musisz obrócić wygraną z bonusa , czyli 3 euro.Panowie mam pytanie:
jezeli na free spinach trafilem 3 Eur
a potem grajac za te 3 Eur , 39 Eur to musze na zakladach obracac 3 E czy 39E? czy moze 39-3 = 36E?
Prosze o odpowidz tych ktorzy grali , wyplacali etc.
pzdr
co do drugiego pytania - to nie- nie zniknie- ja mam juz z tydzien kase na zakladach i sobie obracam..mam 115E na zakladach juz! i co teraz musze puscic 4 kupony po 20 E z kursem 1,50 i bedzie obrót tak? dobrze rozumie?
i jeszcze jedno tam ktos pisal ze mam 24 h na obrot! ale chodzi o to ze to co ugram w casynie , czy tze jesli mam o 114E na zakladach sportowych to tez 24 h mam czy to moge juz miec/ ?
o kurde to szkoda, ciezko bedzie za 460 puscic kuponyco do drugiego pytania - to nie- nie zniknie- ja mam juz z tydzien kase na zakladach i sobie obracam..
a co do pierwszego to chyba musisz postawic za 460 lacznie single z 1.50 kursem...
no bo obrot jest 4 x kasa po kursie 1.5 lub wyzszymo kurde to szkoda, ciezko bedzie za 460 puscic kupony
tez se bede gral z pare tygodni malymi stawkami! mialem 114E na zaklacahc a 15 zostal teog bonusai co chiwle se ugrywam jeszcze mam juz 160E ale watpie w to ze obroce to na zakladach ale ale ... ????no bo obrot jest 4 x kasa po kursie 1.5 lub wyzszym
Ja obracam, lawiruje ciagle miedzy 20 a 50 euro
Ale gram za male staweczki
na ruletce gram! na poczatku siadlo mi ze spinow 3 Euro potem bonus tam mi siadlo pogralem na spinach troche potem znow ruletke i teraz juz na zakladach mam wszytko,choc kusi mnie zeby pograc jeszczea na czym grasz?
oooooooooo, grubo - jak ty to zrobiles?? ????kurde bo ugralem na ruletce z 114 E doszedlem do 340E i teraz co chce to przelac na zaklady i obrót bedzie jak puszczeza lacznie 340 razy 4 tak? to lepiej na slotach porobic obrot nie ? co radzicie?
napisze do nich! moj kumpel rzepek1 ostanio 80 E przelal na zaklady i mu napisali miela zeby postawil za 77E tylko puscil za 40 E aresenal i Mu za 37 i wyplacil kase , takze juz nie wiem jak to oni licza, najlepiej jak napisze sie do nich! na slotach pewnie juz wtopilem z 100E , a z 3 spinow wygralem 15E takze moze to 15 E trzeba obrac sam juz nie wiemTego obrotu raczej na pewno Ci nie wliczą, ale zapytać można