>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

3 Freespins Hot City begawin

Status
Zamknięty.
P 58

pyzza

Użytkownik
Prosze o jedna odpowiedz. Nie usuwaj SZANOWNY MODERATORZE! postów z odpowiedzia. Na jakiej grze są dzisiaj te darmowe spiny? Co tydzien zmieniaja gry i nie mam zamiaru klikac po kolei i uruchamiac kazdej.

Edit:
Juz wiem do usuniecia!

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
to moze ja tylko napisze ze sie lekko wycfanili... bo slot ma 20 lini a dostepnych na free spins jest 10 lini - czyli troszke gorzej...

L 0

langer

Użytkownik
Nie zawsze dadzą żeby ludzie grube Euro wygrywali co tydzień , napewno część wyręciła trochę..ja nie narzekam.

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Z Begawin prawie nigdy nie dają wszystkich linii :] Czasem zdarzy się , że dadzą kurs monety 0,2 ale za to nie wszystkie linie. Coś za coś.
rzepek1
dowiedz się w jakich godzinach są free 3 spiny 29.03.2009 i napisz ????

Ja żadnego maila od nich nie dostałem.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
rzepek1

dowiedz się w jakich godzinach są free 3 spiny 29.03.2009 i napisz ????

Ja żadnego maila od nich nie dostałem.
Spoko , jeśli się dowiem , to dam znać . Tylko nie wiem , czy dobrze zrozumiałem tego maila , że spiny będą w niedzielę , czy może dopiero wtedy , gdy wcześniej zagram za swoje . Wydaje mi się , że z tego maila wynika jedno - Freespiny na Bettle Frenzy w niedzielę , i mam nadzieję , że się nie mylę ????

M 12

m@estro

Użytkownik
no i udało się na tym czymś znów ugrać troche kasy, tym razem 38E...
Mam pytanie do kogoś KOMPETENTNEGO (czyt. takiego co wypłacił tych spinów coś, albo ma prawdziwe informacje) jaki tak naprawdę jest tu obrót i co trzeba zrobić aby wypłacić... Było już kilka tematów no i wszędzie pytania &quot;jaki obrót&quot;, &quot;jak wypłacić&quot; etc. itp. itd... Uważam że jakby ktoś raz napisał porządnie to by było pół stron mniej
Wiem że można albo na kasynie robić obrót, albo zakłady. Wiem że nie można stawiać o/u i gier typu tenis

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Wszystko jest opisane w regulaminie :
-obrót w kasynie 40x
-nie można używać bonusu jeśli się nie obróciło poprzedniego
-jeśli się przeleje ponad bonus cokolwiek to obrót na zakładach x4 po kursie większym od 1.5 , tylko single, za stawkę taką jaką sobie przelaliśmy na zakłady
-na wszystko są 24 godziny

S 0

sroczka83

Użytkownik
To może ja wypowiem się, jak było w moim przypadku.
Tydzień temu w piątek ugrałem w beetle frenzy 25 EUR, wszedłem z tym na ruletkę (bo nie widzę sensu obrotu w kasynie na slotach- moim zdaniem pewny wtop) i grałem i grałem, aż w końcu trafiłem zero i zrobiłem z tego ponad 50 EUR, 25 przelałem na zakłady a za resztę grałem dalej i w ten sposób doszedłem do 85 EUR na zakładach. 25 które zostało w kasynie później już przegrałem, czyli miałem tylko 85 EUR na zakładach.
Wymagany obrót to 4 razy na zakładach, po kursie min. 1.5 i mogą to być zdarzenia typu 1X2 (z trzema możliwościami trafienia), nie może być np. over/under, oprócz tego tylko i wyłącznie single liczą się do obrotu, zakłady ako nie liczą się.
Na zakładach postawiłem dokładnie za 340 EUR, czyli wykonałem wymagany obrót. Na koncie miałem 90 EUR i zleciłem wypłatę na konto bankowe (wysłałem maila z niezbędnymi danymi- taki mają system wypłat), po 2 dniach otrzymałem maila ze wypłata w trakcie realizacji i środki zniknęły z konta gracza. Teraz już tylko czekam aż wpłyną na konto.
Nie, żebym się chwalił moimi wygranymi bo nie ma czym, ale chciałem dokładnie opisać co należy zrobić i jak to było w moim przypadku.
Dane są w 100% zgodne z rzeczywistością, opisałem dokładnie mój przykład.

S 0

sroczka83

Użytkownik
Dementuję wypowiedź &quot;sadam666&quot;
- po pierwsze, nie wymagane jest granie za taką samą stawkę jaką przelaliśmy na zakłady, natomiast nie można grać za stawkę wyższą!! np. z wygranych przelejemy na zakłady 10 EUR, to możemy stawiać zakłady za 5 EUR i one liczą się do obrotu, ale jak postawimy za 15 EUR to taki zakład nie liczy się do obrótu!!!
- po drugie czas 24 godzin tyczy się tylko i wyłącznie do obrotu w kasynie, na zakładach to ograniczenie nie obowiązuje!!
Jak ktoś nie obrócił i nie wypłacił to lepiej niech się nie wypowiada i nie pisze bzdur!!!

S 0

sroczka83

Użytkownik
&quot;mateuszcwks&quot; nie możesz przelać na zakłady wygranej z darmowej gry, jeśli wygrałeś 92 EUR, to żeby tę kwotę przelać na zakłady musisz najpierw obrócić ją 40 razy w kasynie (ruletki i blackjacki nie liczą się do obrotu).
Ale jeśli np. ugrasz coś powyżej tej kwoty, powiedzmy do 120 EUR, to na zakłady możesz przelać 28 EUR, reszta zostaje w kasynie i dalej możesz za to grać.
Później to co przelejasz na zakłady musisz 4 razy obrócic tak jak pisałem we wcześniejszym poście.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ale zapytajcie lepiej , czy rzeczywiście macie tylko jeden dzień na obrót tego bonusa , bo przecież ja grałem na kasynie (ze spinów wygrałem 12 euro) i na kasynie obracałem to chyba z 30 x , miałem 50 euro i przelałem to na zakłady. Później stawiałem codziennie po jednym kuponie za 1,50. Postawiłem TYLKO 2 x !!!! za 30 euro i później za 44 (w moich kuponach są dla potwierdzenia) i WYPŁACIŁEM TO , także lepiej się zapytajcie , chociaż support słabo odpowiada.
Do tego nie muszę chyba mówić , że obracałem to z 4 dni a nie 1 !!

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
wkurza mnie to forum ,fajni ludzie sa ale napisablem kurde jak ma to obrocic spytalem o rade to tylko posty usuwac potrafia i tyle! dzieki sroczka83 no moze mi posta usuniecie teraz? ciekawe ile ten post zostanie
wiem ze pisze wyzje jaki obrot ale pytam sie czy dobrze rozumie ale kurde modzi sa najmadrzejszy na swiecie i kurde forum traktuje jak wlasnosc!

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Dementuję wypowiedź &quot;sadam666&quot;
[...]
Jak ktoś nie obrócił i nie wypłacił to lepiej niech się nie wypowiada i nie pisze bzdur!!!
Kombinatorem nie jestem to nie kombinuje tak jak Ty ;) jest regulamin to przytoczyłem punkty więc nie unoś się chłopaczku.

X 0

xcamelx

Użytkownik
Panowie mam pytanie:

jezeli na free spinach trafilem 3 Eur
a potem grajac za te 3 Eur , 39 Eur to musze na zakladach obracac 3 E czy 39E? czy moze 39-3 = 36E?

Prosze o odpowidz tych ktorzy grali , wyplacali etc.
pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom