>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

26. kolejka Serie A [21.02.2025 - 24.02.2025]

ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-02-17 o 08.18.55.png
Zrzut ekranu 2025-02-17 o 08.19.22.png

Nie masz konta w Betclic, załóż je z kodem FORUMVIP lub klikając w baner i graj cały czas bez podatku na wszystko!1000x200.jpg

magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lecce - Udinese
Typ: SuperBets : Poniżej 4,5 gola w meczu, Poniżej 6,5 kartek, Poniżej 12,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:

26 kolejkę Serie A rozpocznie spotkanie na Stadio Via del Mare w Lecce i bez wątpienia jest to spotkanie dla prawdziwych koneserów Calcio. Lecce wystąpi w najmocniejszym składzie, a w Udinese brakuje jedynie Toure i Okoye. Gospodarze mają przewagę pięciu punktów nad strefą spadkową, a goście zajmują dziesiątą lokatę i zgromadzili na swoim koncie 33 oczka. Udinese nic nie musi i raczej nie będą forsować tempa, a biorąc pod uwagę styl gry obu zespołów nie spodziewam się w tym spotkaniu fajerwerków. Nie będę się wiele rozpisywał na temat tego spotkania, bo po prostu nie ma sensu i standardowo wrzucam statystyki ostatnich pięciu spotkań obu zespołów.

W ostatnich 2 na 10 spotkań obu zespołów padło powyżej 4,5 gola
W ostatnim 1 na 10 spotkań obu drużyn została pokazanych więcej niż 6,5 kartek
W ostatnim 1 na 10 spotkań obu zespołów wykonano powyżej 12,5 rzutów rożnych

Ostatnia edycja:
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
magnum89 magnum89 rozumiem, że robisz kolejny weekend na 100%? :)

A co powiesz o samym typie, że Udinese wygra mecz albo chociaż jedna z połów?

Otrzymane punkty reputacji: +297
magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
magnum89 magnum89 rozumiem, że robisz kolejny weekend na 100%? :)

A co powiesz o samym typie, że Udinese wygra mecz albo chociaż jedna z połów?
Mam taką nadzieje, ale ostatnio idzie za dobrze i jak nic nie trafie przez weekend, to wcale się nie zdziwię :D Dlatego podałem taki typ, bo nie mam pojęcia jaki tutaj może paść wynik. Z jednej strony Lecce, które musi walczyć o każdy punkt żeby się utrzymać, a z drugiej strony Udinese i tak naprawdę wielka niewiadoma, bo utrzymanie mają pewne, a do pucharów na pewno się nie zakwalifikują i tak naprawdę nic nie muszą. Ciężki mecz do typowania i ja wybieram taki wariant jak powyżej :)

magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Godzina: 18:00
Spotkanie: Torino - Milan
Typ: Milan
Kurs: 2
Analiza:

Po odpadnięciu z LM w Mediolanie panuje grobowa atmosfera, ale nie ma czasu na łzy i trzeba brać się do roboty na krajowym podwórku. Przez odpadnięcie trzech drużyn z Włoch najprawdopodobniej tylko cztery miejsca będą premiowane awansem do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Juventus, Lazio i Milan według mnie powalczą o czwartą lokatę. Torino to bez wątpienia niewygodny i trudny rywal, ale mimo wszystko wierze w zwycięstwo ekipy z Mediolanu. Nie zagra dzisiaj Walker, ale w jego miejsce jest gotowy Alex Jimenez, który prezentuje dobrą formę i nie będzie straty jakości na prawym skrzydle. Nie ma co tutaj się wiele rozpisywać, bo spotkanie z Feyenoordem pokazało, że nazwiska nie grają, ale jak siły na boisku były wyrównane, to kontrowali spotkanie i grali dobrze, ale brakowało skuteczności pod bramką rywala. Potencjał ofensywny to przepaść między tymi zespołami, tylko trzeba go dzisiaj ujarzmić.

Ostatnia edycja:
Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Torino v Milan X 3,45
/ piłka Włochy 18.00 2:1 BOX
Stawka 3/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/torino-ac-milan/S60gLxd4/
TORINO (4-2-3-1): Milinkovic-Savic; Walukiewicz, Coco, Maripan, Biraghi; Linetty, Ricci; Lazaro, Vlasic, Karamoh; Adams.
MILAN (4-2-3-1): Maignan; Jimenez, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Reijnders; Musah, Joao Felix, Leao; Gimenez.

Mecz "pułapek" dla Milanu . Na 11 ostatnich meczów Milan wygrał w Turynie
raz . Po szokującym odpadnięciu z LM muszą co prawda wrócić o walkę
o 4 miejsce ale dziś może być trudno .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Godzina: 12:30
Spotkanie: Como - Napoli
Typ: SuperBets : Obie drużyny wykonają powyżej 1,5 rzutów rożnych, Powyżej 1,5 gola w meczu, Powyżej 1,5 kartek w meczu
Kurs: 1.70
Analiza:

Szykuje nam się fajne meczycho w Como do rosołku :D Gospodarze walczą o utrzymanie, które według mnie sobie zapewnią, a Napoli o mistrzostwo z Interem. Como na własnym stadionie spisuje się dobrze i potrafią napsuć krwi wyżej notowanym rywalom. Długo zastanawiałem się nad graniem 1X po kursie 1.75, ale jednak wybieram taki wariant jak powyżej. U gospodarzy brakuje kilku przede wszystkim Sergi Robero + kilku mniej wartiościowych graczy, a u gości odczuwalny na pewno jest brak Neresa i Olivery. Napoli musi walczyć o zwycięstwo żeby odskoczyć Interowi, a gospodarze w postaci Diao czy Paza mają potencjał ofensywny na postraszenie ekipy Conte. Pora rozgrywania spotkania na pewno nie jest atutem, ale wydaje mi się, że będzie to mecz walki, bo oba zespoły mają o co grać i na pewno nie będą odstawiać nogi...

A jak to wygląda statystycznie w ostatnich 10 spotkaniach obu zespołów ?

W ostatnich 7 na 10 spotkań oba zespoły wykonały minimum 2 rzuty rożne
W ostatnich 10 na 10 spotkań obu drużyn padły minimum 2 bramki
W ostatnich 9 na 10 spotkań obu zespołów zostały pokazane minimum 2 kartki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2441
Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Como v Napoli obie strzelą 2,02
/ piłka Włochy 12.30 2:1 WIN
Stawka 6/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/como-napoli/WKAa34zJ/
COMO (4-2-3-1): Butez; Smolcic, Dossena, Kempf, Valle; Da Cunha, Perrone; Diao, Nico Paz, Strefezza; Cutrone.
NAPOLI (3-5-2): Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Buongiorno; Politano, Zambo Anguissa, Lobotka, McTominay, Spinazzola; Lukaku, Raspadori.

Napoli słusznie faworytem ale Como strzelało u siebie gola w 7-miu ostatnich
meczach . Między innymi z Juve, Atalantą czy Milanem .

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4439
ziroxxx 1,1M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Como - Napoli,
Como over 12,5 fauli @ 1.63 Fuksiarz (konkurs)
Como over 14,5 fauli @ 2.65 Betclic
Como więcej fauli @ 1.65 Betclic

Analiza:
Proponuję typy na Como więcej fauli jak i Como over fauli. Dwa bety do grania w różnych kombinacjach. Gospodarze średnia 13,56 fauli/mecz, ale warte odnotowania jest że dopiero w ostatnim czasie mocniej podkręcili agresywność i ostatnie ich mecze z faulami w lidze wyglądają: 25,15,18,15,10. Szczególnie ostatnie 4 mecze to wysokie ilości fauli grając z drużynami z top 8 tj. z Bologna, z Juve, z Fiorentina i Atalanta. Dziś spotkanie z liderem czyli Napoli, więc liczę na podtrzymanie serii i sporą ilość fauli gospodarzy. Napoli natomiast znacznie mniej fauli popełnia bo zaledwie 11,12 fauli/mecz, w dodatku są faulowani okolo 12 razy na mecz. Sędzią spotkania jest Manganiello z średnią 26,40 fauli/mecz.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4122
kombajn 305,6K

kombajn

Użytkownik
Popieram BTS w dzisiejszym starciu w Lombardii, nawet poszedłbym dalej:

Como - Napoli

Nicolas Paz Martinez strzeli bramkę @ 5.75
e t o t o

Nico to obecnie zawodnik Como, który dołączył do Klubu latem (ze szkółki Realu Madryt, którego jest wychowankiem - jest to 20latek, Argentyńczyk z hiszpańskim paszportem; Cesc Fabregas, który pełni rolę pierwszego trenera w Como, wykupił za 6 mln euro 50% wartości karty zawodniczej Paza, ale Królewscy mają zawartą klauzulę odkupu na 9 mln, z której skorzystają latem (Paz jest obecnie wyceniany na 20 mln euro przez transfermarkt....)).
Jest to podstawowy, ba nawet jeden z najważniejszych dla Cesca, zawodnik o inklinacjach ofensywnych (gra na dziesiątce, lubi schodzić na prawe skrzydło) - jego statystyki z obecnego sezonu to 6 strzelonych goli i 4 asysty w 23 występach. W ostatnim meczu strzelił piękną bramkę i liczę na podtrzymanie tej passy ; )

Dzisiaj tylko z asystą

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +523
ziroxxx 1,1M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Verona - Fiorentina, Verona over 14,5 fauli + Niasse over 0,5 fauli + Kean over 0,5 fauli @ 2.80 Superbet Niasse brak faulu :(

Analiza:

Verona średnia 14,52 fauli/mecz, a zawodnicy Fiorentiny faulowani aż 15,92 fauli/mecz. Do tego dokładam dwóch ofensywnych zawodników z obu drużyn, którzy mają dobrą serie meczy z faulami. Sędzia spotkania Di Bello średnia w tym sezonie 26 fauli/mecz, jest to jak na niego średnia poniżej normy. Bo zazwyczaj około 28 fauli na mecz gwiżdze. Myślę, że dzis poprawi swój wynik i zblizy sie do średniej, a Verona mu w tym pomoże.

Ostatnia edycja:
krzysiek74 388,2K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna Serie A
Godzina : 20:45
Spotkanie : Roma - Monza
Typ : Wygrana Romy z handi 0:1
Kurs : 1,92
Bukmacher : Superbet

Mecz na Stadio Olimpico Romy z dla mnie już zdegradowaną Monzą.
Faworyt jest tylko jeden i każdy inny wynik niż spokojna wygrana Rzymian będzie sporym zaskoczeniem.
Składy obu ekip są nie do porównania. Kryzys Romy już dawno zakończony i trwa pościg za czołówką ligi, by choć załapać się na Ligę Konferencji, co i tak nie jest marzeniem dla tak słynnego klubu. W pierwszym meczu w Monzy między tymi drużynami padł wynik 1:1, co dziś byłoby sporą niespodzianką, lecz sądzę, iż tak się nie stanie.
Mój typ to wygrana minimum dwoma golami gospodarzy.

magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Spotkanie: Roma - Monza
Typ: SuperBets : Roma powyżej 5,5 celnych strzałów, Roma strzeli powyżej 1,5 gola
Kurs: 1.80
Analiza:

Na zakończenie 26 kolejki mamy spotkanie czerwonej latarni ligi, czyli Monzy i AS Romy, która zajmuje 9 miejsce, ale w ostatnich 5 spotkaniach zdobyła 13 punktów. Monza, to dla mnie jest pewniak do spadku i według mnie ten mecz będzie do jednej bramki. Na ławkę trenerską w ekipie gości powrócił Alessandro Nesta, a on stawia przede wszystkim na obronę i zapewne będzie murarka w tym spotkaniu w wykonaniu Monzy, a co za tym idzie bombardowanie bramki Turatiego przez Giallorossich. W tym spotkaniu zabraknie Dovbyka u gospodarzy , a goście narzekają na brak Gagliardiniego, Pessiny, Caldiroli i Akpro od dłuższego czasu. Atmosfera na Stadio Olimpico jest fantastyczna i na pewno będą nieść swoich pupili. Nie ma co się wiele rozpisywać na temat tego spotkania, bo faworyt jest tylko jeden i wydaje mi się, że zobaczymy tutaj minimum dwie bramki i sześć celnych strzałów gospodarzy!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1387
magnum89 84,5K

magnum89

Użytkownik
Analizę zaległego meczu pomiędzy Bologną i Milanem piszę w tym temacie :)

Spotkanie: Bologna - Milan
Typ: SuperBets : Obie drużyny wykonają powyżej 1,5 rzutów rożnych, Powyżej 1,5 gola w meczu, Powyżej 2,5 kartek w meczu
Kurs: 1.75
Analiza:

Ciekawe spotkanie się dzisiaj zapowiada w Bolonii gdzie miejscowa Bologna zmierzy się z Milanem. Gospodarze zajmują 8 lokatę, a Milan 7 w ligowej tabeli. Bologna u siebie potrafi powalczyć z każdem i napsuć krwi wyżej notowanym rywalom, a w delegacjach grają po prostu słabo. Milan jest w kryzysie i nie mam pojęcia czego możemy się po nich spodziewać w dzisiejszym meczu. Sytuacja kadrowa obu zespołów wygląda dobrze i zagrają praktycznie w najmocniejszych składach. Na pewno w tym spotkaniu nie zabraknie walki i według mnie również możemy się spodziewać minimum dwóch bramek biorąc pod uwagę fakt, że Milan potrafi robić karygodne błędy w defensywie, a Maignan walki babol za babolem. Tak jak pisałem wyżej, Bologna u siebie gra bardzo ofensywnie i dzisiaj powinniśmy zobaczyć szybki ofensywny mecz z dużą ilością fauli...

Jak to wygląda statystycznie w ostatnich 10 spotkaniach obu zespołów ?

W ostatnich 10 na 10 spotkań oba zespoły wykonały minimum 2 rzuty rożne
W ostatnich 8 na 10 spotkań obu drużyn padły minimum 2 bramki
W ostatnich 7 na 10 spotkań obu zespołów zostały pokazane minimum 3 kartki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1387
PlayerBetsiarz 109,7K

PlayerBetsiarz

Użytkownik
Spotkanie: Bologna - Milan
Typ: Bologna +12,5 fauli & +2,5 celnych strzałów
Kurs: 1.95

✅ Faule (13+) – Bologna to trzeci najbardziej agresywny zespół w Serie A, notując średnio 14,6 faulu na mecz.
➡ W 9 z ostatnich 10 spotkań przekroczyli linię 12,5 fauli.
➡ W Lidze Mistrzów ze Sportingiem pokazali ekstremum – aż 29 fauli!
➡ U siebie w 7/10 meczów pokrywali tę linię.

✅ Celne strzały (3+) – Bologna u siebie strzela od 10 meczów z rzędu (8 razy zdobywała 2+ gole).
➡ Regularnie oddaje 4-9 celnych strzałów na mecz.
➡ Milan nie jest łatwym rywalem, ale gospodarze są bardzo skuteczni na własnym stadionie.

📊 Podsumowując, Bologna gra agresywnie i konsekwentnie atakuje. Zakład na 13+ fauli i 3+ celne strzały wygląda bardzo solidnie! 🚀

1740642948372.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1337
Do góry Bottom