Witam
mam pytanko odnośnie moich typów
levante- valencia; typ X2; 1:45
valencia na ostatnich 10 meczy przegrywała z bilbao które jest definitywnie lepsze co potwierdza tabela oraz wyniki, atl. madryt, oraz betisem (który był tym 10tym meczem), ogolnie to coś dobrego się dzieję w tym zespole i ostatnio raczej nie tracą punktów ze słabszymi zespołami
levante- stosunek u siebie 4:3:7. Co nie jest najlepszym wynikiem ale trzeba przyznać że nawet od najlepszych nie dostają lania przegrywając 3ma bramkami; w większości meczy potrafią strzelić minimum 1 gola.
Ogolnie to nie widziałem wielu meczy levante i mój typ opiera się na tym że valencia poprostu zaczęła ostatnio punktować słabszych a to zawsze dobry znak
.
Z drugiej strony również kuszący jest bts bo levante nie ma aż tak słabych wyników u siebie. Proszę o podpowiedź
sevilla- villareal; typ hand +2 villareal win (dla niezorientowanych 0:2 na starcie dla villarealu i zwycięstwo villrealu)
kurs 1,35
sevilla- patrzy się na ich wyniki w domu i jest jest to mega imponujące co chłopaki tam robią; jeśli teraz wygrają to będą mieć lepszy dom od realu ???? ; sevilla mnie zadziwia jak taki zespół który u siebie daję radę realowi i barsie nie wygrał na wyjeżdzie w LL, ale mniejsza o to; osobiście to liczby na korzyść sevilli ale nie mieli jeszcze u siebie remisu w tym sezonie. Czysto teoretycznie każda passa musi się kiedyś skończyć.
villareal- drużyna która nie porywa, stwarza mało sytuacji, gra rozważny
football wg mnie taka tańsza wersja atl. madryt. Jak villareal spotka się z atl. madryt to jest aoglądalne ???? . Ale patrząc na ostatnie 5meczy wyjazdowych to 5remisów. Nie są najlepszym teamem wyjazdowym, ale na pewno są tym niewygodnym.
Myślę że villareal może wyciągnąć korzystny wyniki z sevilli i szukam tu sensacji, kurs na łódź jest 5 (jakby byli chłopcami do bicia) a nie są ani trochę, ewentualnie wygraną jedną bramką.
las palmas - real madryt; obie drużyny strzelą- nie; kurs 2,35
las palmas- u siebie na wyspach czuję się dosyć dobrze, stosunek to 6:3:5. Jest u siebie groźne i reagularnie punktuję. Ogólnie 3 ostatnie mecze wygrane. Na 10 ostatnich meczy u siebie nie strzelili gola tylko atl. madryt i valenci.
real madryt- raczej nie muszę się dużo rozpisywać o realu, ostatnia 7 z celtą była zasługą Ronaldo który miał ekstra dzień bo siadł mu np. wolny i strzał z 25m, a ogolnie to Ronaldo mnie zawodzi w tym sezonie. Wszystko idzie na proste
podbicie, dryblingi nieefektywne no masakra. Na ostatnie 10 meczy wyjazdowych tylko 2 razy zachowali czyste konto.
Ogólnie to las palmas gra dobrze u siebie, real często traci na wyjazdach, i oczywistym jest bts ale sądzę że jak podejdą do tego spotkania maksymalnie skupieni, oraz przygotowani to mogą zachować czyste konto a ten kurs traktuję jako okazje i przełamanie trendu. Dwumecz realu z romą był całkiem dobry w wykonaniu realu, nie stracili tam bramki, dość już wpadek.
Proszę o komentarze odnoście typów bo może np las palmas się prezentuję bardzo dobrze i oczywistym jest że strzeli bramkę
Dzięki za odpowiedzi.