To może ja wypowiem się, jak było w moim przypadku.
Tydzień temu w piątek ugrałem w beetle frenzy 25 EUR, wszedłem z tym na ruletkę (bo nie widzę sensu obrotu w kasynie na slotach- moim zdaniem pewny wtop) i grałem i grałem, aż w końcu trafiłem zero i zrobiłem z tego ponad 50 EUR, 25 przelałem na zakłady a za resztę grałem dalej i w ten sposób doszedłem do 85 EUR na zakładach. 25 które zostało w kasynie później już przegrałem, czyli miałem tylko 85 EUR na zakładach.
Wymagany obrót to 4 razy na zakładach, po kursie min. 1.5 i mogą to być zdarzenia typu 1X2 (z trzema możliwościami trafienia), nie może być np. over/under, oprócz tego tylko i wyłącznie single liczą się do obrotu, zakłady ako nie liczą się.
Na zakładach postawiłem dokładnie za 340 EUR, czyli wykonałem wymagany obrót. Na koncie miałem 90 EUR i zleciłem wypłatę na konto bankowe (wysłałem maila z niezbędnymi danymi- taki mają system wypłat), po 2 dniach otrzymałem maila ze wypłata w trakcie realizacji i środki zniknęły z konta gracza. Teraz już tylko czekam aż wpłyną na konto.
Nie, żebym się chwalił moimi wygranymi bo nie ma czym, ale chciałem dokładnie opisać co należy zrobić i jak to było w moim przypadku.
Dane są w 100% zgodne z rzeczywistością, opisałem dokładnie mój przykład.