No to i ja w swoim typie wezmę oczywiście wielkie derby Madrytu gdzie zmierzy się Atletico z Realem Madryt. Przeglądając ofertę buków od razu zwróciłem uwagę jak to mam na rożne i jestem ponownie bardzo zaskoczony, pozytywnie zaskoczony. Odpalam sobie handicap RR a tam co? +0,5 na Real Madryt! Na początku analizy trochę statystyk: Na ostatnie 7 meczy w rzutach rożnych drużyny Atletico Madryt ma się tak: Milan(-3), Valladolid(-5), Real Madryt(-2 ???? ), Almeria +1, Osasuna (-3), Real Madryt(+3), Real Sociedad(+1)..Jak wygląda sprawa w Realu? Schalke(-6), Elche(-8), Getafe(-2), Atletico(+2), Villareal(-3), Atletico(-3). Teraz przejdzmy do formy obu drużyn, drużyna prowadzona przez Simeone złapała "lekką" zadyszkę i straciła sporo pkt patrząc przez pryzmat w jaki grali oni w 1 rundzie, natomiast Real Madryt jest w niesamowitym gazie, po ostatniej strzelaninie w Niemczech na pewno wrócą nabuzowani i będą chcieli jeszcze więcej, moim zdaniem Ancelotti nic nie zmieni w składzie, bo z jakiego powodu miałby to robić skoro w ostatnim meczu rozbili oni Schalke które w lidze prezentowało się naprawdę dobrze aż 6:1? Tercet BBC gwarantuje niesamowitą jakość w ataku, każdy z nich potrafi indywidualnie przeciągnąć zwycięstwo na stronę swojej drużyny, a w dodatku dwa skrzydła które posiada Real gwarantują sporą ilość strzałów w wypadku kiedy coś nie idzie i ja śmiało wejdę w ten bet.
Handicap Rzuty rożne Real Madryt+0,5 @ 1.92 bet365
Real Madryt wygra @ 2.05 bet365
wchodząc na oferte
unibeta zauważyłem coś takiego..
Najwięcej rzutów rożnych: 2 @ 2.40, dobrze rozumiem że oni na mój handicap dają kurs 2.40? Jeśli tak to ogromne value i polecam!
Unibet
---
http://forum.bukmacherskie.com/f26/24-kolejka-primera-division-14-02-17-02-2014-a-103575.html#post4242357
Ostatnio pisałem coś takiego. Po co wklejam to tutaj? Otóż po to, że teraz terminarz realu to: levante, malaga oraz barcelona( w lidze). Tak się składa że wciąż o jedną kartkę od zawieszenia jest Sergio Ramos, czy Ancelotti pozwoli sobie grę bez ramosa z Barcelona? Na pewno nie, a drużyny Levante oraz Malaga w aktualnej formie są zdecydowanie do rozwalenia, biorąc pod uwagę jeszcze powrót Varane'a który bez problemu go zastąpi, wchodzę śmiało w ten typ i polecam go jeszcze bardziej niż typ podany troszkę wyżej gdyż ten wydaje się naprawdę oczywisty.
Ramos dostanie kartkę @ 1.90 Unibet
Tak się składa, że dodatkowo jest o kartkę od zawieszenia Diego Costa, który jest niesamowitym piłkarzem ale ma bardzo gorącą głowę, W KAŻDYCH derbach iskrzy pomiędzy nim a obrońcami Realu Madryt, biorąc jeszcze fakt że Ramos jest krok od wykartkowania się i zrobi to na pewno w tym meczu, na pewno jako swoją główną ofiarę weźmie Diego Coste który będzie siał bardzo duże zagrożenie(?) pod bramką Diego Lopeza, a znając jego charakter, nie skończy tego meczu bez kartki
Diego Costa dostanie kartkę @ 2.75 betsson
Dodam jeszcze ostatnie H2H pomiędzy drużynami:
Ostatni mecz - brak Ramosa i Costy
Real Atletico 3:0 - Kartka Diego Costy (Ramos był o krok od wykartkowania się i jej nie złapał bo inaczej by przegapił finał)
Real Atletico 0:1 - Kartka Diego i Ramosa
Real Atletico 1:2 - Kartka Diego i Ramosa