>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 23.05-27.05.2013

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
WISŁA - RUCH - HT 0:0 - 2.75
Expekt

Troszkę późno ale bylem zajęty wybaczcie ????
Obie ekipy grają słabo, Wisła w ataku w ogóle nie ma kim straszyć a za Kulawika skupiają się raczej na defensywie, zapowiada się nudny mecz, z pewnością underowy, do przerwy 0:0 w Krakowie było już nie raz i dzisiaj znowu sie na to zapowiada. Oczywiście za drobne ????
To się mogłeś wstrzymać chwilę :razz:
Pierwszy raz widziałem karnego w 20 sek. ????
Dobrze że Chavez graczowi Ruchu głowy na trybuny nie wykopał hahah
choć później się zrehabilitował za ten nietrafiony wolej i kolanem temu samemu głowę rozciął, a Djokic sie może uczyć od Chaveza haha

A żeby nie było spamu to taki typ:
Widzew Łódź - Legia Warszawa - 2 - 1.60
Expekt
Po fatalnej końcówce poprzedniego sezonu teraz pewnie będą chcieli się zrehabilitować i zapewnić sobie mistrzostwo na 2 kolejki przed końcem. Widzew u siebie nie gra cudów poza tamta wygraną z Jagą, Legia w gazie 3 mecze wygrane z rzędu. Morze troszkę masówka się robi na Legie ale trudno się dziwić, a Widzew i tak się utrzyma nie muszą spinać gaci ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Dlaczego? Kurs na win Lecha jest dosc maly, a jak Legia wygra dzien wczesniej z Widzewem to ma mistrza, chyba ze przegra dwa ostatnie mecze z Ruchem i Slaskiem - prawodpodbienstwo zerowe. Czasem bywa tak, ze druzyna na poziomie, odradza sie w drugiej czesci sezonu, wygrywa mecze seryjnie, a po porazce w kluczowym meczu nagle traci punkty i kims, z kim wydawalo sie to parenascie dni wczesniej niemozliwe. Ja na Podbeskidzie bym nie postawil, ale nie twierdze tez ze przegraja, moze byc remisowo. Akurat w meczch z Polonia i Piastem Podbeskidzie prowadzilo, tylko nie potrafili utrzymac do konca korzystnych rezultatow, wiec nie sa tacy beznadziejni jak piszesz. Dla mnie jakas opcja hc +1.5 na gosci przy dobrym kursie do wziecia, a jak dawid1982 gra DNB to tylko zyczyc mu wygranej po tak wysokim kursie.
Ale z tego co wiem ten typ został napisany przed meczem Legii, więc wysnuwanie takich teorii przed meczem Legii jest conaj mniej śmieszne. Poza tym to, że ktoś prowadzi nie znaczy, że gra dobrze. Zarówno z Polonią jak i Piastem grali bardzo słabo a prowadzenie z Polonią zawdzięczali prezentowi obrońcy Polonii, z Piastem to ja nie wiem jak można było tak nieupilnować Demjana, który wiadomo jak się czuje w 16.
Lech dysponuje jedną z najlepszych defensyw w lidze. Podbeskidzie w ofensywie prócz Demjana nie istnieje i ok mogą strzelać bramki Polonii czy Piastowi ale Lech to trochę inna półka w tej lidze. A w obronie wygląda to z meczu na mecz gorzej i też wystarczy zobaczyć ostatnie spotkania. Aczkolwiek nie patrzeć na wyniki ale na to jak to wygląda na boisku.

K 358

koeman66

Użytkownik
Ale z tego co wiem ten typ został napisany przed meczem Legii, więc wysnuwanie takich teorii przed meczem Legii jest conaj mniej śmieszne. Poza tym to, że ktoś prowadzi nie znaczy, że gra dobrze. Zarówno z Polonią jak i Piastem grali bardzo słabo a prowadzenie z Polonią zawdzięczali prezentowi obrońcy Polonii, z Piastem to ja nie wiem jak można było tak nieupilnować Demjana, który wiadomo jak się czuje w 16.
Lech dysponuje jedną z najlepszych defensyw w lidze. Podbeskidzie w ofensywie prócz Demjana nie istnieje i ok mogą strzelać bramki Polonii czy Piastowi ale Lech to trochę inna półka w tej lidze. A w obronie wygląda to z meczu na mecz gorzej i też wystarczy zobaczyć ostatnie spotkania. Aczkolwiek nie patrzeć na wyniki ale na to jak to wygląda na boisku.
No tak przed meczem Legii tak to wszystko wygladalo, ze Lech moglby nie zagrac w pelni zmobilizowany, oczywiscie gdyby legionisci wygrali w Lodzi, a ze jest remisowo to i mozna patrzec na mecz Lecha calkiem inaczej, beda teraz o wiele bardziej zmotywowani i pewnie wygraja co da im tylko 3 pkt straty do warszawiakow. Moze i dawid niepotrzebnie zamiescil ten post z X2 na Podbeskidzie tak wczesnie, ja ligi polskiej nie opisuje i nie gram zawczasu, czekam jak przedstawia sie sytuacja po kolejnych meczach. W Poznaniu zapowiada sie ciekawy mecz, z jednej strony gospodarze z nadziejami na mistrza, z drugiej goscie z nadziejami na utrzymanie, co i tak nie zmienia kolei rzeczy, a ta jest taka, ze 1.43 na win Lecha to gra nie warta swieczki... Ogolnie w tej kolejce na razie faworyci daja plame i zaczyna sie robic z tego calego obstawiania jedna wielka ruletka, co tylko zle wrozy przed wystepem pucharowiczow w zblizajacych sie eliminacjach do LM i LE.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jakie nadzieje o czym wy mówicie? ???? Legia w tej chwili ma 6 pkt przewagi i potrzebuje 3 pkt aby zdobyć oficjalnego mistrza.Lech za tydzień jedzie do Wrocławia i zakładając nawet że zdobędą 3 pkt, a Legia przegra w Chorzowie to można być pewnym że Śląsk odpuści Legii w ostatniej kolejce ponieważ jako finalista pucharu polski grając z mistrzem ma zapewniony start w pucharach.Oczywiście jest jeszcze sprawa jak się wyklaruje sytuacja w tabeli między Śląskiem a Piastem w ostatniej kolejce, no ale to już chyba na nich lepiej kalkulować i grać niż na Lecha z Podbeskidziem za 1.40 (zresztą jest jeszcze Polonia i Górnik jakby nie patrzeć z szansą na tą lokatę)
Także panowie Lech teoretycznie ma już szach mata, praktycznie wiadomo zimna matematyka vs marne kursiwo.
Wiadome że Rumak musi podkręcać atmosferę w drużynie, walczyć do końca bo to w jego interesie, grajkowie myślę patrzą na to trochę inaczej więc uważam że nie warto już stawiać na Lecha, to już TSP powinno mieć tu lepszą motywacje w analogicznej sytuacji, strata podobna lecz większa szansa na stratę punktów sąsiadów no i nie wiadomo jeszcze ile drużyn nam spadnie.Ja to tak widzę, no ale jak chcecie to pchajcie tam swoje fundusze.

H 187

h778

Użytkownik
to można być pewnym że Śląsk odpuści Legii w ostatniej kolejce ponieważ jako finalista pucharu polski grając z mistrzem ma zapewniony start w pucharach
Na 99% Śląsk przed ostatnią kolejką będzie mieć zapewniony udział w pucharach. Piast nie ma tu nic do rzeczy, bo i tak awansują cztery drużyny, a Górnik jest beznadziejny i nie przewiduję, żeby miał włączyć się do jakiejkolwiek walki w końcówce sezonu. Polonii nawet nie biorę pod uwagę.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No niby mieć powinien, odniosłem się raczej do najczarniejszych scenariuszy choć można jeszcze je mnożyć, i jakiegoś ruszenia Lecha na majstra.Po meczu w Warszawie na pewno morale spadło a patrząc na tabelę o jakiej motywacji tu mówić jeszcze za 1.4

