>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26 kolejka Serie A [19-22 luty 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

Krajobraz po hicie wygląda tak, że Juventus kontynuuje passę zwycięstw i na ich koncie już 15 ligowych wygranych z rzędu! Tym razem Starą Damę postarają się zatrzymać podopieczni Roberto Donadoniego, czy im się to uda?
Najciekawiej w poniedziałek na San Paolo gdzie Napoli podejmie trzeba przyznać dobrze radzący sobie ostatnio Milan, jak ten mecz Waszym zdaniem będzie wyglądał?

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.

Zapraszamy do pisania swoich przemyśleń, analiz dotyczących zbliżających się meczów :cool:

K 0

kuba2622

Użytkownik
Co myślicie żeby pograć 1X w Bologna- Juventus? Podejrzewam, że wyjdą bez najlepszych w związku z Liga Mistrzów, ale czy to wystarczy? Trzeba obserwować na bieżąco skład. Chyba zwycięska passa musi się wreszcie skończyć ;)

Bologna 1X 2,40✅
Bologna handicap +2 1,40
✅

R 167

realny

Użytkownik
Rozumiem, że Bayern, że Liga Mistrzów, ale moim zdaniem nie po to Juventus tak mozolnie odrabiał straty z fatalnego początku i nie po to pierwszy raz w sezonie objął pozycję lidera, żeby po jednej kolejce go oddać. Ja po raz kolejny zaufam Juventusovi. Oczywiście ze stawką bym nie przesadzał, Bologna jest drużyną nieobliczalną potrafili już wygrać z Napoli i Milanem ale 1.60 do jakiegoś dubla idealne.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
To nie jest jakaś np. Legia, żeby odpuszczać mecze.. Po drugie do wtorkowego meczu są 4 dni. Stara Dama wreszcie objęła pozycję lidera.. Na pewno nie ma w głowie go oddać po zaledwie jednej kolejce. Wg mnie w tym meczu warto iść w bramki strzelone przez gości. Juve stać na strzelenie dwóch bramek, a kurs trochę lepszy niż na czystą 2. Podstawowa 11 będzie pewnie dość silna, a z biegiem czasu jak będzie korzystny wynik pewnie trener da odpocząć najlepszym przed LM.
Juve powyżej 1,5 gola w meczu @1,87 Fortuna ⛔

quintana 425

quintana

Użytkownik
Co myślicie żeby pograć 1X w Bologna- Juventus? Podejrzewam, że wyjdą bez najlepszych w związku z Liga Mistrzów, ale czy to wystarczy? Trzeba obserwować na bieżąco skład. Chyba zwycięska passa musi się wreszcie skończyć

Bologna 1X 2,40
Bologna handicap +2 1,40
Wszyscy podstawowi oprócz Moraty wyjdą w pierwszej 11. Bologna osłabiona, więc nie marnuj pieniędzy :cool:

nightbuk 3,1K

nightbuk

Użytkownik
Inter - Sampdoria
typ: under 2.5
Ako: 2.00
Buk: Bet365
W Sobotni wieczór dojdzie do meczu pomiędzy tymi ekipami jak dla mnie granie na under bramkowy po takim kursie jest dość dobrą inwestycją. Inter traci bardzo mało bramek i na swoim stadionie zazwyczaj wygrywa 1 albo 2 - 0
Bezpośrednie pojedynki również ukazują nam iż wiele bramek nie pada a jak będzie tym razem to się okaże ;)
GigiBuffon//: Coś więcej?;)

