>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 23.05-27.05.2013

Status
Zamknięty.
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Zagłębie Lubin- Polonia Warszawa 1 @ 2.10 Unibet⛔
W Lubinie mecz drużyn, które mogą już spokojnie myśleć gdzie się wybrać z rodzinami na wakacje (jeśli piłkarze Polonii mają za co ???? ) Zagłębie zajmuje 10 miejsce z 33 pkt, Polonia zaś jest na miejscu 5 z 40 pkt. Oczywiście teoretycznie Polonia ma szanse na grę w el Ligi Europy, ale trzeba popatrzyć na to realnie. Ich obecny problem to jak odzyskać kasę od właściciela klubu, bo ten nie płaci im od.......zawsze. Nie wierzę, że ktoś z Polonii myśli o pucharach. Ostatni mecz podopieczni Stokowca wygrali w Zabrzu z Górnikiem 4-0, ale z Górnikiem to i nawet Pogoń wygrywa.
Zagłębie w ostatniej kolejce przegrało z walczącym o utrzymanie Bełchatowem 2-3.
Wracając do mojego typu, w mojej ocenie faworytem tego spotkania jest Zagłębie, które ma większy potencjał piłkarski, u siebie jest bardzo niebezpieczny. Po ostatniej porażce zawodnicy z Lubina będą w przeciwieństwie do ich przeciwników podwójnie zmotywowani. Tak jak powiedziałem Zagłębie u siebie jest bardzo niebezpieczne. Tacy zawodnicy jak Pawłowski czy Papadopulos jak na nasze warunki robią różnice. Tak więc potencjał piłkarski, mecz u siebie w domu, mobilizacja to argumenty przemawiające za zwycięstwem Zagłębia Lubin po fajnym kursie. (2.10)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom