08.04.2017 g. 15.30 HSV- Hoffenheim
-
Typ: 1X

Kurs: 1,66
Unibet
Stawka 7/10
Czekałem z myślą że kursy na HSV jeszcze skoczą do góry, ale jednak lecą na łeb na szyję. Wieśniaki w poprzedniej kolejce zagrały świetny mecz z Bayernem, mogli tam spokojnie 3-4 bramki wpakować a nie tylko jedną. Z ogromną łatwością dochodzą do sytuacji bramkowych. Jednak Hoffenheim na wyjazdach to zupełnie inny zespół. Wygrali tylko 4 z 13 spotkań, remisując aż 7. HSV z kolei u siebie ostatnio zaskakuje, pokonali m. in. Koln, M`gladbach, Bayer, Schalke. Zespół portowców jest zdeterminowany by utrzymać się w lidze i muszą punktować u siebie. Poza tym mam wątpliwości cz wieśniakom zależy na
LM.
Alternatywnie:
X @ 3,58 Marathon 3/10
--------------------------------------------------------------------------------
08.04.2017 g. 18.30 Bayern- Borussia
-
Typ: 1 / over 2,5

Kurs: 2,21
Marathon
Stawka 5j
Szlagier Bundesligi, Bayern z Lewandowskim podejmuje BVB. Oba zespoły w tygodniu grają domowe mecze w
LM. Bayern z Realem, BVB z Monaco. Jednak nie ma tutaj mowy o odpuszczaniu. Więcej do stracenia ma BVB, która musi walczyć o punkty by ominąć kwalifikacje
LM. Bayern pewnie lideruje i strata punktów mu krzywdy nie zrobi, jednak jest to mecz z podtekstami i nie będzie kalkulacji. oba zespoły wyjdą na murawę by wygrać, oto kilka powodów dlaczego gram na Bayern:
- plaga kontuzji w zespole gości: Reus, Schurrle, Weigl, Durm, Gotze, Kagawa
- słaba dyspozycja BVB na wyjazdach- tylko 4 wygrane na 14 spotkań
- podrażniona ambicja Bayernu po porażce z Wieśniakami
Over bramkowy dokładam bo oba zespoły z ogromnym potencjałem ofensywnym, w dodatku w Bayernie zabraknie Neuera, i BVB powinna coś ustrzelić.
Bayern (-1) @ 1,99 Marathon 4/10

Bayern strzeli w obu połowach @2,15 Marathon 3/10