chłopaki już opisali wszystko na temat to moje sugestie luzne
Górnik - Zagłębie ZAWODNIK STRZELI I JEGO ZESPÓŁ WYGRA TYP: I. Angulo 4.10
forbet za cztero- paka czemu nie...
Górnik mimo ze w kryzysie to piłkarsko wygląda lepiej od słabego bezbarwnego Zagłębia, myślę ze chłopaki Brosza będą chciały sie zrehabilitować za ostatnie występy. Presja jest sporo .... Zabrzanie graja praktycznie niezmienionym składem liczę na to ze przełamie sie Angulo cos dogra Kurzawa. Bardzo ciekawie wygląda h2h wyniki między tymi drużynami: 3:2, 2:4, 2:2. W zagłębiu brak lidera nie ma kto strzelać bramek moze dziś zobaczymy powrót Na boisko w ekipie miedziowych Dąbrowskiego, który w tygodniu podpisał kontrakt- ciekawe jak syna marnotrawnego przywitają kibice
Idealny mecz na przełamanie się Górnika.
27. Kolejka - Liczba bramek | piątek, 9 marca 17:55 Zwrot w przypadku przełożenia/odwołania któregokolwiek ze spotkań powyżej 17,5 1,8
forBET
Tutaj krotko zaczęło sie overowo potem przyszły mrozy i spadek formy- co przełożyło sie na brak bramek w postaci co jakość spotkań- słabych meczy underkow. Zaczyna pachnie wiosna za oknem myślę ze juz do końca ligi nie wiele zostało to wymusza ofensywna grę wielu ekip. Po za tym mamy kilka ciekawych spotkań w których możemy sie spodziewać bramek minimum 3 Wisla Krakow? - ? Slask Wroclaw Wisla Plock? - ? Korona Kielce Pogon Szczecin? - ? Cracovia według mojej opinii żadne spotkanie tej kolejki nie zakończy sie wynikiem bezbramkowym a linia jest bardzo nisko ustawiona i tak na moje schorowane oko wychodzi ze zobaczymy 22-25 bramek .