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Bologna - Juve
typ: BTS @ 2.25 Unibet ⛔ a jednak ; )
Wiem że Juventus nie stracił bramki od... &quot;hohoho&quot; czasu ale w tym właśnie upatruje szansę dla Bologny na chociaż jedno trafienie.
Wszyscy przygotowani są na underowe spotkanie, w którym zwycięsko wyjdą goście. Ale czy aby na pewno pierwsza cześć musi mieć przełożenie na rzeczywistość. Trafiało Carpi, Sampdoria, trafiało też Empoli i Roma. Czy trzy pierwsze zespoły nie są podobne do Bologny ? Chodzi mi tu po części o potencjał ofensywny i o charakterystykę drużyny. Bologna, co zostało już wcześniej powiedziane, notuje ostatnio dobre wyniki. Oprócz Violi, nie są to potencjalni &quot;mistrzowie świata&quot; ale tacy też są w lidze i z nimi też trzeba umieć grać i zdobywać bramki. Do tego wszystkiego dochodzi fakt, że we wtorek Liga Mistrzów. Ja wiem że wszyscy są profesjonalistami ale takie coś siedzi w głowie i może (nie musi) powodować lekką dekoncentrację. Ma kto to wykorzystać w ekipie gospodarzy. Donsah, Destro, Giaccherini potrafią stworzyć dogodną sytuację do strzelenia bramki. U siebie Bologna strzela ich trochę ale zarazem też je traci. Juve nie powinno być dłużne. W ataku Morata i bochater meczu z Napoli czyli Zaza. W pomocy Pogba, Marchisio a na ławce Dybala i Cuadrado. Jak dla mnie nie będzie to spotkanie typu 0:0 lub 0:1. Myślę że zobaczymy po bramce z każdej ze stron a nie wykluczam ładnego overu 2.5

korczus 189

korczus

Użytkownik
Kurcze, i pograłem Juventus. Dobre przeczucie miałem. Ale co zrobisz - bukmacherka :cool:
Piątki to w ogóle polecam pograć remisami, 4 remisy za 5zł i robi się 5stówek a wysypuje się tego zazwyczaj sporo z tego co obserwuje, w Ligue2 co kolejkę kilka perełek można złapać, aż nie wierzę, że dzisiaj mi kupon nie siadł żaden bo w sumie to 6 X trafnych, tylko źle porozkładane, no nic zobaczymy co dzisiejszy dzień przyniesie ;)
Myślę, że w meczach Genoa-Udinese, Sassuolo-Empoli i Frosinone-Lazio jest spora szansa na podziały punktów.

interista18 773

interista18

Użytkownik
Inter - Sampa

Witam po dłuższej przerwie. :]

W jakie formie jest Inter każdy doskonale widzi. Jeszcze dwa miesiące temu Inter wymieniany był w kontekście pierwszego miejsca, a w obecnej sytuacji piekielnie trudnym zadaniem będzie zajęcie trzeciego miejsce, o które rywalizują z Violą, Romą i Milanem. Inter największy problem ma w linii pomocy, gdzie zupełnie brakuje kreatywnych zawodników. Dzisiaj dodatkowo zabraknie Medela i Kondogbii. Dzisiaj w środku mają zagrać Melo i młody Gnoukouri, który miał w poprzednim bardzo dobre wejście do zespołu, jednak teraz zupełnie nie dostaje szans. Brozo według prognoz ma zostać na ławce, Jovetić tak samo. Drużyna już od wtorku przebywa w ośrodku treningowym, jednak nie liczę na to że nastąpi znaczna poprawa formy. W Sampie aż roi się od byłych piłkarzy Interu, a aż sześciu z nich ma dzisiaj zagrać przeciwko byłemu klubowi. Na pewno strata Edera na rzecz Interu jest dużym osłabieniem i teraz na główną postać wyrósł Soriano. Z przodu zagrają Muriuel i Cassano, którzy w tym sezonie nie zachwycają.
Myślę, że dzisiaj czeka nas dość przewidywalny scenariusz, czyli niesforne próby ataku Interu, z których przynajmniej na początu spotkania nic konkretnego nie będzie wynikać, dlatego stawiam na brak wczesnego gola. Linia 28:00 jak dla mnie dość dobrze wygląda, a w drugiej połowie może Ranocchia sprezentuje prezent byłemu klubowi i to by było na tyle. :grin:
Inter i poniżej 2,5 gola też do rozważanie jak najbardziej.

Brak gola przed 28:00 @1,83 365 ⛔

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Inter Mediolan - Sampdoria Genua
Typ: Poniżej 2,5 gola @ 2,00 b 365
⛔3:1​

Super @Interista18, że wróciłeś i coś napisałeś wreszcie ;)

Inter największy problem ma w linii pomocy, gdzie zupełnie brakuje kreatywnych zawodników. Dzisiaj dodatkowo zabraknie Medela i Kondogbii. Dzisiaj w środku mają zagrać Melo i młody Gnoukouri, który miał w poprzednim bardzo dobre wejście do zespołu, jednak teraz zupełnie nie dostaje szans. Brozo według prognoz ma zostać na ławce, Jovetić tak samo
W pełni się zgadzam, najbardziej dziwi, że skoro Medel i Kondogbia wypadają to jakim cudem Brozović i Jovetić nie wskakują do pierwszego składu? Dla mnie szok, jeżeli Inter chce mieć kreatywną pomoc to przecież wystawianie obu zawodników to klucz do rozwiązania problemu.

Absencja Kondogbii to nawet chyba dobrze dla Interu, bo on gra po prostu fatalnie! To nie jest ten sam Kondo co w Monaco czy Sevilli, nie wiem czym to jest spowodowane nawet, ale oczy bolą od patrzenia na jego grę, stratę za stratą itp.

Eder w Sampdorii kapitalny, przyszedł do Interu i nie ma gościa po prostu, zniknął, przepadł, nie gra kompletnie nic, ale nie dostaje podań, coś jak Icardi w początku tego sezonu. A po przyjściu Edera nagle Inter zaczął grać z przodu Icardi +Eder, obaj o podobnej charakterystyce, a sytuacji nie mają strzeleckich.

Mecz Interu we Florencji porażka 1:2, ale w pełni zasłużona bo na dobrą sprawę to Fiorentina cisnęła od samego początku, Inter przy 1-0 przejął na moment inicjatywę, ale znowu Handanović uratował 2-3 razy, do tego niepodyktowany karny przeciwko Interowi (ręka Tellesa), + wybicie piłki z linii bramkowej po strzale Ilicica.

Sampdoria pod wodzą Montelli gra naprawdę katastrofę! Myślałem, że będzie zupełnie odwrotnie. Odejście Edera jeszcze tylko dobiło ich bo z przodu nie ma komu bramek strzelać, Cassano miał kilka meczów z przebłyskami, ale Muriel? On już się pogubił kompletnie. Jedynie Soriano szarpie. Ale Sampdoria ma problemy ze stwarzaniem okazji, nie ma komu przytrzymać piłki i porozgrywać spokojnie.

Inter: Handanović-Nagatomo, Murillo, Miranda, D&quot;Ambrosio - Perisić, Felipe Melo, Gnoukouri - Palacio, Icardi, Eder

Sampdoria: Viviano- Silvestre, Ranocchia, Cassani- De Silvestri, Soriano, Fernando, Dodo - Correa- Cassano, Muriel

Po obu stronach dobrzy bramkarze, deefnsywa Sampdorii już z Silvestre i Cassanim, których brakowało nie tak dawno. Ofensywa po obu stronach kulejąca.Nie widzę tutaj popisów strzeleckich. Inter 13:8 w bramkach na San Siro, Sampdoria wyjazdy bardzo słabe i ledwo 6pkt przywiezionych z delegacji w 13 kolejkach!! To jest katastrofa.

W tym meczu może dać o sobie znać po raz kolejny Inter 1:0 :p

Tak więc proponuję rozwiązanie underowe, ale opcja z brakiem gola do 28 min również bardzo ciekawa.

---------------------------------

Derby Werony

Hellas ostatnio zwyżka formy, jednak w meczu z Lazio baty 2:5. Ale wraca Marrone więc stałe fragmenty znowu będą ich silną bronią.
Chiewo natomiast wypada za kartki Radovanović. Ale mecz dla mnie jedna wielka zagadka.
Chyba, że macie jakiś pomysł?

-------------------------------

Mecze niedzielne

Faworyci czyli Roma i Fiorentina, ale czy wygrają? Fiorentina bez zawieszonych Zarate i Marcosa Alonso, ale z przodu mają wybór więc wskoczy Kalinić albo Babacar i różnicy nie będzie. Za Alonso wskoczy pewnie Pasqual i też wielkiego osłabienia nie będzie. Fiorentina jednak mecz z Tottenhamem rewanż w czwartek w Londynie, aleSousa jak mówię ma szeroką kadrę więc żaden problem, ktoś gra Fiorentinę?

Roma pewka? Hm mecz z Realem obiecujący, nawet Stadio Olimpico doceniło postawę Romy w tamtym meczu i pożegnało brawami co ostatnio nie zdarzyło się bardzo dawno...

Zapraszam do dyskusji, są ciekawe kwestie do omówienia ;)

martins20 74

martins20

Użytkownik
Może Torino wkońcu się przełamie ?? Immobile ostatnio dwa gole, chyba się odblokuje ;) Macie jakieś pomysły

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Podczas oglądania meczu przeciwko Realowi w LM, bardzo spodobała mi się gra Salaha. Myślę, że dzisiaj przeciwko Palermo powinno paść parę bramek, a przynajmniej jedną z nich powinien ustrzelić właśnie młody Egipcjanin. Obecnie w rozgrywkach ligowych ma 7 goli, co czyni z niego wicelidera w kontekście Króla Strzelców w klubowej klasyfikacji. Myślę, że kurs warty zagrania, bo przeciwnik jest na znacznie słabszym poziomie, no i piłkarze powinni dać trochę radości swoim kibicom po porażce właśnie z Realem na własnym obiekcie i w zasadzie pożegnaniem się z rozgrywkami LM, co daje im możliwość skupienia się w pełni na Serie A i walkę o miejsce premiowane grą w tych elitarnych rozgrywkach na starym kontynencie w sezonie 16/17.

Salah strzeli gola @2,50 Fortuna ✅

@martins20,
kurs dobry do dołożenia na jakimś kuponie AKO, ale za większą stawkę chyba nie warto. Carpi już zrobiła parę psikusów, co prawda przegrali ostatnie 3 mecze ligowe, ale Torino nie jest aż tak mocne w tym sezonie, żeby pewnie na nich stawiać. Teoretycznie powinni zwyciężyć mecz i to nawet do zera, bo Glik powinien zapewnić spokój z tyłu, ale to Serie A, gdzie często zdarzają się &quot;niespodzianki&quot;.

jony-pistolet 48

jony-pistolet

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ Piłka Nożna - Włochy Seria A
Godzina:
18:00
Spotkanie:
Frosinone - Lazio Rzym
Typ:
1X
Kurs:
2.50
✅0:0
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Wracam po dłuższej przerwie i wracam oczywiście do moich ulubionych rozgrywek włoskiej ligi.Walka o mistrzostwo trwa w najlepsze ,ale równie ciekawie jest na dole tabeli.Dziś moją uwagę przykuł mecz beniaminka Frosinone z zespołem Lazio.Zacznę od gospodarzy dzisiejszego meczu oglądałem ostatnie mecze Frosinione i jestem pozytywnie zaskoczony ich postawą grają agresywnie nie wekują się na własnej połowie i wyprowadzają bardzo groźne kontry i w ostatnich meczach sprawiają duże problemy swoim rywalom.Wczorajsza porażka Sampy z Interem daje szanse na zbliżenie się do miejsca gwarantującego utrzymanie.Lazio to chimeryczna drużyna ,która nie zachwyca w lidze wielu zawodników gra poniżej swoich możliwości 12 punktów w 12 meczach wyjazdowych to nie jest imponujący rezultat.W czwartek Lazio grało w LE z Galatą ,mecz był dość intensywny i obie ekipy chciały to spotkanie wygrać wynik 1:1 wydaje się być korzystny dla Lazio pytanie ile sił kosztował ten mecz piłkarzy z Rzymu i jak to wpłynie na ich dzisiejszą postawę na boisku.Kursy na Lazio spadają wczoraj za 1X płacono 2,1 dziś już 2,5 a kurs na czysty win gospodarzy wzrósł już do 7 i nie bardzo wiem czym to jest spowodowane czy Lazio to rzeczywiście taki zdecydowany faworyt? Według mnie nie i upatruje dzisiaj niespodzianki i wygranej gospodarzy, a typ który dziś proponuje jest w mojej opinii wart ryzyka.

Otrzymane punkty reputacji: +6
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Hellas rozwaliło w derbach Chiewo 3:1, zagrali kapitalny mecz, trzymam mocno kciuki za Hellas by im się udało utrzymać w Serie A bo po tym co prezentują pod wodzą Del Neri aż chce się ich w elicie, są słabsze zespoły...

Inter wygrał pewnie 3:1 z Sampdorią, ale sam mecz przyćmił przyjazd takich oto gości

Reakcja San Siro robiła wrażenie! Za taką pasję i część historii się uwielbia calcio po prostu ;)

-------------------------------------------------------------

No, ale to było wczoraj, dziś kolejne mecze.

VS

Roma - Palermo✅

Roma po meczu z Realem, ale w klubie jest jednak afera... i to na dużą skalę. Totti i Spaletti, sytuacja patowa.
Wczoraj Totti udzielił obszernego wywiadu, którego część została opublikowana, a całośc dopiero dziś się ukaże. Tutaj ten fragment -&gt; http://www.asroma.pl/news/Totti-Prosze-o-wiecej-szacunku-za-to-co-zrobilem-dla-klubu-13230

Relacje ze Spallettim?
- To relacja typu dzień dobry i dobry wieczór, szanuję go zarówno jako człowieka jak i trenera. Mówię Romie, aby brała go pod uwagę, również jeśli chodzi o przyszłość. Miałem nadzieję, że powie mi w twarz wiele rzeczy, o których czytałem w gazetach.
No i efekt tej odpowiedzi na to pytanie poznaliśmy już dziś rano... Totti wezwany na rozmowę ze Spalettim, po której został odesłany do domu i nie ma go już w kadrze na dzisiejszy mecz z Palermo -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Roma/21-02-2016/roma-spalletti-rimanda-casa-francesco-totti-dichiarazioni-polemica-rottura-140740764626.shtml

Przyznam szczerze, że nie takiego końca Tottiego w Romie oczekuję... Roma to Totti, Totti to Roma przecież!

Wracając do samego meczu, do kadry wraca Strootman, wreszcie! Nie ma za to De Rossiego i Torosidisa. Mecz z Realem pokazał, że gra wcale tak tragiczna nie była.
Salah jak wspomniał wyżej @Wojtekkk był najbardziej widoczny, ale i też nieco chaotyczny, acz cieszy, że wraca do lepszej dyspozycji bo za Rudiego Garcii to grał fatalnie!

Palermo dziś bez bramkarza Sorrentino i bez obrońcy Lazaara. Dwa ważne braki, po meczu z Torino można powiedzieć, że słowo defensywa w ich grze nie funkcjonuje, Torino miało wiele sytuacji, Belotti z Immobile z łatwością przedostawali się pod bramkę i dochodzili do sytuacji. Ofensywa Palermo chimeryczna, owszem Gilardino i Vazquez, jeden strzela, drugi asystuje, ale Roma na dzień dzisiejszy prezentuje lepszy skład i większe mozliwości. Pytanie na ile afera z Tottim wpłynie na zespół?

Roma; Szczęsny - Maicon, Manolas, Rudiger, Zukanović - Pjanić, Nainggolan- Salah, Perotti, El Shaarawy- Dżeko

Palermo: Alastra -Struna, Andelković, Gonzalez - Morganella, Hiljemark, Maresca,Jajalo, Rispoli - Vazquez, Gilardino

Myślę, że Roma jednak wygra ten mecz, kursy nie powalają, ale Palermo naprawdę wyjazdy ma tragiczne, no i jeszcze te braki z tyłu. Roma nauczyła sie ogrywać i wygrywać ostatnio z dołem tabeli, Palermo to podobny rywal.

Torino - Carpi

Torino przełamane w meczu z Palermo, trudny teren mimo wszystko bo Palermo u siebie nie jest łatwo pokonać. Immobile i Belotti jak wspominałem wyżej super duet, rgają i strzelają wiele goli ostatnio, wraca Baselli, ogólnie to poza Bovo cały skład Torino najlepszy.
Torino wreszcie musi u siebie wygrać, z Chiewo mimo iż byli lepsi to tam pech w postaci rykoszetu obrońcy i wpadl swojak, potem bodaj karny i przegrali...
Carpi wyjazdy cienkie, mi się wydaję, że wygrana z Palermo da dobre impulsy Toro i terz im się łatwiej będzie grało i zyskali pewność siebie, potencjał i wszystkie karty po ich stronie.

