Wolfsburg-HSV
Wolfsburg -1,5 @3.7 bet365
Tyle razy sobie obiecywałem,że nie będę typował piątkowych meczy ...:razz: Piątek w Bundeslidze w mojej opinii oznacza niespodziankę :wink: Wg.mnie co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Wilków w tym meczu będzie zaskoczeniem,gdy spojrzałem na nazwy tych 2 ekip ,bez wglądu na kursy pomyślałem - 2:2,w głowie miałem to ,że :
a) Hamburg o dziwo gra lepiej na wyjazdach niż u siebie ( zapewne jest to spowodowane tymi dziwnymi ''kibicami'' )
b) Wolfsburg lubi stracić czy to u siebie czy na wyjeździe
c) Wolfsburg gra bardzo dobrze u siebie ,kolejny przykład ekipy własnego boiska
d)zaimponowała mi gra Hamburga na wyjeździe w Gelsenkirchen
Następnie spojrzałem w listę piłkarzy ,którzy nie wystąpią w tym spotkaniu. Po stronie Hamburga jest to : Marcell Jansen- były lewy obrońca kadry Niemiec,w Hamburgu gra jako skrzydłowy,olbrzymie zagrożenie przy stałym fragmencie,dysponuje także świetną wrzutką z gry ,potężny młotek w nodze:razz:. Jak dla mnie jeden z najjaśniejszych punktów Hamburczyków. Heiko Westermann- wiadomo,tego pana chyba zbytnio przedstawiać nie trzeba,podpora defensywy Hamburczyków , rywalizuje z Hummelsem i Howedesem o miejsce w podstawowym składzie reprezentacji. Jacopo Sala- ciekawy transfer,młody Włoch z rezerw Chelsea (?) . Na początku pomyślałem ,że to kolejny nieudany transfer,z biegiem czasu zauważyłem ,że ten piłkarz wprowadził dużą jakość i nową świeżość do nieco zastałej defensywy HSV. O Guerrero nie chce mi się pisać bo nie ma o kim :razz: Denis Aogo- 25 letni Niemiec ,próbowany w reprezentacji (nie orientuje się czy dalej gra) swego czasu pytały o niego Milan,Man City itp :grin: , kreatywny,szybki,dobry technicznie,dużo widzi.