>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

25$ na Titan Poker

iron77 2

iron77

Użytkownik
Po drugie to co gośc proponuje w tym temacie to nie system poleconych(zbieranie ludzkich kopii dowodów osobistych)-jeśli odróżniasz pewne sprawy- a teraz jak kilka osób prosi go żeby podał nicki &quot;niby&quot; wybranców to on tego nie robi.
sadam666 w podobny sposob co kolega probowałes zarabiac wczesniej więc nie dziwie się Twój irytacji.
hmm chyba te linijki są ze sobą sprzeczne ????

a m-zone napisz teraz ludziom co z kasą&lt;lol&gt;

Mozna ich bardzo latwo pograzyc. Wystarczy, ze jak ktos kase dostanie to zrobi odrazu wyplate ;) )
tego też nie rozumiem.. To zależy Ci na tym żeby nie było już ludzi którzy mogą zaoferować ci jakies promo na pokera? Będziesz ich pogrążać? :wowsdf:

K 76

karlos83

Użytkownik
Wiesz inaczej jak ktos mowi cala prawde o co chodzi a inaczej jak ktos sypie polprawdami i straszy ujawnieniem skanow na forach tych co zleca wyplate (lol?)

antykac 0

antykac

Użytkownik
z mojego skanu nie będzie miał nawet pożytku ???? niedość że złamany dowód do zdjęcie nieczytelne i niecałego dowodu ????

iron77 2

iron77

Użytkownik
Wiesz inaczej jak ktos mowi cala prawde o co chodzi a inaczej jak ktos sypie polprawdami i straszy ujawnieniem skanow na forach tych co zleca wyplate (lol?)
ale przecież nikt nie każe Ci przystępować do tej promocji jeśli nie podobają Ci sie zalożenia...

poza tym jeśli ludzie odrazu wyplaca, to taki &quot;sponsor&quot; nie przetrwa i wiecej promocji nie zrobi. Na tym Ci zależy?

inna sprawa że ten M-Zone nie wiem jak zarabiał jak podał link bez refa - jego nie pogrążysz bo i tak kasy pewnie nie da (choc zobaczymy ???? ), a on dowody pozbierał. Tak btw jak nie sie odezwie to niech admin da jego IP

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Po drugie to co gośc proponuje w tym temacie to nie system poleconych(zbieranie ludzkich kopii dowodów osobistych)-jeśli odróżniasz pewne sprawy- a teraz jak kilka osób prosi go żeby podał nicki &quot;niby&quot; wybranców to on tego nie robi.
sadam666 w podobny sposob co kolega probowałes zarabiac wczesniej więc nie dziwie się Twój irytacji.
hmm chyba te linijki są ze sobą sprzeczne ????

a m-zone napisz teraz ludziom co z kasą&lt;lol&gt;

Mozna ich bardzo latwo pograzyc. Wystarczy, ze jak ktos kase dostanie to zrobi odrazu wyplate ;) )
tego też nie rozumiem.. To zależy Ci na tym żeby nie było już ludzi którzy mogą zaoferować ci jakies promo na pokera? Będziesz ich pogrążać? :wowsdf:
Chodzilo mu o to ze robilem juz promocje 20$ do Titan. Na którą także najeżdżał.

iron77 2

iron77

Użytkownik
no tak, oto mu niby chodzilo, tylko napisał że probowałeś zarabiać tak samo jak Mzone, a ten nie zarbail na refach tylko sobie teraz zarejestruje gdzies te dowody &lt;lol&gt;

bodi 70

bodi

Użytkownik
m-zone to typowy oszust ! kłamstwem wyłudził od ludzi kopie dokumentów tożsamości .Przeczytałem na innym Forum ,że sciągneli jego IP i sprawe oddaja na policję, sądze że tu też powinni sie zgłosic te osoby na tym Forum , którzy wysłąli mu dokumenty w &quot;dobrej wierze&quot; a do kogo nie odezwał sie cwaniaczek w ogóle łatwiej będzie gościa posadzic - odechce mu się oszukiwac na wszystko jest k/k

antykac 0

antykac

Użytkownik
też mu dałem mój skan więc jestem za tym żeby mu coś zrobić bo niebędzie tak robił;/ ile osób mu wysłało skan ?

Do góry Bottom