>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

27. Kolejka Bundesligi 23-25.03.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
27. Kolejka

Hit to chyba bez dwóch zdań Schalke - Leverkusen. Bayern gra z Hannoverem i znowu oferta z kosmosu :?, kurs na BVB w wyjazdowym spotkaniu to też istna promocja ????. Mamy tutaj również mecz o przysłowiowe sześć punktów: Freiburg - K&#39;lautern ale jeśli chodzi o typy to Wolfsburg wygląda chyba najlepiej.

Zapraszam do dyskusji.

K 6

kursa

Użytkownik
Może to dziwne ale za dużo argumentów przemawia za Wolsburgiem.Wskoczyli ostanio na właściwe tory Hamburg wręcz przeciwnie spada w dół z prędkością światła.Ja ostrożnie podchodzę do tego meczu i narazie nei wykluczam opcji z Hamburgiem.Ciekawie wygląda też Werder vs Augsburg.

billi 207

billi

Użytkownik
Wolfsburg-HSV
Wolfsburg -1,5 @3.7 bet365

Tyle razy sobie obiecywałem,że nie będę typował piątkowych meczy ...:razz: Piątek w Bundeslidze w mojej opinii oznacza niespodziankę :wink: Wg.mnie co najmniej dwubramkowe zwycięstwo Wilków w tym meczu będzie zaskoczeniem,gdy spojrzałem na nazwy tych 2 ekip ,bez wglądu na kursy pomyślałem - 2:2,w głowie miałem to ,że :

a) Hamburg o dziwo gra lepiej na wyjazdach niż u siebie ( zapewne jest to spowodowane tymi dziwnymi &#39;&#39;kibicami&#39;&#39; )

b) Wolfsburg lubi stracić czy to u siebie czy na wyjeździe

c) Wolfsburg gra bardzo dobrze u siebie ,kolejny przykład ekipy własnego boiska

d)zaimponowała mi gra Hamburga na wyjeździe w Gelsenkirchen

Następnie spojrzałem w listę piłkarzy ,którzy nie wystąpią w tym spotkaniu. Po stronie Hamburga jest to : Marcell Jansen- były lewy obrońca kadry Niemiec,w Hamburgu gra jako skrzydłowy,olbrzymie zagrożenie przy stałym fragmencie,dysponuje także świetną wrzutką z gry ,potężny młotek w nodze:razz:. Jak dla mnie jeden z najjaśniejszych punktów Hamburczyków. Heiko Westermann- wiadomo,tego pana chyba zbytnio przedstawiać nie trzeba,podpora defensywy Hamburczyków , rywalizuje z Hummelsem i Howedesem o miejsce w podstawowym składzie reprezentacji. Jacopo Sala- ciekawy transfer,młody Włoch z rezerw Chelsea (?) . Na początku pomyślałem ,że to kolejny nieudany transfer,z biegiem czasu zauważyłem ,że ten piłkarz wprowadził dużą jakość i nową świeżość do nieco zastałej defensywy HSV. O Guerrero nie chce mi się pisać bo nie ma o kim :razz: Denis Aogo- 25 letni Niemiec ,próbowany w reprezentacji (nie orientuje się czy dalej gra) swego czasu pytały o niego Milan,Man City itp :grin: , kreatywny,szybki,dobry technicznie,dużo widzi.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

W tym przypadku kluczową postacią jest trener gospodarzy, bo znając trochę Felixa można się spodziewać, że jak przegrają to on im na treningach zrobi jesień średniowiecza :]. Wolfsburg zajmuje 9 lokatę i nadal może myśleć o Lidze Europy, na dodatek nie przegrali 3 ostatnich spotkań, 2 z nich wygrali. Myślę, że Wilki są mocnym faworytem, co nie znaczy że wygrają. No właśnie to jest Bundesliga i wiele tu może się zdarzyć, jakoś nie pasuje mi ten mecz. Nie jestem przekonany co do zwycięstwa gospodarzy, chociaż jest ono bardzo prawdopodobne. Wydaje mi się najfajniejsza opcją under 1,5 HSV, no po niskim kursie ale cóż. Dwie bramki to dużo jak na problemy ofensywne Hamburga, Petric jest słaby, Berg to jakiś wynalazek, a Son nie dostaje zbyt wielu szans, więc nie jest w rytmie.

VfL Wolfsburg - Hamburger SV (Poniżej/powyżej Hamburger SV: 1.5) Typ: Poniżej Kurs:1,48 Bwin

gks-katowice 13

gks-katowice

Użytkownik
Wolfsburg - Hamburg typ.X
Mecz ogolnie ciezki do typowania ale zawsze jak sie wacham miedzy jednymi a drugimi to lubie postawic remis.Obydwa zespoły graja w tym sezonie ponizej oczekiwan.

Werder - Augsburg typ.2

Augsburg po wygranej z Mainz uwiezył w swoje mozliwosci-ostatnio nie zle im idzie-remis z Dortmundem u siebie,remis na Hanoverze,wygrana z Hertha.Beda walczyc o utrzymanie do konca.Pora wygrac na wyjezdzie.Kurs warty ryzyka nawet bez remisu lub jak kto woli.Gram tyle lat ze srednim skutkiem.Ostatnio moj sasiad co weekend zgarnia po 300-500 euro-grajac za 2-10 e/kupon.Jak to robi? 3 mecze razy najwieksze kursy typy np.Marsylia-Dijon 2,Fulham -Swansea 2 , Gil V.-Sporting 1.Łatwo policzyc 5 E razy 3 mega kursy =200-500 E
I w 3 weekendy jest 1000 E do przodu.
Osobiscie pier..e grac stawiajac grosze i wygrywajac grosze.
3 mecze konkretne i konkretna wygrana
nawet 1 / 30 kuponow jak sie przegra to wygrana mega cieszy bardzo
Polecam wszystkim.
Chyba ze ktos woli stawiac mecze typu Villareal - Real i kurs 1.30 na Real i pada remis.Dobra koniec demagogii

Koln-Dortmund typ.1

Dortmund wygrywa wszystko i tak jak &quot;Real&quot;wygra i w Koln-ale ja daje na Koziołkow-kurs cieszy oko.Dortmund po pucharze 120 min.zmeczony a Koln na Hannoverze mogł wygrac gdyby wykorzystał swoje 100 % sytuacje ale coz karny z kapelusza im podciał skrzydła.Pora wygrac.
Pozdrawiam wszystkich fanow bundesligi

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Augsburg na fali wznoszącej, a Werder dużo poniżej oczekiwań, więc kurs na gospodarzy nie do przyjęcia. Kurs na zwycięstwo gości kusi, ale wygrali zaledwie 1 spotkanie po za domem, więc jak doszukiwać się w tym meczu niespodzianki to w postaci remisu
Drugim kursem pułapką może okazać się Mainz. Hertha przegrywa prawie z każdym jak leci, ale, no właśnie, ale spójrzmy z kim wygrywali. Dortmund na wyjeździe , Wolfsburg, VFB. A Mainz potrafi zremisować z Schalke, wygrać z Bayernem, Bayerem by przegrać u siebie z Augsburgiem czy Wieśniakami... Przy takim braku pewnej stablziacji i takiej nieprzewidywalności, wolę zaryzkować na niespodziankę niż pobierać Mainz po nieatrakcyjnym kursie
wstępne propozycje:
Werder X 3.40
Hertha 4.60

kamil1991 0

kamil1991

Użytkownik
24.03. godz. 15:30, Borussia Mönchengladbach - TSG 1899 Hoffenheim
Borussia po lekkiej zadyszce zaczyna wracać na właściwe tory. W poprzedniej kolejce pokonała na wyjeździe Bayer Leverkusen 1:2, a w tygodniu dopiero po rzutach karnych przegrała w półfinale Pucharu Niemiec z Bayernem Monachium. Wiadomo jak dobrze piłkarze Borussii radzą sobie na własnym boisku. Do jej składu w meczu pucharowym wrócił po kontuzji Patrick Herrmann, który jest jedną z kluczowych postaci tego zespołu. Drużyna Hoffenheim z kolei w ostatniej kolejce przegrała na własnych stadionie ze Stuttgartem 1:2. Jeszcze kolejkę wcześniej Bayern zmiażdżył ich aż 7:1. Drużyna popularnych &quot;wieśniaków&quot; wiosną wygrała zaledwie jedno spotkanie. W rundzie jesiennej drużynie Hoffenheim udało się pokonać Borussię Monchengladbach, jednak teraz wydaje mi się goście nie będą mieli większych szans na jakąkolwiek zdobycz punktową. Zdecydowanym faworytem tego spotkanie wydaje się być zespół Luciena Favre&#39;a.
Mój typ na to spotkanie to wygrana Gladbach (1.60), a dla odważniejszych Gladbach (-1) - Hoffenheim 1 (2.60) kursy TOTO-MIX

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Wolfsburg - Hamburger SV
Typ: Powyżej 3,5 kartek
Kurs: 1,61
Bukmacher: Bet365
Stawka: 4/10
Rezultat:
Analiza: Weekend rozpoczynamy z ligą niemiecką, 27. kolejka Bundesligi. Na Volkswagen Arena, gdzie zmierza się jedenastki Wolfsburga i Hamburgera SV.
Gospodarze mają obecnie dość stabilną formę, nie grają nie wiadomo czego, ale też nie schodzą poniżej poziomu, dzięki temu zajmują dziewiątą pozycję w lidze. Hamburger SV zdecydowanie odwrotna proporcja niż Wolfsburg, strasznie słaba dyspozycja całego zespołu o czym świadczą choćby ostatnie wyniki i niska czternasta lokata w Bundeslidze. Wolfsburg mimo wysokiego miejsca nadal ma szanse wywalczyć start w Pucharach Europejskich, do szóstego - Werderu Brema - tracą zaledwie pięc punktów. &quot;Wilki&quot; u siebie nie zwykły przegrywać w trzynastu dotychczasowych ligowych spotkaniach na własnym stadionie przegrali tylko trzy razy. W pozostałych spotkaniach zawsze schodzili z murawy ze zdobyczą punktową. Dziesięć spotkań i aż 26 punktów, robi wrażenie. HSV na wyjazdach już nie wygląda tak kolorowo, a ich ostatnie mecze to jedna wielka porażka. Cały czas poprawiają sobie swój rekord, który obecnie trwa - mowa oczywiście o pięciu spotkaniach bez zwycięstwa. Wyjazdy w wykonaniu graczy z Hamburga to ciągła prosta linia - dwanaście spotkań i wszystkiego po cztery - wygrane, remisy i porażki.
Arbitrem dzisiejszego spotkania na Volkswagen Arsena będzie pan - Felix Brych - 13 spotkań / 44 żółte kartki / 1 czerwień - dość dobry wynik, który z pełnym spokojem pozwala mi stawiać na over kartkowy w tym meczu, który i tak jest niski. Cztery kartki? Do osiągnięcia.
Typ: Wolfsburg powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,83
Stawka: 6/10
Rezultat:
Typ: Wolfsburg powyżej 2,5 gola
Kurs: 3,75
Stawka: 3/10
Rezultat:

Otrzymane punkty reputacji: +2
szoku 6

szoku

Użytkownik
Vfl Wolfsburg ostatnio dwa mecze wygrane. Rzadkość dla tej drużyny, aby zwycięstwa szły długimi seriami. Tylko dwa razy w tym sezonie wygrali dwa spotkania pod rząd. Trzech nie udało się nigdy. Czy dziś będzie pierwszy raz? Moim zdaniem nie. Vfl jest tak nie regularną drużyną, że o 3 punkty będzie dziś naprawdę ciężko. Kiedyś darzyłem Magatha dużą sympatią, ale po tym co zrobił on z Schalke, a teraz robi z Wolfsburgiem przechodzi ludzkie pojęcie. Teoretycznie gospodarze dzisiejszego spotkanie mają szanse na europejskie puchary, ale szczerze w to wątpię. Musieli by regularnie punktować co w ich przypadku może być naprawdę trudne. HSV na gwałt potrzebuje punktów. Nie wyobrażam sobie, aby ta drużyna spadła z Bundesligi. W takich meczach jak dzisiejszy muszą szukać punktów. Ostatnio porażka goni porażkę, ale oczywiste jest, że nie będą one trwały wiecznie. To, że Hamburczycy potrafią pozytywnie zaskakiwać pokazali nie raz. Napewno dziś łatwo meczu nie oddadzą i nie ma co się rzucać na wysoki kurs na Wilki, bo to wcale nie taka wielka promocja jak wydaje się większości. Buki dobrze wiedz co robią wystawiając taki kurs. Stawiam x2. Powodzenia!
VfL Wolfsburg - Hamburger SV ⛔ 2:1
Typ: VfL Wolfsburg NIE WYGRA
LAY: 2.10
Betfair

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Strasznie zaniżony kurs na Bayern skłania mnie do postawienie czegoś w kierunku H96. Wbrew temu co się ostatnio dzieję wokół Bawarczyków wcale nie uważam, że Hannover jest tu na straconej pozycji. Nawet po statystykach Bayern nie przeważa, aż tak znacznie. Zwróćcie uwagę, że Hannover ostatnio jest w wysokiej formie, pamiętam z ostatniego sezonu że Bayern grał o wszytko (LM) z Hannoverem i przegrał ;). Nie ma co się rozpisywać na temat gospodarzy bo wszyscy wszytko wiedza, wiec opiszę kilka faktów związanych z gośćmi. Trenerem jest Słomka, który przykłada dużo uwagi to taktyki, H96 pod jego wodzą gra specyficzną piłkę, która bardzo utrudnia rywalom zdobywanie bramek, a w konsekwencji wygrywanie, jednak blokuje to poczynania ofensywne Hannoveru. Stąd też Hannover remisuje najczęściej ze wszystkich drużyn BL, w tym sezonie już 11 razy, jak gramy na remis to musimy mieć bardzo dobrych napastników i H96 ich ma: Diouf 6 bramek, a przyszedł do klubu zimą, Abdellaoue 16, Schlaudraff 7, Ya Konan który wrócił do formy 4. Pewnie już to wszyscy wydedukowali ale przypomnę, w związku z tym że w finale DFB-Pokal zagra Bayern z BVB - drużyny które raczej nie spadną poniżej 6 miejsca w tabeli, raczej na pewno nie spadną poniżej 3 :razz: ale mniejsza o to. No wiec 7 miejsce daje teraz udział w europejskich pucharach, 7 miejsce dziś zajmuje Hannover ale walczy o to miejsce pół ligi i pewnie wszytko rozstrzygnie się dopiero w ostatniej kolejce. Mam dwa typy na ten mecz, oba wejdą tylko w przypadku w którym Hannover podejmie walkę, jak Bayern ich rozniesie to sorry ale uważam, że Bayernowi łatwiej grało by się z Barceloną niż z Hannoverem, bo naprawdę oni potrafią obrzydzić rywalom grę :].

Bayern München - Hannover 96 H(0 - 3) Typ:2 Kurs:1,52 Tobet
Liczba bramek w pierwszej połowie: Bayern München - Hannover 96 (Poniżej/powyżej: 1.5) Typ: Poniżej Kurs:1,68 Tobet

W 49

wojti1830

Użytkownik
Freiburg - K&#39;lautern 1
Oba zespoły plasują się na końcu ligowej tabeli. Freiburg jest 16 z 25pkt natomiast K&#39;lautern jest 20 i zgromadziło na razie 20pkt. w minionej kolejce Freiburg pokonał na wyjeździe drużynę HSV, natomiast K&#39;lautern poległo u siebie z walczącym o LM Schalke, które to Freiburg pokonał u siebie 3 kolejki temu 2:1. 5 kolejek temu Freiburg zremisował bezbramkowo z Bayernem Monachium co pokazuje, że ostatnio gracze z Freiburga są mocni szczególnie u siebie.
Jeśli Freiburg chce myśleć o utrzymaniu w Bundeslidze musi dziś pokonać na własnym stadionie najsłabszy zespół ligi. Jeśli wygrają, a Werder pokona Augsburg, Freiburg opuści strefę spadkową. Ostatnim innym wynikiem niż zwycięstwo Freiburga u siebie z k&#39;lautern była przegrana w roku 2005.
nie widzę tu innej możliwości niż wygrana gospodarzy kurs bardzo kuszący 2.0 expekt
z pozostałych meczy polecam:
Borussia Mönchengladbah- Hoffenhaim 1 1,65
Werder- Augsburg 1 1,9

Otrzymane punkty reputacji: +1
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Bayern Monachium - Hannover 96
Typ: Powyżej 3,5 kartek
Kurs: 1,75
Bukmacher: BWIN
Stawka: 6/10
Rezultat:
Analiza: Na wstępie, chciałbym napisać - Dzięki Fortunka17 - kolega marudził, marudził o Bundeslige i nakierował mnie na Bwin, nie wiedziałem, że można grać u nich overy kartkowe na drużynę ???? W Bet365 tego nie ma (oprócz Angielskiej).
No i poszperałem, poszukałem i proszę... Dwa bardzo ciekawe zakłady.
Na Allianz Arena, wicelider z Monachium zagra z Hannoverem 96. Szczerze powiedziawszy, nie wydaje mi się, aby goście przegrali z Bawarczykami nie wiadomo jak wysoko... Co więcej Bayern grał ciężkie spotkanie w środku tygodnia w DFB Pokal z Mönchengladbach i wygrał dopiero po rzutach karnych.
Wydaje mi się, że dysponujący ostatnio dobrą formą Hannover (choćby wygrana w Lidze Europy z Standardem - 4:0 czy zwycięstwo z Koln 4:1) będzie mógł zagrać jak równy z równym na Allianz. I teraz do rzeczy, spotkanie poprowadzi Guido Winkmann zdecydowana czołówka kartkujących w Bundeslidze, zaledwie 11 spotkań - 53 kartki i aż 4 czerwone. A linia w BWIN? Śmieszna... over 3,5 kartek @ 1,75. Ale to jeszcze nic... Over 1,5 kartek Bayernu @ 2,10 ! Jeszcze większe według mnie promo.
Myślę, że kartki na zespoły rozłożą się w miarę równo dwie dla Bayernu i dwie dla Hannoveru. Oba overy powinny zostać pokryte.
W ostatnich czterech spotkaniach pomiędzy tymi zespołami zostało pokazanych 22 kartek. (Żółte+Czerwone).

szoku 6

szoku

Użytkownik
Z dzisiejszych spotkań Bundesligi do typowania wybrałem spotkanie Werderu i Freiburga. Moim skromnym zdaniem gospodarzą dzisiejszych konfrontacji będzie bardzo ciężko ugrać komplet oczek. Jak już słusznie zauważono Werder swoją grą nie zachwyca. Augsburg rewelacja wiosny. Nie tacy nie dawali sobie z nimi rady. Kurs na x2 bardzo atrakcyjny i zważywszy na szanse powodzenia pobieram bez zastanowienia. Co do drugiego spotkania, także nie mam wątpliwości. Jedynym, ale za to bardzo poważnym problemem FC Kaiserslautern jest niemoc strzelecka. Przed oczami mam rywalizacje ze Stuttgartem. Trzeba przyznać był to bardzo wyrównany mecz. Środek pola jak i obrona w dobrej dyspozycji. Myślę, że dziś idealna okazja do przełamania niemocy o której wyżej wspomniałem. W tym przypadku także stawiam x2.
Werder Brema - FC Augsburg ✅ 1:1
Typ: Werder Brema NIE WYGRA
LAY: 2.10
Betfair

SC Freiburg - 1. FC Kaiserslautern ⛔ 2:0
Typ: SC Freiburg NIE WYGRA
LAY: 2.10 Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Bundesliga nie jest ostatnio dla mnie zbyt szczęśliwa. Jednak spróbuje zagrać jeszcze na Bayer lub remis. Każdy wie jak wielki potencjał ma ta drużyna. Wydaje się, że po sromotnej porażce z Barceloną wpadła w lekki marazm. Wydaje mi się, że dziś nastąpi przełamanie. Napewno przed takim szlagierem w drużynie gości ogromna mobilizacja. Mecz powinien być wyrównany, a kursy jakie wystawili bukmacherzy na to spotkanie to śmieszność. Schalke oczywiście gra u siebie, to ogromny handicap. Po takim kursie ja jednak próbuje x2.

FC Schalke 04 - Bayer Leverkusen
Typ: FC Schalke 04 NIE WYGRA
LAY: 1.95
Betfair

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: VFB Stuttgart - Nurnberg
Typ: V.Ibisević strzeli gola
Kurs: 2.20
Analiza:
Dzisiaj przyjrzałem się meczowi w Stuttgarcie, spotkanie tamtejszego VFB z Nurnberg zapowiada się bardzo interesująco.
Sądzę, że będzie to wyrównany mecz obfitujący w bramki dlatego zdecydowałem się zagrać na strzelca bramki.
Ibisević w ostatniej kolejce dał pokaz gry strzelając dwa gole swojemu poprzedniemu klubowi Hoffenheim (wygrana VFB 2-1). Jak sam Bruno Labbadia w przedmeczowych wypowiedziach tłumaczy, że ten mecz pozwoli mu przełamać się na dobre. Mam nadzieję, że dzisiaj potwierdzi swoją wysoką formę. Przeanalizujmy zatem występy Bośniaka w tym seoznie.
W rundzie jesiennej grał w barwach Hoffenheim gdzie w 10 meczach zdobył 5 bramek. siedmiokrotnie zagrał w pierwszym składzie a trzy razy wchodził jako rezerwowy.
Po transferze do VFB (4.500.000 Euro) jest wzmocnieniem dla podopiecznych Bruno Labbadii.
W marcu jego forma i występy wyglądają tak:
03/03/2012 (w) HSV Hamburg 4:0 90 minut i bramka
09/03/2012 (d) Kaiserslautern 0:0 90 minut
16/03/2012 (w) Hoffenheim 2:1 90 minut i dwa gole
Bilans &quot;marcowy&quot; Bośniaka prezentuje się bardzo ciekawie, 3 mecze i trzy gole. Dzisiaj mam nadzieję, że i na stadionie w Stuttgarcie strzeli bramkę.
Bardzo istotnym faktem przemawiającym za moim typem jest runda jesienna obecnego sezonu. Ibisević w barwach Hoffenheim strzelił dwa gole w meczu Nurnberg - Hoffenheim, wygranym przez ekipę gości 2:0. Mam nadzieję, że i dzisiaj pokona golkipera ekipy z Norymbergi.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Jeśli mowa o strzelcach bramek to na dziś proponuję:

Robert Lewandowski Typ: Will not score Kurs:1,68 Tobet

Zaciął się ostatnio Robert, a w ogóle to on jest z tych zacinających się napastników. Nie mówię, że jest słaby itd. tylko trzeba sobie uświadomić, że Robert jest młodym, czasem brakuje mu doświadczenia, czasem brakuje instynktu snajpera ale chłopak ma jeszcze dużo przed sobą. Borussie czeka ciężki wyjazd do Koloni, na mecz z drużyną która jest typowym zespołem własnego boiska, a trzeba zaznaczyć iż to jest spotkanie derbowe wiec na pewno będzie pełna mobilizacja. BVB ostatnio ma długą serię spotkań bez porażki, ostatnia przydarzyła się jeszcze w fazie grupowej Ligi Mistrzów z Marsylią, dość dawno. W myśl reguły, że każda seria się kiedyś kończy tak ta również dobiegnie końca, obecna obniżka formy lidera sugeruje, że może tej pierwszej od dawna porażki spodziewać się w niedalekiej przyszłości no ale czy Kolonia już jest na tyle mocnym zespołem, żeby wygrać z BVB to nie wiem, myślę że byłby to przypadek. Co jednak nie zmienia tego, że Lewemu będzie ciężko bramkę strzelić.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Jeśli mowa o strzelcach bramek to na dziś proponuję:
Robert Lewandowski Typ: Will not score Kurs:1,68 Tobet
Zaciął się ostatnio Robert, a w ogóle to on jest z tych zacinających się napastników. Nie mówię, że jest słaby itd. tylko trzeba sobie uświadomić, że Robert jest młodym, czasem brakuje mu doświadczenia, czasem brakuje instynktu snajpera ale chłopak ma jeszcze dużo przed sobą. Borussie czeka ciężki wyjazd do Koloni, na mecz z drużyną która jest typowym zespołem własnego boiska, a trzeba zaznaczyć iż to jest spotkanie derbowe wiec na pewno będzie pełna mobilizacja. BVB ostatnio ma długą serię spotkań bez porażki, ostatnia przydarzyła się jeszcze w fazie grupowej Ligi Mistrzów z Marsylią, dość dawno. W myśl reguły, że każda seria się kiedyś kończy tak ta również dobiegnie końca, obecna obniżka formy lidera sugeruje, że może tej pierwszej od dawna porażki spodziewać się w niedalekiej przyszłości no ale czy Kolonia już jest na tyle mocnym zespołem, żeby wygrać z BVB to nie wiem, myślę że byłby to przypadek. Co jednak nie zmienia tego, że Lewemu będzie ciężko bramkę strzelić.
Większej bzdury dawno nie czytałem naprawdę ???? ????
a tak na marginesie
52&#39;[1 - 3]R. Lewandowski

raiders 164

raiders

Użytkownik
Mam nadzieję, że uzasadnisz ;).
Postaram się
Nie mówię, że jest słaby itd. tylko trzeba sobie uświadomić, że Robert jest młodym, czasem brakuje mu doświadczenia, czasem brakuje instynktu snajpera
Ten fragment mnie dosłownie poraził .. Lewy jest młody ? patrząc z perspektywy wieku owszem ma 24lata ,ale młody piłkarz do gracz w wieku 17-20 lat .. Lewandowski jest w już w pełni ukształtowanym graczem który to szlifuje posiadane umiejętności .. Brakuje mu doświadczenia .. no nie wiem ma za sobą 2 sezony w Niemczech w jednej z najlepszych lig europy ,ma za sobą przygodę z pucharami więc doświadczenie ma ... owszem napewno nie takie jak np Gomez ..ale nie powiedział bym ze Robertowi brakuje doświadczenia .
Brak instynktu snajpera .... 3 strzelec bundesligi a Ty mówisz ze nie ma instynktu :grin: z dzisiejszą bramką ma ich łącznie 17 . Przed nim tylko Gomez i Huntelar ... za nim Ribbery !!Reus ,Cisse .
Borussie czeka ciężki wyjazd do Koloni, na mecz z drużyną która jest typowym zespołem własnego boiska, a trzeba zaznaczyć iż to jest spotkanie derbowe wiec na pewno będzie pełna mobilizacja
Nie wiem dla czego sądzisz ze Koln to zespół własnego boiska mają bilans 5-2-6 16:17 i jakoś to szału nie robi .
Prawda jest taka ze Koln to Podolski jak jest Podolski to jest jakaś gra coś potrafią zdziałać .To Podolski jest motorem napędowym całego klubu zarówno pod względem finansowym jak i sportowym .Dzisiaj wrócił po kontuzji rozegrał słaby mecz .. nie ma co się dziwić chyba mało kto liczył na to ze wróci i pociśnie 2 bramy . Ale w nast. kolejce jego obecność bedzie już dużo lepiej widoczna .
obecna obniżka formy lidera sugeruje, że może tej pierwszej od dawna porażki spodziewać się w niedalekiej przyszłości no ale czy Kolonia już jest na tyle mocnym zespołem, żeby wygrać z BVB to nie wiem, myślę że byłby to przypadek.
O jakiej obniżce formy piszesz ? BVB nie przegrało od 20 spotkań !!!!
ost . 10 spotkaniach BVB strzeliło 22 bramki tracąc 5 i to nazywasz obniżką formy ? Owszem zgadzam się ze każda seria się kończy i ta też się skończy ,ale nie polował bym na siłę na ich porażkę .

Oto moje uzasadnienie tak jak chciałeś ???? dalej sądzę ze napisałeś tą analize bardzo pochopnie wręcz głupio .
( bez żadnej złośliwości do Twojej osoby czy wiedzy)
Pozdrawiam i do następnej kolejki . Postaram się coś skrobnąć od siebie :p

EDIT : żeby była jasność sam typ niczego sobie nie neguje go ani nie popieram . Poraziła mnie tylko analiza/opis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom