>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 Kolejka Bundesligi [29-31.08.2008]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
VfB nie gra porywajaco, oni nie wygrali meczu w 1 kolejce, tylko Borussia M. go przegrała
szanse na ten mecz daje 45% VFB i 55% hannoverowi
gomez w formie? od czasu euro ciagle jest cienki, nie potrafi strzelic bramki, nawet amatorom w pucharze

piotrek1976 0

piotrek1976

Użytkownik
Ted zgadzam się z tobą w 100 %
Jednak Hannover zagra jutro pod bardzo dużą presją. Tylko teraz pytanie czy ona zwiąże im nogi ? W klubie dużo mówiło się o walce o najwyższe cele, a na razie rozczarowanie.
Można powiedzieć że to dopiero trzecia kolejka, ale punkciki trzeba ciułać od początku.
Over jak najbardziej prawdopodobny x2 również goła 2 dla lubiących ryzyko.
Chciałbym poznać jeszcze twoje zdanie na temat meczu Bayern - Hertha.
Jestem ciekawy postawy gospodarzy. Wg mnie pomimo sporych braków w składzie, wygrana nie podlega dyskusji ( w innym razie w klubie może się zagotować ) chodzi mi o to jak myślisz, czy zagrają zachowawczo tzn. ostrożnie ? Czy ruszą jak byki i można ryzykować klasyczne handi + 1,5

Ps. to mój pierwszy post na tym forum
Witam wszystkich

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
⚽Bayern Monachium-Hetrha BSC
Typ: 1
Kurs : 1,45 ✅✅WYNIK 4:1✅✅

Bayern po 3 kolejkach bez wygranej ? Nie nie to raczej nie wchodzi w gre;) Dzisiaj na Allianz Arena są jedynym faworytem tego spotkania. Po dwóch remisach z HSV i BVB dzisiaj spotkanie z Berlińską Herthą i nie widze innego rozstrzygnięcia jak win Bawarczyków dla których ten mecz będzie bardzo ważny bo każdego rodzaju strata punktów spowoduje utrate pewności siebie i sprowadzi na zawodników ogromną presje wyniku w następnych meczach a niedoświadczony Jurgen Klinssman może tego nie znieśc;)
Jeśli chodiz o braki kadrowe w zespole z Monachium to wciąż kontuzjowani są Frank Ribery, Willy Sagnol, Hamit Altintop i Hans-Joerg Butt. POnadto za kartki pauzuje Mark van Bommel, takze nie powinniśmy się jeszcze dzisiaj spodziewac w składzie nowego obrońcy Massimo Oddo. Natomiast do składu wracają Ze Roberto i Borowski, po IO dostępni są również Sosa i Breno, w ataku powinni wystąpic Klose z Tonim
W zespole Herthy do składu ku uciesze polskich fanów powraca Łukasz Piszczek , ale kontuzje leczą Chermiti,Dardai,Fiedler i Hartmann

Przewidywane składy

▶Bayern: Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Borowski, Zé Roberto - Schweinsteiger, Kroos - Toni, Klose.

▶Hertha: Drobny - Chahed, Simunic, A. Friedrich, Radjabali-Fardi - Lustenberger, Kacar - Ebert, Cicero - Raffael, Pantelic.

Podsumowując mający większośc najlepszych graczy do dyspozycji Klinsmann i jego zespoł nie powinni dzisiaj po raz kolejny rozczarowac swoich kibiców na Allianz Arena i spodziewam się 3pkt dla Bawarczyków w tym meczu;) W poprzednich trzech sezonach Bawarczykom gładko szło w meczach domowych z Herthą kiedy to wygrywali kolejno 4:1 4:2 3:0;) Poczatek meczu o 17.00

grzes1ek 0

grzes1ek

Użytkownik
Bayern Monachium-Hetrha BSC
Typ: suma bramek +2.5
Kurs:1,65

Bawarczycy po 2 meczach mają tylko 2 punkty, Herta zgromadziła ich 2 razy więcej bo aż 4 :p, ale dzisiejszy mecz nie dość że pwowinni wygrać gospodarze to jeszcze powinniśmy zobaczyć wile bramek. 3 ostatnie mecze w Monachium kończyły się wygranymi gospodarzy 4-1, 4-1, 3-0, a wcześniej było 1-1 i znów 4-1, takze dziś powinniśmy zobaczyć też wile bramek. Bilans miedzy tymi drużynami na korzyuć Bayernu 19-4-2 63-23, Bayern musi wygrać w końcu mecz, wiemy że tyle samo zadowolonych z tego że klinsmann jest trenerem jest też rozgoryczonych tym faktem, jęsli chce aby kibice się do niego przekonali to musi zacząc wygrywać. dzisiejszy mecz jest dobr ku temu, ponieważ Hertha nie jest aż tak mocna jak kiedyś a w Bayernie wiele absencji, druzyny zaprezentują pewnie otwartą grę i zobaczymy wiele bramek, ja dziś licze że Podolski pokaże się z dobrej strony i coś ustrzeli a z drugiej licze na dobry występ Piszczka, w końcu juz się tam chyba zadomowił.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kurs na Bayern dosc przyzwoity, bo w granicach 1,4-1,5. Moim zdaniem wart gry.
Do obrony wrocil Demichelis, Borowski zagra za pauzujacego Bommela a prawdopodobnie Podolski za słabo spisujacego sie Klose.
Po dwoch remisach bawarczycy otrzasneli sie i wiedza ze musza dzis wygrac.
Hertha jak to ma w zwyczajacu grac na wyjezdzie,skupia sie glownie na obronie.
Jednak Berlinczycy nie sa tacy swietni w defensywie by zatrzymac Bayern.
Dlatego polecam:
Bayern Monachium - Hertha Berlin
1.) Typ: Bayern Kurs: 1,42 ✅
2.) Typ: goscie nie strzela gola Kurs: 2,10
⛔ 4-1 .................
Co do drugiego meczu rozpisałem sie troche wyzej, sklonny jestem grac x2 po kursie 1,92

M 3

mistrzunio

Użytkownik
no i faktycznie Gomez bez formy(nie wiem czy wiesz Ted ale on i gola strzelil w 1 kolejce,a w Pucharze Uefa też strzelał a mowiles ze nie) a Hanover za wszelką cenę faktcznie nie chce stracić kolejnych pkt,
suma sumarum nie postawiłem,postawiłem na co innego i zobaczymy co los da

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom