27. Kolejka - Liczba bramek
iforBet
Powyżej 17,5 bramki - kurs 1,8
Co myślicie o tej linii? W porównaniu do poprzednich kolejek mamy linię o 3 bramki niższą. Mrozy puściły. Defensywa
ekstraklasy jest jaka były (czyt. żadna), przynajmniej większości zespołów. Strzały obrońców na własną bramkę itd. ???? W niektórych meczach tej kolejki przewiduję dość wysokie overy. W meczach Górnika, Wisły, Legii widzę sporo goli tak po 3-4 na mecz. Pozostałe mecze też wyglądają obiecując. Gdyby spojrzeć na H2H w tej kolejce może paść powyżej 20 bramek. Pytanie czy napastnicy typu Anagulo Carlitos Mares zaczną coś strzelać?
Podebrałeś mi ten typ
też uważam, że ma duże szanse powodzenia.
27. Kolejka - Liczba bramek (Zwrot w przypadku przełożenia/odwołania któregokolwiek ze spotkań)
powyżej 17,5 @ 1,8
mam nadzieję, że nieźle popłynęli na tej linii ????
forBet
Wystawiając taką linię pewnie zasugerowali się tymi ostatnimi 3 kolejkami rozgrywanymi w bardzo niekorzystnych warunkach. Co prawda nie było jakiś opadów czy śnieżyc ale mocno minusowe temperatury i zmrożone boiska miały duży wpływ na poczynania zawodników.
Przyszło ocieplenie, wyszło słońce i zawodnikom powinno się to też udzielić poprzez większą ochotę do gry. Do zakończenia sezonu zasadniczego pozostały 4 kolejki i nie ma już czasu na kalkulację. Już nie ma co bronić 0-0 czy zadowolić się minimalną porażką 0-1.
Taka krótka analiza każdego spotkania (pod uwagę biorę H2H za ostatnie 2-3 lata)
Górnik - Zagłębie - tutaj liczę na sporo bramek, co też potwierdza wyniki między tymi drużynami: 3:2, 2:4, 2:2.
Angulo w końcu się przełamie i możliwe, że nastąpi to właśnie dzisiaj. Tak 3-4 bramki.
4
Wisła K. - Śląsk - tu z kolei czas na bramkę Carlitosa i to może nie jedną. Goście nadal bez zwycięstwa w delegacji i w końcu też się kiedyś przełamią. Tu H2H nie najlepsze: 0-2, 1-0, 1-5, 1-1 ale dzisiaj powinno być zdecydowanie lepiej. 3-4 bramki.
4
Sandecja - Piast - tu mam zagwozdkę, ale liczę na profesjonalizm piłkarze Piasta i że zawalczą o zwycięstwo. Gospodarze też nie mają nic do stracenia. Ostatnio Piast grał na 0 z tyłu ale tak się nie da długo. Na poziomie
Ekstraklasy tylko 1 spotkanie zakończone remisem 2-2. 2-3 bramki.
3
Pogoń - Cracovia - gospodarze coraz lepiej graja a do tego bardzo ofensywnie i przynajmniej 1 bramkę spokojnie strzelą. Goście też coś powinni strzelić bo obrona Pogoni do monolitu nie należy. Ostatnie mecze: 3-0, 1-1, 1-1, 3-2. 2-3 bramki.
3
Wisła P. - Korona - tutaj również nie powinno być nudno i underowo. Gospodarze po 2 porażkach odnieśli ostatnio zwycięstwo z BB i dalej walczy o pozostanie w górnej połówce tabeli. Goście mają tylko pkt przewagi nad Wisła i to ważny mecz dla obu ekip. Ostatnie mecze to: 2-0, 4-2, 1-2. Bramki powinny paść tak w ilości 2-3.
2
Lech - Jagiellonia - hit tej kolejki. Podrażnieni gospodarze po meczu z Legią będą zapewne chcieli zgarnąć 3 pkt i odrobić straty. Goście znakomity bilans w tym roku, 5 spotkań - 5 zwycięstw. Emocje gwarantowane i bramki raczej też, ostatnio: 1-1, 2-1, 2-2, 2-0, 2-0. Jak dla mnie ponownie 2-3 bramki w meczu.
6 o wiele więcej niż zakładałem
Lechia - Legia - gospodarze nieraz napsuli krwi gościom właśnie spotkaniami w Gdańsku, teraz raczej są przy swojej obecnej dyspozycji bez większych szans ale pamiętajmy to tylko nasza
Ekstraklasa. H2H jakoś nie porywa i bramek dużo nie oglądamy w spotkaniach tych ekip: 1-0, 0-0, 1-2, 3-0, 2-0. Tak z 1-2 tutaj widzę.
4
Arka - Bruk-Bet - na zakończenie kolejki będziemy w Gdyni. Gospodarze cały czas z szansami na pierwszą ósemkę, goście na razie w strefie spadkowej. Pomimo dobrego H2H: 1-1, 1-3, 2-0 jakoś nie zakładam w tym meczu sporo bramek. Wydaje mi się, że w tej kolejce to będzie ten jedyny gdzie nie zobaczymy bramek a co najwyżej 1. Mój typ 0-1 bramek.