darius010
Forum VIP
Bayern - M´Gladbach
Ted zaszalałeś trochę z tym typem przeciw Bayernowi M'Gladbach bo w praktyce nie ma już szans na utrzymanie, bo Stuttgart i Wolfsburg w obecnej dyspozycji uciekną ze strefy spadkowej, a rywale Borussii M. w walce o utrzymanie to przede wszystkim Eintracht i K'lautern do których już teraz M'Gladbach traci 8 punktów, zresztą ostatnio przegrali właśnie z K'lautern na własnym stadionie. No ok gra Borussii M. znacznie się poprawiła, ale to nadal nie jest drużyna która może rywalizować z Bayernem na Allianz-Arena, na własnym stadionie Bayern raczej nie przegrywa, a w obecnym sezonie bardzo dużo strzelał swoim rywalom. Faktycznie piłkarze z Bawarii mieli mecze reprezentacji ale Franek miał towarzyski mecz z Chorwacją i nawet nie grał w podstawowym, Arjen miał kontuzję i nie grał wcale, a reprezentacja Niemiec grała z chyba Kazachstanem w el. i towarzysko z Australią wiec zmęczenie nie powinno być. Co do konfliktu Robbena to jest to plotka, jedyne co słyszałem to Arjen powiedział, że jak nie zakwalifikują się do LM to odchodzi, ale jak im się to uda to nie widzi przeszkód żeby zostać ->> fussball.pl Przynajmniej mi się wydaje, że jeśli Bawarczycy nie zagrają takiej patologi jak ostatnio z Freiburgiem - co według mnie było głównie spowodowane tym, że z Interem "zwalili", to uważam że Bayern gładko sobie poradzi. Robben i Ribéri w formie, Gómez i Müller też do tego Schweinsteiger i niezły Gustavo, wydaje mi się, że tylko obrońców brakują ale latem przyjdą co już zostało powiedziane - dużym plusem jest, że w Monachium wszytko jest już dogadane i piłkarze wychodzą bez presji o przyszły sezon. A co do typu to ciekawy znalazłem na ilość bramek 1,8 kurs jest, że będzie mniej niż 3,5, wydaje mi się, że aż 4 to dziś nie strzelą obie drużyny, chyba Gladbach będzie się bronić .
Bayern M.-M gladbach (3.5) Typ:under Kurs:1,8
Bayern M.-M gladbach 1 połowa Typ:1 Kurs:1,5
Bayern M.-M gladbach 0-1 Typ:1 Kurs:1,55