>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27 kolejka Primera Division [1-3 Marzec 2016]

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
PRzeważnie drużyny grajace z Vallecano w Madrycie mają te 6-7 rożnych, a nie wiem czy zauważyłeś ale Barcelona dość mało tych rożnych na wyjazdach zdobywa, sugeruje się statystykami z ostatnich spotkań, liczba rożnych to troche taka loteria moim zdaniem,

Ja próbuje Rayo Vallecano +3 RR Handicap 1.83 bet365
Tylko pamiętaj jaka jest specyfika obu drużyn. Przeanalizuj sobie grę Rayo z mocniejszymi drużynami. Wiadomo, że jak przyjedzie jakieś Getafe to co innego. Jak Barcelona jedzie na wyjazd to też nie mają 100% możliwości, bo wyjazdy raczej każdy gra słabiej, a do tego sporo tych ekip się muruje. Dziś będzie futbol totalny, dlatego opieram się na statystyka h2h z poprzednich 3 meczów. Koncepcja Rayo z sezonu na sezon nie ulega zmianie. Wszystkiego nie wyczytasz ze statów i nie możesz patrzeć na to, że jak ktoś do nich przyjeżdża do ma przeważnie tyle i tyle, a jak Barcelona na wyjeździe to też nie nabijają. To się nazywa doświadczenie w przewidywaniu pewnych rzeczy. Coś się opłaca albo nie. Jak ma pęknąć bańka z rożnymi to właśnie dziś.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tutaj główne znaczenie ma waga spotkania, pojedynek bezpośrednich przeciwników w walce o utrzymanie, a wiemy, co to oznacza w Hiszpanii. Jeśli nie będzie pogromu, to kartki posypią się hurtowo. Poza tym im gorsi obrońcy, tym więcej kartek. W pierwszym meczu dla przykładu 11 żółtek i 2 czerwa (za 2 żółte). Linia 6,5 do zrobienia spokojnie.
Dlatego ta linia spokojnie do zrobienia, nawet przed meczem nie analizowałem tego szczególnie, ale jak widać kartki się posypały jak miło. Gratuluje dla tych co pograli te karteczki.
Warto dodać, że w pierwszym meczu obu drużyn było aż 11 żółtych kartek.
Zgadza się, żałuję że nie zdążyłem pograć...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom