Grac45
Forum VIP
Lazio - Sassuolo
To i ja dorzucę swoje 3 grosze, w stu procentach się zgadzam z każdym z was. Over bardzo prawdopodobny i kursy super wyglądają. Robson już to opisał idealnie w zasadzie nie mam czego więcej dodać, jedynie mogę potwierdzić. Podobnie też oglądałem ostatnie starcia Lazio i te z Hellasem i rewanż z Galatą. Akcja za akcję zwłaszcza w z Turkami, wiadomo spowodowane było to tym że Turcy grali all in albo oni albo Lazio stąd taki fajny mecz był do oglądania i do zabijania bramek live. Z Hellasem pierwsza połowa dosyć mdła, ale już w drugiej mieliśmy taki sam futbol jak w Europa League. Zdarzają im się nudne mecze jak choćby z Frosinone w ostatniej kolejce, ale tam kilka faktów trzeba przedstawić, raz że grali już w niedziele po czwartkowym meczu w Turcji, dwa że to też inaczej wygląda gdy jesteś po pierwszym meczu fazy play off i masz dosyć nie pewny wynik a robisz 100% by awansować. Frosinone po wygranej na Empoli u siebie robiło co mogło by chociaż zostać z tym jednym punktem i tak to się skończyło jak skończyło. Kończąc jeśli Hellas ładuje w Rzymie dwie bramki na przełomie kilku minut, jeśli Galata też potrafi tego dokonać w obu spotkaniach, to o Sassuolo jestem nad wyraz spokojny. Ja uderzam w taki zakład i lekko for fun drugą propozycję, bo jak Robson wypisał wyniki pozwalają zaryzykować w taki kurs.
Over 2,5 + BTS @ 2,50
365
Obydwie drużyny strzelą gola w obu połowach @ 19,00
365
Fiorentina - Napoli
Na wypowiedzi prezesa długo nie trzeba było czekać:
Druga ważna sprawa to zamieszanie z Insigne:
Jeśli chodzi o kursy, jak zwykle Napoli nie jest do gry. Jak miałbym już coś wybrać to na pewno coś w stronę Violi. Taki DNB @ 2,250 najbardziej mi się podoba w stronę gospodarzy.
To i ja dorzucę swoje 3 grosze, w stu procentach się zgadzam z każdym z was. Over bardzo prawdopodobny i kursy super wyglądają. Robson już to opisał idealnie w zasadzie nie mam czego więcej dodać, jedynie mogę potwierdzić. Podobnie też oglądałem ostatnie starcia Lazio i te z Hellasem i rewanż z Galatą. Akcja za akcję zwłaszcza w z Turkami, wiadomo spowodowane było to tym że Turcy grali all in albo oni albo Lazio stąd taki fajny mecz był do oglądania i do zabijania bramek live. Z Hellasem pierwsza połowa dosyć mdła, ale już w drugiej mieliśmy taki sam futbol jak w Europa League. Zdarzają im się nudne mecze jak choćby z Frosinone w ostatniej kolejce, ale tam kilka faktów trzeba przedstawić, raz że grali już w niedziele po czwartkowym meczu w Turcji, dwa że to też inaczej wygląda gdy jesteś po pierwszym meczu fazy play off i masz dosyć nie pewny wynik a robisz 100% by awansować. Frosinone po wygranej na Empoli u siebie robiło co mogło by chociaż zostać z tym jednym punktem i tak to się skończyło jak skończyło. Kończąc jeśli Hellas ładuje w Rzymie dwie bramki na przełomie kilku minut, jeśli Galata też potrafi tego dokonać w obu spotkaniach, to o Sassuolo jestem nad wyraz spokojny. Ja uderzam w taki zakład i lekko for fun drugą propozycję, bo jak Robson wypisał wyniki pozwalają zaryzykować w taki kurs.
Over 2,5 + BTS @ 2,50
365
Obydwie drużyny strzelą gola w obu połowach @ 19,00
365
Fiorentina - Napoli
Co mogę powiedzieć, to tylko to co się ostatnio wyprawia się w Neapolu. Atmosfera robi się dosyć gęsta, 4 spotkania bez zwycięstwa to już jest olbrzymi problem jak spojrzymy na wyniki i formę w perspektywie tego sezonu. Dzisiaj kolejny mecz zdaje się jeszcze trudniejszy jak mecz z Milanem chociaż może Viola u siebie nie będzie uprawiać takiej murarki i zrobi się dobry mecz. Są nerwy jest nie pewność, tym bardziej jak Roma już jest w odległości 4 punktów straty. Ewentualna wygrana Fiorentiny dzisiaj w ogóle zrobi niesamowity kocioł w walce o LM.Widzę opcję oba strzelą w tym meczu także. Ktoś ma inne zdanie? Może jakieś kontrargumenty albo po prostu widzicie inaczej te mecze i macie faworyta w jakiejś parze? Może Napoli wygra. Hmm @Grac45 co Pan na to ? :grin:
Na wypowiedzi prezesa długo nie trzeba było czekać:
Zaczęły się gadki szmatki o tym czy Higuain zostanie czy odejdzie. Podpisze czy nie podpisze, Cavani gotowym nastepcą etc."Higuain porusza się jakby miał cegłę w kieszeni"
Prezydent Napoli, Aurelio de Laurentiis, skrytykował postawę Gonzalo Higuina w ostatnich spotkaniach i stwierdził, że musi wrócić do formy sprzed miesiąca.
Włoch skomentował remis jego zespołu, który spowodował, ze Napoli pożegnało się z Ligą Europy. - Nie mam za co winić Sarriego. Zagraliśmy dobry mecz i można powiedzieć, że mieliśmy pecha - ocenił cytowany przez serwis goal.com.
De Laurentiis odniósł się także do nie najlepszych występów argentyńskiego gwiazdora klubu z Neapolu. - Higuain powinien zrzucić kilogram, może dwa. Teraz porusza się tak, jakby miał cegłę w kieszeni - stwierdził.
- Musi odzyskać formę fizyczną sprzed miesiąca, a następnie wrócić do zdobywania bramek - podkreślił prezydent Napoli.
Druga ważna sprawa to zamieszanie z Insigne:
Słabo to wszystko wygląda a i same wyniki nie pomagają. Jedno szczęście jest takie, że oba zespoły są po ciężkich meczach w LE i szansę fizycznie rozłożone są po równo, nie będzie takiej powtórki że Milan wypoczywa cały tydzień na spotkanie z Napoli i grą fizyczną wygrywają jeden punkt.Wczoraj w Neapolu, w centrum miasta napadnięto Lorenzo Insigne. Piłkarz Napoli był na wieczornej przechadzce z żoną i przyjaciółmi, w ramach relaksacji i wyciszenia przed poniedziałkowym meczem z Fiorentiną. Sprawcy przystawili mu pistolet do głowy i zabrali kosztowności.
Zawodnikowi nic się nie stało, pozostaje jednak w szoku, że nie może czuć się bezpieczny nawet w zatłoczonym rejonie miasta. Skrzydłowy Azzurrich dzisiaj złoży doniesienie na policję
Jeśli chodzi o kursy, jak zwykle Napoli nie jest do gry. Jak miałbym już coś wybrać to na pewno coś w stronę Violi. Taki DNB @ 2,250 najbardziej mi się podoba w stronę gospodarzy.