie na wyjazdach, lecz podczas protestu kibiców Lechii będzie im łatwiej wywieźć korzystny rezulatat.

Typy: Jagiellonia @ 2.75 2/10 | Jagiellonia X2 @ 1.49 5/10 ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Kurs na Jagiellonie z podporka jest naprawde godny zastanowienia. 1,49 wydaje sie jak dla mnie spokojnie do postawienia. To samo Polonia 1,55. Graja u siebie i sa naprawde na fali. Zero straconych bramek, dobra atmosfera, wszystko sie uklada. A Zaglebie poki co troche bezbarwne po odejsciu Micanskiego. 2 dobre mecze z niemalymi kursami na weekend.

lsc 18

lsc

Użytkownik
A wiecie może o co chodzi z tym że Bajor trenuje Zagłębie bo tam coś jest że Tomaszewski mówi że to tylko w Polsce tak ale nie wiem do końca ocb ale chyba przed sezonem jakaś tragedia rodzinna mu się zdarzyła. Wie ktoś jak to jest tam?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Po 1wsze zmarła mu zona i przez jakis czas w okresie przygotowawczym do sezonu nie prowadzil druzyny tylko no ukladal sobie zycie po stracie. A Tomaszewskiemu chodzi o to, ze Bajor w tamtym sezonie nie mial licencji, ktora uprawniala go do prowadzenia druzyny na tym szczeblu rozgrywek. Dostal chyba pozwolenie na pare meczy tylko. Pozniej zapisal sie na kurs, ale trzeba bylo czekac az sie zacznie, skonczy zda examin, itp. I znow chyba mu przedluzyli mozliwosc tremowania i prowadzenia Zaglebia. I na tym moja wiedza w tym temacie sie urywa. Pewnie nadal nie ma licencji. Ale szczerze to tego nie rozumiem, bo znalezc trenera z liencja w Zaglebiu, ktory bylby wpisany do protokolu ciezko chyba nie jest...A Bajor moze byc tez na lawce w innej roli formalnie a fizycznie jako prawdziwy trener. Wielokrotnie w roznych dyscyplinach sie tak dzialo/dzieje i pewnie dziac bedzie ;]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Polonia z Zagłębiem powinna dać sobie radę. Nie wierzyłem trochę w ten zespół ale mecz z Legią trochę mnie od nich przekonał. Zagrali przede wszystkim mądry futbol i rozbili Legię. Świetne zawody rozegrał Adrian Mierzejewski oraz Bruno. Obaj zresztą wpisali się na listę strzelców. Do tego dochodzi fakt , że Smolarek będzie grał co raz dłużej co tylko może pomóc drużynie. KSP zapowiada walkę o mistrzostwo dlatego też Zagłębie , tym bardziej u siebie powinni pokonywać. Kurs nie najgorszy.
W drugim jutrzejszym meczu ciężko wskazać faworyta. Legia trochę chyba jednak zawodzi jeszcze. Lanie od Polonii , dość szczęśliwa wygrana z Cracovią. Akcje są tak jak by szarpane jeszcze. Bez takiej płynności. Ale nie powiem bo sporo akcji może się podobać. Gdyby Chinyama myślał trochę to Legia bilans bramek zapewne miała by o jakieś 3-4 większy ale on już chyba się nie zmieni. Śląsk również solidna paka. 3:2 z Pasami wydawało się , że &quot;planowane&quot; bo jak gra się z Cracovią to powinno się wygrywać. A tym czasem Cracovia pokazała jednak , że nie są wcale tacy słabi i jak by mieli trochę szczęścia to w meczu z Legią do połowy mieli by zapewnione 3 pkt. Śląsk w Krakowie zagrał dobrze. Ze znakomitej strony pokazał się Diaz , który jutro powinien też straszyć trochę GK Legii. Ciężki mecz do wytypowania 1x2 ale biorąc pod uwagę fakt jakie &quot;armaty&quot; w swoich zespołach mają obydwie ekipy spodziewam się dobrego meczu , obfitującego w bramki. Zresztą już II kolejka naszej ligi pokazała , że u nas też mogą być ciekawe, dramatyczne mecze , piękne bramki. Dlatego też over 2.5 i obie strzelą gola wydaje się być rozwiązaniem najbardziej realnym do trafieni ;) A wygrać ? Niech wygra lepszy ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom