Dodam jeszcze dwa słowa od siebie. Z jednej strony chciałem to spotkanie odpuścić, ale z drugiej kusi pograć coś w kierunku Chorzowa. Każdy mecz dla nich to walka o pozostanie w lidze i nie ważne czy przeciwnikiem jest zespół z dołu czy z góry tabeli.Pogoń Szczecin - Ruch Chorzów
Typy:
remis @4,75 Superbet
remis i powyżej 1,5 gola w meczu @5,75 Superbet
Ruch Chorzów lub remis @2,65 Superbet
Sytuacja Ruchu Chorzów jest ciężka, ale mam jakieś przeczucie, że oni jeszcze powalczą o utrzymanie. Ich gra w rundzie wiosennej jest lepsza niż w rundzie jesiennej. Na plus u Ruchu jest to, że mało spotkań przegrywają, a na minus, że rzadko wygrywają. Ruch jest obok Cracovii i Piasta najczęściej remisującą drużyną w lidze. Na 27 spotkań niebiescy zremisowali aż 14 z nich, czyli ponad 50% ich meczów to remisy. Teraz przyjdzie im się zmierzyć w Szczecinie z Pogonią. Pogoń jest dużym faworytem bukmacherów, ale ja czuję kolejny remis Ruchu.
Exposito nie będzie grałSpotkanie: Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
Bukmacher: Superbet
Typ: gol Śląśka
Kurs: 1.42
Kolejny mecz, który jest bardzo ważny szczególnie dla gości w kontekście walki o mistrzostwo. Na górze tabeli jest ciasno i tak naprawdę 1-2 mecze mogą mocno skomplikować lub przybliżyć daną ekipę w kontekście tytułu. Na ten moment Puszcza np. wygrywa 2-0 z Lechem, więc zakładając że Kolejorz straciłby punkty, to Śląśk mógłby już odskoczyć temu rywalowi w tabeli. Górnik Zabrze prezentuje ostatnio solidny poziom, ale strata do lidera wynosi teraz az 10 punktów i Zabrzanie z pewnoscią bardziej celują np. w jakieś TOP 4 i ew. udział w europejskich rozgrywkach. Śląśk ostatnio zdobył arcyważne punkty z Wartą, która lubiła zaskakiwać, dodatkowo Exposito wrócił do dyspozcyji strzeleckiej. Liczę, że Śląsk strzeli przynajmniej jednego gola.
Dyspozycja strzelecka Exposito odnosiła się do meczu z WARTA, co nieprzypadkowo dałem po przecinku w tym zdaniu. Nigdzie nie jest wspomniane, że zagra z Górnikiem, bo widzę że jakieś poruszenie wokół tego się zrobiło. PozdroExposito nie będzie grał
Z Twojego posta można wywnioskować, że ponieważ dyspozycja Exposito poszła do góry to jest to jeden z czynników, który przemawia za golem Śląska.Dyspozycja strzelecka Exposito odnosiła się do meczu z WARTA, co nieprzypadkowo dałem po przecinku w tym zdaniu. Nigdzie nie jest wspomniane, że zagra z Górnikiem, bo widzę że jakieś poruszenie wokół tego się zrobiło. Pozdro
Daj spokój, szkoda strzępić ryja na kolesia. Ewidentnie widać w tekście, że liczył na gre Exposito. No ale korona z głowy spadnie i nie przyzna się do błędu, bo ma jakąś tam śmieszną przypietą rangę. Najlepsze że facet odpala flashscore i leci z analizą, tylko zapomniał spojrzeć w dział "nie zagra". Czytam te jego analizy i widać że bety puszcza na czuja, aniżeli opierał się o jakąś szczególną wiedzę w meczach.Z Twojego posta można wywnioskować, że ponieważ dyspozycja Exposito poszła do góry to jest to jeden z czynników, który przemawia za golem Śląska.
Skoro, jak twierdzisz wiedziałeś, że Eksposito pałzuje za kartki to jaki jest sens w ogóle go wspominać w poście, który dotyczy meczu w którym nie zagra?
Mogłeś napisać np. że twoim zdaniem Śląsk strzeli gola w meczu z Legią bo ma Eksposito, którego forma ostatnio zwyszkuje... czy coś w tym stylu
Ogólnie czasem lepiej jest się przyznać do błędu niż w niego brnąć, tym bardziej, że jesteś bardzo dobrym typerem
Pozdro