Korona Kielce - Śląsk Wrocław (11.03 - 18:00)
Zarówno Korona jak i Śląsk w ostatnim meczu zaprezentowały się przyzwoicie (głównie chodzi mi o atak), dlatego tutaj dałbym BTS-a.
Piast Gliwice - Podbeskidzie Bielsko-Biała (11.03 - 20:30)
Gra Piasta w tym roku mnie nie przekonuje dlatego tu raczej widzę X2.
Jagiellonia Białystok - Górnik Łęczna (12.03 -15:30)
Podobnie jak w pierwszym meczu kolejki tu widzę BTS
Cracovia Kraków - Legia Warszawa (12.03 - 18:00)
Tutaj w roli faworyta widzę drużynę stołeczną. Niby ma wrócić Covilo, ale czy po kontuzji zagra na 100%? Bo przy Legii taka dyspozycja będzie potrzebna, a Legia wydaje mi się, że zagra na najwyższych obrotach. Dziwię się, że kursy na Legie rosną, ale ja zagram tak czy siak 2.
Ruch Chorzów - Lech Poznań (12.03 - 20:30)
Ruch potrafi zagrać dobrze z "mocarzami" ligi. Goście osłabieni dlatego tutaj bez wahania 1X.
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin (13.03 - 15:30)
Gospodarze trzy ostatnie mecze z rzędu wygrali dlatego w nich upatruję faworyta, dodatkowo zwycięstwo zbliży ich na dwa oczka do Portowców.
Górnik Zabrze - Lechia Gdańsk (13.03 - 18:00)
Ciężko coś powiedzieć o tym meczu. Górnicy zadomowili się na dnie tabeli, natomiast Lechia nie gra najlepiej na wyjazdach. Myślę, że X2 powinno wejść.
Nieciecza - Wisła Kraków (14.03 - 18:00)
Gospodarze są "w gazie" i myślę, że trzy punkty mogą zdobyć, ale Wisła małymi kroczkami idzie do przodu i w końcu się przełamią - X2
edit: pododawaj chociaż kursy do typów
i dopisz jeszcze coś może o absencjach, statystyki jakieś czy intuicja. Pzdr -- Robson1416