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Idąc prawem serii i znając naszą lige nie zdziwiłbym się gdyby dziś było 2 razy po 1:1.
To co było początkowe,czyli 1,55-1,6 na Lecha było do grania,teraz to już lepiej zagrać za 1/5 stawki na &quot;Idzie&quot; DNB za 6,4 Bet365 IMO,bo nie ma bata Lech już Legii nie dogoni,a Reksik coś tam zawsze wykombinować może na boku ????
We wcześniejszym meczu Bełchatów na bank coś wywiezie z Gdańska,bo najprawdopodobniej spadną dwie ekipy ,a GKS w ostatnim czasie szuka punktów gdzie tylko może ,a kto szuka ten znajduje - cały sezon GKS nie wygrał meczu na wyjeździe,aż nagle hop 2 ostatnie magiczna metamorfoza.
I za czyje pieniądze?
GKS nie spadnie - jak amen w pacierzu pewne.
Lechia - GKS : 2DNB @1,88 Bet365

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Lechia Gdańsk- GKS Bełchatów Over 2,5 @ 2.10 Unibet⛔

O godzinie 13:30 piłkarze Lechii Gdańsk podejmą na PGE Arenie Gdańsk GKS Bełchatów. Oba zespoły mają inne cele. GKS w dwunastu meczach zdobył aż dwadzieścia punktów i traci już tylko trzy pkt do czternastej Pogoni Szczecin. Bełchatów jak wszyscy wiedzą broni się przed spadkiem i dzisiaj będzie chciał wywieźć jakieś punkty z Gdańska. W ostatniej kolejce drużyna z Bełchatowa pokonała Zagłębie Lubin 3-2. Gra ich w tej rundzie na pewno wygląda zdecydowanie lepiej. Szczególnie w bocznych sektorach boiska wyglądają bardzo dobrze. Myślę że w tamtych rejonach boiska będzie największe zagrożenie pod bramką Gdańszczan. Szybki Łukasz Madej i Mateusz Mak robią jak na naszą ligę dużą różnice. Jeśli chodzi o zespół z Gdańska to tak naprawdę gra on dzisiaj o honor. W tej rundzie u siebie wygrali tylko raz,ale wbrew pozorom ich gra nie wygląda źle. Ten zespół posiada duży potencjał, grają bardzo ofensywną piłkę. Dzisiaj do zespołu wraca Buzała, być może od pierwszej minuty zagra Duda, który w ostatnich spotkaniach pociągnął do przodu grę Gdańszczan. Progres w grze Lechii jest widoczny, pytanie jest tylko takie czy Ci w większości młodzi chłopcy znów nie popełnią śmiesznych błędów w defensywie.
Myślę,że dzisiaj zobaczymy otwarte spotkanie z dużą ilością sytuacji podbramkowych. Ostatnie trzy mecze na PGE Arenie obfitują w dużą ilość bramek. (Lechia -Jaga 2-3, Lechia-Podbeskidzie 1-2, Lechia- Ruch 4-4).
Jest to spowodowane w dużej mierze stylem gry podopiecznych Bobo Kaczmarka, którzy u siebie nie kalkulują....grając głównie do przodu. A,że często zapominają o defensywie to już inna sprawa....Dla typu over 2,5 to akurat dobrze.

christopher48 2K

christopher48

Forum VIP
Co do meczu Lech-Podbeskidze i typowania 1X2, to radziłbym poczekać do końca spotkania Lechia-Bełchatów. Jeśli GKS wygra, to wtedy szanse Podbeskidzia na utrzymanie staną się już minimalne, no i motywacja nie będzie już tak duża. Terminarz naszej Ekstraklsy jest taki, iż spotkania nie nakładają się na siebie, co jest ok. Wyjątkiem będą oczywiście dwie ostatnie kolejki.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Lechia - GKS Bełchatów DNB 1,96 ibc over 2,25 1,94 ibc ⛔ połowa przegrana
Goście po dwóch porażkach zremisowali z Podbeskidzie na wyjeździe,
następnie wygrali 4 kolejne spotkania i nadal mają szanse na utrzymanie w lidze.
Lechia przerwała fatalną serię i wygrała w ostatniej kolejce w Łodzi z Widzewem 2-1.
Mecze między tymi zespołami są bardzo underowe, w meczach GKSu na wiosnę overo 2,5
padł tylko w ostatniej kolejce oraz w meczu z Ruchem u siebie.
Dziś na przekór statystykom, bo Lechia popełnia mnóstwo błędów w obronie,
oby tylko Mak dziś znowu nie marnował 100% okazji.

maciejsokol92 49

maciejsokol92

Użytkownik
Mecz: Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów
Typ: zawodnik - strzeli/nie strzeli: P. Buzała / TAK
Kurs: 4.0
Bukmacher: STS
Dzisiaj zaszaleję i postawię na to, że Paweł Buzała strzeli bramkę. W ostatniej kolejce z Widzewem pauzował za nadmiar kartek co w dzisiejszym spotkaniu da mu więcej świeżości. Poprzednim klubem Pawła był właśnie GKS, więc zna tych piłkarzy bardzo dobrze i ich słabości co może dzisiaj wykorzystać. Głównymi atutami Pawła jest na pewno nie ustępliwość, ambicja i szybkość. Natomiast największym jego mankamentem jest głowa, która w stu procentowych sytuacjach lubi się zagotować. Ostatni gol tego zawodnika padł aż w 18 kolejce ! Co jak na napastnika jest wynikiem żenującym, ale dzisiaj moim zdaniem będzie miał szansę się zrehabilitować na tle GKS-u, który co prawda jest rewelacją wiosny i posiada siódmą obronę w lidze jeżeli patrzymy na liczbę straconych bramek, ale pamiętajmy też, że jest na przed ostatnim miejscu. Lechia tego nie odpuści tego meczu i moim zdaniem będziemy widzieli kilka ładnych składnych akcji po których padną bramki.

funias 691

funias

Użytkownik
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów
Goście przyjadą do Gdańska po kapitalnej serii czterech zwycięstw z rzędu. To na pewno da motywację do gry ekipie Kamila Kieresia, która wciąż ma szansę na pozostanie w ekstraklasie. Z drugiej strony Lechia, która ostatnio przełamała swą niemoc i pokonała Widzew na wyjeździe. Co ważne do składu zespołu z Gdańska wraca napastnik Paweł Buzała, który zapowiada, że chcę dać swoim kibicom radość z wygranej. GKS również na pewno nie odpuści zapowiada się ciekawy meczyk. Patrze na pięć ostatnich spotkań i w każdym z nich Bełchatowianie zdobywali gola. Lechia pomijając mecz w Warszawie z Legią również lubi strzelać. 2 bramki w Łodzi, 4 z Ruchem, strzelali również u siebie z Góralami i we Wrocławiu. Lechia popełnia dużo błędów w defensywie, ale również potrafi sobie momentami dobrze poczyniać w ataku. Nasuwa się jeden wniosek. W tym meczu mogą paść bramki z obu stron i ja próbuję ten mecz &quot;uszczypnąć&quot; z tej właśnie strony.
Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów Typ: obie strzelą; 1,72 milenium. ✅ ✅ ✅ 1-1 Rasiaczek uratował mi typ ????

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
W sumie dobrze się stało, że Legia zdobyła w końcu mistrza, bo ona jedyna ma potencjał, żeby powalczyć o tą 4 rundę eliminacji, bo o awansie do grupy nie ma mowy. Lech pewnie odpadnie gdzieś w Kazachstanie czy Azerbejdżanie, bo patrząc momentami na ich grę nasuwa się wniosek, że Lech tak długo walczył o mistrza tylko dlatego, że nasza wspaniała Ekstraklasa ma aż tak żałosny poziom. Brawo Legia ;)

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Jagiellonia - Śląsk Over 2.5 @ 1.95 Unibet ✅✅

&quot;Papierowym&quot; faworytem&quot; jest Śląsk. Tylko ilu już faworytów w ostatnim czasie poległo. Śląsk po zdobyciu Mistrza Polski przez Legię ma zapewniony start w el. Ligi Europy. Czy będzie umierał za wygraną w Białymstoku....nie wiem. Śląsk w ostatnim spotkaniu pokonał Wisłę, na tle &quot;Białej Gwiazdy“ ich gra wyglądała bardzo dobrze. Śląsk bardzo często przeplata mecze dobre ze słabymi. Jak będzie dzisiaj....zależy od postawy Jagi.
Jagiellonia ma serię 4 porażek z rzędu. Stracili w tych meczach 12 bramek, strzelając ..0. Jak widać gorzej już być nie może. Przecież kiedyś musi nastąpić przełamanie. Tym bardziej,że personalnie zespół z Białegostoku wygląda przyzwoicie. Przyznać też trzeba,że Jaga w ostatnich meczach została osłabiona dość szybko (czerwone kartki). To miało też duży wpływ na przebieg meczu. (W meczu z Legią kartka zaraz na początku spotkania).
Stawiam w tym spotkaniu over 2.5 z kilku powodów. Jaga kiedyś musi się przełamać i bramkę lub więcej dzisiaj strzeli. Defensywa Śląska w ostatnim meczu zagrała na zero z tyłu, a to często się nie zdarza. Drugi raz się nie uda. Śląsk pewnie przy takiej dyspozycji defensywy gospodarzy też coś strzeli. Tym bardziej,że największą bolączko obrony Jagi są stałe fragmenty gry, a jak wiadomo Śląsk w tym elemencie jest bardzo niebezpieczny.
Mecz drużyn, które raczej grają ofensywny football. Zapowiada się otwarte spotkanie, w którym zobaczymy parę bramek. Może nawet więcej niż 3. :razz:

Propozycje ⛔

Over 3.5 (3.45)
Obie strzelą/TAK (1.72)
I połowa Over 1.5 (2.95)

Otrzymane punkty reputacji: +1
roan79 456

roan79

Użytkownik
Dyscyplina:piłka nożna,POLSKA: T-Mobile Ekstraklasa
Spotkanie:pogoń Szczecin-Górnik Zabrze
1-0
Typ:1
Kurs:2.58
Godz:14:30
Buk:Pinnacle Sports

Spotkanie walczącej o utrzymanie w lidze Pogoni z grającym o europejskie puchary Górnikiem.Obydwa zespoły są w odmiennych nastrojach po ostatniej kolejce gospodarze podbudowani zwycięstwem w Chorzowie nad Ruchem 3-2,a goście zostali skompromitowani przed własną publicznością w Meczu z Polonią przegrywając 0-4.Według mnie dla Pogoni w tym meczu liczyć się będzie tylko wygrana ,wczorajsze wyniki konkurentów w walce o utrzymanie nie były dla niej dobre,wygrana Podbeskidzia w Poznaniu i remis Bełchatowian w Gdańsku .Biorąc pod uwage,że za tydzień Pogoń gra w Bielsku -Białej,nie może sobie dzisiaj pozwolić na stratę punktów z Górnikiem.górnik na wyjazdach mimo ostatniego zwycięstwa w Lubinie nie gra ostnio za dobrze,4 wcześniejsze mecze przegrał min.z walczącymi z Pogonią o utrzymanie GKS-em Bełchatów 2-0.Stawiam dzisiaj na Pogoń i myślę,że będą dzisiaj bardziej zdeterminowani od Górnika.

Otrzymane punkty reputacji: +9
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Polska liga czyli tradycyjnie na odwrót trendom ????
26.05. 14:30
Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze Górnik dnb @2.22 3/10 marathon
Pogoń musi walczyć o zwycięstwo, bo dystans 2 punktów nad Bełchatowem i 3 nad Podbeskidziem w kontekście wyjazdu do Bielska w następnej kolejce ani trochę nie jest bezpieczny. Górnik ponoć broni się rękami i nogami przed pucharami. Ale oni i tak do pucharów nie awansują, ma jeszcze w zanadrzu mecze z Wisłą i Lechią, podczas gdy Piast Polonię i Bełchatów. Także nawet jeśli dzisiaj wygra to i tak sytuacja jest pod kontrolą. Zabrzanie strasznie chimeryczni, potrafią wygrać w Lubinie, by w następnym meczu zostać zdemolowanym przez Polonię. Jednak uważam, że @2.22 na dnb gości to za dużo. Pogoń w Chorzowie nie zagrała jakoś szczególnie świetnie, by ją mocno faworyzować dzisiaj. No i w interesie drużyn z południa jest, żeby spuścić Pogoń ;) Po co robić sobie takie długie wycieczki? ????

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Jagiellonia - Śląsk -0,25 1,96 ibc ✅ over 2,25 1,847 pinnacle ✅
Jagiellonia nie strzeliła bramki od czterech spotkań, u siebie wygrała tylko trzy razy.
Dziś zagra bez Słowika, Ukaha oraz Bandrowskiego.
Śląsk na wyjazdach dawno nie wygrał, w tym sezonie tylko trzy razy zdobył komplet punktów poza domem.
W dobrej formie jest Mila, a to przy słabej grze w linii obrony gospodarzy,
przy skutecznej grze w ataku powinno zapewnić wygrana ekipie gości.
Ponadto dorzucam over, bo i jedni i drudzy potrafią kontrować,
a spodziewam się meczu z dużą ilością kontrataków.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Jagiellonia Białystok - Śląsk Wrocław
W ekipie Śląska nie zagra Grodzicki. To powoduje dwie opcje:
1. Powrót Kowalczyka na obronę.
2. Wystawienie Wasiluka na stoperze.
Skłaniam się ku pierwszej. I obrona będzie wyglądać tak (od lewej):
Pawelec - Kokoszka - Kowalczyk - Socha/Ostrowski , prawa obrona znak zapytania , ale raczej wyjdzie Ostrowski.
Dalej w pomocy na pewno Stevanovic , Mila , Sobota , Ćwielong, choć możliwe, że zagra Patejuk, bo Levy rotuje składem, ale myślę, że wyjdzie parą Ćwielong - Sobota. Zastanawia mnie drugi defensywny pomocnik. Na pewno nie będzie to Elsner przesunięty do ME, Kaźmierczak być może, albo Cetnarski, ale wtedy para Cetnarski - Stevanovic nie gwarantuje pressingu i odbiorów, bo ani jeden, ani drugi nie gra na tej pozycji od zawsze.
Na ataku Gikiewicz i muszę w tym miejscu zacytować użytkownika Hayto ;)

O ile o Rafała chodzi to zgadzam się, obecnie Kelemen nie ma po co wstawać z ławki, o tyle z tym fenomenem Łukasza nie przesadzajmy.
Popatrzcie jakie on bramki strzela, Mila podaje mu na 5 metr przed bramkę, no soory, ale takie gole w okręgówce napastnicy wykańczają. Co namarnuje to jego, gdyby nie to zamiast 8 goli dzisiaj miałby ich przynajmniej 15.
Ale fakt jest taki , że jest najlepszym strzelcem w drużynie w porównaniu z Diazem i Moulunguim, mu się chce.
Teraz coś o gospodarzach. Po klęsce w Kielcach , ekipa Tomasza 05 Hajto ???? , wciąż nie może zdobyć punktów. W meczu ze Śląskiem znowu może być ciężko, wypada kilku piłkarzy za kartki :
Tomasz Bandrowski, Jakub Słowik oraz Ugochukwu Ukah.
Nie pewny jest występ Frankowskiego.
Nadomiar złego, kontrakt rozwiązał Lubos Hanzel. Drużyna w rozsypce, trener jak pokazała rzeczywistość potrafi trenować tylko z fotela w Cafe Futbol z asystentem Kołtoniem i trenerem od przygotowania fizycznego Borkiem. A tak na poważnie, Hajto miał wnieść jakość do ligi , a nie wniósł nic. Jaga przed sezonem w mojej ocenie była i w zasadzie nadal jest ciekawym zespołem i myślałem, że mogą pokusić się o puchary, ale wyszło jak wyszło.
Teraz mój typ na ten mecz, wiem, wiem Śląsk wygra, tak się wydaje, ale to nasza kochana Ekstraklasa, a zatem mój typ:
Over 3.0 @ 2.75 w Bet365
A i jeszcze Bet365 @ 2.0 - dodatek do jakiegoś dubla jak znalazł ;)
Składy.
Jagiellonia: Skowron - Modelski, Porębski, Pazdan, Straus - Grzyb, Normabuena, Kupisz, Gajos, Plizga - Frankowski
Śląsk: R. Gikiewicz - Ostrowski, Pawelec, Kokoszka, Socha - Stevanovic, Kowalczyk, Ćwielong, Mila, Sobota - Ł. Gikiewicz

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Zagłębie po świetnej serii na jesieni, obniżyło swoje loty na wiosnę i zamiast walczyć o miejsca w górze tabeli, znowu zajmuje miejsce w drugiej dziesiątce.Tydzień temu przegrało w Bełchatowie z GKSem.
GKS ostatnio wygrał cztery spotkania, zremisował dwa i nadal ma duże szanse na utrzymanie w lidze.
Kolejkę wcześniej Zagłębie u siebie przegrało 1-2 z Górnikiem, którego Polonia rozgromiła 4-0 w Zabrzu.
W meczu z GKSem zabrakło wykończenia, jak zawsze zresztą, udało się pokonać Zubasa dwa razy,
ale i tak goście powinni strzelić przynajmniej jednego bądź dwa gole więcej.
Z Górnikiem okazji dużo nie było, Lubinianie nie potrafili wykorzystać tego, że Górnik stał praktycznie ostatnie 30 minut. U siebie Zagłębie wygrało 7 razy w lidze, przegrało pięciokrotnie, zremisowało raz.
Polonia zawsze ma ciężko z zespołem gospodarzy. W tym sezonie przegrała u siebie 0-1,
gdy w ataku byli jeszcze Teodorczyk i Dwaliszwili, w Pucharze Polski przegrała na Dialog Arenie 2-1.
W lidze nie wygrała od prawie 13 lat w Lubinie. Szanse goście powinni mieć w kontratakach,
które skutecznie wypunktowały Górnik w ostatnim meczu.
Dla mnie najlepiej zagrać w tym meczu over, gdyż Zagłębie u siebie strzela sporo bramek,
lepsza jest tylko pod tym względem Legia, Polonia na wyjazdach strzeliła tyle samo goli
co gospodarze u siebie, dokładnie 24, większość może i na jesieni, ale tylko w Białymstoku nie strzeliła bramki na wiosnę.
over 2,25 1,84 pinnacle

pf1920 2,3K

pf1920

Użytkownik
Zagłębie po świetnej serii na jesieni, obniżyło swoje loty na wiosnę i zamiast walczyć o miejsca w górze tabeli, znowu zajmuje miejsce w drugiej dziesiątce.Tydzień temu przegrało w Bełchatowie z GKSem.
GKS ostatnio wygrał cztery spotkania, zremisował dwa i nadal ma duże szanse na utrzymanie w lidze.
Kolejkę wcześniej Zagłębie u siebie przegrało 1-2 z Górnikiem, którego Polonia rozgromiła 4-0 w Zabrzu.
W meczu z GKSem zabrakło wykończenia, jak zawsze zresztą, udało się pokonać Zubasa dwa razy,
ale i tak goście powinni strzelić przynajmniej jednego bądź dwa gole więcej.
Z Górnikiem okazji dużo nie było, Lubinianie nie potrafili wykorzystać tego, że Górnik stał praktycznie ostatnie 30 minut. U siebie Zagłębie wygrało 7 razy w lidze, przegrało pięciokrotnie, zremisowało raz.
Polonia zawsze ma ciężko z zespołem gospodarzy. W tym sezonie przegrała u siebie 0-1,
gdy w ataku byli jeszcze Teodorczyk i Dwaliszwili, w Pucharze Polski przegrała na Dialog Arenie 2-1.
W lidze nie wygrała od prawie 13 lat w Lubinie. Szanse goście powinni mieć w kontratakach,
które skutecznie wypunktowały Górnik w ostatnim meczu.
Dla mnie najlepiej zagrać w tym meczu over, gdyż Zagłębie u siebie strzela sporo bramek,
lepsza jest tylko pod tym względem Legia, Polonia na wyjazdach strzeliła tyle samo goli
co gospodarze u siebie, dokładnie 24, większość może i na jesieni, ale tylko w Białymstoku nie strzeliła bramki na wiosnę.
over 2,25 1,84 pinnacle
Lepiej według mnie czysty win Zagłębia pograć.W piątek ta parówa prezes Król miał przelać milion złotych na zaległe pensje dla piłkarzy,a raczej ich część.Pieniądze jednak na konta piłkarzy nie wpłynęły,mieli je otrzymać Todorovski,Przyrowski,Tosik,Injac,Piątek..
Jutro komisja odwoławcza ma podjąć ostateczną decyzję w sprawie licencji na przyszły sezon.Jest raczej przesądzonym,że decyzja będzie negatywna.
Sytuacja klubu stała się wręcz beznadziejna.
Czy w takiej sytuacji komukolwiek będzie się chciało zapieprzać na boisku?Wątpię.
Trzeba również dodać,że Zagłębie ma patent na Polonistów.U siebie wygrali ostatnie 6 spotkań z nimi,w Warszawie wygrali na jesień i w końcówce zeszłego sezonu.
Zagłębie@2.10 b365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom