pestka7
Forum VIP
Expekt
Zapraszam do dyskusji.
Dodatkowo patrząc na to, że obie ekipy mają słabe defensywy, co widać po ilości straconych goli odpowiednio 45 i 51 w 27 spotkaniach.Ingolstadt vs Darmstadt 3:1
Ingolstadt vs Darmstadt 2:2
Darmstadt vs Ingolstadt 0:1
Darmstadt vs Ingolstadt 2:0
Darmstadt vs Ingolstadt 2:2
Mógłbyś rozwinąć myśl? Bo nie wiem z jakiego powodu mieliby nie chcieć awansować do najbardziej prestiżowych rozgrywek klubowych na świecie. Klub ze stadionem na 30 000 ludzi miałby nie grać w Lidze Mistrzów podczas gdy grał tam choćby Łudogorec Razgrad ze stadionem na 8000 kibiców.Poza tym mam wątpliwości cz wieśniakom zależy na LM.
8.4. 15:30
HSV - 1899 Hoffenheim Hoffenheim -0,25 @1.94 3/10 sbobet
W HSV wiadomo, ze nie zagraja Müller, Djorou, Ekdal i Jung. Papadopoulos walczy z czasem, jest w kadrze na mecz, ale czy zagra okaze sie w ostatniej chwili. Raczej na pewno nie zagra Adler, a ze zastapi go Mathenia to kolejny problem dla Gisdola. Hoffenheim idzie jak burza ostatnio, a ukoronowaniem bylo 1-0 z Bayernem. Wiadomo juz, ze Hoffe zagra o LM, 11 punktow przewagi nad Köln i Hertha to za duza przewaga do roztrwonienia. Kwestia teraz czy awans bezposredni czy kwalifikacje. Nagelsmann doskonale wie, ze jutro jest idealna sytuacja zeby odskoczyc BVB, ktore gra w Monachium i do tego dosc mocno oslabione. Goscie w pelnym skladzie i wg mnie moga pokusic sie o te 3 punkty.
8.4. 15:30
RBL - Bayer Leverkusen over 2,5 @1.74 2,5/10 sbobet