Dubel: Roma + Palermo @ 2,02 b 365

-----------------------------

Frosinone - Lazio
Typ ; Frosinone strzeli @ 1,671 Pinnacl
⛔0:0

Gospodarze potrafią grać w piłke, maja ofensywny styl gry. Lazio po wyjeździe do Stambułu, obrona nie funkcjonuje najlepiej. Niby przywieźli korzystne 1:1 z Galatą, ale kursy na nich są fatalne, @1,57 na wyjeździe? Gdzie podobnie było w domowym meczu z Hellas przeciez, a tam Hellas ich nastraszył. Frosinone walczy dzielnie i mają potencjał, Ciofani i Dionisi coś tam graja, a najsłabsza formacja Lazio? Defensywa.

Sassuolo - Empoli
Typ: Obie strzelą? TAK @ 1,95 b 365
✅✅3:2

Naprawdę wysoki kurs. Oba zespoły jednak grają ofensywną piłkę choć ostatnio oba zespoły w kryzysie. Empoli bez lewego orbońcy Mario Rui. Niby są dobre postaci w defensywach, ale też z przodu lepsze akcenty, Zieliński, Saponara i Maccarone to duży plus dla Empoli, wiele udanych akcji w tym sezonie. Sassuolo z Berardim i Sansone też wiele zagrozi.
Może to być naprawdę fajny mecz.

K 25

kosma92

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Włochy Seria A
Godzina: 15:00
Spotkanie: Atalanta - Fiorentina
typ: 2
kurs: 2.16
✅
jetbull:
analiza:
Zapraszam na spotkanie 26 kolejki pomiędzy miejscową Atalanta i gości z Toscanii. Zdaje sobie sprawę, że Bergamo to ciężki teren, a przyjezdni mają za sobą czwartkowe spotkanie w LE z Tottenhamem, ale uważam że kurs bardzo atrakcyjny jak na takie wydarzenie. Fiorentina to 3 drużyna Serie A co w pełni potwierdzają swoją postawą na boisku, Fiołki w ostatnim meczu z Kogutami pozwolili sobie na kilka roszad w składzie, odpoczywali Babacar, Fernandez. Ilicic rozegrał 61min zaś Kalinic pojawił się na boisku z ławki rezerwowej. Atalanta zaś kontynuuje passę 10 meczy bez zwycięstwa, 5 remisów, 5 porażek i terminarz nie jest tutaj winny, z górnej półki zagrali ostatnio z Interem (1-1) i przegrali 3-1 z Napoli. Ostatnie zwycięstwo odnieśli 6 grudnia z Palermo. Viola nie powinna odczuwać czwartkowe spotkanie z Tottenham, bo powiedzmy sobie szczerze, że ich celem w tym sezonie jest 3 lokata w Serie A, dlatego dzisiaj obowiązkowo muszą sięgnąć po 3pkt.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Sassuolo - Empoli

Ciężko wskazać faworyta, obie drużyny odniosły swoje ostatnie zwycięstwa dokładnie... 10 stycznia, a więc dość dawno. Mimo złych ostatnich wyników nadal znajdują się w pierwszej połowie tabeli i jeszcze mogą powalczyć o LE. Skoro o gościach mowa, na trybunach Mapei zobaczymy dzisiaj Ariedo Braidę, który obecnie piastuje stanowisko skauta w Barcelonie. Jak łatwo się domyślić, głównym obserwowanym będzie Berardi. Kto wie, może Włosi dobiją dzisiaj targu, bo Braida przyjaźni się z dyrektorem sportowym Sassuolo. Może zobaczymy Berardi Show...

Berardi pierwszy strzeli - 5.50 /bet.365/
⛔

Torino - Carpi​

Wiele zespołów podbudowywało sobie morale grając w domu z Carpi, wiadomo, zdarzały się wyjątki, ale wszystko przemawia za Torino. Obniżono ceny biletów, można więc na pewno oczekiwać większej rzeszy fanów na Stadio Olimpico. Immobile, jak to zwykle bywa w przypadku powrotów włoskich piłkarzy do rodzimej ligi - odrodził się. Mimo dość niskiego kursu na Toro, spodziewam się ciężkiego meczu. Jeśli mnie pamięć nie myli, to właśnie przeciwko turyńczykom Carpi wygrało po raz pierwszy w historii w Serie A.

Immobile pierwszy strzeli - 5.10 /maratho.nbet/⛔

loki123 268,3K

loki123

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka NożnaSerie A
Godzina. 21,00
Spotkanie. Napoli – AC Milan
Typ. Napoli strzeli więcej niż 1,5 bramki
Kurs. 1.63
⛔1:1
Bukmacher. Unibet

W meczu kończącym zmagania 26 kolejki włoskiej Serie A dojdzie do hitu gdzie Napoli na swoim boisku podejmie Milan. Gospodarze staną przed szansą wskoczyć na fotel lidera, bo aktualnie zajmują oni 2 miejsce ze stratą 2 punktów do Juventusu i mecz do rozegrania więcej. Do tej pory Napoli zanotowało 17 zwycięstw, 5 remisów i 3 porażki a ich bilans bramkowy to 53-20. Podopieczni trenera Maurizio Sarriego ostatnio przegrali 2 mecze pod rząd przegrywając z Juventusem 0-1 w lidze i z Villarrealem w Lidze Europy też 0-1, więc w tym pojedynku na pewno zechcą przełamać się. Gospodarze na swoim boisku gra doskonale bo na 10 ostatnich meczy przegrali tylko raz z Interem 0-2 , i raz zremisowali a pozostałe wygrali gdzie tylko w 3 meczach nie strzelili więcej niż 1,5 bramki. Goście drużyna Milanu w tabeli zajmuje 6 miejsce z dorobkiem 43 punktów mając na koncie 12 zwycięstw,7 remisów i 6 porażek a ich bilans bramkowy to 37-27.
Goście mają serię 9 kolejnych meczy bez porażki i na pewno tanio skóry nie sprzedadzą więc liczę tu na bramki po obu stronach. Milan w tym meczu zagra osłabiony brakiem takich zawodników jak
Mexes, D. Lopez, Ely, Romagnoli, Mauri którzy są kontuzjowani. Patrząc na wyniki obu ekip w meczach na boisku Napoli to można zauważyć że gospodarze na 9 meczy zanotowali 6 meczy gdzie strzelili minimum 2 bramki, a mając w kadrze takich zawodników jak Higuain, Insigne, i Callejon to i w tym meczu padnie więcej niż 2 bramki na konto Napoli.

kicks 50

kicks

Użytkownik
Dyscyplina. Piłka NożnaSerie A
Godzina. 21:00
Spotkanie. Napoli – AC Milan
Typ. Milan powyżej 3.5 rożnego
Kurs. 1.72
⛔3 rożne
Bukmacher: Betsafe

W meczach z udziałem Milanu pada sporo rzutów rożnych średnio 10.1 z czego Milan zdobywa średnio 5.85 rzutu rożnego na mecz. W meczu z Napoli na pewno będą starali się urwać choćby punkt jednak nie sądzę by ta sztuka się powiodła, Napoli jest w dobrym rytmie meczowym co prawda grali ostatnio w PE z drużyną Villareal przegrywając z resztą 1:0 jednak dostali 3 dni odpoczynku dlatego mecz rozgrywany jest w poniedziałek później czeka ich 2 dni odpoczynku i mecz rewanżowy na własnym boisku z Villareal, który muszą wygrać by grać dalej.
Ciężko przewidzieć wynik, Milan w drugiej rundzie SerieA jest drużyną inną niż w pierwszej, porządki wprowadzone przez Mihajlovica powoli dają rezultaty i drużyna 18 krotnego mistrza kraju stara się o 3 miejsce dające grę w Champions League dlatego typuję rzuty rożne.

Milan w ostatnich kolejkach zdobywał 5 rożnych z Genoa, 9 z Udinese, 6 z Palermo, 5 z Interem i 3 z Empoli.
Podsumowując Rossonerich czeka ciężki mecz jednak myślę ze 4 rożne nabiją.

Milan zdobył 3 rożne a więc minus muszę sobie przyznać. ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom