mateuszz1111
Użytkownik
Jeśli mowa o strzelcach bramek to na dziś proponuję:
Robert Lewandowski Typ: Will not score Kurs:1,68 Tobet
Zaciął się ostatnio Robert, a w ogóle to on jest z tych zacinających się napastników. Nie mówię, że jest słaby itd. tylko trzeba sobie uświadomić, że Robert jest młodym, czasem brakuje mu doświadczenia, czasem brakuje instynktu snajpera ale chłopak ma jeszcze dużo przed sobą. Borussie czeka ciężki wyjazd do Koloni, na mecz z drużyną która jest typowym zespołem własnego boiska, a trzeba zaznaczyć iż to jest spotkanie derbowe wiec na pewno będzie pełna mobilizacja. BVB ostatnio ma długą serię spotkań bez porażki, ostatnia przydarzyła się jeszcze w fazie grupowej Ligi Mistrzów z Marsylią, dość dawno. W myśl reguły, że każda seria się kiedyś kończy tak ta również dobiegnie końca, obecna obniżka formy lidera sugeruje, że może tej pierwszej od dawna porażki spodziewać się w niedalekiej przyszłości no ale czy Kolonia już jest na tyle mocnym zespołem, żeby wygrać z BVB to nie wiem, myślę że byłby to przypadek. Co jednak nie zmienia tego, że Lewemu będzie ciężko bramkę strzelić.
Heheh widać, że jesteś z Kraśnika ???? BVB pokazuje każdym meczu klasę tylko raz sensacyjnie zremioswali w tym roku z Augsburgiem. Jak nawet nie wygrywają pewnie to widać, że mają bardzo dużo sytuacji strzeleckich. Lewy nie raz pokazał w tym sezonie, że jest groźny i nawet z niezbyt dobrych sytuacji umie strzelić bramkę i znaleść się w sbardzo dobrej sytuacji w polu karnym. Zgadza sie na pewno ten zawodnik nie jest pokorju chociażby Rooneya jednak w takim meczu spodziewałem sie ze strzeli ponieważ defensywa Koln nie zachwyca w każdym meczu a BVB pokazało, że umie grać skutecznie. A w dodatku mają spore szanse na Mistrzostwo wiec takie mecze musieli wygrywać