>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

25$ Tokeny na pkr.com i 50$ na absolute poker

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
jak na razie z tego co sie orientuje to ta stronka nie daje kasy na pkr tzn daja te tokeny ale są jakieś duże opóźnienia w tym ;/

X 41

xradzix

Użytkownik
jak na razie z tego co sie orientuje to ta stronka nie daje kasy na pkr tzn daja te tokeny ale są jakieś duże opóźnienia w tym ;/
Mi dali po tygodnie nie kase tylko trzy tickety jeden o wartosci 5$ i dwa o 10$ za ktore mozna grac w turniejach, ja gralem np: w 6osobowym;)

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
wiem ze daja tickety ale ja tylko napisałem że maja teraz jakieś duże opóźnienia w tym i ciężko jest dostac ten bonus

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
mam taki problem na Bankrollmob mam zakceptowany ten bonus a na koncie PKR niemam kasy ani tych Ticetow turniejowych mial ktos tak??

spike761 37

spike761

Użytkownik
a gdzie mozna sprawdzic czy sie ma tickety ?????

Wiadomo raczej,ze na koncie bedzie 0 .... bo tu sie kasy nie dostaje tylko tickety na sumę 25$ ????

Mi dzisiaj juz zakceptowali na bankrollMob ,.... teraz instaluje i bede gral ????

spike761 37

spike761

Użytkownik
Ok. ja dostalem wlasnie teraz 3 tickety ????

Masz tam w ustawieniach konta i wejdz w tickety i tam bedziesz mial czy Ci juz dopisali ???? Bardzo prosto to znalesc...

a jak Ci dopisali to wchodzisz w te turnieje co masz rownowartosc otrzymanego ticketa i zatwierdzasz tylko......i grasz

ziomtom 89

ziomtom

Użytkownik
Ja ma te tylko 3
Tickets: Ticket NameExpires Ticket to any $10+$1 buy-in tournament (SNG or MTT) 11/06/2008 10:31:26 Ticket to any $10+$1 buy-in tournament (SNG or MTT) 11/06/2008 10:31:26 Ticket to any $5.50 buy-in tournament (SNG or MTT) 11/06/2008 10:31:35

Aha juz czaje

spike761 37

spike761

Użytkownik
Jesli chodzi o promocje do actionPoker wszyscy Ci ktorzy na bankrollMob i w pokerze maja te same maile powinni bez problemowo dostac pieniazki...

ale w stosunku np. tak jak ja mam 2 inne maile tu mialem na o2 a tu na gmail,jak bym wiedzial,ze bedzie az taki problem to bym zmienil jeszcze przed korzytsaniem z bonusa w ban..Mob tez na gmaila,ale dopiero teraz dowiedzialem sie , ze jak narazie nie dostane pieniazków ...tak napisal przedstawiciel actionPoker ...poniewaz chodzi im o to,ze maile sie nie zgadzaja ....

Dopiero musialem zmienic maila na bankrollMob,oni mi musza wycofac tego bonusa i wszystko od nowa wysylac do actionPoker wiec z 2 tyg. sobie poczekam..jeszcze ????

X 41

xradzix

Użytkownik
ja miało to samo, tylko ze rozmawialem z przedstawiciel Mob. Zmieniłem e-maila na Mob i teraz mi sie zgadza, pieniadze dostane na ja miało to samo, tylko ze rozmawialem z przedstawiciel Mob. Zmieniłem e-maila na Mob i teraz mi sie zgadza, pieniadze dostane na [ewno, tylko tzeba troszke poczekac... ale mysle ze teraz to juz kwestia 1-2dno, juz w ciagu 12h zmienil mi sie statu bonus 3 krotnie wiec idziemy do przodu

lukasz21 11

lukasz21

Użytkownik
wie moze ktos jak z wyplata z pkr bo ja mam tylko opcje czekiem a chciałbym przez moneybookers wyplacal juz ktos ??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
wie moze ktos jak z wyplata z pkr bo ja mam tylko opcje czekiem a chciałbym przez moneybookers wyplacal juz ktos ??
Prawdopodobnie żeby wypłacić na Moneybookers, wpierw musisz tą drogą złożyć depozyt ;)

B 0

browar112

Użytkownik
kurde jaj uz czekam ponad tydzien i kasy nie dostalem:/ az action poker weryfikacyjny kod mi nie przyszedl.Co mam zrobic???moge sie zapisac do PKR jesli tamten bonus jest w trakcie realizacji??

spike761 37

spike761

Użytkownik
xradzix i jak tam dostales kase juz na action Poker????

Mi tez wszystko odnowa robili,bo mialem 2 rozne maile,ale juz tyle czekam i nic ....ani kasy ani odpowiedzi z ich strony ... ????

Do góry Bottom