>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

28. kolejka 1 Bundesliga - 01.04.2011

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Bayern - M´Gladbach

Ted zaszalałeś trochę z tym typem przeciw Bayernowi ;) M&#39;Gladbach bo w praktyce nie ma już szans na utrzymanie, bo Stuttgart i Wolfsburg w obecnej dyspozycji uciekną ze strefy spadkowej, a rywale Borussii M. w walce o utrzymanie to przede wszystkim Eintracht i K&#39;lautern do których już teraz M&#39;Gladbach traci 8 punktów, zresztą ostatnio przegrali właśnie z K&#39;lautern na własnym stadionie. No ok gra Borussii M. znacznie się poprawiła, ale to nadal nie jest drużyna która może rywalizować z Bayernem na Allianz-Arena, na własnym stadionie Bayern raczej nie przegrywa, a w obecnym sezonie bardzo dużo strzelał swoim rywalom. Faktycznie piłkarze z Bawarii mieli mecze reprezentacji ale Franek miał towarzyski mecz z Chorwacją i nawet nie grał w podstawowym, Arjen miał kontuzję i nie grał wcale, a reprezentacja Niemiec grała z chyba Kazachstanem w el. i towarzysko z Australią wiec zmęczenie nie powinno być. Co do konfliktu Robbena to jest to plotka, jedyne co słyszałem to Arjen powiedział, że jak nie zakwalifikują się do LM to odchodzi, ale jak im się to uda to nie widzi przeszkód żeby zostać -&gt;&gt; fussball.pl Przynajmniej mi się wydaje, że jeśli Bawarczycy nie zagrają takiej patologi jak ostatnio z Freiburgiem - co według mnie było głównie spowodowane tym, że z Interem &quot;zwalili&quot;, to uważam że Bayern gładko sobie poradzi. Robben i Ribéri w formie, Gómez i Müller też do tego Schweinsteiger i niezły Gustavo, wydaje mi się, że tylko obrońców brakują ale latem przyjdą co już zostało powiedziane - dużym plusem jest, że w Monachium wszytko jest już dogadane i piłkarze wychodzą bez presji o przyszły sezon. A co do typu to ciekawy znalazłem na ilość bramek 1,8 kurs jest, że będzie mniej niż 3,5, wydaje mi się, że aż 4 to dziś nie strzelą obie drużyny, chyba Gladbach będzie się bronić ;).

Bayern M.-M gladbach (3.5) Typ:under Kurs:1,8
Bayern M.-M gladbach 1 połowa Typ:1 Kurs:1,5
Bayern M.-M gladbach 0-1 Typ:1 Kurs:1,55

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Borussia zamyka tabele ale z taką grą jest szansa by się utrzymać
Ja nie widzę żadnych szans dla nich w tym spotkaniu. Fakt gra się poprawiła ale w ostatnim meczu z Kaiserslautern po prostu nie istnieli. Wcześniej wygrywali ze słabszymi ekipa , Bayern gra tutaj z nożem na gardle bo walczy o LM. Na siłę nie ma co szukać niespodzianki według mnie , spodziewam się wysokiego zwycięstwa gospodarzy. Defensywa gości nie ogarnie dzisiaj 2R po prostu....

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Hoffenheim - Hamburger SV
Hamburger SV 3,10 Pinnaclesports ⛔
Ostatnie kolejki przed przerwą reprezentacyjną były dla Hoffenheim niezłe, ale dla mnie ciągle to zespół, który po prostu został zepsuty. Z niezwykle silnej jedenastki z zeszłego sezonu czy też początku tego dla mnie zostało tylko kilku świetnych piłkarzy - bramkarz Starke, Beck, Vorsah, Salihovic i Ibisevic. A trzeba przypomnieć, że na obu Bośniaków Pezzaiouli stawia od niedawna, bo wcześniej trzymał ich na ławie, co było kompletnie niezrozumiałe. Tak samo jak to, że dziś znów Josip Simuinić rozpocznie mecz na ławce, a w defensywie wystąpi na przykład słaby Braafheid czy niezły, ale nie dorównujący klasą doświadczonemu Chorwatowi Marvin Compper. To, co zrobiono z linią pomocy tego zespołu w ostatnim czasie, to istna katastrofa. Opierająca się wcześniej na Gustavo, Eduardo, Weisie oraz Salihoviciu, teraz opiera się na piłkarzach niskiej klasy, jak na Bundesligę, czyli na Rudym i młodym Alabie, wypożyczonym z Bayernu. Całe szczęście, że przywrócono do 11 Bośniaków, ale i tak dziś nie wróżę im sukcesu. W HSV nie zagra Van Nistelrooy, który pauzuje za kartki, ale moim zdaniem wcale nie jest to osłabieniem. W ataku magiczny Petrić, w innych formacjach sporo znakomitych graczy, jak Westermann, Ze Roberto, czwórka skrzydłowych Elia, Pitroipa, Jansen, Ben-Hatira, zaskakująco dobry na środku obrony Kacar czy też David Jarolim. W dodatku po długiej kontuzji wraca bramkostrzelny prawy obrońca Diekmeier, z którego transferem wiązano spore nadzieje, a który stracił prawie cały sezon z powodu kontuzji. HSV ma bardzo mocny zespół, ciekawe tylko, czy przerwa na mecze międzypaństwowe pozwoliła im ochłonąć. Myślę, że tak, wiedzą też, że muszą wygrywać, by grać w pucharach. Są w stanie to zrobić i powinni zacząć już dziś, moim zdaniem mogą tu zdominować słabszego rywala, a nawet jeżeli tego nie zrobią, to i tak niesamowity Mladen Petrić może zdobyć bramkę z niczego.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Kto przed sezonem mógł przypuszczać, że Werder i Stuttgart będą walczyć o utrzymanie w Bundeslidze? Rzeczywistość jest jednak tak a nie inna. Dzisiejsze spotkanie będzie bardzo ważne dla układu sił na dole tabeli. Nie będę próbował obstawiać zwycięzcy, a skupię się na innym zakładzie. Garść statystyk na początek. Ostatnie mecze pomiędzy zainteresowanymi w Bremie: 2:2, 4:0, 4:1, 2:3, 1:2, 1:1. Na wiosnę gospodarze w każdym z pięciu meczów na własnym obiekcie strzelali bramkę. Stuttgart też po przerwie zimowej wziął się ostro do roboty, poprawiając znacznie swoją fatalną pozycję po jesieni. Goście strzelali w każdym z 6 meczów ligowym, które rozgrywali w tym roku poza swoim obiektem. Oczywiście może być tak, że jedni i drudzy zagrają asekurancko, ale szczerze w tą wątpię. Znajdujący się w strefie spadkowej Wolfsburg gra dzisiaj z Eintrachtem i prawdopodobnie ten mecz wygra. Stuttgart musi więc zagrać o pełną pulę. Defensywy jednych i drugich nie są ich atutami. Liczę na otwarte spotkanie z kilkoma bramkami.
BTS 1.47 ✅

J 5

janik85

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Bundesliga 17:30
Spotkanie: Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Typ: 1
Kurs: 1.81
Bukmacher: Pinnacle
Mecz konczacy 28 kolejke bundesligi pomiedzy VFL Wolfsburg a Eintrachtem Frankfurt. Faworytem tego spotkania wg mnie jest ekipa gospodarzy. Na lawke trenerska powrocil Felix Magath. To on 2 lata temu wlasnie z ta ekipa wywalczyl mistrzowstwo Niemiec. Teraz ma zupelnie inny cel - ma utrzymac ten zespol przed spadkiem. Zadanie na pewno na miare tego swietnego szkoleniowca (rok temu wywalczyl wicemistrzostwo z FC Schalke i doszedl obecnie do cwiercfinalu Ligi Mistrzow). Aby osiagnac cel z Wolfsburgiem spotkanie z eintrachtem powinien wygrac w cuglach. W tym momencie Wolfsburg zajmuje przedostatnie 17 miejsce majac na swoim koncie 27 punktow. Do strefy barazowej traci 1 punkt natomiast do bezpiecznego miejsca 3 punkty. Eintracht Frankfurt ma punktow 31 i zajmuje 14 lokate. Wolfsburg powinine juz tydzien temu w Stutgarcie zdobyc komplet punktow jednak w ostatniej minucie stracil zwyciestwo i musial zadowolic sie tylko 1 punktem. Widac bylo w tym meczu postep gry Wilkow. Eintracht natomiast po ciezkim spotkaniu uporal sie na wlasnym stadionie z FC St Pauli. Jednak wczesnijesze wyniki i gra nie przynosza chluby tej ekipie. We wczesniejszych 6 spotkaniach nie mogli zdobyc bramki. Wiekszosc meczy przegrywali, jeden mecz bezbramkowo zremisowali. Wilki powinni ostro rozpoczac i spokojnie wygrac to spotkanie zblizac sie na punkt do Eintrachtu. Wierze, ze powrot Magatha do Wolfsburga to strzal w dziesiatke dla tej ekipy.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
VFL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt
Wolfsburg 1,81 Pinnaclesports
Dziś Wolfsburg podejmie Eintracht w meczu, który jest niesamowicie istotny dla obu zespołów. Eintracht notuje fatalną rundę, dzięki czemu jest coraz bliżej strefy spadkowej mimo naprawdę dobrej jesieni. Przez 6 spotkań nie zdobył bramki, przełamał się tylko i wyłącznie dzięki fatalnemu błędowi Manuela Neuera, który puścił gola z ponad 70 metrów, po czym wygrał ostatnie spotkanie z najsłabszym w lidze, choć nie będącym na ostatnim miejscu St. Pauli po dwóch bramkach swojego asa - Theofanisa Gekasa. Wolfsburg z kolei rozstał się już w tym sezonie z dwoma swoim szkoleniowcami - Steve McClarena zastąpił jego asystent, Pierre Littbarski, natomiast całkiem niedawno został on zwolniony, a w jego miejsce zatrudniono wyrzuconego z Schalke 04 Felixa Magatha, twórcę mistrzowskiego VFL sprzed dwóch lat. Może to będzie dobre rozwiązanie, pierwszy, niezwykle ciężki mecz był bardzo obiecujący, bo choć w Stuttgarcie nie udało się wygrać dzięki bramce w ostatniej minucie VFB, to jednak widać było w grze dzisiejszych gospodarzy spory postęp. Magath trochę zmodyfikował skład, a dziś będzie musiał radzić sobie jedynie bez zawieszonego Petera Pekarika. W pierwszej 11 wreszcie wybiega Grafite, szanse dostaje także młody król strzelców niedawnego Pucharu Azji, Koreańczyk Koo. Ważnym ogniwem zespołu może być sprowadzony w przerwie zimowej Patrick Helmes, który jeszcze przed fatalną kontuzją, 2 lata temu, został jednym z odkryć Bundesligi, strzelając dla Leverkusen 21 bramek. Na boisku dzieli i rządzi Diego, który ostatnio gra już lepiej, niż wcześniej. Wolfsburg ma dużo mocniejszą ekipę i widać, że piłkarze, z których wielu zdobyło mistrzostwo z Magathem, czują się pod jego wodzą lepiej i pewniej, coś się już w tym zespole ruszyło i powinni zwyciężyć w starciu z najgorszą ekipą w tej rundzie, by następnie w miarę pewnie utrzymać się w Bundeslidze, robiąc miejsce w strefie spadkowej takim zespołom, jak właśnie Eintracht czy St. Pauli.

N 196

nicks

Użytkownik
nigdzie nic nie podaja moze wy wiecie kiedy dfb podejmie decyzje
okreslila sie kiedy odnosnie mecz st pauli shalke bo mam to w naziemnym pograne

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom