Miałem pisac analizę jednak cerber mnie wyręczył, Nice bardzo dobra formacja defensywna, AJ Auxerre w obronie też nieźle nie sądzę żeby w tym meczu pało dużo goli. Bardzo dobry typ
Rennes - Lorient 2:0
Nie ukrywam że lubię stawiac na undery Lorient które wpadło mi w oko głównie z powodu sprawdzania wyników na
live bo co patrze to albo 0:0 albo 1:0 lub 0:1 jakoś tak mi się układa i w statystykach też widac że ten zespół często kończy mecz z ilością goli mniej niż 3, w tym sezonie zanotowali 17 underów. Rennes po znakomitym początku sezonu kompletnie się pogubiło i zajmuję dopiero... 17 lokatę coś nieprawdopodobnego ponieważ na początku sezonu ten zespół wydawał się pewniakiem do udziału w europejskich pucharach, Rennes w dwóch ostatnich potyczkach zanotowało overy przegrywając 1:3 z Lille i 1:2 z Auxerre. W Rennes wątpliwy jest występ Thomerta który nie wiadomo czy będzie w stanie grac ponieważ dopiero co wyleczył kontuzję, w Lorient zabraknie Namuchiego i Boutruche i pod znakiem zapytania stoi występ kontuzjowanego ostatnio Vahirua który jest drugim najlepszym strzelcem tego zespołu w tym sezonie strzelił 6 goli. W pierwszej rundzie Rennes wygrało 1:0. Moim zdaniem w tym meczu trudno wskazac faworyta ale jest jeden bardzo ciekawy typ jest nim
under 2,5 który wydaje się bardzo możliwy i warto zaryzykowac grając ten typ