>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28 kolejka Ekstraklasy 20.05 - 22.05.2011

Status
Zamknięty.
legia 122

legia

Użytkownik
Witam, ciekwym typem na dziś jest wygrana górnika. Zapytacie dlaczego? WKS-owi jakby to powiedzieć europejskie puchary w tym sezonie nie są za bardzo na ręke i doszły mnie słuchy że zarząd nie chce się za bardzo w tym sezonie załapać do pierwszej trójki co będzie im ,,grozić&quot; pucharami.
Ludzie nie zamieszczajcie tutaj jakichś plotek zasłyszanych pod trzepakiem czy na bazarku.
Przecież wyższe miejsce to większa kasa dla klubu od C+, poza tym zawodnicy też mają obiecane premie za wygrane mecze i miejsce na koniec sezonu. Nie po to szli jak burza przez całą wiosnę żeby wyłożyć się na końcówce sezonu. Zawodnicy jak i trener mają swoje ambicje i żaden działacz im nie wpadnie do szatni i nie powie im żeby przegrali bo Puchary to &quot;kłopot&quot; dla klubu. Inna sprawa że Solorz to zbyt poważny człowiek żeby takie nieczyste zagrywki mogły mieć miejsce.

M 0

mc1908

Użytkownik
Zawodnicy jak i trener mają swoje ambicje i żaden działacz im nie wpadnie do szatni i nie powie im żeby przegrali bo Puchary to &quot;kłopot&quot; dla klubu.
To akurat spotykane w polskiej piłce, ale Solorza raczej stać żeby zainwestować w puchary.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Za około godzinę w Bełchatowie,rozpocznie się inauguracyjne spotkanie 28 kolejki Ekstraklasy,na Sportową przyjeżdża praktycznie pewne utrzymania Zagłębie Lubin,Bełchatów jak to co roku z małymi wyjątkami,zaszył się w środkowej części tabeli i spokojnie czeka już na następny sezon,6 pkt przewagi Miedziowych nad 14 Polonią Bytom,to spory komfort psychiczny w walce o utrzymanie miejsca w Ekstraklasie,jednakże by formalności stało się zadość,podopieczni Jana Urbana,muszą dziś urwać punkty miejscowym,w mojej opinii tak właśnie się stanie,Zagłębie od czasu przejęcia drużyny przez byłego szkoleniowca warszawskiej Legii,spisuje się całkiem dobrze,zmienili w końcu styl gry na bardziej ofensywny i przyjemny dla oka,za trenera Bajora,Miedziowych nie dało się oglądać,sądzę,że mecz będzie otwarty i jeśli zawodnicy nie będą grzeszyć skutecznością,możemy zobaczyć fajny overowy spektakl cieszący oko,tak jak wcześniej napisałem,Bełchatów nie gra już zupełnie o nic,oprócz pieniędzy za jak najwyższą lokatę,ale piłkarze Ekstraklasy mają tak wysokie pensje,że wątpie,aby gryźli dziś trawę walcząc o tą lokatę,może dwie wyżej.Podsumowując,jestem więc pewien,której drużynie będzie dziś bardziej zależeć na zwycięstwie i wywiezieniu 3 punktów. GKS Bełchatów
Vs
Zagłębie Lubin

Zagłębie Lubin DNB @ 2,10 ✅ Izi:cool:
Bet365
Mottem niech będą słowa komentatora Orange Sport...... &quot;Mam w tym meczu wrażenie,że piłkarze Bełchatowa mając bliżej do piłki,dobiegają drudzy &quot;

Otrzymane punkty reputacji: +5
G 0

gambero

Użytkownik
Ludzie nie zamieszczajcie tutaj jakichś plotek zasłyszanych pod trzepakiem czy na bazarku.
Przecież wyższe miejsce to większa kasa dla klubu od C+, poza tym zawodnicy też mają obiecane premie za wygrane mecze i miejsce na koniec sezonu. Nie po to szli jak burza przez całą wiosnę żeby wyłożyć się na końcówce sezonu. Zawodnicy jak i trener mają swoje ambicje i żaden działacz im nie wpadnie do szatni i nie powie im żeby przegrali bo Puchary to &quot;kłopot&quot; dla klubu. Inna sprawa że Solorz to zbyt poważny człowiek żeby takie nieczyste zagrywki mogły mieć miejsce.
Dokładnie... poza tym mecze polskich drużyn w europejskich pucharach są pokazywane przez kanały grupy Polsat :cool: Śląsk (+0,5) 1,51

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Witam, ciekwym typem na dziś jest wygrana górnika. Zapytacie dlaczego? WKS-owi jakby to powiedzieć europejskie puchary w tym sezonie nie są za bardzo na ręke i doszły mnie słuchy że zarząd nie chce się za bardzo w tym sezonie załapać do pierwszej trójki co będzie im ,,grozić&quot; pucharami. Powodem zapewne jest stadion. Obecny przy oporowskiej nie spełnia wymagań naszej ekstraklasy więc co dopiero na to powie uefa? Nowy na przyszłoroczne mistrzostwa nie ma szans żeby był gotowy do końca wakacji.
O kase raczej nie chodzi gdyż śląsk jest w pierwszej piątce najbogatszych klubów w naszym kraju.
Powiem szczerze że jeśli to prawda to szkoda że śląska nie będzie w pucharach w przyszłym sezonie gdyż grają najlepszą taktycznie piłkę w naszym kraju co oczywiście jest zasługa Pana Lenczyka i jego zawodników a mecz z wisłą jest tego najlepszym przykładem.
Jeśli ktoś chce mniej ryzykować to może dać na górnik ,,remis=zwrot&quot; co jest bardziej rozsądną decyzją.
Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza lub ma inne informacje to zachęcam do dyskusji.

Coś w tym chyba jest:

Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław 3:1 (2:1)
1:0 - Socha (sam.) 8&#39;
2:0 - Pawelec (sam.) 20&#39;

2:1 - Elsner 38&#39;
3:1 - Bonin 69&#39;

O ile samobój Sochy taki raczej przypadkowy o tyle Pawelec zachował się jak rasowy napastnik ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Coś w tym musi być, jednak mimo tego, że w dzisiejszym spotkaniu Sikorski nie zdobył żadnej bramki, to trzeba przyznać, iż znacznie przyczynił się do zwycięstwa Górnika. Bramka zdobyta w 69 minucie przez Bonina z pewnością jest zasługą właśnie wcześniej wymienionego zawodnika, który raz za razem starał się nawet w pojedynkę konstruować ciekawe sytuacje. Można powiedzieć, że zwycięstwo Zabrzan było szczęśliwe, to fakt. Bramka Elsnera na 2:1 - (jak na naszą ligę) klasa światowa. Fenomenalne uderzenie, którego nie miał szans obronić bramkarz gospodarzy, nawet nie zdołał ruszyć się z miejsca. Po całym spotkaniu jednak to gospodarze zdecydowanie zasługiwali na zwycięstwo i pokazali, że do samego końca nic nie jest jeszcze pewne, która drużyna (chociażby) zagra w Europejskich Pucharach.

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
A ja bym tu nie tworzył teorii spiskowych. Pawelec zachował się jak rasowy napastnik? To polecam zobaczyć samobója z dzisiejszego tzn. wczorajszego pierwszego meczu w Bełchatowie. Tam dopiero Fonfara zachował się jak napastnik ????

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
A ja bym tu nie tworzył teorii spiskowych. Pawelec zachował się jak rasowy napastnik? To polecam zobaczyć samobója z dzisiejszego tzn. wczorajszego pierwszego meczu w Bełchatowie. Tam dopiero Fonfara zachował się jak napastnik ????
Widziałem ;)
Obaj dali popis.

A 10

abel

Użytkownik
Witam ponownie, co do mojego wczorajszego opisu to rezultat się potwierdził tyle że te dwa samobuje jak najbardziej były przypadkowe. W pierwszym zawodnik gości chciał jak najbardziej wybić piłkę tyle że źle ją obliczył natomiast bramka na 2-0 była wynikiem nacisku Sikorskiego na rywali.
Zobaczymy czy słowa Mili po spotkaniu odnośnie pucharów się potwierdzą bo mają na to duże szanse. W środe się przekonamy w spotkaniu z ruchem.
Typ na dziś.
Ciekwawie zapowiada się mecz arki z polonią. Patrząc na dokonania obu zespołów nasuwa się myśl żeby nie dotykać tego spotkania jednak ja zagram na wygraną gospdarzy. Zauważmy że polonia na wyjazdach szału nie robi. Śmiesznie aczkolwiek ciekawie lub przypadkowo wyglądają mecze wyjazdowe bytomian na przestrzeni całego sezonu. Jeśli podzielimy Polskę na dwie części północną i południową to bytomianie w części północnej ugrali tylko 1 punkt (ze słabą wtedy polonią warszawa) a dziś właśnie grają w tej części.
Drugie co przemawia za postawieniem na arke jest to że ograli u siebie cracovie 3-0 miesiąc temu więc dlaczego mieliby nie ograć poloni b. która to właśnie poległa u siebie z krakowianami?
Chętnych zapraszam do dyskusji.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Już Sobota,więc czas na Hit Ekstraklasy,o 15:45 na Łazienkowskiej,Legia Warszawa podejmie nowego Mistrza Polski - krakowską Wisłę,czekałem z analizą do tego spotkania aż do dziś,bo chciałem mieć pewne informacje na temat składu &quot;Białej Gwiazdy&quot; Mam je,więc można ją zacząć.Wisła,według wcześniejszych spekulacji,o odpuszczeniu spotkania i daniu szansy kilku piłkarzom z młodej Ekstraklasy,jedzie jednak do Warszawy praktycznie w pełnym składzie.
&quot;Traktujemy ten mecz poważnie,więc chcemy zacząć go z silnym składem,to zbyt ważne spotkanie dla nas i kibiców,żeby próbować nowych rozwiązań z nowymi piłkarzami” – zaznaczył opiekun Białej Gwiazdy.
Osobiście bardzo mnie to ucieszyło,bo wszyscy w środowisku sportowym wiemy,jak prestiżowe dla nas są mecze Wisły z Legią,trener Maaskant,to bardzo inteligentny człowiek,szybko poznał Historię klubu,zapoznał się też z całą otoczką naszej rodzimej Premiership,wie dobrze,w których meczach może odpuścić,a w których nie,kibice nie wybaczyli by mu,gdyby na Legii wystawił młodzież i przegrał wysoko,tym bardziej,że dziś w Warszawie spodziewany jest prawie komplet widzów,gdyż stadion zostaje w pełni oddany do użytku,piszę prawie,bo jak wiemy mamy masę protestów i osobiście nie wiem,czy stadion zapełni się do ostatniego miejsca,czytając rano Forum Legii,mam wątpliwości,co nie zmienia faktu,że atmosfera powinna być świetna,w Wawie na pewno nie zagrają pauzujący za kartki Czarek Wilk i Kew Jaliens,który ma niegroźny uraz kolana,jednak trener nie chciał ryzykować poważniejszej kontuzji i w jego miejsce zabrał młodego drewnianego Kowalskiego,drżę,ale co tam,kiedy dać mu szansę,jak nie dziś,na 90% dostanie ją też Daniel Brud,ale nie wydaje mi się,że w pełnym wymiarze.W Legii masa kontuzji,nie zagrają min. Vrdoljak,Choto,Borysiuk czy Astiz,więc osłabienia są nie ma co ukrywać poważne,wstrzymywałem się z obstawianiem tego spotkania,ale w takim wypadku,nie można nie skorzystać ze świetnego kursu na Wisłę,mobilizacja z obydwóch stron na pewno będzie,ciśnienie towarzyszące spotkaniu także,przewaga mentalna po stronie Wisły,w głowach piłkarzy z Łazienkowskiej siedzi na pewno 4:0 z Jesieni,teraz krakowska drużyna przyjeżdża jako świeżutki Mistrz Polski,pewna siebie i pozbawiona większych stresów,Skorża kilka dni temu dowiedział się,że raczej na pewno nie zostanie na kolejny sezon w Legii,poza tym spekulacje na temat przyjścia do stolicy trenera Kadry Słowackiej,Wladimira Weissa,są dość poważne,czytałem kilka dni temu kilka słowackich portali i wszystkie rozpisywały się o tym dość głośno,więc coś jest na rzeczy,nie mówię,że Maćkowi zabraknie ambicji w tym meczu w związku z jego prawdopodobnym odejściem,ale sądzę,że będzie wywierał na swoich piłkarzy zbyt dużą presję,wpajał,że muszą odegrać się za spotkanie z poprzedniej rundy,a to może zadziałać w drugą stronę, &quot;Legia to dobra drużyna,ale chcemy pokazać całej Polsce,dlaczego zostaliśmy mistrzem.Takie nastawienie zabieramy ze sobą do autokaru jadącego do Warszawy.Osiągnęliśmy cel,jaki sobie założyliśmy i to szybciej niż się spodziewaliśmy.Ale podchodzimy do tego poważnie – dla naszych fanów,dla wszystkich. Jedziemy na stadion,który będzie całkiem otwarty, pełen kibiców,co daje nadzieję na świetną atmosferę.Wysoko pokonaliśmy Legię u siebie, więc zdajemy sobie sprawę z tego, że będzie ona chciała się zrewanżować” – na przedmeczowej konferencji mówił Robert Maaskant.
Ufam więc trenerowi i jeśli wszystko co powiedział,będzie odzwierciedlone na boisku,skład,zaangażowanie,to jestem spokojny o wynik na Łazienkowskiej,Legia w tym sezonie przegrała u siebie już kilkukrotnie,liczę więc dziś na powtórkę,mam również nadzieję,że spotkanie o Superpuchar,które odbędzie się za jakiś czas,będzie stać na wyższym poziomie,a składy obydwóch drużyn,a przede wszystkim Legii,wzmocnią się i następny sezon będzie bardziej emocjonujący,niż ten.
Vs

Wisła Kraków @3,20 ⛔
Betgun Dno,dno i 4 tony mułu,nie warto się produkować i pisać analizy do spotkań naszej Ekstraklasy,skoro jeden Pan z gwizdkiem może wszystko załatwić,poza tym poziom spotkania poniżej krytyki.......Gratulacje dla Legii.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Popieram w całej rozciągłości powyższą wypowiedź. Sam miałem coś skrobnąć, ale niestety czas nie pozwala. Maaskant już powoli staje się ulubieńcem na Reymonta co było widać po derbach, kiedy to skandowaliśmy z drugą stroną jego imię i nazwisko. Holender może jeszcze bardziej rozkochać w sobie fanów Wisły. Mecze z Lechią, Lechem czy też Cracovią pokazały, że Robert to myślący szkoleniowiec. Na pewno ma w głowie pomysł na Legię i dzisiaj wcieli go w życie.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Myślę, że najrozsądniej jest zagrać dzisiaj na Cracovię. Dla podopiecznych Szatałowa szansa na wydostanie się ze strefy spadkowej wydaje się znakomita. Jak wiemy, w bezpośrednim pojedynku Arka Gdynia zmierzy się z Polonią Bytom. W ostatniej kolejce Cracovia nieznacznie przegrała w derbach z Wisłą. Wcześniej zanotowała dwie kolejne wygrane. Biorąc pod uwagę tylko mecze rozegrane przed własną publicznością, &quot;Pasy&quot; są niepokonane od przeszło pięciu miesięcy. Od tamtej pory prezentują się u siebie wybornie. Strzelają sporo bramek, rzadko tracą punkty. Jeżeli którejś z drużyn walczących o utrzymanie zależy na nim najbardziej, to niewątpliwie jest nią Cracovia. Widzew może starać się już tylko o jak najwyższą lokatę w ekstraklasie. Przed tygodniem łodzianie pokonali Zagłębie Lubin, a co ciekawe w tym sezonie nie udało się im wygrać dwóch meczów pod rząd. Nic nie wskazuje na to, aby ten fakt przestał obowiązywać. Trener gości być może da szanse pograć młodszym, mniej doświadczonym piłkarzom. Choć o odpuszczaniu oczywiście mowy nie ma. Poza wpadką, czyli remisem z Zagłębiem 2:2, Cracovia nie daje szans swoim rywalom na arenie w Krakowie. Myślę, że złudzeń pozbawi dzisiaj również Widzewiaków.
Moja propozycja: Cracovia - 1,80 Unibet

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja skuszę się na over bramkowy w Białymstoku. Jagiellonia jeśli myśli o pucharach to musi wygrać ten mecz. Korona praktycznie gra już na luzie i czasami taka &quot;beztroska&quot; gra wypada lepiej niż gra spiętych piłkarzy którzy stoją pod presją wyniku. W obu zespołach występują czołowi strzelcy Ekstraklasy którzy powinni pokusić się bramkę. W meczach Korony pada dużo bramek, myślę że tym razem będzie tak samo. Kurs na over jest zachęcający, ale ze stawką bym nie szalał.
Jagiellonia Białystok - Korona Kielce Over 2,5 [2,00] Bet At Home ✅ 4:0

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 23

kajzer

Użytkownik
Legia Warszawa - Wisła Kraków

Typ:1
Kurs:2.40

Na początek postanowiłem zająć się naszą ligą w której to zostanie rozegrana 28 kolejka. Wybrałem pojedynek na szczycie pomiędzy Legia Warszawa a Wisła Kraków. Mecz ten z pewnością był by o wiele bardziej emocjonujący gdyby nie fakt, że goście tydzień temu zapewnili sobie mistrzostwo kraju i z pewnością nie będą już tak bardzo skoncentrowani, myślę również, że mogą być trochę zmęczeni po świętowaniu tytułu. Legia natomiast wciąż ma duże szanse na drugie miejsce jak na razie jest na szóstym miejscu z dorobkiem 40 punktów ale do drugiego Śląska, który wczoraj przegrał swój mecz ma zaledwie trzy punkty straty. Myślę, że Legia wyjdzie na to spotkanie bardzo skoncentrowana i zagra z dużą determinacją a potencjał ma bardzo duży jak na polską ligę, goście natomiast luzno podejdą do tego spotkania. W dodatku Legia może liczyć na doping kibiców, którzy z pewnością licznie zjawią się na spotkaniu.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Korona Kielce --&gt; over 2;2,5 - 1,92 ✅ (bet365) 4-0
Popieram typ powyżej. Sam go zagrałem, choć w formie azjana. Nie ma się co za dużo rozpisywać, bo kolega powyżej co ważniejsze to wypisał. Dodać jedynie można, że nie ma osłabień w ataku obydwóch drużyn. Czyli i Niedzielan i Edi grają, a w Jagiellonii Kupisz i Franek. Za to obrona u obydwóch drużyn kuleje w ostatnim czasie. W Jagiellonii nie zagra Cionek, a w Koronie Golański.

xavy 386

xavy

Użytkownik
Legia - Wisła 1 @ 2,50 1/5
Betsafe
Co tu dużo gadać- dużo większą wolę zwycięstwa w tym meczu mają niewątpliwie Legioniści. Wiślacy swoje już w tym sezonie zrobili- zdobyli mistrzostwo Polski i teraz już bardziej są myślami przy kwalifikacjach do upragnionej Ligi Mistrzów. W tym celu przygotowania rozpoczynają już 11 czerwca, czyli zaledwie 13 dni po ostatnim meczu sezonu. Trener Maskaant zapewne da odpocząć kilku zawodnikom w dzisiejszym meczu: nie zagrać ma Genkov, a także Kirm, Sivakov i Cikos, którzy zostali powołani do swoich reprezentacji i praktycznie nie będą mieli przerwy międzysezonowej.
Szkoda tylko,że w Legii nie zobaczymy pauzującego za kartki Vrdoljaka-z nim w składzie moja stawka byłaby nieco większa.
Ale i tak przy zapowiadanym komplecie publiczności Legioniści będą gryźć trawę,żeby wygrać ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
betxp 230

betxp

Użytkownik
Moim zdaniem w dzisiejszym hicie kolejki, obydwa zespoły grają o nic. Legia ma już awans do Europejskich Pucharów, Wisła ma mistrzostwo. Możliwe, że piłkarze będą chcieli zagrac ładnie dla oka kibiców. Co może powodowac liczne akcje i możliwe, że padnie parę bramek. Pogoda dobra do gry w piłkę. Nic tylko zagrac mecz na luzie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Składy w dzisiejszym hicie kolejki:
Legia: 84. Wojciech Skaba- 25. Jakub Rzeźniczak, 2. Artur Jędrzejczyk, 17. Marcin Komorowski, 14. Jakub Wawrzyniak, 27. Alejandro Cabral, 5. Janusz Gol, 9. Manu, 32. Miroslav Radović, 31. Maciej Rybus - 18. Michał Kucharczyk

ławka rezerwowych: 1. Marijan Antolović, 13. Dejan Kelhar, 11. Tomasz Kiełbowicz, 80. Bruno Mezenga, 20. Sebastian Szałachowski, 28. Rafał Wolski, 77. Felix Ogbuke

Wisła: 25. Sergei Pareiko - 22. Erik Cikos, 4. Osman Chavez, 24. Mateusz Kowalski, 13. Dragan Paljić - 19. Patryk Małecki, 16. Tomas Jirsak, 7. Radosław Sobolewski, 5. Maor Melicsohn, 8. Mihaił Sivakov - 18. Tsvetan Genkov

ławka rezerwowych: 1. Milan Jovanić, 10. Łukasz Garguła, 17. Andraż Kirm, 21. Andres Rios, 30. Łukasz Burliga, 45. Daniel Brud, 79. Maciej Żurawski

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, Ekstraklasa
Spotkanie: Cracovia Kraków - Widzew Łódź
Typ: over 2.5
Kurs: 2,04
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Bardzo ważny mecz dla zagrożonej spadkiem drużyny gospodarzy, która jednak wciąż ma szanse na utrzymanie. Zajmujący przedostatnią pozycję w tabeli piłkarze spod Wawelu powinni dzisiejsze spotkanie wygrać, by móc realnie myśleć o pozostaniu w Ekstraklasie. Widzewiacy zajmują dziewiątą pozycję, lecz przynajmniej teoretycznie pozostaje w ich zasięgu wicemistrzostwo Polski. Cracovia ostatnio poległa w derbach z Wisłą 0:1 na stadionie przy ul. Reymonta, Widzew wywiózł 3 punkty z Białegostoku pokonując Jagiellonię 3:1. W moim przekonaniu oba zespoły będą chciały wygrać dzisiejsze spotkanie, lecz bardziej umotywowani będą gospodarze, którzy moim zdaniem wygrają, ale nie uda im się zachować czystego konta.
Kanonier0392 / umieszczanie typów i analiz w dziale ma służyć m.in. pomocy pozostałym użytkownikom. Tak więc wklejanie ich minutę przed rozpoczęciem meczu nie ma sensu.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Już Sobota,więc czas na Hit Ekstraklasy,o 15:45 na Łazienkowskiej,Legia Warszawa podejmie nowego Mistrza Polski - krakowską Wisłę,czekałem z analizą do tego spotkania aż do dziś,bo chciałem mieć pewne informacje na temat składu &quot;Białej Gwiazdy&quot; Mam je,więc można ją zacząć.Wisła,według wcześniejszych spekulacji,o odpuszczeniu spotkania i daniu szansy kilku piłkarzom z młodej Ekstraklasy,jedzie jednak do Warszawy praktycznie w pełnym składzie.
(...)

I jak wytłumaczysz teraz Twoje bzdety i wypowiedzi z konferencji???
Czy zawsze warto opierać na nich analizy na najlepszym Polskim forum bukmacherskim???Poziom spotkania nie ponizej krytyki a gra nowego mistrza Polski poniżej krytyki.Zagraliscie jak Legia na początku rundy i powodzenia w eliminacjach ligi mistrzów.Co do pana z gwizdkiem to bym się doszukał więcej gwizdania w stronę Wisły niż Legii karny ewidentny czerwona kartka dyskusyjna.Mistrzowi Polski nie przystoi winę porażki zwalać na arbitra bo przez arbitrów nie tylko Wisła potraciła punkty......
Jak sezon temu tak i teraz mistrz Polski bardzo marny i naciągany choć najbardziej zasłużony z reszty zespołów.I powiem Ci że warto się produkować i pisać analizy do naszej ligi trzeba być tylko lekko obiektywnym ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom