>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26. kolejka Serie A [21.02.2025 - 24.02.2025]

magnum89 65,8K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzina: 20:45
Spotkanie: Lecce - Udinese
Typ: SuperBets : Poniżej 4,5 gola w meczu, Poniżej 6,5 kartek, Poniżej 12,5 rzutów rożnych
Kurs: 1.60
Bukmacher: Superbet
Analiza:

26 kolejkę Serie A rozpocznie spotkanie na Stadio Via del Mare w Lecce i bez wątpienia jest to spotkanie dla prawdziwych koneserów Calcio. Lecce wystąpi w najmocniejszym składzie, a w Udinese brakuje jedynie Toure i Okoye. Gospodarze mają przewagę pięciu punktów nad strefą spadkową, a goście zajmują dziesiątą lokatę i zgromadzili na swoim koncie 33 oczka. Udinese nic nie musi i raczej nie będą forsować tempa, a biorąc pod uwagę styl gry obu zespołów nie spodziewam się w tym spotkaniu fajerwerków. Nie będę się wiele rozpisywał na temat tego spotkania, bo po prostu nie ma sensu i standardowo wrzucam statystyki ostatnich pięciu spotkań obu zespołów.

W ostatnich 2 na 10 spotkań obu zespołów padło powyżej 4,5 gola
W ostatnim 1 na 10 spotkań obu drużyn została pokazanych więcej niż 6,5 kartek
W ostatnim 1 na 10 spotkań obu zespołów wykonano powyżej 12,5 rzutów rożnych

Ostatnia edycja:
ibis 1,6M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
magnum89 magnum89 rozumiem, że robisz kolejny weekend na 100%? :)

A co powiesz o samym typie, że Udinese wygra mecz albo chociaż jedna z połów?

magnum89 65,8K

magnum89

Użytkownik
magnum89 magnum89 rozumiem, że robisz kolejny weekend na 100%? :)

A co powiesz o samym typie, że Udinese wygra mecz albo chociaż jedna z połów?
Mam taką nadzieje, ale ostatnio idzie za dobrze i jak nic nie trafie przez weekend, to wcale się nie zdziwię :D Dlatego podałem taki typ, bo nie mam pojęcia jaki tutaj może paść wynik. Z jednej strony Lecce, które musi walczyć o każdy punkt żeby się utrzymać, a z drugiej strony Udinese i tak naprawdę wielka niewiadoma, bo utrzymanie mają pewne, a do pucharów na pewno się nie zakwalifikują i tak naprawdę nic nie muszą. Ciężki mecz do typowania i ja wybieram taki wariant jak powyżej :)

magnum89 65,8K

magnum89

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaSerie A
Godzina: 18:00
Spotkanie: Torino - Milan
Typ: Milan
Kurs: 2
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Po odpadnięciu z LM w Mediolanie panuje grobowa atmosfera, ale nie ma czasu na łzy i trzeba brać się do roboty na krajowym podwórku. Przez odpadnięcie trzech drużyn z Włoch najprawdopodobniej tylko cztery miejsca będą premiowane awansem do przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Juventus, Lazio i Milan według mnie powalczą o czwartą lokatę. Torino to bez wątpienia niewygodny i trudny rywal, ale mimo wszystko wierze w zwycięstwo ekipy z Mediolanu. Nie zagra dzisiaj Walker, ale w jego miejsce jest gotowy Alex Jimenez, który prezentuje dobrą formę i nie będzie straty jakości na prawym skrzydle. Nie ma co tutaj się wiele rozpisywać, bo spotkanie z Feyenoordem pokazało, że nazwiska nie grają, ale jak siły na boisku były wyrównane, to kontrowali spotkanie i grali dobrze, ale brakowało skuteczności pod bramką rywala. Potencjał ofensywny to przepaść między tymi zespołami, tylko trzeba go dzisiaj ujarzmić.

Psychosocial 1,4M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
"Alban56":

Torino v Milan X 3,45
/ piłka Włochy 18.00 /
Stawka 3/10

https://www.betexplorer.com/football/italy/serie-a/torino-ac-milan/S60gLxd4/
TORINO (4-2-3-1): Milinkovic-Savic; Walukiewicz, Coco, Maripan, Biraghi; Linetty, Ricci; Lazaro, Vlasic, Karamoh; Adams.
MILAN (4-2-3-1): Maignan; Jimenez, Tomori, Pavlovic, Hernandez; Fofana, Reijnders; Musah, Joao Felix, Leao; Gimenez.

Mecz "pułapek" dla Milanu . Na 11 ostatnich meczów Milan wygrał w Turynie
raz . Po szokującym odpadnięciu z LM muszą co prawda wrócić o walkę
o 4 miejsce ale dziś może być trudno .

Pzdr/Psycho.

Do góry Bottom