chick3n
Użytkownik
Wiesz to moja opinia i osobiście spodziewałem się kursu niższego. Dla tego ucieszyłem się z tego który jest. Ale nie ma co się rozpisywać dla tych co jeszcze nie obstawili podaje oficjalne składy :Cytat:
Napisał ChIcK3n ->
Nie wiem czy wiesz w jakiej sytuacji jest Widzew oraz jak ostatnio oni grają w piłkę. W składzie mają kilku młodzieżowców i w moim odczuciu Lech jest o ligę wyżej. Dzisiaj tylko fatalna nieskuteczność może przynieść Widzewowi malutki punkcik w co nie wierze. Osobiście uważam że kurs 1,5 jest mocno zawyżony.
Co do wczorajszego meczu legii to nie zagrała ona słabego spotkania tak jak ktoś tu napisał. Oglądając wcześniejsze mecze to widać że Legia gra na trochę wyższym poziomie niż reszta drużyn które ją ściga. Przegrali oni tylko przez stratę bramki z rzutu karnego oraz kapitalną formę Kelemena.
Niby jaki kurs ??? Zawyzony ? A z kim niby dzis gra Widzew ?? Z Bayernem Monachium ? Idz sie leczyc na nogi bo na leczenie glowy juz za pozno.
Ławka rezerwowych: Kotorowski, Kędziora, Henriquez, Arajuuri, Injac, Claasen, Kownacki
Ławka: Maciej Mielcarz, Rafał Augustyniak, Alex Bruno, Xhevdet Gela, Marcin Kikut, Marek Wasiluk, Aleksejs Visnakovs