>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28. kolejka 1 Bundesliga - 01.04.2011

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
28 RUNDA
Uploaded with ImageShack.us Po przerwie na gry reprezentacyjne czas wrócić na boiska ligowe. Już w piątek Piraci podejmą Schalke pod wodzą nowego trenera Ragnicka. Kolejnym ciekawym spotkaniem powinna być potyczka na szczycie Dortmundu z Hannoverem choć faworyt wydaję się tutaj jeden. Pozostałe spotkania z gatunku walki o puchary to na pewno Hoffenheim - Hamburg bo w spotkaniu Bayern - Gladbach gospodarze są po prostu skazani na wysoką wygraną. Mecz typu must-win już w niedziele w Wolfsburgu , którego gra w ostatnim spotkaniu może napawać optymizmem przed niedzielą.​

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Na pierwszy rzut oka to nieciekawie ta kolejka wygląda jeśli chodzi o typowanie. Przede wszystkim słabe kursy w spotkaniach które by mnie interesowały i niestety przerwa na mecze reprezentacji pozostawiła wiele niewiadomych. Na pewno Schalke pod wodzą nowego trenera będzie chciało wygrać, Wilki i Bayern muszą, na BVB nie postawił bym nawet jakby niebyły przerwy bo uważam, że już nie są najlepiej grającą drużyną w BL i już wiele klubów może z nimi wygrywać, nawet na Signal Iduna. Ciekawy jestem spotkania Bremeńczyków, bo mieli trochę czasu, jak się przygotowali bo oni też muszą zbierać punkty.

R 0

reich

Użytkownik
Jeśli chodzi o piątkowy mecz to stawiałbym 1X. Przy jednej i drugiej opcji zarobek. Z analizy wychodzi remis, ale forma w jakiej Schalke i odejście Magatha nie wróży jej nic dobrego. Bayern - Borussia typ 1 po kursie 1.2, Werder - VFB stawiałbym na gospodarzy, przynajmniej kurs na dziś tak wskazuję (2.10), Kaiserslautern - Bayer nie jestem pewien czy goście wytrzymają tempo i dogonią BVB tutaj zabezpieczyłbym się remisem Typ 2,X, Mainz Freiburg faworytem są gospodarze, ale bałbym się na nich postawić, Wieśniak - HSV typ X, Kolonia - Norymberga Typ X, Wolfsburg - Eintracht ciężko powiedzieć z analizy wychodzi, że &quot;Wilki&quot; obydwie ekipy zmieniły trenera, ciężko coś powiedzieć o tym meczu.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Ja na w tej rundzie zagram na pewno na Wolfsburg , który jest w sytuacji must win. Niby była przerwa na grę w reprezentacjach ale nie wiele to zmieni w ich sytuacji. Magath miał trochę czasu i myślę , że to wykorzystał. Wydaję mi się , że inaczej jest jak się wraca na &quot;mistrzowskie&quot; stare korzenie a niżeli praca w Schalke w tym sezonie. Sama gra ostatnio ze Stuttgartem mogła się na prawdę podobać, widać było coś innego. Eintracht się przełamał ze słabiutkim Pauli choć też się męczyli. U gości też dokonano zmiany trenera jednak jak spojrzymy na potencjał obu ekip i indywidualne umiejętności poszczególnych graczy Wolfsburg tutaj zdecydowanie przeważa.
Śmieszny kurs na Borussie , która może zmarnotrawić swoją przewagę, które jeszcze nie tak dawno wydawał się przepaścią a tutaj zaledwie 7 pkt więcej od wicelidera Leverkusen :razz:
Kurs na Leverkusen w granicach 2,1 opłacalny i można połączyć z Wilkami co da nam kurs około 4,00. Lautern u siebie mocne, potrafi zdziałać cuda ale nie z taką ekipą jak Leverkusen , które w tej części rozgrywek gra najlepszy i najbardziej skuteczny futbol. Oni jeszcze mogą namieszać i zadziwić tylko trzeba liczyć na potknięcie &quot;żółtków&quot;, którzy są w ostatnim czasie karceni za swoje marnotrawstwa. Lautern może i coś ustrzeli ale to nie starczy na zainkasowanie choćby punktu bo trzeba będzie się zmierzyć z doskonałą ofensywą , która perfekcyjne gra z kontry.
Wolfsburg @ 1,95
Leverkusen @ 2,05 Leverkusen (AH-1) @ 3,00

Wolfs &amp; Leverkusen @ 3,74
Wilki zagrałem wcześniej po 1,95 teraz już 1,8 tylko...

Koeln -Nuenberg 1//2,30
Dla mnie to jest typ ktory powinien wejsc.Koeln bardzo dobrze spisuje sie w pojedynkach na swoim stadionie i dodatkowo bardziej sa im potrzebne punkty niz Nuenberg.Mysle ze Podolski ,Peszko i reszta zainkasuja komplet punktow.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
St.Pauli-Schalke​

St. Pauli na własnym stadionie podejmują S04, które pod wodzą nowego trenera ma pokazać jak wygląda ich potencjał, którego pod wodzą Magatha nie potrafili wykorzystać, a przynajmniej nie pokazywali w BL, bo w LM wręcz przeciwnie. St.Pauli drużyna, która najprawdopodobniej spadnie z pierwszej ligi ma za sobą pięciu spotkań bez zdobycia nawet punktu, co gorsze rywalami SP były głównie średniacy: Nurnberg, Frankfurt, ok Stuttgart, H96 i BVB może do średniaków zaliczyć niemożna, ale poza BVB to rywale do ogrania, zwłaszcza jak się gra na własnym stadionie. Drużynę St. Pauli tak naprawdę trudno jest określić, bo piłkarze spisują się tak samo zarówno u siebie jak i na wyjazdach, wydaje mi się, że jest to typowy outsider, który nieradzi sobie z grą na tym poziomie, lecz dużo daje im wola walki. Schalke już pod wodzą nowego trenera Ralfa Rangnicka, który ma pokazać możliwości owej drużyny na krajowym podwórku, ma trudne zadanie ponieważ już w przyszłym tygodniu ciężkie spotkanie z Interem w Lidze Mistrzów, która bądź co bądź stała się priorytet, gdyż do finału Pucharu Niemiec, który ma dać S04 miejsce w przyszłorocznych europejskich rozgrywkach jeszcze, dużo czasu, szanse na ugranie czegokolwiek na ligowym podwórku znikome, jedyne trzeba jako tak grać o twarz i uzbierać trochę punktów, żeby przypadkiem pod koniec sezonu nie myśleć o walce o utrzymanie. W Schalke w czasie przerwy na mecze reprezentacji nic szczególnego się nie wydarzyło, niektórzy piłkarze mieli trochę więcej czasu na odpoczynek np. Raúl, któremu myślę że przerwa dobrze zrobiła, bo błyszczał formą przez cały sezon, a przerwa dała mu odetchną i myślę, że dalej będzie grał na najwyższym poziomie. Miał już wrócić Huntelaar, ale opuścił zgrupowanie Holandii i powinien być zdolny do gry za jakiś tydzień może dwa. Trudno coś typować jak nie widziało się spotkania, żadnej z tych drużyn dwa tygodnie, ale wydaje mi się, że &quot;efekt nowej miotły&quot; powinien w Schalke poskutkować napływem nowych sił i myślę, że goście po wyrównanej walce wygrają.

St.Pauli-Schalke spotkanie bez remisu Typ:2 Kurs:1,53

Otrzymane punkty reputacji: +2
pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Spotkanie: FC St. Pauli - FC Schalke 04
Typ: 2
Kurs: 2.25
Buk: Tobet

Analiza
Już jutro o godzinie 20.30 będzie miało miejsce spotkanie pomiędzy FC St. Pauli a FC Schalke 04. Gospodarze przystępują do tego meczu serią 5 meczów bez jakiegokolwiek dorobku punktowego. Najgorszy wynik sposród tych meczy mieli w meczu z FC Nuernberg na ich obiekcie. W tych 5 meczach strzelili zaledwie 2 bramki a aż 12 stracili. Przed tą fatalną serią, drużyna z Hamburga wygrała 3 mecze z rzędu i chyba nikt nie spodziewał się aż takiej słabej serii. Drużyna Holgera Stanislawskiego zajmuje obecnie 16 miejsce w lidze z 28 punktami na 27 meczów. Odnieśli 15 porażek, 4 razy udało im się wywalczyć punkt i 8 razy zgarniali pełną pulę. Schalke też nie gra jakoś fantastycznie ale na pewno uzyskują lepsze wyniki niż na początku tego sezonu. Obecnie na 5 spotkań wygrali 3-krotnie i 2-krotnie przegrywali. Wygrali nawet z Monachium 1 do 0 z aktualnym mistrzem kraju i finalistą poprzedniej LM. Owa drużyna plasuje się na 10 pozycji w lidze z dorobkiem 33 punktów. Odnieśli 12 porażek, 6 remisów i 9-krotnie wygrywali. Najlepszym strzelcem Schalke w lidze jest legenda Realu Madryt Raul, który przed tym sezonem zmienił barwy klubowe z dorobkiem 11 bramek i zajmuje obecnie 7 miejsce w klasyfikacji strzelców. W 1 meczu pomiędzy tymi klubami w lidze na obiekcie Gelsenkirchen, gospodarze odnieśli zwycięstwo 3 do 0 : ) Moim typem jest Schalke, obecnie ich rywale są bez formy a Schalke stopniowo wraca na odpowiednie tory.

Kupon na plus : ) jednak u buków został anulowany niestety..

Otrzymane punkty reputacji: +6
napadzior 0

napadzior

Użytkownik
Bayern Munchen - Borussia M&#39;gladbach
Napewno Bayern jest faworytem i to jest pewne na 100% jednak kurs nie nie jest zadawalający bo 1,2 :-( jednak lepszy kurs jest do obstawienia że w meczu padnie więcej niż 3,5 bramki. Bayern jest w dołku po LM i kończącego się kontraktu z bramkarzem Hans-Jurg Butt, jednak w lidze gra dalej swoje szczęśliwe zwycięstwo w ostatniej kolejce 2-1 z Freiburg. Teraz gra u siebie i musi się odbić i gonić czołową trójkę, kwalifikującą do dalszej gry w Lidze Mistrzów. Można także obstawić bramkę Gomeza i Robben, którzy są w świetnej formi, bo Ribery nie może się długo wejść w swój rytm co do strzelania jednak w meczu zaliczy asystę.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Borussia Dortmund - Hannover 96
Postawiłbym na to, że Hannover strzeli bramkę. W ostatnich trzech meczach Hannover strzelil 5 bramek i to aż 3 Bayernowi. Może na wyjazdach nie gra rewelacyjnie, ale Borussia też zgubiła swoje tempo, potrafiła przegrac z Hoffenheim, z którym to Hannover wygrał 2:0. W Borussii widac już zmeczęnie sezonem, gdyz zaczyna gubic punkty, a Hannover bramki strzelać potrafi co już niejednokrotnie w tym sezonie pokazał. W ekipie jest bramkostrzelny Didier Ya Konan, czy Abdellaue. Kurs zachecajacy na to ze strzeli, bo az 1,72. Leverkusen depcze po pietach Borussi, dlatego moze byc na nia wieksza presja kibicow. Stawiam na to ze Hannover strzeli.

Typ: Hannover strzeli✅
Kurs: 1,72
Buk: Betclic

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Dziś w spotkaniu rozpoczynajacym 28 kolejke w niemieckiej bundeslidze st pauli na wlasnym stadionie podejmie zespol schalke gensenkirchen. St Pauli nie jest ostatnio w zbyt dobrej dyspozycji. Zespol ten przegral 5 ostatnich spotkan. 9/03-11 Bundesliga E. Frankfurt vs. St. Pauli 2:1 13/03-11 Bundesliga St. Pauli vs. Stuttgart 1:2 05/03-11 Bundesliga Nuremberg vs. St. Pauli 5:0 26/02-11 Bundesliga St. Pauli vs. Hannover 0:1 19/02-11 Bundesliga Dortmund vs. St. Pauli 2:0 Schalke to druzyna duzo mocniejsza personalnie. Jesli druzyna Schalke chce zagrac w przyszlym sezonie w europejskich pucharach musi gonic czolowke, a co za tym idzie wygrywac mecze. Mysle ze dzis Schalke powinno wykorzystac slabsza dyspozycje gospodarzy i wywiezc z ich terenu trzy punkty.
typ: Schalke 2.37 Williamhill

windover 28,1K

windover

Użytkownik
FC Sankt Pauli vs. Schalke 04 typ: Schalke 04 @ 2.30 ✅

Maghata zwolniono i opiekunem gości został ojciec sukcesu Hoffenheim - Ralf Rangnick jak sam przyznaję zdaję sobie sprawę z tego że doskonale wie jak trudno prowadzi się taki klub jak Schalke zespół przecież to aktualny wicemistrz Niemiec - ciekawe jest to że Maghat na pierwszej konferencji mówił dokładnie to samo - Felixa nie obroniły wyniki w lidze mistrzów gdzie ograli Valencię oraz awans do pucharu Niemiec gdzie udało się wyeliminować Bawarczyków. Pozycja 10 w tabeli jest rozczarowująca a poza tym atmosfera między sztabem a zarządem nie była dobra i to przede wszystkim główne powody zmiany trenera. Rangnick nie mógł sobie wymarzyć lepszego przeciwnika na początek pracy w nowym klubie. Ekipa z Millerntor-Stadion nie wygrała od połowy Lutego a do tego klub w ostatnim czasie przegrywa z każdym i wszędzie czy to dom czy to wyjazd. A ostatnie dwie porażki były o tyle ważne ,że grali z zespołami które tak jak oni walczą o utrzymanie czyli Stuttgartem i Eintracht Frankfurt oba w stosunku (1-2) wszystko to sprawiło że z dość bezpiecznej pozycji przed początkiem rudny rewanżowej trzeba będzie do ostatniej chwili walczyć o utrzymanie bądź pozycje dająca grę w barażach ,bo chyba niewiele sobie wyobraża by Vfb czy Wolfsburg spadły z ligi czy też grały w barażach. Pech chciał że Pauli jest bardzo osłabione ,dziś nie zagrają Hain (4/0), Morena (5/0), Morena (20/1), Oczipka (20/0), Rothenbach (13/0), Volz (9/0) oraz Boll (24/3). Przyjezdni jak wiadomo od dłuższego czasu bez Huntelaara (22/7) plus Moritz (24/0). Schalke tydzień temu przegrał z Bayer Leverkusen a za parę dni czeka ich ćwierćfinałowa potyczka w lidze mistrzów z obrońcą trofeum Interem Mediolan i nie trudno zgadnąć że w Mediolanie nie będę faworytem. Dla pewności przejrzałem składy czy aby na pewno goście grają pierwszym składem i grają (nie chcę mi się przepisywać) ,ale w &#39;&#39;11&#39;&#39; są Raul, Farfan, Gavranovic, Juardo obrona też w najmocniejszym zestawieniu i w bramce Neuer którym ponoć zainteresowany jest Manchester United.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nie wiem czemu wszyscy lecą na Schalke. Po niebieskich można tak na prawdę spodziewać się wszystkiego w dodatku w tygodniu czeka ich mecz z Interem więc gryźć trawy tutaj nie będą tym bardziej , że w lidze już nic nie osiągną a raczej się utrzymają spokojnie ;) Można by zagrać na gości jakby walczyli o jakieś puchary czy coś ale w obecnej sytuacji liga im lekko zlewa moim zdaniem. Nowy coach chwalił graczy ale też czytałem jego wypowiedzi i asekuracyjne wypowiada się na temat tego spotkania więc lepiej uważać i nie oczekiwać cudów po przyjezdnych. W tej rundzie na pewno są lepsze bety a słabe jednostki , które nie mają konkretnego celu w lidze lepiej omijać. To jest Milentor a tam czasami cuda się zdarzają...
Powodzenia ;)

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Nie wiem czemu wszyscy lecą na Schalke.
Można by zagrać na gości jakby walczyli o jakieś puchary czy coś
Ha, zdecydowanie podzielam Twoje zdziwienie ;).

Pierwsza sprawa to mecz w LM z Interem i to już niedalekiej przyszłości, jeśli chodzi zaś o puchary to generalnie mają krótszą i chyba łatwiejszą drogę do tego bo wystarczy pokonać MSV w Berlinie.,
Nie lekceważyłbym Pauli, widmo spadku zagląda w oczy coraz bardziej i trzeba w końcu zdobywać punkty.
Sam odpuszczam ten mecz jak i większość w tej kolejce bo tak jak Darek napisał ciężko wybrać coś na ten weekend.
Może za niewielkie pieniążki zagrałbym Leverkusen bo kurs był niezły [ na pewno był 2.00 i chyba już spadł ], ale nie szalałbym ze stawką bo na prawdę nic ciekawego do obstawienia w tej kolejce nie ma.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
FC St. Pauli - FC Schalke 04 przerwany przy stanie 2:0 dla Schalke
Prowadzeni już przez Ralfa Rangnicka Die Königsblauen na Millerntor-Stadion w Hamburgu staną naprzeciw miejscowego St. Pauli. Faworytem, przynajmniej według bukmacherów, są właśnie piłkarze z Gelsenkirchen.
Nie może być zresztą inaczej. Fatalna postawa podopiecznych Holgera Stanislawskiego (5 kolejnych porażek) sprawiła, iż Asamoah i spółka znajdują się na miejscu barażowym z zaledwie 1 oczkiem przewagi nad otwierającym strefę spadkową Wolfsburgiem. Dziś przed własną publicznością podejmą zespół, który o utrzymanie może być raczej spokojny, ale też już o nic więcej w lidze nie walczący. Poza tym zdecydowanie &quot;nie idzie&quot; mu na wyjazdach: 3-3-7; 9:19 (w tym ostatnie 3 kończyły się porażkami).
Kiedy obie drużyny spotkały się ze sobą po raz pierwszy w tym sezonie (5 listopada), górą byli gracze Schalke, którzy na własnym boisku rozgromili ekipę z Hamburga 3:0 (2 bramki Raula + 1 Huntelaara).
Gospodarze przystąpią do dzisiejszego meczu osłabieni brakiem (jeżeli chodzi o istotnych zawodników) trójki obrońców: Bastiana Oczipki (20/0), Carstena Rothenbacha (13/0) i Carlosa Zambrano (20/1) oraz pomocnika Fabiana Bolla (24/3). Z kolei w szeregach gości z Veltins Arena na boisku nie ujrzymy: pomocnika Christopha Mortiza (12/0) i wspomnianego Klaasa-Jana Huntelaara (22/7), który bramki w lidze nie zdobył już w 12 kolejnych meczach, także nowy szkoleniowiec Niebieskich powinien mieć go kim zastąpić, zwłaszcza, że zdolni do gry są Raul i Jefferson Farfan, którzy zdobyli łącznie aż 21 goli dla Schalke w tym sezonie.
Fatalna dyspozycja prezentowana w ostatnich tygodniach przez St. Pauli i nowy trener w Schalke, któremu piłkarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony, według mnie, skłaniają do postawienia na ćwierćfinalistę Champions League. Z drugiej jednak strony liczę na dużo walki ze strony zawodników Stanislawskiego i minimalne zwycięstwo gości 1:0. Stąd mój tym na under 2.5 w tym meczu.

Schalke 6/10 @2.25 (bet365) zwrot
under 2.5 6/10 @1.825 (bet365) zwrot

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Może za niewielkie pieniążki zagrałbym Leverkusen bo kurs był niezły [ na pewno był 2.00 i chyba już spadł ], ale nie szalałbym ze stawką bo na prawdę nic ciekawego do obstawienia w tej kolejce nie ma.
Dokładnie według mnie kurs na Leverkusen bardzo dobry i grzechem byłoby nie zagrać. W Lautern nie zagra Illicevic a to duże osłabienie. Gospodarze u siebie mocni , remisowali z BVB byli w stanie pokonać Bayern ale na obecną chwilę Leverkusen jest za mocnym rywalem dla nich...Takie są po prostu fakty...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Zanim coś napisze na temat Wolfsburg to może wrócę jeszcze do spotkanie Schalke. Zgodzę się z wami, że będzie to trudny mecz, ale tu nie oto chodzi; Rangnick przyszedł do Schalke po to, żeby na ligowym podwórku S04 spisywało się o wiele lepiej, bo gdyby zależało im bardziej na LM i awansie do półfinału to zostawili by sobie Magatha i mieli by na pewno większe szanse na wyeliminowanie Interu. Po drugie jak dziś Schalke nie wygra to życzę powodzenia z Interem, dlaczego bo uważam, że Schalke jest słabszą drużyną niż Inter i żeby w ogóle mogli z Włochami rywalizacji, potrzebują impulsu, dobrego meczu, który da im pewność siebie. I jeszcze zapomniałem w ty spotkaniu w ataku z Raulem zagra Gavranovic, który ma naprawdę ma potencjał w sobie i braku Hantera S04 nie odczuje, a co do słabej dyspozycji Huntelaara to szarpią go kontuzje i to jedyny powód złej skuteczności i zapomnieliście że już jakiś czas nie gra. Wydaje mi się, że kolejka nie jest kolorowa i typ jaki zaproponowałem jest najrozsądniejszy.

Wiec tak, przede wszystkim atut własnego boiska wydaje mi się tutaj kluczowy. Wilki czyli największe rozczarowanie tego sezonu BL, podejmują najsłabszą drużynę rundy wiosennej Eintracht. Gospodarze obecnie okupują strefę spadkową, wiec włodarze zatrudnili człowieka który wcześniej odnosił sukcesy z tą drużyną czyli Magatha - Magath receptą na utrzymanie, powiem szczerze ciekawe, ale z drugiej strony czemu nie, Wilki tak naprawdę dysponują mocnym składem i niespodzianką jest pozycja jaką zajmują, gdyż przed sezonem owa drużyna aspirował do walki o europejskie puchary. No ale mówi się cóż i gra się dalej, w tej chwili Wolfsburg ma za sobą czarną serię wcześniejszych spotkań, ale Eintracht ma jeszcze gorszą ;), tak że uważam że Diego i Magath wygrają ten mecz, bo niemożliwe jest żeby VFL w takiej sytuacji tego nie zrobi, po prostu byłby to gwóźdź do trumny. Frankfurt ostatnio wygrał 2-1 z St.Pauli po dwóch golach Theofanisa Gekasa, ale to już nie jest ten sam Gekas, który w jesiennej rundzie grał na jak to mówił Beenhakker international level.

Wolfsburg-Frankfurt Typ:1 Kurs:1.8

Koeln -Nuenberg 1//2,35
Wolsburg-Frankfurt1//1,80
AKO 4,33
Postanowilem zagrac taki kupon cotym sadzicie.Koel na wlasnym boisku jest zupelnie ina druzyna niz na wyjazdach i powinien sobie poradzic z rywalem.Wolsburg tez po przyjsciu Magatha zapewne bedzie gral lepiej i moim zdaniem odniesie zwyciestwo nad slabiutkim Frankfurtem

lux991 3

lux991

Użytkownik
Spotkanie: Kaiserslautern - Bayer Leverkusen ✅
Liga:
Liga Niemiecka
typ: 2
Kurs:
1.95
Bukmacher: Bwin

Dziś 28 kolejka Bundesligi. O godzinie 15.30 Kaiserslautern zagra u siebie z Bayerem Leverkusen. Faworytem są na pewno goście, którzy wyczuli szanse że można jeszcze wyprzedzić Borussie Dortmund. Gospodarze wciąż walczą o utrzymanie się w lidze i każdy punkt zdobyty przez gospodarzy może okazać się ważny. Moim zdaniem to goście dziś wygrają to spotkanie.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bayern - Borussia M.
x2 @ 4,1, win 13 tobet

Borussia zamyka tabele ale z taką grą jest szansa by się utrzymać. Nie liczyłem dokładnie ale więcej piłkarzy Bawarczyków było na zgrupowaniach kadry. Dochodzi nie ciekawa sytuacja, pożegnanie trenera oraz wewnętrzne konflikty z Robbenem ponoć, nie wróżą dobrych morali przed dzisiejszym meczem. Ciułają te punkty dzięki nie zawodnemu Gomezowi i chyba jednak małej obawy rywali przed ich nazwą. Goście poprawili grę w obronie, nie biegają jak głupi wszyscy za piłką. Dziś z nowszych kontuzji zabraknie tylko van Buytena. Ławka Bayernu też mnie nie przekonuje, krótka i bez graczy w formie. W ostatnim meczu tych drużyn obrońcy Bayernu dawali się wyprzedzać piłkarzom Borussi, tylko składy dziś podobne, bo gra zupełnie inna ????

Borussia D. - H96
typ: 1 kurs: 1,42 @ tobet

Hannover nie przekonuję mnie, fartowne wygrane z Lautern czy TSG i Bayernem drużyn bez formy. W ostatnim meczu tych drużyn H96 miał bodajże 2 sytuacje jak z moich notatek wynika, to obrazuje różnicę między tymi zespołami. Oba zespoły bez nowych ubytków, Borussia u siebie musi zbierać punkty bo Bayer się niebezpiecznie zbliżył.

Pograć można jeszcze na HSV, ciągle walczą o LE a TSG bez formy.

P 531

paolo_

Użytkownik
Borussia Dortmund v Hannover 96

Typ: obie strzelą ~ 2,00 Bet365 6/10
Obie ekipy praktycznie bez poważnych ubytków, w Borussi brak Kagawy ale nie gra już od dłuższego czasu. H96 posiada dwóch znakomitych napastników Ya Konan oraz Abdellaoue którzy są bardzo groźni o czym przekonała się już niejedna ekipa. Co prawda na wyjazdach nie idzie im tak dobrze jak na własnym podwórku ale kurs na gospodarzy 1,4 jest zaniżony i nieopłacalny co do ryzyka gdyż 3 miejsce nie jest przypadkowe.
GL!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom