>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. Kolejka Bundesligi 23-25.03.2012

Status
Zamknięty.
mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Jeśli mowa o strzelcach bramek to na dziś proponuję:

Robert Lewandowski Typ: Will not score Kurs:1,68 Tobet

Zaciął się ostatnio Robert, a w ogóle to on jest z tych zacinających się napastników. Nie mówię, że jest słaby itd. tylko trzeba sobie uświadomić, że Robert jest młodym, czasem brakuje mu doświadczenia, czasem brakuje instynktu snajpera ale chłopak ma jeszcze dużo przed sobą. Borussie czeka ciężki wyjazd do Koloni, na mecz z drużyną która jest typowym zespołem własnego boiska, a trzeba zaznaczyć iż to jest spotkanie derbowe wiec na pewno będzie pełna mobilizacja. BVB ostatnio ma długą serię spotkań bez porażki, ostatnia przydarzyła się jeszcze w fazie grupowej Ligi Mistrzów z Marsylią, dość dawno. W myśl reguły, że każda seria się kiedyś kończy tak ta również dobiegnie końca, obecna obniżka formy lidera sugeruje, że może tej pierwszej od dawna porażki spodziewać się w niedalekiej przyszłości no ale czy Kolonia już jest na tyle mocnym zespołem, żeby wygrać z BVB to nie wiem, myślę że byłby to przypadek. Co jednak nie zmienia tego, że Lewemu będzie ciężko bramkę strzelić.

Heheh widać, że jesteś z Kraśnika ???? BVB pokazuje każdym meczu klasę tylko raz sensacyjnie zremioswali w tym roku z Augsburgiem. Jak nawet nie wygrywają pewnie to widać, że mają bardzo dużo sytuacji strzeleckich. Lewy nie raz pokazał w tym sezonie, że jest groźny i nawet z niezbyt dobrych sytuacji umie strzelić bramkę i znaleść się w sbardzo dobrej sytuacji w polu karnym. Zgadza sie na pewno ten zawodnik nie jest pokorju chociażby Rooneya jednak w takim meczu spodziewałem sie ze strzeli ponieważ defensywa Koln nie zachwyca w każdym meczu a BVB pokazało, że umie grać skutecznie. A w dodatku mają spore szanse na Mistrzostwo wiec takie mecze musieli wygrywać

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Lewy jest młody ? patrząc z perspektywy wieku owszem ma 24lata ,ale młody piłkarz do gracz w wieku 17-20 lat
Jeśli pochodzisz z Polski to nie....;)

ale nie powiedział bym ze Robertowi brakuje doświadczenia
Ja zdaje się napisałem, że czasem brakuje mu doświadczenia, a nie zawsze co jest faktem.
Przed nim tylko Gomez i Huntelar ... za nim Ribbery !!Reus ,Cisse .
I tu się bardzo mylisz, do Reusa to Lewemu daleko, o Franku nie ma co wspominać. Wymieniłeś piłkarzy, głównie kluczowych dla danego klubu. Cisse już nie ma w BL jestem sobie wstanie wyobrazić, że grając w Dortmundzie strzela to samo co Lewandowski.
Nie wiem dla czego sądzisz ze Koln to zespół własnego boiska mają bilans 5-2-6 16:17 i jakoś to szału nie robi .
Oj statystyki i statystyki, Kolonia to Zagłębie Ruhry...

O jakiej obniżce formy piszesz ? BVB nie przegrało od 20 spotkań !!!!
ost . 10 spotkaniach BVB strzeliło 22 bramki tracąc 5 i to nazywasz obniżką formy ? Owszem zgadzam się ze każda seria się kończy i ta też się skończy ,ale nie polował bym na siłę na ich porażkę .
Mówiąc o obniżce formy miałem na myśli ostatni mecz z Fürth, w którym razili nieskutecznością, z Werderem, słabym Werderem wygrali tylko 1-0 i remis z Augsburgiem - zwłaszcza nieskuteczność Lewandowskiego tutaj raziła.
Pozdrawiam i do następnej kolejki . Postaram się coś skrobnąć od siebie :p
No ja myślę :razz:

Heheh widać, że jesteś z Kraśnika BVB pokazuje każdym meczu klasę tylko raz sensacyjnie zremioswali w tym roku z Augsburgiem. Jak nawet nie wygrywają pewnie to widać, że mają bardzo dużo sytuacji strzeleckich. Lewy nie raz pokazał w tym sezonie, że jest groźny i nawet z niezbyt dobrych sytuacji umie strzelić bramkę i znaleść się w sbardzo dobrej sytuacji w polu karnym. Zgadza sie na pewno ten zawodnik nie jest pokorju chociażby Rooneya jednak w takim meczu spodziewałem sie ze strzeli ponieważ defensywa Koln nie zachwyca w każdym meczu a BVB pokazało, że umie grać skutecznie. A w dodatku mają spore szanse na Mistrzostwo wiec takie mecze musieli wygrywać
Przecież napisałem, że wątpię w porażkę. Ale ostatnio Lewy miał dołek, bo miał i o to mi przede wszystkim chodziło.

B 2K

borek149

Użytkownik
&quot;Kicker&quot;: Klasa światowa dla Łukasza Piszczka​

Po raz czwarty w tym sezonie obrońca Borussii Dortmund Łukasz Piszczek znalazł się w jedenastce kolejki wytypowanej przez dziennikarzy &quot;Kickera&quot;. Przypomnijmy, że Polak strzelił gola i zaliczył dwie asysty w spotkaniu z Köln.

Łukasz Piszczek został oceniony na 1, natomiast Robert Lewandowski na 3, a Jakub Błaszczykowski (wszyscy Borussia Dortmund) na 3,5. Sławomir Peszko (Köln) dostał 5, Eugen Polanski (Mainz) 3,5, Ariel Borysiuk 4, a Jakub Świerczok (obaj Kaiserslautern) i Sebastian Boenisch (Werder) grali za krótko, by otrzymać notę. Przypomnijmy, że 1 to klasa światowa, a 6 występ poniżej krytyki.

Jedenastka 27. kolejki Bundesligi wg &quot;Kickera&quot;: Bernd Leno (Bayer) - Łukasz Piszczek (Dortmund), Holger Badstuber (Bayern), Christian Fuchs (Schalke) - Shinji Kagawa (Dortmund), İlkay Gündoğan (Dortmund), Raffael (Hertha), Toni Kroos (Bayern) - Mario Gómez (Bayern), Adrián Ramos (Hertha), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke).

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom