>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

26. Kolejka Bundesligi 16-18.03.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
26. Kolejka

Dwudziestą szóstą kolejkę rozpocznie spotkanie Hoffenheim z Stuttgartem, na pierwszy rzut oka ciężko wskazać faworyta tej rywalizacji ale to się jeszcze zobaczy. Interesująco wygląda mecz pomiędzy Borussią Dortmund, a Werderem. Jeśli chodzi o fajne mecze do obstawiania to Schalke wygląda ciekawie, nieźle też Mainz wiec może będą dwa bety na przyjezdnych. Eurosport podał ciekawą informację, a mianowicie BVB ma przyjechać po Euro na towarzyski turniej do Wrocławia, bardzo mocno obsadzony turniej link.

Zapraszam do dyskusji.

K 10

kamil11a

Użytkownik
Kaiserslautern – Schalke typ 2
Schalke powinno to wygrać chcąc walczyć o jak najlepsze miejsce w lidze , z takim rywalem raczej powinni sobie poradzić. Ostatnio wygrali z HSV u siebie , przegrali 1;0 (karny z Twente) i obawiam się że skupią się na Rewanżu właśnie i mogą nie być w najlepszej dyspozji po czwartkowym meczu z holenderską ekipą , jednak w tej fazie rozgrywek nie powinni odpuszczać zwłaszcza z takim rywalem jak Kaiserslautern nie prezentującym się dobrze. Ostatnio zremisowali w Stuttgarcie i u siebie z wilkami. Kurs 2.10 na przyjezdnych zachęca do gry , żeby się tylko kolejna masówka nie zrobiła.

K 6

kursa

Użytkownik
Hofenheim-Stuttgart
typ:2

Ciekawie
sory kłopoty Najmana ???? Ciekawei zaczyna się ta kolejka.Hofenheim 2 tyg temu zanotowało 6 remis z rzędu u siebie.Jak dla mnie wieśniaki to drużyan raczej wyjazdowa chociaż tydzień temu nie pokazali tego i dostali 7 brameczek na Alianz Arena.Stutgart chyba złapał odpowiednie tory.Najpier 4-1 z Freiburgiem,później 4-0 z Hamburgiem.W ostatniej kolejce zgubili punkty z K&#39;Lautern marnując parę setek.W tym meczu biorę piękny kurs na VFB.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
.Jak dla mnie wieśniaki to drużyan raczej wyjazdowa
Hoffenheim na wyjeździe doznał 8 porażek (więcej jedynie ma Wolfsburg). Zdobył 13pkt, podczas gdy u siebie 17 pkt. Na własnym stadionie doznali jedynie porażki w 4 kolejce z Werderem.
Także stwierdzenie Twoje raczej trochę nie na miejscu.

K 6

kursa

Użytkownik
Źle się wyraziłem.Nie chodziło mi o punktowe zdobycze.Przypomne tylko,że Hofenheim jako jedna z nielicznych drużyn wygrała ostatnio na terenie wilków.Przypomnę też,że w osttaniej kolejce na stadionie wilków poległ Bayern Leverkusen więc wziołem to na logike ???? A jak sie remisuje 7 meczy z rzędu u siebie to też potęgą się nie jest.

kunciapek 896

kunciapek

Użytkownik
Nigdzie nie napisałem, że jest potęgą u siebie ;-) co więcej, nawet typu nie neguje. Ale typowanie na tej zasadzie logicznym trudno nazwać. Bez urazy oczywiście. Pamiętam jak mój kumpel po sezonie 2008/09 twierdził na tej samej zasadzie co i Ty, że Wisła wygra Ligę Mistrzów za rok, bo przecież w eliminacjach pokonała Barcelonę w Krakowie ;-)

P 0

pchelka_22

Użytkownik
FC Augsburg - 1.FSV Mainz 05
Ciekawie zapowiada się ten mecz, drużyna z Augsburga z 5 ostatnich meczy u siebie zanotowała 3 remisy i 2 zwycięstwa m.in z Borussia Moenchengladbach i Hertą Berlin. W ostatniej kolejce urwała punkty liderowi Borussii Dortmund. z kolei Mainz w pięciu ostatnich meczach na wyjeździe nie wygrała ani razu, zanotowała 2 porażki i 3 remisy. Biorąc pod uwagę cały sezon bilans Augsburga u siebie wygląda następująco 3-6-3 natomiast Mainz na wyjeździe 1-7-4. Według mnie w tym meczu będzie remis więc mój typ to:
FC Augsburg - 1.FSV Mainz 05 - X (3,15)
dla mniej odważnych proponuję - 1X ( 1,50)

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
FC Augsburg - 1.FSV Mainz 05
Ja jestem ciekawy jaki będzie kurs na zakład, że Zidan nie strzeli. Sześć kolejek z rzędu z bramką na koncie, to bardzo dużo jak na realia Bundesligi. Augsburg będzie grał u siebie jak o swoje, podbudowani remisem z BVB mogą sprawić niespodziankę. Jeśli kurs na to, że Egipcjanin nie strzeli będzie wyższy niż 1,5 to można próbować.

P 0

pawwlakke

Użytkownik
Hertha Berlin - Bayern Monachium
Typ: w 1 połowie padnie więcej niż 1.5 bramki
stawka: bardzo wysoka

co myślicie o tym meczu? warto zagrać za wysoką stawkę?
Hertha broni się przed spadkiem a Bayern w wyborowej formie, ostatnio po 7 bramek w dwóch meczach. Gonią 1 miejsce aby zostać mistrzem. Muszą wygrać ten mecz. Statystycznie w pierwszej połowie strzelają najwięcej. 2 bramki powinny paść minimum w 1 połowie. Co myślicie?

ammanasis 0

ammanasis

Użytkownik
Witam
Hertha Berlin - Bayern Monachium
Typ: w 1 połowie padnie więcej niż 1.5 bramki
stawka: bardzo wysoka

co myślicie o tym meczu? warto zagrać za wysoką stawkę?
Hertha broni się przed spadkiem a Bayern w wyborowej formie, ostatnio po 7 bramek w dwóch meczach. Gonią 1 miejsce aby zostać mistrzem. Muszą wygrać ten mecz. Statystycznie w pierwszej połowie strzelają najwięcej. 2 bramki powinny paść minimum w 1 połowie. Co myślicie?
***Bayern chcac zachowac jeszcze nadzieje na walke o tytuł musi oczywiscie ten mecz wygrac...Biorąc pod uwagę ostatnie wyniki mysle ze Bayern spokojnie wygra.Ja spróbuje zagrac live ibede liczył na to ze gdzies do 40 min bedze bezbramkowo wtedy jak kurs troche podskoczy postawie na Bayern, Bayern ten mecz poprostu musi wygrac

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Jakoś trzeba zacząć, w piątkowym meczu Bundesligi widzę under 3 goli (trzy bramki = zwrot). W Bundeslidze gra na gole, zwłaszcza na undery nie jest najpewniejszym rozwiązaniem, no ale. Mecz Wieśniaków z resorakami Porsche wydaje się właśnie underowy. Zwróćcie uwagę na ostatnie wynik Hoffe, 7-1 z Bayernem to blamaż, a wcześniejsze wyniki ustawiły Hoffenheim na pozycji ligowego średniak, bądź co bądź środek tebeli idealnie odzwierciedla poziom drużyny z Rhein-Neckar. Stuttgart również w środku, już to nie jest to VFB które na własnym stadionie potrafił zagrać dobry mecz Barceloną, już to nie jest ten Stuttgart, którego bali się wszyscy, no nie w Lidze Mistrzów ale w Pucharze Uefa raczej nikt na nich trafić nie chciał, teraz jest to drużyna na etapie przebudowy, wydaje się bardzo chimeryczny zespołu w tym sezonie i co ciekawe nie tyle ich wyniki zależ od nastroju, co wręcz odwrotnie, myślę że nie tylko ja zauważyłem ale jak VFB jest faworytem i ma wygrać mecz to tego nie zrobi :razz:. Gole, po ostatniej wysokiej porażce defensywa Hoffenheim będzie się pilnować, jeśli chodzi o atuty ofensywne to w tym sezonie poniżej oczekiwań; Babel jak na to co ma w paszporcie i doświadczenie zdobyte w Liverpoolu gra przeciętnie, Firmino jak na wielki brazylijski talent nic wielkiego nie pokazał, jak do tej pory bo trzeba pamiętać że ma dopiero 20 lat. Inny napastnik, na początku rezerwowy, ostatnio grywający w pierwszym składzie Mlapa bez błysku, nie dość że bardzo mało strzela, to średnia not u kicera 4,27 - to słabo. Jeśli chodzi o przyjezdnych , to oni generalnie są drużyną nie do opisanie, razy potrafią wygrać z Hamburgiem, a innym razem zremisować na własnym boisku z Kaiserslautern. Po samym, meczu wiele nie można się spodziewać. Będzie to typowe kopanie na wyczucie rywala, kto trafi ten wygra.

1899 Hoffenheim - VfB Stuttgart Typ: Poniżej 3 Kurs:1,5 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
billi 207

billi

Użytkownik
Augsburg-Mainz
Augsburg +0.5 @1.6 Pinnacle ✅

Augsburg po słabym początku rozgrywek Bundesligi zaczął regularnie punktować,na półmetku słychać było głosy z wewnątrz klubu mówiące ,że &#39;&#39;spadek to jeszcze nie koniec świata&#39;&#39; . Augsburg nie pójdzie w ślady Śląska Wrocław z tamtego sezonu i nie będzie wicemistrzem co więcej beniaminek prawdopodobnie do końca będzie bił się o utrzymanie z Lautern,Freiburgiem i Herthą,jednak ich gra uległa znacznej poprawie. Jest to 1 sezon w Bundeslidze w historii tego klubu,zawodnicy mieli trudny początek,musieli odnaleźć się na całkiem innym poziomie, historyczne,pierwsze zwycięstwo w Bundeslidze miało miejsce 15-tego października ,co ciekawe,w Moguncji,z miejscowym Mainz 0-1. Augsburg zimą wzmocnił zespół. Obrona została ustabilizowana,atak stał się bardziej elastyczny. Co to znaczy ? Augsburg jako jedna z niewielu drużyn stosuje krycie bezpośrednie,tracą mniej goli i nie przegrali na swoim stadionie już od 6 spotkań. Elastyczny atak? Augsburczycy pierwszą część sezonu grali bardzo schematycznie,byli prości do rozczytania przez obronę rywali,gdy zaciął się Molders pojawił się duży problem ze zdobywaniem goli,teraz atak funkcjonuje bardzo miło ,moją uwagę zwracają Oehrl,Bellinghausen,Baier i sprowadzony z HSV w czasie przerwy zimowej (nie wiem czy transfer czy wypożyczenie) Ja-Cheol Koo. Koreańczyk świetnie wprowadził się do zespołu i jest teraz jego ważnym ogniwem. Beniaminek opiera swoją grę ofensywną na skrzydłach,trzeba im oddać ,że przyzwoicie opanowali tę sztukę, po dośrodkowaniach z bocznych sektorów zdobyli już w tym sezonie 11 goli (najwięcej w lidze).
Mainz to zespół typowo własnego podwórka,dość powiedzieć,że ich ostatnie zwycięstwo w Bundeslidze miało miejsce 13 sierpnia poprzedniego roku w stosunku 1-2 we Freiburgu. Ciekawym faktem,który rzucił mi się w oczy jest to iż Mainz,jest jak słaby skoczek narciarski ,który ma problem z oddaniem 2 równych skoków, tak samo Mainz ma problem ,żeby zagrać 2 dobre połowy, np:
  • Schalke - Mainz,1 połowa goście strzelają ,stwarzają groźne sytuacje,Schalke praktycznie nie tworzy sobie groźnych sytuacji na wałasnym boisku(!),w 2 połowie goście nie wychodzą z własnej połowy.
  • BVB-Mainz-1 połowa ,nudny mecz ze strony Mainz koncentrowali się głownie na obronie,obudzili się w 2 po stracie gola,jednak to było za mało by coś ugrać na SIP

• Mainz-Schalke - pamiętamy ten mecz, do przerwy 2-0 FT 2-4,nie wymaga komentarza.

To tylko 1 z brzegu mecze ,który miałem w głowie,już to kiedyś pisałem w Bundeslidze przede wszystkim ważna jest powtarzalność,stabilizacja formy,solidność, Mainz takie nie jest u siebie o wyjeździe nie mówiąc,Augsburg jest drużyną bardzo solidną na własnym stadionie.
Augsburg DNB @2.15 Tobet ✅

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
HSV tak często zawodził w tym sezonie, że nie rozsądnym byłoby ruszanie ich po kursie 1.7 - 1.8 . Pomimo, iz Freibourg na przedostatnim miejscu, to w ostatnim czasie odnosza niezle wyniki. Remis z Bayernem, zwyciestwo z Schalke czy remis z Moenchengladbach. A zatem trudno przejsc obojetnie wobec takiego kursu na gosci...
Hannover od 3 spotkan bez wygranej, ale brak kompletu punktow w straciu z Borussia to zrozumiale, remis z Augsburg, wydawalo sie, ze niespodzianka, ale kolejne spotkanie benaminka i remis z mistrzem kraju pokazal, ze Augsburg sie &quot;przebudzil&quot;. Kolonii czasem zdarza sie rozegrac dobry mecz i sparwic psikusa, ale czesciej graja piach. Hannover podbudowane po czwartkowym wygraniu z Liege i awansie do kolejnej fazy LE powinien sie przelamac w lidze
wstepne prognozy:
Hannover 1.60
Freiburg DNB 3.00

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Czy drużyna się podniesie po klęsce 1-7???Czy w końcu przełamią passę remisów na własnym stadionie??? Hoffenheim u siebie zatrzymał B. Dortmund, B. M/gladbach, remisował z B.Monachium i Hanoverem.
Vfb Stutgart na wyjazdach wygrał tylko 3 spotkania (Freiburg, Kaiserslautern , HSV).
Hoffenheim jeszcze nigdy nie pokonało Stuttgartu w rozgrywkach Bundesligi.
Trzy z siedmiu dotychczasowych meczy zakończyło się wygraną VfB.
Do obrony wraca kapitan-Andreas Beck (podstawowy prawy obrońca) oraz Fabian Johnson(podstawowy lewy obrońca).
Jednak w tym spotkaniu mam nadzieję że w końcu&quot; podrażnieni &quot;gospodarze odniosą w zwycięstwo.
GOGO wieśniaki!!!
Hoffenheim-Vfb
typ:1
kurs:2,5

billi 207

billi

Użytkownik
BVB-Werder
BVB -1,5 @1.9 bet365 ⛔

Nie daję w tym spotkaniu żadnych szans Werderowi,widzi mi się drugi Wolfsburg na SIP. W ataku Werderu nie zobaczymy Arnautovica,Pizzaro,Hunta i Marina. W zaistniałej sytuacji nie wiem kto ma strzelać bramki :confused: Rosenberg ,który strzela 1 gola na 2 miesiące? A kto ma do niego dograć? Junuzović w ostatnim spotkaniu zawiódł,kompletnie niewidoczny,Ekici nic nie gra po przyjściu do Bremy. Werder nie będzie istniał w środku pola,taka jest dzisiaj rzeczywistość Bundesligi ,że aby liczyć się na SIP trzeba przyjechać pełnym składem,w wybornej dyspozycji i mieć mnóstwo szczęścia ,aby wywieźć jakiś punkt z Dortmundu. Ofensywa BVB gra najlepsza piłkę w lidze,stwarzają sobie tyle sytuacji,że nawet przy ich nieskuteczności potrafią zaaplikować rywalom 4-kę lub 5-tkę ;) Defensywa Werderu to śmiech na sali :razz: Gdyby w 1 połowie meczu Werder-Hannover ,goście wykorzystali 3 setki to Bremenczycy dostaliby srogie baty,a tak to Pizzaro strzelił farfocla i Hannover w 2 połowie się posypał. Czekam na ten mecz bo lubię oglądać mecze ,w których Borussia wysoko wygrywa,w takich spotkaniach jest większe prawdopodobieństwo na gola Kuby i Lewego oraz asystę Piszcza a to się dla mnie bardzo liczy :razz: Przed BVB kwietniowy maraton Gladbach(dom),Schalke(wyjazd),Bayern(dom), nie sądzę aby w tych meczach Borussia straciła wiele punktów:razz:,ale lepiej dmuchać na zimne i zdobyć jak najwięcej pkt przed tymi meczami tj.-pokonać lub jak kto woli obrócić Werder w proch ;)
Masa innych typów:
over 2,5@ 1.6 Pinnacle ⛔
over 3,5@ 2.5 Pinnacle ⛔
BVB -2,5@ 3.1 bet365 ⛔
Lewy strzeli@ 1.8 bwin ⛔ ????
Kagawa strzeli@ 2.7 bwin ✅

Jezu?! co to było ?!

Otrzymane punkty reputacji: +5
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Herta Berlin - Bayern Monachium
Spotkanie na pierwszy rzut oka wygląda mało ciekawie nic bardziej mylnego. Bayern Monachium jest teraz maszyną do strzelania bramek. Ich wyczyny o &#39;&#39;siódemce&#39;&#39; dotarły już wszędzie. W tym spotkaniu możliwe że aż takiego wyniku nie zobaczymy jednak trio Gomez, Robben oraz Ribery już postara się o świetne widowisko. Monachijczycy udadzą się na Olympiastadion do stolicy Niemiec Berlina gdzie zmierzą się z miejscową Hertą podopieczni Juppa Heynckesa muszą udowodnić wszystkim że te ostatnie wyniki to konsekwencja znakomitej pracy na treningach. Podczas swojej &#39;&#39;niedyspozycji&#39;&#39;. Mogli odpaść w lidze mistrzów i przegrać mistrzostwo jednak teraz wrócili do gry do Borussi tracą już zaledwie 5pkt. Dzisiejsze spotkanie będzie równie ważne jak mecz z Basel w lidze mistrzów. Herta ma poważne problemy zaliczyli powrót do bundesligi tylko czy udany ?. Skoro praktycznie znajdują się tuż nad strefą spadkową i ich sytuacja jest mocno skomplikowana. Warto dodać że Herta z Bayernem nie potrafi grać ostatnie spotkanie na Allianz Arena zakończyło się 4:0. Z wszystkich konfrontacji Bayern wygrał aż 29 spotkań na 61 rozegranych. Zaledwie 12 razy Herta. Goście muszą dzisiaj zagrać bez Breno oraz Van Buytena. Gospodarze zagrają bez weterana w bundeslidze Levana Kobiashviliego. Do składu wraca Maik Franz oraz Fabian Lustenberger. Trzeba patrzeć realnie Bayern chce zdobyć mistrzostwo i na pewno dzisiaj na Olimpia Stadion to udowodni.

Win Bayern @@ 1,37 ✅
Handicap 1:0 @@ 1,72
✅
Over 2,5 @@ 1,60 ✅
Over 3,5 @@2,50 ✅
Mario Gomez strzeli gola @@ 1,60 ✅

sparta 309

sparta

Użytkownik
Herta - Bayern powyzej 2.5 kurs 1.65
Bayern goni Borussię (5pkt straty), jego formę pokazuje mecz z Hoffenheim 7-1 i 7-0 z Basel w LM. Herta często notuje powyzej 2.5 gola. Bayern min 2 powinien strzelić, a myśle że i Herta coś od siebie dołoży jak to bywa w lidze niemieckiej. Kurs 1.65 wygląda mi znacznie lepiej niz wygrana Bayernu z kursem 1.35

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: HSV Hamburg - Freiburg
Typ: obie drużyny strzelą
Kurs: 1.66
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Na dzisiejsze popołudnie wybrałem spotkanie z niemieckiej Bundesligi. Do Hamburga przyjeżdża drużyna SC Freiburg.
Goście walczą o ligowy byt i dzisiejszy mecz jest dla nich kluczowy. HSV ostatnie mecze nie najlepsze:
* porażka 0:4 u siebie ze Stuttgartem
* porażka na wyjeździe z Schalke 1:3

Freiburg natomiast w dwóch ostatnich meczach zgromadził ważne 4 pkt:
* w ostatniej kolejce remis 0:0 z Moenchengladbach
* wygrana 2:1 u siebie z Schalke

Jak widać forma z ostatnich kolejek jest zdecydowanie po stronie ekipy gości. Wybrałem jednak typ, że obie drużyny strzelą bramkę w dzisiejszym meczu. Spodziewam się wyrównanego meczu i uważam, że padnie tutaj over 2.5.
Do tej pory na 13 spotkań rozegranych między tymi drużynami na stadionie w Hamburgu aż 7 razy padały gole dla HSV oraz Freiburga. Ten fakt potwierdza mój typ.

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
HSV tak często zawodził w tym sezonie, że nie rozsądnym byłoby ruszanie ich po kursie 1.7 - 1.8 . Pomimo, iz Freibourg na przedostatnim miejscu, to w ostatnim czasie odnosza niezle wyniki. Remis z Bayernem, zwyciestwo z Schalke czy remis z Moenchengladbach. A zatem trudno przejsc obojetnie wobec takiego kursu na gosci...

wstepne prognozy:
Freiburg DNB 3.00
na dodatek HSV bez dwóch czołowych strzelców Paolo Guerrero i Marcella Jansena, a w obronie zabraknie dwóch podstawowych obrońców Heiko Westermann oraz Dennis Aogo
nie ma co szaleć ze stawkę, ale Freibourg 4.35

oeb 257

oeb

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna; Bundesliga
Spotkanie: Hertha Berlin - Bayern Monachium
Typ: under 2.5
Kurs: 2.20
Bukmacher: Tobet

Faworytem tego meczu jest Bayern i raczej Bawarczycy spotkanie wygrają. Jednak myślę, że takiego strzelania jak w dwóch poprzednich meczach nie będzie. Bo ileż można? Moment przystopowania tempa musi przyjść, w szeregi zawodników też lekkie rozluźnienie może się wkraść po dwóch tak efektownych zwycięstwach. Ćwiartka LM jest, więc w korytarzach klubowych zapewne zrobiło się lekko spokojniej, a i Jupp Heynckes podczas rozmów z włodarzami Bayernu może się lekko rozluźnić. Ale tylko lekko, bo cel wciąż jest jasny - mistrzostwo Niemiec. Tak więc monachijczycy sami zdają sobie sprawę, że punkty trzeba zdobywać, najlepiej w kompletach. Nikt nie musi ich do tego specjalnie mobilizować, bo to konkretny klub i ci, którzy tam grają poważnie podchodzą do kopania piłki. Ale po 7 goli to oni aplikowali na Allianz Arena, w Berlinie tak kolorowo raczej nie będzie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Tym bardziej, że &quot;Król Otto&quot; na Bayern pewnie wybierze mocno defensywną taktykę, a i w głowach piłkarzy Herthy powinna być pełnia koncentracji i mobilizacji w strachu przed pogromem, jakiego doznali dwaj poprzedni rywale. Dlatego liczę, że się sprężą i przetrzymają pierwsze kilka szarż monachijczyków. A jak to się stanie to może uwierzą, że się da i sprawią trudności Bayernowi. W Berlinie nie zagra Bastian Schweinsteiger (info. z portalu Kicker), co jakiś wpływ na kreowanie akcji będzie miało, szczególnie w sytuacji gdy długi czas Bayern nie będzie umiał strzelić bramki. Reasumując - wielkiego strzelania na Olympiastadion wg mnie nie będzie, stąd typ na under bramkowy.
Ponadto:

Bayer Leverkusen - Borussia Mönchengladbach [1:2]
1 @2.05
⛔

Myślę, że Bayer postara się w tym meczu o komplet punktów. Z LM wylecieli z hukiem, ale konia z rzędem dla tego, kto dawał im jakieś szanse na awans. Barcelona rozbijała ich jak chciała, ale Mönchengladbach to nie Barca, a Bundesliga to nie LM. Nie zagra Lars Bender, statystycznie wg Kickera najlepszy gracz z pola w szeregach Aptekarzy. Z ważniejszych zawodników nie będzie również Sama i Ballacka. Z kolei w składzie przyjezdnych nie zobaczymy podstawowego obrońcy Tony&#39;ego Jantschke oraz Patricka Herrmanna. Mimo absencji w składzie z Leverkusen, typuję na Bayer. Myślę, że powalczą z pełnym zaangażowaniem u siebie o komplet punktów z, jakby nie patrzeć, bezpośrednim konkurentem do miejsca premiującego grę w kwalifikacjach LM. Co więcej, powalczą mam nadzieję zwycięsko ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom