>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 kolejka Primera Division 26-28.02 2010

Status
Zamknięty.
kuuba 28

kuuba

Użytkownik
W 25. kolejce ligi hiszpańskiej, trudne zadanie stoi przed dwoma zdecydowanie najsilniejszymi drużynami. Lider, FC Barcelona zagra na Ono Estadi z Mallorcą, natomiast Real Madryt podejmie na El Riazor miejscowe Deportivo. Bardzo ciekawie zapowiada się mecz na Vicente Calderon, gdzie Atletico Madryt podejmie Sevillę. Obu zespołom niewiele brakuje, by znaleźć się na miejscu gwarantującym udział w europejskich pucharach. Zajmująca trzecie miejsce w lidze Valencia pojedzie do Kraju Basków, by zmierzyć się z bardzo mocnym u siebie Athleticiem Bilbao. Ciekawie powinno być także w Maladze, gdyż zmierzą się ze sobą dwie ostatnie drużyny w tabeli. Porażka którejś z nich znacznie skomplikuje jej sytuację w lidze.
Poniżej kursy oferowane przez Unibet. Zapraszam do dyskusji!

Uploaded with ImageShack.us

Otrzymane punkty reputacji: +1
hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Mallorca - Barcelona
W Barcelonie dużo kontuzji, co najważniejsze kontuzje odnieśli Xavi i Villa czyli kręgosłup drużyny został poważnie uszkodzony. Ani Afellay ani tym bardziej Bojan nie zastąpi DV7, ani Mascherano ani Keita nie zastąpią Xaviego więc Messi zapewne sam będzie musiał wziąć się za rozgrywanie piłki już od środka boiska. Przejdźmy teraz do drużyny Mallorci, zawsze gdy grają oni z faworytami (czyli Real, Barca bądź Valencia, Villareal) stosują taktykę mur+kontra i grają bardzo brzydką dla oka piłkę, ale trzeba im przyznać, że robią to bardzo skutecznie (Barcelona na 3 ostatnie mecze tam zwyciężyła tylko raz 0-1, Real zremisował 0-0 w tym sezonie), a w powiązaniu z problemami w ofensywie Barcy zapewne skończy się 0-1 lub 0-2. Mój typ na ten mecz:
-poniżej 2.5 @2.10 - 6/10 ⛔
-brak gola przed 27 min. @1.83 - 7/10 ✅✅
-Barcelona wygra, a suma goli wyniesie poniżej 2.5 @3.50 - 4/10 ⛔

R 4K

rrthc

Użytkownik
Dla mnie fajnie wyglada typ na bardzo mocny u siebie Espanyol,ktory na swoim obiekcie zanotowal tylko 3 porazki i 8x wygral,wiec u siebie sa naprawde trudnym rywalem.Sociedad tez sa naprade grozni ale tylko u siebie,wyjazdy to 3 zw 1r 8p wiec bilans kiepski.Co prawda wygrali 2 ostatnie mecze ale byly to mecze rozegrane u siebie .Pilkarze z Barcelony widac ze sa w jakims dolku od 4 spotkan nie potrafia zdobyc chocby punktu i dlatego wydaje mi sie ze beda niesamowicie zmotywowani zeby wreszcie przed swoja publika wygrac i choc troche odbudowac nadszarpnieta opinie o sobie.Jest to dobry moment na przelamanie kryzysu i sadze ze 3pkt zostana w Barcelonie.

No i typ trafiony ✅✅✅

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Hogan, o jakiej kontuzji Villi mówisz? Przecież David jest cały, zdrowy i jak najbardziej gotowy do gry. Do Mallorci Guardiola nie zabrał Jeffrena, Puyola, Valdesa, Xaviego i Alvesa i owszem, jest to ogromne osłabienie, zwłaszcza odczuwany może być brak Xaviego, który jednym błyskotliwym zagraniem mógłby przełamać szyki obronne gospodarzy, ale Villa jedzie i nie narzeka na żaden uraz.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Hogan, o jakiej kontuzji Villi mówisz? Przecież David jest cały, zdrowy i jak najbardziej gotowy do gry. Do Mallorci Guardiola nie zabrał Jeffrena, Puyola, Valdesa, Xaviego i Alvesa i owszem, jest to ogromne osłabienie, zwłaszcza odczuwany może być brak Xaviego, który jednym błyskotliwym zagraniem mógłby przełamać szyki obronne gospodarzy, ale Villa jedzie i nie narzeka na żaden uraz.
hmm, rzeczywiście, byłem pewien, że Villa ma kontuzję - coś mi się musiało pomyrdolić. tak czy siak, typ utrzymuję. brak Xaviego i świetnego ostatnio Alvesa wystarczy na under 2.5 ;)

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Deportivo - Real
Niewątpliwie trudny wyjazd dla Realu, bo chociaż po 19 latach wreszcie w tamtym sezonie wygrał Real na El Riazor to i tak Depor nie powinno łatwo oddać tego meczu, a kibice na trybunach pewnie zrobią swoje. Real we wtorek miał wyjazd do Francji na mecz z Lyonem, zremisowany po 1. Zespół z La Coruny walczy już tylko w lidze i to z przeciętnym skutkiem, zajmują co prawda 13 miejsce, ale maja tylko 3 pkt przewagi na strefa spadkową, a walka o utrzymanie pewnie nie była celem przed tym sezonem. Ostatnio remis wyjazdowy z Almerią po 1, wcześniej wygrana u siebie z Villarealem robi wrażenie, ale już porażka na wyjeździe we wcześniejszej kolejce na wyjeździe z Getafe 4:1 sprawia, że nie wiadomo jak oceniać formę dzisiejszych gospodarzy. Real dzisiaj z nowych osłabień bez Khediry, na ławce decyzją trenera ma zasiąść Ramos. Trochę większe problemy ma Depor, zagraja bez kapitana Pablo, Valerona. Powraca za to Guardado. Ostatnio LA Coruna grała na 2 napastników, ale na mecz z Realem maja zagrać jedynie z wysuniętym Rikim. Depor u siebie gra dość defensywny futbol, głownie staraja sie nie stracić. Real na wyjazdach też nie strzela przeważnie z byt wiele, ale też nie traci prawie wcale. Kurs na win Realu jest śmieszny jak na rywala z jakim się zmierzymy. Depor mimo słabej pozycji w lidze u siebie przegralo tylko 2 razy w tym sezonie, jest to rywal dla nas niewygodny, a Real jeśli juz gubi pkt to na wyjazdach,w tym sezonie bilans 7-3-2. Ja zagrałbym tu under po fajnym kursie 2,00.

zakladowa 825

zakladowa

Użytkownik
Atletico Madrid - FC Sevilla
Jak dla mnie jeden z ciekawszych meczy dzisiejszego dnia. Obie druzyny poprzednie mecze zagraly slabo, wygraly po 1-0. Atletico dzieki tej wygranej przelamalo zla passe 4 porazek z rzedu, a Sevilla wygrala po raz pierwszy od 3 spotkan. Dodatkowo smaczku nadaje to, że obie druzyny zajmuja miejsca nie dajace im pucharow. Wczoraj pojawila sie informacja, ze lekkieo urazu doznal Diego Forlan. Brak tego zawodnika napewno bradzo osłabi siłe ataku Atletico. Wg mnie mecz na remis, z mala iloscia bramek, dlatego jeśli pojawi się informacja, potwierdzajaca kontuzje Diego, zagram dzisiaj under 2,5 - ok. 2,00. Jesli Diego zagra prawdopodobnie zaryzykuję i zagram czyste X.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
hmm, rzeczywiście, byłem pewien, że Villa ma kontuzję - coś mi się musiało pomyrdolić. tak czy siak, typ utrzymuję. brak Xaviego i świetnego ostatnio Alvesa wystarczy na under 2.5 ;)
Możliwe, że to to kumulacja informacji :p. Przed meczem z Bilbao Villa miał jakiś mały uraz, ale zdołał go wyleczyć jeszcze przed tamtym meczem, a w tygodniu pojawiła się informacja, że Villa nie zagra z Valencią, gdyż tego samego dnia musi stawić się w sądzie.
Tak czy siak i mi typ na under w tym meczu wydaje się całkiem sensowny, zwłaszcza po kursie 2,20 (Unibet). Z drugiej strony zastanawiam się nad typem, że Messi strzeli bramkę (kurs dość marny jak na takie zdarzenie, bo 1,65). Leo w drugiej połowie ostatniego meczu zasygnalizował powrót do wielkiej formy raz po raz ośmieszając rywali i jeśli utrzyma tę tendencję, byłbym o to spokojny. Gorzej jednak, jeśli zaprezentuje formę z pierwszej połowy tamtego meczu. No nic, jeszcze pomyślimy ????

jagr 5,7K

jagr

Użytkownik
Espanyol Barcelona-Real Sociedad typ 1,Kurs:1,95 ✅

Osobiscie przykuł moją uwage ten mecze Espanyol swoje dwa ostatnie mecze u siebie przegrał i z pewnoscią będą chcieli kolejne spotkanie wygrać warto dodac że te porażki były z zespołami z górnej częsci tabeli(Real Madryt,Villareal)Oba te mecze przegrali po 0:1.co w wcale wsytdem nie jest.Co do Sociedad to oni dwa mecze wygrali w takim samym stosunku w jakim Espanyol przegrał wygrali z (Mallorcą i Osasuną)Jednak ten mecz przyjdzie im grać na wyjezdzie zespół basków na wyjezdzie nie gra zbyt dobrze w ostatnich szesciu spotkaniach wygrali zaledwie dwa spotkanie przegrywając aż cztery co z pewnoscią nie stawiach ich w roli faworyta tego spotkania.
Sociedad:2-0-4,Bramki:10-14
Espanyol:2-1-3,Bramki:7-8
Bilans między zespołami:3-6-4,Bramki:11-13.
Ostatnie dwa spotkania pomiędzy tymi zespołami zakonczyły się zwycięstwami gospodarzy (2x-1:0) .

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Deportivo La Coruna - Real Madrid
0:0
Typ: 2
Kurs: 1.40

Wywieźć komplet punktów z A Coruñi taki cel przyświeca Realowi przed tym spotkaniem. Nie powinno być inaczej. W tym sezonie pokonanie Deportivo na jego stadionie powinno być łatwiejsze niż kiedykolwiek wcześniej. Gospodarze nie są tak silnym zespołem jak w poprzednich sezonach. Moim zdaniem szanse Królewskich na zdobycie trzech punktów są spore. Pomijając już to, że piłkarze z Madrytu muszą je zdobyć, by dalej liczyć się w walce o mistrzostwo. Barca w tej kolejce gra na wyjeździe z Mallorca. W dodatku Barcelona jest poważnie osłabiona przed tym meczem. Jest to dobra wiadomość dla piłkarzy Realu, którzy będą chcieli zbliżyć się do nich punktami. Skład Realu na ten mecz wygląda bardzo obiecująco. Wobec powrotu do składu Kaki i Benzemy na ławce zasiądą dzisiaj Ángel Di María i Emmanuel Adebayor. Pomoc skompletują Mesut Özil, Xabi Alonso i Lassana Diarra, który zastępuje kontuzjowanego Samiego Khedirę. Tego ostatniego trochę szkoda, bo jest to jeden z największych walczaków w zespole Realu. W obronie z kolei José Mourinho planuje po raz kolejny posadzić na ławce Sergio Ramosa. Tym samym defensywę zestawią Álvaro Arbeloa, Pepe, Ricardo Carvalho i Marcelo. Na bramce oczywiście Iker Casillas. Real Madryt w tym sezonie pokonał Deportivo aż 6-1. Gole zdobywali Krystuś, Ozil i spółka. Historia bezapelacyjnie wskazuje Real jako faworyta i myślę że inny wynik niż zwycięstwo królewskich będzie dużą niespodzianką. Deportivo ostatnio tylko zremisowało z Almeria. Wcześniej zaskoczyli wszystkich pokonując Villareal. Jednak w ciągu ostatnich 3 spotkań Deportivo nie strzela więcej niż jednej bramki w meczu. Wydaje się, że Realowi także nie powinni strzelić ponad 1 bramki. Spotkanie zapowiada się underowo ze wskazaniem na gości. Wynik 0:2 lub 0:1 ????

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Też myślałem nad Espanyolem, ale będzie kilku nieobecnych w tym meczu, więc mozliwe, że kryzys katalońskiego klubu się pogłębi. Zawieszony jest podstawowy obrońca Chica, nie zagra 2 podstawowy defensor Forlin. Zabraknie pomocnika Baeny i bramkostrzelnego Osvaldo. U gości tez nie zagra kilku waznych graczy, ale mimo wszystko typ na Espanyol w mojej opinii jest ryzykowny.
Natomiast po takim samym kursie fajnie jak dla mnie wygląda typ na Gijon. Sporting w bardzo dobrej formie, jak na miejsce jakie zajmują. Najpierw 3 wygrane z Herculesem, Atletico i z Mallorcą. Potem przerwana passa w meczu z Bilbao. Jednak zaraz potem niespodziewany remis u siebie z Barcą, następnie wyjazdowy remis z Valencią. Nieobecny tylko Rivera. U gości też była dobra forma, ale ostatnio jakoś się ulotniła, ostatnio remis i 2 porażki, wprawdzie minimalne, ale jednak. Troche mają też kontuzji: Franco, Lafita i Obradovic. Sporting u siebie bilans 4-4-4, Saragossa wyjazdy 1-5-5. Mecz drużyn walczących o utrzymanie, o 6 punktów. Zawsze mecze między tymi zespołami były wyrównane, ale ostatnia forma gospodarzy pozwala mi wierzyć, że dzisiaj 3 pkt zostaną w Gijon.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRYT
Typ : Deportivo +1,5 @ 1,763 Pinnacle ✅0:0​
Niewątpliwie kurs na Real nie zachwyca, a i mecz zapowiada się dla nich trudny. Raz, że są po spotkaniu w Champions League, a dwa to poprostu na stadionei El Riazor im nie wiedzie się najlepiej! Dośc powiedziec, żę w latach 1992-2009 nie wygrali tam ani razu. Dopiero przed rokiem złamali tą złą passe wygrywająć 3:1. Owszem Depor w tym sezonie nie zachwyca, ale jakieś tam ambicje ma, walczy o utrzymanie więc gryźć trawe będzie. Może i Królewscy wygrają, ale bardziej realne i opłacalne wydaje sie +1,5 na Depor po kursie 1,76 niż wygrana Realu po 1,35,
DEPORTIVO : Aranzubia - Laure, Lopo, Colotto, Morel - Tomas, Perez- Adrian, Rodruguez, Guardado - Riki
REAL : Cassilas- Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo - Lass Diarra, Xabi Alonso- C.Ronaldo, Kaka, Ozil - Benzema

VS
ATLETICO MADRYT - SEVILLA
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,66 bet365✅2:2
Ponadto ciekawie zapowiada się starcie Atletico M- Sevilla. Dwa zespoły tego sezonu do udanych nie mogą zaliczyc. Sevilla już odpadła z LE po dwumeczu z Porto. Miałem okazje akurat widziec te dwa spotkania to mimo wygranej w rewanżu na Estadio do Dragao 1:0 Sevilla niczym nie zachwyciła. Bardziej przekonująco o dziwo grali w pierwszym meczu na Pizjuan w 2połowie. Jeżeli możnaby kogoś wyróżnic za tamten dwuimecz to dla mnie Jesus Navas.
Dzisiaj znowu w bramce braknie Palopa, stanie Javi Varas. W Porto zaprezentował się dobrze. Logicznie patrząc na mecz to wydaje się, że uda się obu zespołom strzelic chociaz po golu więc biore opcje BTS.

jagr 5,7K

jagr

Użytkownik
Też myślałem nad Espanyolem, ale będzie kilku nieobecnych w tym meczu, więc mozliwe, że kryzys katalońskiego klubu się pogłębi. Zawieszony jest podstawowy obrońca Chica, nie zagra 2 podstawowy defensor Forlin. Zabraknie pomocnika Baeny i bramkostrzelnego Osvaldo. U gości tez nie zagra kilku waznych graczy, ale mimo wszystko typ na Espanyol w mojej opinii jest ryzykowny.
Tego nie wiedziałem/Także dzienki za info. Jednak zaryzykuje i pozostawie bez zmian typek.

Co do Gijonu to też mi sie wydaje ciekawy typ ale jednak jakos Sporting mnie do konca nie przekonuje.Co do meczu Sevilli to mozna chyba zagrac czystą jedyną na gospodarzy.Lub tak jak Robson zrobił zagrac na obie strzelą bądz over 2,5 bramki.

grubas 397

grubas

Użytkownik
W meczu Mallorca - Barcelona raczej postawiłbym na &quot;obie drużyny strzelą gola&quot;.

Barca dzisiaj gra bez Puyola, Alvesa w obronie i Valdesa na bramce. Pique ostatnio średnio się spisuje. W dodatku w ostatnich 3 meczach Barcelona traciła co najmniej jednego gola.

Linia obronna Barcelony będzie wyglądała prawdopodobnie tak:

------------Pinto-----------
Adriano-Pique-Abidal-Maxwell

Kurs w Bet365 aktualnie wynosi 1,90.

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Sporting Gijon - Real Zaragoza
W sobotę o godzinie 18:00 na stadionie El Molinon Sporting Gijon zagra z Realem Zaragoza. Pojedynek drużyn, które w tym sezonie do końca rozgrywek prawdopodobnie będą musiały walczyć o utrzymanie się. Gospodarze co prawda zajmują 16 lokatę ale od strefy spadkowej dzieli ich tylko jeden punkt. Gracze z Zarazozy jeszcze dwie kolejki temu byli na bezpiecznej, dwunastej pozycji ale ostatnie dwie porażki z Heculesem i Atletico Madryt sprawiły, że spadli na osiemnastą pozycję i tracą jeden punkt do graczy z Gijon .

Ostatnia dobra forma Rojiblancos na pewno wyostrza apetyty kibiców (na zdjęciu) i z pewnością liczą, że 3 punkty zostaną w Gijon. A co oznacza w tym kontekście &#39;dobra forma&#39;? Wystarczy podać wyniki ostatnich dwóch meczy na El Molinon: wygrana 1:0 z Atletico Madryt i remis 1:1 z Barceloną. Tak więc gracze Sportingu ostatnio na swoim stadionie mają prawo czuć się pewnie. Jak dodamy do tego bezbramkowy remis w Valencii w ostatniej kolejce możemy mówić o wynikach, których nie powstydziłaby się żadna z czołowych drużyn La Liga. W sobotę na pewno trener Manuel Preciado nie będzie mógł skorzystać z usług Rivery (21, 0), którego data powrotu do gry jest nie znana z powodu urazu lewej kostki. Niepewny jest występ Nacho Novo (7, 1) i Luisa Morana (8, 0), którym choroba wirusowa uniemożliwiła trenowanie w poniedziałek.

Andre Castro (4, 1) pomocnik Sportingu Gijon powiedział w jednym z wywiadów: &quot;jeżeli ktoś chce występować w pierwszym zespole musi ciężko trenować ponieważ każdy chce grac, ja również&quot;. Zaznaczył również, że w sobote czeka ich bardzo ważny mecz z zespołem, który walczy o utrzymanie, &quot;szanujemy swojego rywala ale naszym celem w tym meczu są 3 punkty&quot;. Podkreślił też, że bardzo ważnym czynnikiem jest obecność i wsparcie kibiców na stadionie, którzy w ostatnich meczach świetnie się spisywali. Jeszcze raz patrząc na ostatnie wyniki Gijon, kibiców na stadionie powinno być coraz to więcej.

Po bardzo długiej przerwie do składu Zaragozy wraca napastnik Ikechuwku Uche (1, 0). Zawodnik ten zagrał już nawet 19 minut w ostatnim meczu z Atletico Madryt, ale trener Aguirre w meczu z Gijonem ma zamiar wystawić go w pierwszym składzie. Do dyspozycji trener będzie również już Ander Herrera (20, 1), który w ostatniej kolejce musiał pauzować za kartki. Natomiast na pewno nie zagra Angel Lafita (22, 1), który narzeka na bóle ścięgna.

typ: poniżej 2.5 gola
kurs: 1.66 @ bet365
Trzeźwo patrząc na ostatnią formę graczy obu drużyn można zastanowić się na postawieniem w tym meczu na zwycięstwo gospodarzy (1.90) a już bardzo bezpiecznym typem było by postawienie na ich zwycięstwo z zakładem bez remisu (1.36) jednak kurs nie zachwyca. Wygrana z Atletico Madryt i remisy z Barceloną i Valencią robią ogromne wrażenie. Jednak może to już koniec tego dobrego i pora zejść na ziemię? I może to nastąpić właśnie w tak nieoczekiwanym momencie jak w meczu z Zaragozą. Dla mnie najbardziej prawdopodobne wyniki to 1:0 bądź 0:0.
więcej analiz i ciekawostek z ligi hiszpańskiej na mojej stronie
La Liga bez tajemnic
http://www.laligabeztajemnic.blogspot.com
zapraszam serdecznie

Otrzymane punkty reputacji: +5
windover 28,1K

windover

Użytkownik
Ktoś wyżej pisał o spotkaniu Espanyol Barcelona - Real Sociedad. Dodam braki..
Gospodarze:

I. Alonso (FW) (9/0)
De la Peña (MF) (1/0)
Mattioni (DF) (0/0)
Osvaldo (FW) (14/7)
Baena (DF) (13/0)
J. Forlín (DF) (20/0)
Zawieszony:
Chica (DF) (19/0)

Goście:
Eiustondo (MF) (1/0)
J. Llorente (FW) (18/5)
Zawieszony:
Aranburu (MF) (21/4)

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MADRYT H(1:0)
Typ : Real Madryt @ 2.05 Tobet

Wg mnie kurs warty grania, może ostatnio nie wygrywają jakoś bardzo przekonywująco ale dzisiaj czuje ze wygrają przynajmiej 2 bramkami. Najprawdopodobniej za ofensywe w tym meczu odpowiadać będzie Ronaldo - Kaka - Ozil i na szpicy benzema wspierani przez Xabiego i Lassa ktory zastąpi kontuzjowego Khedire. Wg mnie drużyna będzie chciała wygrać i wg mnie to będzie miało dizsiaj miejsce. Sądze, że dzisiaj dobry mecz rozegra Kaka, który probóje odzyskać miejsce w pierwszej 11. W ostatnim meczu, w którym zagrał od początku, pokazał się z dobrej strony i strzelił nawet bramkę. Również Benzema po ostatnim meczu zagra pewnie znów dobrze, by pokazać, że to on jest numerem 1 w ataku. Ozil i Ronaldo jak zawsze równa forma. Może lass pokaże też swoje przebłyski bo czasem zagra fantastycznie a raz tak że lepiej nic nie mówić. Wiem, też o tym że Deportivo tanio skory nie sprzeda i umieją zaskoczyć wygrywająć np ostatnio u siebie z Villarealem a także zaliczyli wpadke przegrywająć z Almerią. Moim zdaniem będzie wygrana 3 do 1 lub nawet 4 do 1 ;p Czy będe miał rację to się okażę ;d

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Barcelonie na Majorce nigdy nie grało się najlepiej. Gospodarze są u siebie silni, wiem że statystyki i ostatnie wyniki o tym nie mówią, ale Barca będzie miała bardzo ciężki wyjazd. Ten miesiąc dla Katalończyków nie jest zbyt udany. Dotkliwe kontuzje, które musiały kiedyś dosięgnąć Barce są dość trudnymi do zastąpienia. Najgorsze z tego wszystkiego jest brak Xaviego. W jego miejsce z pewnością zobaczymy Keite (podlizuch Pepa). Wątpię by Thiago czy Affelay dostali szansę wyjścia w podstawowej 11. Na środku obrony zagra zapewne Busi który spisywał się dość dobrze w zastępstwie za Puyola. Za Alvesa powinniśmy zobaczyć Adriano. Mimo wszystko mój typ na ten mecz to under 2,5 po bardzo dobrym kursie. Myślę że Barca wymęczy po bólach korzystny wynik.
Under 2,5 - 2,20 ⛔ 0:3

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Levante - Osasuna
W niedzielę do Valencii przybędzie Osasuna Pampeluna by zmierzyć się z Levante. Mecz drużyn walczących o utrzymanie w Primera Division. Goście znajdują się wyżej w tabeli od graczy Luisa Garcii o trzy pozycje jednak w tym meczu to nie oni są faworytami. Osasuna w tym sezonie jako jedyna drużyna w całej lidze nie wygrała ani jednego wyjazdowego meczu. Mało tego, z boisk rywali podopieczni Mendilibara w tym sezonie wywieźli w sumie dwa punkty (0 wygranych, 2 remisy, 10 porażek). Na dodatek Levante na swoim stadionie w ostatnich siedmiu meczach odnotowali pięć zwycięstw w tym jedno z Realem Madryt w Pucharze Króla.

Argumentem przemawiającymi za graczami z Pampeluny jest na pewno powrót dwóch podstawowych obrońców. Po kontuzji wraca Flano (22 mecze, 2 gole), natomiast po odbyciu kary za kartki wraca Damia (18, 0). Jednak trener Mendilibar nie będzie mógł skorzystać z usług swojego najlepszego strzelca Aranda (19, 4). Z powodu złamanego nosa nie zagra również Oier (3, 0).

typ: 1 (remis nie ma zakładu)
kurs: 1.61 @ bet365​

Patrząc na ostatnie wyniki Osasuny nie oczekuję akurat w tym meczu jakiegoś wielkiego przebudzenia, nie mówiąc już o przełamaniu fatalnej passy bez zwycięstwa wyjazdowego. Spokojnie za małą stawkę można zaryzykować tutaj granie na zwycięstwo gospodarzy (2.30) w zakładach 1x2. Natomiast pewniaczkiem jest dla mnie postawienie na gospodarzy ze zwrotem stawki w przypadku remisu. Typ z niezłym kursem na prawdę warty grania! więcej analiz i ciekawostek z ligi hiszpańskiej na mojej stronie
La Liga bez tajemnic
www.laligabeztajemnic.blogspot.com
skuteczność typów 100%

jagr 5,7K

jagr

Użytkownik
Hércules-Getafe typ 1,Kurs:2,35⛔

Hercules to zespół własnego boiska potrafą wygywac seriami jednak z zespołami tej samej klasy co oni,mają ciekawych piłkarzy którzy mogą przechylić szale zwycięstwa na ich korzyć.Getafe gra w kratke na wyjazdach raz wygrywają innym razem schodzą z boiska przegrani dla mnie typ warty ryzyka dla kogoś kto lubi ryzyko idealny na singiel za grubą stawke.
Pare statystyk:
Ostatnie 6 meczy u siebie Hercules i na wyjezdzie Getafe.
Hercules bilans:5-0-1,bramki:15-8
Getafe bilans:2-3-1,bramki:8-8
Oba zespoły jeszcze ze sobą nie grały.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom