>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 kolejka T-Mobile Ekstraklasa 07 - 10.03.2014

the-danger 43

the-danger

Użytkownik
Spotkanie: Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Mój Typ: 1X
Kurs: 1.57
Bwin

Ciekawie zapowiadające się spotkanie czeka nas w Białymstoku. Zagłębie po fatalnej jesieni wiosną punktuje aż miło. W ostatniej kolejce rozbili u siebie 3-1 Zawiszę i uciekają ze strefy spadkowej. Jagiellonia trochę w inny sposób zgarnęła 3 oczka w meczu z Legią, ale nie ma co się o tym rozpisywać. Ja w tym meczu jednak większe szanse daje gospodarzą.
Nie po...myliłeś się czasem? 1.57 na 1X? Zmień na 1.30 albo DNB.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Pogoń Szczecin - Cracovia
Typ: Pogoń strzeli więcej niż 1 bramkę
Kurs: 1,90 bet365

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że Cracovia ze Szczecina wróci jedynie z niesmakiem i rozczarowaniem. Ich forma w ostatnich meczach to niezła kaszana. Cztery bramki stracone z Legią, dwie z Zawiszą, trzy z Wisłą i jedna ze słabym Śląskiem. A w meczu z Pogonią zabraknie w ich składzie Saidiego, który ma pęknięcie kości oczodołu.
Gospodarze na fali, przy pełnych trybunach rozgromili Lecha 5:1, po czym zagrali bardzo średnie spotkanie z Podbeskidziem. Do zespołu wraca Robak, pauzujący za kartki. Japończycy w formie, Robak w formie, pełne trybuny. Zapowiada się na to, że Pogoń zaaplikuje słabej wiosną Cracovii te 2-3 bramki i tym samym zapewni sobie awans do grupy mistrzowskiej.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Co do meczu w Szczecinie nie uzależniam gry na Pogoń od tego, że do składu powróci Robak,
a w Cracovii nie zagra Saidi.
Gospoadarze zagrali w tym roku w lidze dobre spoktania poza tym ostatnim,
gdzie mieli 100% okazję by wygrać tamten mecz, gospodarze tezm ieli swoje okazje, ale aż tak dogodnej nie.
Cracovia w meczu ze Śląskiem tak samo jak z Zawiszą prowadziła grę,
dostała bramkę po świetnej akcji i była jak zawsze nieskuteczna do potęgi,
dlatego znowu przegrała.
Piast gra bardzo słabo i dostał kare od wkurwionego Lecha, dużo szans nie miał,
ale miał szansę na wyrównanie w tamtym meczu, później znowu zagrął zbyt otwarcie jak rok temu
i w końcu nawet Teo coś strzelił.
Idzie punktuje, ale czaś na przegraną, bo powinni mieć maks 2 punkty w tym roku,
w ataku impotencja a na wyjazdach jak nie strzelą na początku meczu to nie mają nić praktycznie do powiedzenia.
Śląsk w końcu wygrał, ale jego gra nie się nie podobała.
Legia musi odrabiać stracone punkty po walkowerze z Jagą, pierwsza połowa Legii była słaba,
ale chociaż piłkarze nie są zmęczeni tamtym meczem.
Dla mnie Piast -0,25, Legia -0,25 i Pogoń -0,5 na jutro.

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Śląsk- Legia Over 2.5 @ 2.0 Unibet
Dzisiaj we Wrocławiu poszukam bramek. Śląsk w tym sezonie nie ma już tak na prawdę nic do stracenia i w każdym spotkaniu musi szukać punktów. Zapowiada się dość otwarte spotkanie w który zobaczymy wiele sytuacji podbramkowych.
Defensywa Ślaska jest bardzo niepewna. W Krakowie mogła stracić już w pierwszej połowie przynajmniej dwie bramki. Ostrowski na prawej stronie kompletnie sobie nie radzi....para środkowych obrońców wygląda jak by grała ze sobą parę dni. To, że Śląsk nie stracił bramki w poprzedniej kolejce w meczu z Cracovią to w głównej mierze zasługa Kelemena i nieskuteczności zawodników Cracovii. Dzisiaj takie błędy Legia wykorzysta.
Śląsk w ofensywie dzisiaj (przynajmniej teoretycznie) będzie wzmocniony. Zagra Flavio Paixao. W sparingach facet wyglądał bardzo dobrze...grał na boku pomocy. Widać, że jest to nieprzypadkowy grajek.
Dzisiaj powinien rozruszać niemrawe w ostatnim czasie skrzydła Śląska. Po drugiej stronie zagra Pich, który zadebiutował w meczu z Cracovią i zagrał bardzo poprawnie.
Ktoś tutaj pisał że, Legia musi odrabiać punkty po walkowerze. Pewnie tak, ale to wcale nie będzie łatwe spotkanie dla podopiecznych Berga. Na papierze pewnie są faworytem, ale dzisiaj niekoniecznie musi się to przełożyć na wynik.
Gram w tym spotkaniu over 2,5 z paru względów. Jednym z nich jest to , że oba zespoły grają dość ofensywnie. Defensywa Ślaska popełnia wiele błędów, potencjał obu zespołów jest dość duży.
Tutaj żadna z drużyn nie postawi w bramce autobusu...nie ten styl, więc raczej zobaczymy otwarte spotkanie z wieloma sytuacjami podbramkowymi. A jak sytuacje podbramkowe ....to i gole...Paixao będzie czuwał.
No i dziurawa defensywa Śląska, która raczej drugiego meczu na zero z tyłu nie zagra. Nie ma takiej opcji. Tyle.
Ja ten over gram troszkę grubiej i raczej jestem dobrej myśli.

Otrzymane punkty reputacji: +3
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
⚽ Pogoń Szczecin - Cracovia (1,85)
Kurs: 1,85
Stawka: 100 PLN
EW: 185 PLN
Buk: bet365
Według mnie bet dnia i to już o 13:00 ! Pogon od początku rundy rewanżowej gra fajnie nie mieli łatwych rywali a zdobyli 7 pkt stracili pkt jedynie z Podbeskidziem ale trzeba zaznaczyć ze w meczu nie mógł zagrać najlepszy strzelec &quot;Portowców&quot; Marcin Robak. Bardzo fajnie to wygląda a w słabej formie jest Murayama. Cracovia od początku rundy gra słabo przegrywają po słabej grze brak Nowaka,Kosanovicia i Budzinskiego mało to kontuzje złapał jeszcze Ntibazonkiza i Kuś natomiast za kartki nie zagra Marciniak. Drużyna nie ma tego błysku który można było zobaczyć w poprzedniej rundzie .Dzisiejszy mecz ma tylko jednego faworyta i musi nim być zespół gospodarzy w koncu kto ma strzelać bramki w Cracovii skoro Ci którzy straszyli obrony rywali nie zagrają w dzisiejszym meczu.Gorąco polecam typ. Powodzenia !

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Piast - Podbeskidzie
Tak wiem,Piast przegrał z Wisłą,zremisował ze słabiutkim Widzewem i dostał łomot od Lecha.Wszystko to marnie wygląda ale kiedy się przełamać jak nie dzisiaj.Z Lechem,po przerwie nie wyglądało to tak źle.Przejeli inicjatywę,brakowało trochę pomysłu na zakończenie akcji pod bramką ale Badia miał setkę,którą nie trafił i w końcówce się posypało wszystko.Zejście Hamalainena,za którego wszedł Kownacki to był gwóźdź do trumny bo młody zagrał dwie świetne piłki,gdzie tylko nogę wystarczyło przyłożyć.
Podbeskidzie poprawiło swoją grę w porównaniu do jesieni ale to nadal jest drużyna własnego boiska.U siebie,mogą wymęczyć punkty z Wisłą,Legią czy Pogonią ale na wyjazdach już jest mizernie.Początek mają dobry jeśli chodzi o ilość zdobytych punktów ale też jestem zdania,że mają tych punktów za dużo.Z Jagą byli zdecydowanie słabszą drużyną i mieli kupę szczęścia,że jeden punkt wywieźli.Na wyjazdach defensywa potrafi się kompletnie pogubić i dać parę prezentów tak jak w Białymstoku,mam na myśli te podania Sokołowskiego czy Łatki do bramkarza,to na prawdę dramat.W ataku dalej męczenie buły i chyba nawet przyjście Iwańskiego wiele nie zmieni.Bilans Podbeskidzia na wyjazdach wygląda tak 0-4-7,szczęśliwy remis z Jagą i trzy pozostałe remisy to początek sezonu,potem jest seria porażek.
Piast do tej pory tylko jedną bramkę strzelił w trzech meczach,problem jest ze stwarzaniem sytuacji ale myślę,że dzisiaj powinno to lepiej wyglądać.Jest paru zawodników,którzy jak się obudzą w końcu to dzisiaj te 3 punkty ugrają.Trzy ostatnie spotkania między tymi drużynami to zwycięstwa Piasta więc kiedy się przełamać jak nie dzisiaj,zwłaszcza,że jak spojrzeć na terminarz to nie wygląda to za wesoło.Następna kolejka to mecz w Chorzowie,potem Legia,Lechia,Pogoń,Jaga.W każdym z tych spotkań może być ciężko o punkty.Limit szczęścia górali też musi się w końcu wyczerpać.
Piast @ 2.16 ⛔ 0-0 Piast był lepszy ale znowu nieudolnie w ataku.Badia
Pinnacle zmarnował najlepszą okazję.
Śląsk - Legia
Legia na razie okey,po za walkowerem sześć punktów jest ale jeśli chodzi o grę to mnie nie przekonują kompletnie.Potencjał jest ale myślę,że nie do końca wykorzystany,trochę jak z naszą reprezentacją.Pierwsze spotkanie to męczenie buły z Koroną i bramka z karniaka.W Zabrzu pierwsza połowa jak dla mnie bardzo nędzna w ich wykonaniu,grali nieporadnie,akcje bez ładu i składu i Górnik nie wyglądał wcale gorzej.Rzut wolny,gdzie Pandża wybił piłkę pod nogi Astiza i ten załadował bramę do szatni co ustawiło trochę ten mecz,bo Górnik ma problem ze strzelaniem bramek więc ciężko było już to odrobić.Z Jagą pierwsza połowa też blado wyglądała.Dzisiaj za Astiza zagra Rzeźniczak,który póki co jeszcze murawy nie powąchał na wiosnę.Do tego burdy na trybunach,walkower to nie co pogarsza atmosferę i wizerunek klubu.
W Śląsku sprawa wygląda odmiennie.Nowy trener,nowi zawodnicy i ogólnie trochę się pozmieniało.Pierwsze spotkanie wygrane po tej długiej serii co powinno dobrze wpłynąć na zespół,podnieść morale i zwiększyć chęć do gry.Z Cracovią nie wyglądało może to jeszcze najlepiej,pierwsza połowa marna ale zakończona bramką.W drugiej już było znacznie lepiej moim zdaniem,pasy po za przebłyskami Saidiego nie miały wiele do powiedzenia.Wystarczyło odsunąć od składu człapiącego i otyłego Mile i od razu więcej korzyści.Paixao został kapitanem i widać,że to jeszcze bardziej na niego podziałało,dawał z siebie jeszcze więcej i teraz powinien mieć też większe wsparcie.O jego umiejętnościach chyba pisać nie trzeba,nie dość,że sporo strzela (3 mecze i 3 bramki) to jeszcze ma wiele innych zalet jak przytrzymanie piłki,bardzo dobra technika,gra głową.Obok Robaka najlepszy napastnik obecnie,dzisiaj też powinien sprawić sporo problemów legionistom.W końcu będzie mógł zagrać braciszek - Flavio.Jest Pich,który zaliczył niezły debiut i myślę,że jeszcze nas zaskoczy bo widać,że ma spore umiejętności.Patejuk jak zawsze chaotyczny ale jest szybki i potrafi stworzyć zagrożenie.Hateley i Stevanovic w miarę,gra w obronie do poprawki,zwłaszcza Ostrowski słabo ale dzisiaj na Legię powinni się spiąć.
Myślę,że dzisiaj Legię czeka trudny mecz.Na wyjazdach,w tym sezonie już nie raz potrafili umoczyć a Śląsk teraz ma kim postraszyć i jak obrona zagra przyzwoicie to powinno być dobrze.Krótko mówiąc,poszukałbym niespodzianki.
Śląsk AH 0 @ 2.58 ▶ 1-1
Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +10
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dzisiaj zagra na skrzydłach F. Paixao i Pich, więc Patejuk zacznie na ławce...W środku Hatelej, Machaj i Stefanowic.
No wlasnie, nie boicie sie (stawiajac na Slask) ze ta druzyna nie jest zupelnie zgrana...kursy leca na Slask jakby ludzie stawiali gruba kase na zespol ktory jest zbudowany &quot;na kolanie&quot;...Moim zdaniem ten mecz wygra Legia i kto wie moze nawet pokryja handi.
Kursy na Legie od wczoraj z 2,00 skoczyly na 2,30.
Slask w tej rundzie zagral 3 mecze z czego 2 przegral ...wygrana z Cracovia (ktora ma bilans 0-0-3) 0:1 wcale nie napawa wielkim optymizmem. Legia ostatnio rozegrala tylko 45 minut, do tego dostali walkowera, co wcale nie zostalo przyjete w klubie z radoscia wiec w dzisiejszym meczu nie bedzie chyba odpuszczania.
Ja stawiam w strone gosci:
Slask vs Legia / Legia DNB @ 1,58
Slask vs Legia / Legia to win @ 2,25
Slask vs Legia / Legia -1 @ 4,5

wszystko Unibet

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Pogoń+Legia kurs:4,05⛔⛔
Na dziś taki dubelek.Pogoń powinna poradzić sobie z Cracovią,która ma swój styl,ładnie klepie piłkę ale to wszystko fajnie wygląda do szesnastki.Nie ma kto strzelać,brak Nowaka bardzo widoczny.Do tego dziś nie wystąpi Saidi który był motorem napędowym w meczach tej rundy.Obrona Cracovi słabo wygląda.Brak Kosanovica bardzo widoczny,tracą bramki w każdym spotkaniu.Pogoń dobrze wygląda w każdej formacji,u siebie grają dobrze,zawsze potrafią coś strzelić.Myślę,że poradzą sobie z Cracovią.Legia również powinna dać radę.Śląsk gra przeciętnie,liczą że Paixao coś wykombinuje.Legia poprawiła kilka aspektów,szczególnie pracę w defensywie skrzydłowych,są dobrze zorganizowani,dobrze wyglądają w defensywie,a z przodu zawsze coś ustrzelą.Śląsk zaczął więcej biegać po zmianie trenera ale na Legie to będzie jeszcze za mało.Goście mają największy potencjał piłkarski w naszej lidze i tak nie poukładany jeszcze zespół jak Śląsk powinni pokonać.Kurs 2,25 jak najbardziej do gry.
Bukmacher:Unibet
e:Oba zespoły powinny wygrać z palcem w...ale lepiej zmarnować 10 set i zremisować.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Ekstraklasa
Pogoń - Cracovia
Gol w pierwszych 10 minutach?
TAK
5.00
Bet 365

Na dzisiaj wybrałem mecz z polskiej ekstraklasy. W 25 kolejce spotkań zmierzy się ze sobą Pogoń Szczecin i Cracovia Kraków. Gospodarze po 24 meczach plasują się na 6 pozycji w tabeli, a goście są na miejscu numer 11. Typuję w tym spotkaniu na over 0,5 gola w pierwszych 10 minutach meczu.
Po pierwsze do takiego typu skłaniają mnie statystyki. Pogoń w tym sezonie w pierwszych minutach meczu zdobyła aż 6 goli co daje 15,80% wszystkich zdobytych goli przez Szczecinian. Cracovia w pierwszych 10 minutach meczu w tym sezonie strzeliła 4 gole co daje 12,50% wszystkich strzelonych goli przez tą drużynę. Po drugie Pogoń w rundzie &quot;wiosennej&quot; zalicza sporo wysokich wyników. Między innymi 5:1 z Lechem, 3:2 z Lechią. Dzisiaj u siebie moim zdaniem zaczną od pierwszych minut atakować co może przynieść szybko zdobytą bramkę.
Mój typ na to spotkanie to gol w pierwszych 10 minutach meczu.

cpajsport 0

cpajsport

Użytkownik
To mój pierwszy post na forum więc wypadało by dobrze zacząć.
Na pierwszy rzut wybrałem mecz zamykającego tabelę Widzewa z walczącym o europejskie puchary a może i nawet mistrzostwo Lechem.
Dla Poznaniaków nadarza się znakomita okazja do odrobienia punktów do Wisły i Legii które odpowiednio przegrały i zremisowały swoje mecze w 25 kolejce. Przeciwnik do tego znakomity choć grajacy z nożem na gardle.
Widzew punkty w tym sezonie zdobywa tylko w meczach u siebie.
W tej rundzie udało się zdobyc zaledwie 1 punkt w zremisowanym meczu z Piastem. Lech natomiast po laniu w Szczecinie powraca na dobrą drogę.Łatwa wygrana z Piastem podniosła zapewne morale Poznaniaków przed wyjazdem do Łodzi.
Gospodarze do swojego meczu przystąpią bez kontuzjowanych: Okachiego i Melunovicia. Natomiast za kartki pauzować musi Kapsrzak. W drużynie z Poznania zabraknie z kolei: Hamalainena, Buricia i Ubiparipa.
W pięciu ostatnich starciach pomiędzy oboma zespołami lepiej prezentuje się bilans ekipy z Poznania.Lech wygrał 3 mecze 1 zremisował i 1 przegrał.
W jutrzejszym meczu są zdecydowanym faworytem.

Moje typy na ten mecz to zwycięstwo Lecha po kursie 1,50 oraz powyżej 2,5 gola w spotkaniu po kursie 2,00. Kursy z betclic

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Wszyscy tak grają strasznie na Lecha a ja zagram 1X po większym kursie niż Lech bo 2,42. Sprawdźcie co historia mówi o ich potyczkach http://www.lechpoznan.pl/news/historia,spotkan,,lech,poznan,,,widzew,lodz,20140310083750 ostatnie mecze Lech na wyjazdach licho a widzew jednak u siebie gra w miare ok. Po za tym braki kadrowe w Lechu http://www.lechpoznan.pl/news/kogo,zabraknie,w,poniedzialek Przypomnę wczorajszy mecz City z wigam lub sobotni barcy... outsiderzy to są drużyny które nie mają nic do stracenia a jednak Lech ostatni zalicza dołek więc za niewielką stawkę stawiam na widzew z podpórką.
Widzew - Lech typ: 1x kurs: 2,42

chick3n 67

chick3n

Użytkownik
Nie wiem czy wiesz w jakiej sytuacji jest Widzew oraz jak ostatnio oni grają w piłkę. W składzie mają kilku młodzieżowców i w moim odczuciu Lech jest o ligę wyżej. Dzisiaj tylko fatalna nieskuteczność może przynieść Widzewowi malutki punkcik w co nie wierze. Osobiście uważam że kurs 1,5 jest mocno zawyżony.

Co do wczorajszego meczu legii to nie zagrała ona słabego spotkania tak jak ktoś tu napisał. Oglądając wcześniejsze mecze to widać że Legia gra na trochę wyższym poziomie niż reszta drużyn które ją ściga. Przegrali oni tylko przez stratę bramki z rzutu karnego oraz kapitalną formę Kelemena.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ta lista na poniedziałkowe spotkanie może się jednak wydłużyć, bowiem z problemami zdrowotnymi zmagają się także Kasper Hamalainen, Tomasz Kędziora i Marcin Kamiński.
Ten argument sprawia że Lech tego meczu na pewno nie przegra.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Widzew Łódź vs Lech Poznań
Rożne Over 10.0 @ 1.83 ✅ 13
Rożne Over 11.0 @ 2.30 ✅ 13
bet365
Dzisiejszy mecz w Łodzi dla mnie ciężki do typowania. Niby Lech faworytem i powinien wygrać, ale cóż nasza Ekstraklasa lubi pokazać pazurki ;p.
Ja pod lupe biorę rzuty rożne:
Statystyka H2H rożnych:
Lech vs Widzew 1:0 --&gt; 18
Lech vs Widzew 4:0 --&gt; 15
Lech:
z Piastem --&gt; 8
z Pogonią --&gt; 12
ze Śląskiem --&gt; 15
Widzew:
z Ruchem --&gt; 9
z Piastem --&gt; 9
Z Podbeskidziem --&gt; 10

Przewidywane Składy:
Widzew Łódź: Patryk Wolański - Marcin Kikut, Krystian Nowak, Marek Wasiluk, Yani Urdinov - Piotr Mroziński, Mateusz Cetnarski - Patryk Mikita, Veljko Batrović, Marcin Kaczmarek - Eduards Visnakovs.
Lech Poznań: Maciej Gostomski - Mateusz Możdżeń, Manuel Arboleda, Hubert Wołąkiewicz, Barry Douglas - Łukasz Trałka, Karol Linetty - Szymon Pawłowski, Dawid Kownacki, Gergo Lovrencsics - Łukasz Teodorczyk.
Kolego dziki_pluto , to, że napisałem że ciężki do typowania to chodziło o bramki, wynik, co sam doświadczyłeś w swoich typach. Po drugie kolego zobacz ile Lech nabija rożnych w ciągu spotkania i co z tego czy u siebie czy na wyjeździe. Najlepiej się czepiać, gratuluję typów.

dziki_pluto 45

dziki_pluto

Użytkownik
Jeżeli ktoś piszę,że Legia wczoraj zagrała słabo to chyba mecze co najwyżej ogląda na livescorze. Do przerwy powinna spokojnie prowadzić 2-0,gdyby tylko zamiast Dudy był ktos z chłodniejszą głową i spokojnie nogę dołożył. Wtedy pewnie w 2 połowie dołożyla by gola czy dwa i czysta dwójka by spokojnie weszła,nawet z hc.A tak karny z niczego a potem juz pogoń...I nie mówie tego jako kibic z Warszawy,ale obiektywny obserwator.
Podobna sytuacja z Pogonią i Piastem. Oba mecze,gdzie gospodarz miał swoje szanse nawet 200%,ale skuteczność zerowa...
Sporo &quot;niespodzianek&quot; w tej kolejce,Lech dziś pewnie wygra ale pogromu to nie wróżę.
Lech 1,53
under 2,5 1,75 bet365
Co do kolegi powyżej.
Te Twoje statystyki rożnych o kant dupy rozbić. Podajesz na przykład dwa mecze Lecha,gdzie grał jako gospodarz i zespół mocniejszy.Wiadomo,że wtedy od razu się rzuci na przeciwnika. Teraz na wyjeździe na bank od razu nie będzie siadał na nich,a Widzew też mierząc siły na zamiary pewnie nastawi się na kontry.
Zobacz na przykładzie Widzewa-z Ruchem i Piastem u siebie po 9,czyli zaprzeczasz samemu sobie.
Poza tym jak piszesz &quot;ciężki do typowania&quot;,to na cholerę na siłe typujesz ?

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Widzew +1 - Lech 1,92 cała azja BTS 2,1 bet365
Nie liczę, że przekonam do grania tych zakładów, ale argumentów naprawdę jest sporo.
Forma wyjazdowa Lecha w porównaniu z zeszłym rokiem mierna.
Widzew u siebie potrafi sprawiać niespodzianki graczom, u siebie poza meczami z Górnikiem
oraz Cracovią nie przegrywał więcej niż golem, nawet z Legią.
Minusem jest to, że ekipom z czołówki nie strzelał bramki u siebie.
W Ekstraklasie bardzo rzadko na gości jest linia -1, w ostatnich latach tylko na Legię była taka i co ?
zawsze albo utopione albo zwrot, kasy z tego nie było, od meczu ŁKS - Legią z tego co pamiętam.
Ja czytałem, że to jest bet nie tygodnia, ale nawet roku, roku to był na Lecha z Piastem,
wtedy było -0,75 gdy Lech był super wkurwiony po meczu z Pogonią,
do tego grał z Piastem będącym w tragicznej formie,
Widzew ma słabe wyniki, ale w Chorzowie w 2 połowie był lepszy.
Ja nie uważam, że granie na Lecha po tych kursach ma sens, sens miało granie Lech z Piastem,
a nie dziś, mając w pamięci ostatnie mecze obu ekip w Łodzi i nieprzewidywalność ligi.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Ja jeszcze raz wspomnę mecze City i Barcy a Lechowi do nich jeszcze daleko. Nie mówię, że Lech tego nie wygra bo to jest piłka i każdy ma jakieś szanse ale kurs na typ 2X gdzie matematycznie mamy 66% szans na powodzenie jest świetnym kursem i za mniejszą stawnę warto próbować. Gram to tylko dlatego że wczoraj osiągnąłem dobre wyniki i mogę coś z samej wygranej na to postawić mając świadomość, że ten tydzień to około 10% zysku w stosunku do tego jak go zaczynałem. Więc mogę tylko zyskać. Lepiej grać takie kursy niż 1.10 Na barce czy city jak to miało miejsce ostatnio ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom