>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

25 Kolejka Premier League 11.02-12.02.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Powoli wkraczamy w decydującą fazę rozgrywek. W weekend kolejna seria gier. Hitem 25 kolejki będzie szlagier na Old Trafford po między Manchesterem a Liverpoolem. O tym meczu w innym temacie ;)
Na innych stadionach nie mniej ciekawie :] hit na OT otwiera kolejkę a tuż po zakończeniu cała masa meczów o 16. Automatycznie rzuca się w oczy Blackburn - QPR. Obie ekipy należą do tych , których utrzymanie nie jest pewne. Można powiedzieć , ze mecz za 6pkt. Ale to nie jedyny mecz z tego rodzaju ;) Bolton - Wigan również do nich należy. Obie ekipy okupują strefę spadkową i takie bezpośrednie mecze w końcowym rozrachunku mogą być bezcenne.
Ciekawie również będzie na Godison Park. Całkiem nie dawno poległ tam lider z Manchesteru , a teraz wybiera się tam Londyńska Chelsea. Everton notuje ostatnio lekką zwyżkę formy więc powinni postawić trudne warunki Chelsea. Martin O&#39;Neil odmienił całkowicie oblicze Sunderlandu. W sobotę na Stadium of Light wybiera się Arsenal , który w ostatniej kolejce rozbił u siebie Blackburn aż 7:1. Czy Kanonierzy utrzymają swoją skuteczność ? zobaczymy.
Sobotnią serię gier zakończymy meczem na WHL, Tottenham - Newcastle. Do składu Srok wrócił duet Senegalskich napadziorów Ba-Cisse i to oni właśnie zapewnili 3pkt w meczu z Aston Villa. Tym razem zadanie będzie dużo trudniejsze.
W niedzielę 2, również bardzo ciekawe mecze. Wolves - WBA i Aston Villa - Man City
Kursy:

Unibet
Zachęcam do dyskusji ;)

K 10

kamil11a

Użytkownik
Autor nie wspomniał o ciekawym meczu Sweanse - Norwich , 2 beniaminki , raczej nikt nie spodziewał się tej postawy jaką prezentują oba kluby , ja w tej sytuacji obstawiam na Sweanse.
Mecz Everton -Chealsea - Wysoki kurs aż kusi na Ewerton zagrać , w końcu pokonali City , u siebie są mocni ,
Sunderland - Arsenal - osobiście postawiłem na Arsenal , gdyż jeśli drużyna wysoko wygrywa mecz to znaczy raczej następnego meczu nie przegra , lecz londyńczycy nie zachwycali ostatnio , mam nadzieje że ostatni mecz to moment przełomowy.

bo86bo 11,1K

bo86bo

Użytkownik
Ja osobiście już pogralem dubla:
United+Arsenal @3.93

United u siebie grać będzie z Liverpoolem a jak chcą mistrzostwo muszą wygrać i liczę że to zrobią. Do tego Arsenal po kursie 2.15 to warto pograć tym bardziej że Sunderland będzie grał w środę w meczu powtórzonym z Boro na wyjezdzie. Do tego muszą wygrać żeby odskoczyć.

Pobrałem Także QPR draw no bet. Grają mecz o 6 punktów z rozbitym i osłabionym Rovers.

Warto przyjrzeć się spotkaniu Tottenhamu z NU ale to później

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
kurs 2,15 na Chelsea ? Tylko głupiec nie weźmie, owszem grają słabo, są słabi itd, ale to nie ta drużyna co będzie przegrywać i remisować seriami, w końcu wygrają i stanie się to w sobotę. A to że Everton wygrał z City skomentuje tak - mecz meczowi nie równy.

dat3 4

dat3

Użytkownik
Ja osobiście już pogralem dubla:
United+Arsenal @3.93

United u siebie grać będzie z Liverpoolem a jak chcą mistrzostwo muszą wygrać i liczę że to zrobią. Do tego Arsenal po kursie 2.15 to warto pograć tym bardziej że Sunderland będzie grał w środę w meczu powtórzonym z Boro na wyjezdzie. Do tego muszą wygrać żeby odskoczyć.

Pobrałem Także QPR draw no bet. Grają mecz o 6 punktów z rozbitym i osłabionym Rovers.

Warto przyjrzeć się spotkaniu Tottenhamu z NU ale to później
Też pewnie zagram takie dubla , ale jeszcze dołożę do meczu Tottenham - Newcastle , że obie drużyny strzelą bramki ????

kurs 2,15 na Chelsea ? Tylko głupiec nie weźmie, owszem grają słabo, są słabi itd, ale to nie ta drużyna co będzie przegrywać i remisować seriami, w końcu wygrają i stanie się to w sobotę. A to że Everton wygrał z City skomentuje tak - mecz meczowi nie równy.
Kurs wysoki , ale czy Chelsea wygra ? nie wiadomo bo oni różnie grają , a Everton jak sam pan redaktor powiedział &quot;Everton notuje ostatnio lekką zwyżkę formy więc powinni postawić trudne warunki Chelsea.&quot;.
Mój typ na ten mecz :
&gt;2.5 bramki na mecz --&gt; kurs w okolicach 1.90 ????

C 0

ccc11

Użytkownik
Przypominam tylko że Chelsea przez ostatnie lata gra tragicznie na Goodison Park. Ostatnie zwycięstwo w lidze zanotowali tam w kwietniu 2008. Do tego dochodzi słaba forma (szczególnie na wyjazdach) + pewnie kiepskie morale zespołu po meczu z MU.

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Tottenham- Newcastle
Interesuje mnie mecz Tottenham- Newcastle. Nie rozumiem dlaczego bukmacherzy daja takie małe szanse Srokom. Nie jest to zespół środka tabeli tylko drużyna, która włączyła się o grę o Ligę Mistrzów. Co prawda być może dzieje się tak za sprawą tego, że główni rywale mają spadek formy, ale jednak są na 5 miejscu z 1 punktową stratą do 4 miejsca.

W Newcastle na pewno nie wystąpią Tiote i kontuzjowany Taylor.Za to wraca Cabayane. Co prawda defensywa Srok po meczu z Aston Villą daje dużo do życzenia, szczególnie gra Wiliamsona przez którego przechodziła większośc groźniejszych ataków rywala, a także Simpsona, który nie radził sobie z kryciem Charlesa N&#39;Zogbi. Jednakże uważam, że ofensywa Newcastle rokuje na plus, szczególnie Papiss Cisse, którego transef moze okazać się strzałem w dziesiątkę. Po jego wejściu ozywił grę, miał kilka niezłych odbiorów na połowie przeciwnika. Niesety dużo spalonych pozycji, jednakże sytrzelona bramka i chęć do gry wskazują, że warto na niego stawiac od samego poczatku. Na uwage zasługuje też Demba Ba. Co prawda po wejściu na boisko dużo jego gra charakteryzowała się dużą niedokładnoścą, jednak w końcówce grał na przyzwoitym poziomie. Być może nie wszedł jeszcze w angielski rytm po PNA ????

Co się tyczy Tottenhamu to zremisował on z Liverpoolem na Anfield Road w mocno osłabionym składzie. I najwidoczniej będą pewne braki w sobote. Wg mnie również Luis Saha nie jest już tym zawodnikiem co kiedyś i uważam, że nie wniesie zbyt wiele do zespołu.

Jesli chodzi o sam typ, będe stawiał na Newcastle z jakimś handi (+1?). Co więcej druzyna ta ma już 8 meczów bez remisu i w tym też bede upatrywał jakiejś szansy.

dat3 4

dat3

Użytkownik
Tottenham- Newcastle
Interesuje mnie mecz Tottenham- Newcastle. Nie rozumiem dlaczego bukmacherzy daja takie małe szanse Srokom. Nie jest to zespół środka tabeli tylko drużyna, która włączyła się o grę o Ligę Mistrzów. Co prawda być może dzieje się tak za sprawą tego, że główni rywale mają spadek formy, ale jednak są na 5 miejscu z 1 punktową stratą do 4 miejsca.

W Newcastle na pewno nie wystąpią Tiote i kontuzjowany Taylor.Za to wraca Cabayane. Co prawda defensywa Srok po meczu z Aston Villą daje dużo do życzenia, szczególnie gra Wiliamsona przez którego przechodziła większośc groźniejszych ataków rywala, a także Simpsona, który nie radził sobie z kryciem Charlesa N&#39;Zogbi. Jednakże uważam, że ofensywa Newcastle rokuje na plus, szczególnie Papiss Cisse, którego transef moze okazać się strzałem w dziesiątkę. Po jego wejściu ozywił grę, miał kilka niezłych odbiorów na połowie przeciwnika. Niesety dużo spalonych pozycji, jednakże sytrzelona bramka i chęć do gry wskazują, że warto na niego stawiac od samego poczatku. Na uwage zasługuje też Demba Ba. Co prawda po wejściu na boisko dużo jego gra charakteryzowała się dużą niedokładnoścą, jednak w końcówce grał na przyzwoitym poziomie. Być może nie wszedł jeszcze w angielski rytm po PNA ????

Co się tyczy Tottenhamu to zremisował on z Liverpoolem na Anfield Road w mocno osłabionym składzie. I najwidoczniej będą pewne braki w sobote. Wg mnie również Luis Saha nie jest już tym zawodnikiem co kiedyś i uważam, że nie wniesie zbyt wiele do zespołu.

Jesli chodzi o sam typ, będe stawiał na Newcastle z jakimś handi (+1?). Co więcej druzyna ta ma już 8 meczów bez remisu i w tym też bede upatrywał jakiejś szansy.
No nie wiem , bądź co bądź , ale Tottenham to mocna drużyna i w tym sezonie to pokazuje. Ja bardziej bym stawiał na to , że obie drużyny strzelą bramki ( kurs : 1.7 ) , bo Tottenham w tym sezonie w każdym meczu na White Hart Line trafił co najmniej 1 bramkę , a Newcastle powinno także trafić do siatki Kogutą , a przecież mają jeszcze do tego rewelacyjnego w tym sezonie Demba Ba. ????

zieliiii 28

zieliiii

Użytkownik
No nie wiem , bądź co bądź , ale Tottenham to mocna drużyna i w tym sezonie to pokazuje. Ja bardziej bym stawiał na to , że obie drużyny strzelą bramki ( kurs : 1.7 ) , bo Tottenham w tym sezonie w każdym meczu na White Hart Line trafił co najmniej 1 bramkę , a Newcastle powinno także trafić do siatki Kogutą , a przecież mają jeszcze do tego rewelacyjnego w tym sezonie Demba Ba. ????
Newcastle jest drużyną nieprzewidywalną. Potrafią wygrać u siebie po świetnej grze z Man Utd 3-0 a dwa mecze później przegrywają na wyjeździe z Fulham 5-2 (nieobecny był wtedy najlepszy strzelec D. Ba) , ale ostatnimi czasy Tottenham złapał lekką zadyszkę ale to i tak moim zdaniem najładniej grająca drużyna PL w tym sezonie. Jednak kurs ponad 7,00 na Newcastle jest grubo przesadzony,nabezpieczniej i najlepiej będzie zagrać na over 2,5 (kurs: 1,66) ✅ albo że obie drużyny strzelą. (1,7) ⛔

B 30

betclic_expert

Użytkownik
Witam
Bardzo ciekawa dyskusja na temat spotkań Manchesteru Utd., Chelsea Londyn i Arsenalu.
Użytkownik Bo86bo zaproponował ciekawego dubla Czerwone Diabły + Kanonierzy. Zgadzam się z argumentacją użytkownika, warto zagrać.
Dla tych co podzielają jego zdanie i moje, a do tego twierdzą że The Blues wygrają, firma Betlic proponuje zakład specjalny:
Wygrają: Manchester Utd., Arsenal Londyn i Chelsea Londyn - kurs 9.00
Jest to dużo wyższe AKO, niż byśmy grali zwykłego tripla. Warto rozważyć taki zakład w Betclic.
Nowi gracze Betclic mogą spróbować tego tripla jako darmowy zakład. Wówczas nic nie ryzykują, a mogą wygrać ponad 1600 PLN!

Otrzymane punkty reputacji: +4
jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Sunderland - Arsenal
typ Sunderland 0,+0,5, Bet365 2,10, stawka 2 j

Zmiana trenera w Sunderland pozytywnie wpłynęła na formę tej drużyny. O&#39; Neill zdobył w dotychczasowych meczach 22 pkt na 30 mozliwych. W meczu z Arsenalem ich atutem jest oczywiście własne boisko, a także fakt, że w przeciwieństwie do swojego sobotniego rywala są obecnie na fali. Biora pod uwagę ostatnich sześć meczy to są liderami tabeli z dorobkiem 15 pkt (5 wygranych i jedna przegrana). Obrona Czarnych Kotów również stoi na przyzwoitym poziomie- 24 bramki stracone w seezonie (o 10 mniej niż Arsenal), z czego 7 w 10 ostatnich meczach przy strzelonych 17 golach.

Co się tyczy Arsenalu to ostatnie spotkanie wygrał aż 7-1 z Blackburn. Jednakże 3 ostatnie mecze na wyjeżdzie to 2 przegrane - z Swansea i Fuhlam oraz bezbramkowy remis z Bolton. W jego obecnej formie nie widzę poważniejszych atutów przed sobotnim spotkaniem (nie myle tego oczywiście z ogronym potencjałem jaki drzemie w tej drużynie).

Kontuzje:
Sunderland: Vaughan, Cattermole, Bramble, Brown i Bendtner (który i tak by nie zagrał). Arsenal: brak poważniejszych kontuzji, a Gibbs i Jenkinson powinni być już przygotowani do gry w sobote.

Z uwagi na powyższe uważam, że obecna forma Sunderlandu pozwala oczekiwać od piłkarzy tej drużyny, że wyrwie punkty Arsenalowi. Piłkarze O&#39;Neilla będe zapewne walczyć o zwycięstwo przed własną publicznością, dlatego swój typ podpieram handicapem 0,+05, gdyby Londyńczykom udało się coś ugrać.

M 0

m29

Użytkownik
Moim zdaniem Arsenal będzie miał ciężko. Jak już kolega napisał Sunderland traci mniej bramek od Arsenalu + trzeba jakoś wziąć pod uwagę środowy mecz Kanonierów z Milanem. Sunderland w ostatnich 6 meczach odniósł 5 zwycięstw i raz przegrał. Arsenal w ostatnich 6 meczach: 2 zwycięstwa, 1 remis i 3 porażki. Każdy też wie, że Arsenal potrzebuje dużo okazji aby coś strzelić. Jedyne typy, które być może zagram w tej kolejce PL to overy 1.5 w meczach United-Liverpool i Everton-Chelsea.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS​

Everton

Mecz z Citizens mozna juz chyba powoli zaczac wkladac miedzy bajki. Toffiki spiely sie na arcymocnego rywala i przy duzej dozie szczescia (bo goscie mieli jednak z tego meczu o wiele wiecej) wyciagneli naprawde swietny rezultat. To jednak dalej ta sama ekipa, ktora ma niesamowite problemy ze zdobywaniem bramek. Zwrocmy uwage, ze ostatni raz druzyna Moyes&#39;a strzelila wiecej niz 1 gola w 1 meczu 13 spotkan temu !!! (a byl to mecz z Boltonem 0-2 na Reebok, jak sie pozniej okazalo de facto mecz 3 za 3 bo na Goodison mielismy 1-2 dla gosci). To nam daje 9 bramek w ostatnich 12 spotkaniach ???? A na dodatek pozbawili sie moze nie w formie, ale jednak wartosciowego Louisa Sahy ktory poszedl do Spurs.

Chelsea

Widowisko i niezle show zapewnily nam ekipy The Blues i Red Devils na Stamford Bridge. Bramek padlo 6 a wiekszosc z nich moznaby na kogos zrzucic. A to totalny brak krycia, jak np. przy golu Maty. A to niefrasobliwość i blazenada w polu karnym obrony United przy golu na 1-0. A to wkoncu bledy i faule w polu karnym The Blues polaczone z kolejnym &quot;swietnym&quot; wystepem Howarda Webba. Chelsea rozegrala naprawde przyzwoite zawody, i tak naprawde rzut karny otworzyl worek z bramkami. Wbrew pozorom ciezko sie gra przeciwko mocnemu i zdeterminowanemu rywalowi, kiedy na zegarze dopiero 60 min a jest juz 3-0 i to dla nas. W mysl przyslowia &quot;Latwiej jest gonic lidera, niz odpierac ataki bedac liderem&quot;. Koniec koncow bramki na 3-1 i 3-2 to rzuty karne (jeden z nich zupelnie niesprawiedliwy) natomiast gol Chicharito wydaje sie byc juz polaczeniem zwatpienia oraz totalnego rozluznienia The Blues. Gdyby nie karny na 3-2 dla United, mysle ze The Blues wyciagneliby naprawde swietny wynik, ale gdyby babcia miala wasy...

Mecz na Goodison

Nie sugerowalbym sie strata 3 goli Chelsea w ostatnim meczu. Grali z ekipa ofensywna, ktora dostala po raz kolejny duza pomoc od sedziego. Chelsea wbrew pozorom stracila tylko 10 goli na wyjazdach co jest wynikiem takim samym jak United i lepszym niz City (13) ! Tylko United potrafilo wbic wiecej niz 1 bramke w jednym meczu (3-1 na OT). A tak po 1 bramce zdobyly miedzy innymi Spurs, Swansea czy Wolves a wiec ekipy ofensywne lubiace pilke do przodu. Everton nie jest ekipa ofensywna, nie byl nigdy a napewno juz nie bedzie do konca tego sezonu ;) I tutaj upatruje dwoch rzeczy : przede wszystkim jest duza szansa, ze Everton nie zdola nawet wbic bramki. Jesli nie zdola, to jestem przekonany, ze Chelsea juz sie postara o min. 1 bramke co da nam zwrot typu. Ale The Blues mieli ostatnio 2 serie po 3 remisy z rzedu (a w mysl matematyki 3 remisy to 3 pkty czyli inaczej 1 zwyciestwo i 2 porazki) takze punktow nagubionych co nie miara. Everton sprawil juz raz niespodzianke z City. Tym razem kursy juz sa znacznie nizsze i nie do konca oplaca sie grac na The Toffees. Obie ekipy upodobaly sobie ostatnimy czasy remisy i dlatego z tej racji wykluczam ta opcje. Kursy na Chelsea sa naprawde wysmienite bo nawet z mocniejszym niz Everton u siebie Swansea byly o wiele gorsze. Takze do boju The Blues !!!

Everton - Chelsea -1,0 @ 3.35

Q 6

qwx675

Użytkownik
AVB - MC
Chyba nikt nie pisał o meczu Aston Villa Birmingham - Manchester City.

Wszyscy mówią, że MC bez formy. Szczerze mówiąc nie wiem, jak wygląda ich gra (niestety nie mam gdzie pooglądać). Liczę, że ktoś się na ten temat wypowie.

Znam zaś statystyki:

trend ogólny w lidze w sześciu meczach
AV P-R-Z-R-P-Z, MC Z-P-Z-Z-Z-P

trend u siebie w lidze w 4 meczach
AV R-R-P-P
trend na wyjeździe w lidze w 4 meczach
MC P-Z-P-R

ostatnie 5 spotkań (wszystkie rozgrywki, zaczynając od ostatniego)

Newcastle - Aston Villa 2:1 BPL
Aston Villa - QPR 2:2 BPL
Arsenal - Aston Villa 3:2 FA Cup
Wolverhampton - Aston Villa 2:3 BPL
Aston Villa - Everton 1:1 BPL

Man City - Fulham 3:0 BPL
Everton - Man City 1:0 BPL
Liverpool - Man City 2:2 Carling Cup
Man City - Tottenham 3:2 BPL
Wigan - Man City 0:1 BPL

Aston Villa jest w słabej formie, MC w mojej opinii (po statystykach) w niezłej. Do tego prawdopodobnie od jutrzejszego popołudnia będą tracili do MU 1 punkt i będzie im bardzo zależało, aby w meczu ze słabym (w tym sezonie) rywalem te straty odrobić z nawiązką.
A AV? O co oni jeszcze mogą walczyć?

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Bolton - Wigan​

Niestety tutaj dosyc krotko - uwazam ze wyniki Boltonu z Poolem 3-1 i Arsenalem 0-0 byly spowodowane :

A) duuuuzym szczesciem szczegolnie w meczu z Kanonierami ktorzy mieli mase okazji zeby ten mecz rozstrzygnac na wlasna korzysc

B) chwilowa wzwyzka ze strony Klusakow (mecz z Norwich pokazal jak bardzo chce im sie grac, przy obu bramkach obrona wrecz stala i obserwowala jakby byli w kinie)

C) pierwsze spotkanie na DW Stadium to 1-3 dla Boltonu, dla przypomnienia Wigan potrafilo tam zatrzymac CFC 1-1 oraz Pool 0-0 takze ten wynik z Klusakami jakos nie adekwatny do poziomu jaki podopieczni Martineza potrafia zaprezentowac

To wszystko zebrane do kupy plus kursy (tzn. troche na wyrost w kierunku Boltonu bo de facto patrzac na ostatnie wyniki Klusakow powinny byc nizsze cos w okolice 1,80) mysle, ze inwestycja w strone Wigan jest piekna rzecza ;)

Niestety nie jestem tutaj az tak przekonany co do czystego ukladu jak tydzien temu w meczu QPR-Wolves dlatego stawka troche mniejsza i podporka &quot;dnb&quot;. Ale kurs i tak bardzo fajny.

Bolton - Wigan 2 dnb @ 2.80

+

Sunderland - Arsenal X @ 3.60

Nie stac Kanonierow na strate punktow po raz kolejny. Wygrac na Stadium of Light ? W chwili obecnej jest to baaaardzo ciezkie i nawet kurs w okolicach 2,00-2,10 nie jest w stanie mnie przekonac do tego ;) Po prostu, Oneill tchnal niesamowite poklady wiary i energii w swoich podopiecznych. Remis musi wystarczyc Wengerowi przed meczem w LM.

lechsus 53

lechsus

Użytkownik
Myślę, że Arsenal będzie miał ciężką przeprawę z Sunderlandem - Martin O&#39;Neill zrobił z zespołu drugą Aston Villę mają przekonanie, że mogą wygrać z każdym. Arsenal gubi rytm jak im nie idzie co widać na wyjazdach.
Chelsea powinna się uporać z wyprzedanym i miernym w tym sezonie Evertonem pokazali moc w meczu z MU.
Uważam, że &quot;Sroki&quot; są niedoceniane w meczu z Tottenhamem mają zabójczy atak Ba i Cisse. Londyńczycy bez zębów w ofensywie - niewiele pokazali w Liverpoolu.
MU powinni się uporać z Liverpoolem u siebie. Bardziej kusi mnie typ więcej goli w drugiej połowie.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Jak dla mnie jest value w typie na over 1,5 gola QPR. @2,62 jak oferuje bet365 wygląda całkiem solidnie, biorąc pod uwagę brak ładu i składu w defensywie ekipy z Ewood Park. Znowu brak podpory - Samby, bez którego Blackburn dostało siódemkę od Arsenalu, do tego zawieszony Givet, a są to naprawdę dwa ważne ogniwa w układance Keana. Widać, że Irlandczyk nie ma pomysłu na tę ekipę, fani żądają wręcz jego odejścia, no ale co się dzieje wewnątrz klubu to wiadomo nie od dziś - były wielkie plany, a wyszło coś zgoła odmiennego. QPR znacznie się wzmocniło w przerwie zimowej + nowy trener (który, dodajmy, ponad 3 lata opiekował się zespołem Blackburn) i jutro bardzo dobra okazja na oddalenie się na dobre od strefy spadkowej. Zabraknie Cisse, czy przede wszystkim Helgusona w pierwszej linii QPR, ale wraca Bothroyd, dodać do tego kilku ciekawych, ofensywnych zawodników jakimi dysponuje Hughues, zestawić to z nieciekawą atmosferą u gospodarzy i sporymi brakami kadrowymi i ja tutaj widzę dużą szansę dla gości, może niekoniecznie będą prowadzić grę, ale mogą wyprowadzać kilka razy bardzo groźne kontry, bo mają do tego predyspozycje. Ostatnimi czasy nieźle prezentują się na wyjeździe, jutro mam nadzieję, że w jakimś stopniu to potwierdzą, bo &#39;lepszego&#39; przeciwnika ciężko będzie znaleźć
3:2 FT

grzeg232 1,1K

grzeg232

Użytkownik
Tottenham - Newcastle
Typ: Suma celnych strzałów na bramkę over 9 (expekt)

Spotkanie zespołów z góry tabeli powinno dostarczyć sporo emocji, bo obie ekipy walczą o 6 pkt. w tym spotkaniu. Gospodarze prezentują się u siebie bardzo dobrze, bilans 9-2-1 mówi wszystko, są na 3 pozycji w tabeli, mając 8 pkt. więcej od swoich rywali. Goście to 5 zespół w tabeli, ale ostatnio wygrał 4 razy z 6 gier. Faworytem tej konfrontacji wydają się być gospodarze. Sroki przegrały na White Hart Lane dwa ostatnie spotkania (0:1 i 0:2), ale nie znaczy to, że nie wiedzą jak pokonać rywala na jego stadionie. Przed wspomnianymi pojedynkami zwyciężyli w Londynie 4:1 i 3:2. Do składu Spurs może wrócić aż czterech piłkarzy, Rafael van der Vaart, Younes Kabul, Jermain Defoe oraz Aaron Lennon co wzmocni siłę ofensywną zespołu. Zakład dość ciekawy z punktu widzenia trafności, bo oba zespoły mają dość dużą siłę ofensywną i w każdym z ostatnich kilku meczów miały przynajmniej 6 celnych strzałów. W ostatnich 5 meczach ligowych jednej jak i drugiej ekipy byłysame mecze z przynajmniej 10 celnymi strzałami. Według mnie i w tym spotkaniu oba zespoły postarająsię przynajmniej o 10 celnych strzałów.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Nie ma co faworyzować Everton dzisiaj. W pięciu ostatnich meczach ligowych Everton zaliczył zaledwie jedną wygraną. To jest kluczowa informacja przed starciem z Chelsea. Była to jednak wygrana z liderem Premier League, Manchesterem City. Każdy o tym pamięta i szuka argumentów za gospodarzami. Podpieczni Davida Moyesa musieli za to uznać wyższość Tottenhamu, a także trzykrotnie remisowali 1:1, kolejno z Aston Villą, Blackburn i Wigan. Do zespołu Chelsea powracają za to dwaj pomocnicy – Frank Lampard i John Obi Mikel, ostatnimi czasy pauzujący z powodu kontuzji. Możliwy będzie też występ Ashleya Colea, który opuścił spotkanie z Manchesterem United za sprawą dwóch żółtych kartek z meczu przeciwko Swansea. To spore wzmocnienie w pomocy. Obie drużyny dzieli w tabeli Premier League 7 pozycji. Chelsea nie może pozwolić sobie na kolejne oddanie punktów niżej notowanemu rywalowi. Z mojej strony 2 DNB jest godne uwagi. Do tego zwycięstwo Manchesteru Utd i mamy przepiękne ako 3,24. Smakowity kąsek na dzisiejsze popołudnie.
Everton Fc - Chelsea Fc 2:0

Typ: 2 DNB
Kurs: 1.66

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
28# Spotkanie: Manchester United - Liverpool FC
Typ: Powyżej 5.5 kartek
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Stawka: 8/10
Rezultat:​

Analiza: Kolejna &quot;Bitwa O Anglię&quot;, kolejne emocje i kolejne kartki. Dziś trafił się wybitny sędzia, by zarobić jakieś pieniądze. Phil &quot;Gruby&quot; Dowd, czyli lider głównego rankingu, na ilość pokazanych kartek w Premier League. Na jego koncie 18 prowadzonych spotkań - 75 żółtych kartek - 2 czerwone kartki, średnio 4.17 kartki na mecz. Spotkanie będzie bardzo zacięte, Manchester United gra coraz lepiej do składu wraca Tom Cleverley, Chris Smalling ma szanse na występ, nadal poza składem jest Phil Jones. Warto dodać, że Liverpool już uporał się z drużyną United w FA Cup to nie jedyna ekipa z Manchesteru, którą podopieczni Kenny&#39;ego Dalglisha wyeliminowali. Do składu Liverpoolu może zagości od pierwszych minut Suarez, a także Enrique. Phil Dowd słynie z kartek i dziwnych decyzji, dzisiaj wszystko wskazuje na to, że w tym zaciętym spotkaniu padnie co najmniej 6 kartek. A może i ktoś wyleci z boiska za czerwona. Według mnie niska linia.
29# Spotkanie: Manchester United - Liverpool FC
Typ: Żółta kartka - Patrice Evra
Kurs: 3,75
Bukmacher: Betsson
Stawka: 1/10

30# Spotkanie: Manchester United - Liverpool FC
Typ: Żółta kartka - Luis Suarez
Kurs: 2,50
Bukmacher: Betsson
Stawka: 1/10

31# Spotkanie: Tottenham Hotspur - Newcastle United
Typ: Tottenham Hotspur powyżej 1.5 kartki
Kurs: 2,20
Stawka: 2/10

Analiza: Grzechem byłoby nie spróbować pograć takiego typu. Może i Tottenham otrzymuje mało kartek, jednak w tych ważniejszych spotkaniach, gdzie emocje biorą górę potrafią się przełamać i złapać te dwie kartki. Dzisiejsze spotkanie z Newcastle na pewno do takich będzie należeć. Newcastle walczy o Puchary Europejskie, natomiast Tottenham mimo 7 punktów straty do Manchesteru City nadal o Mistrzostwo. Dla obu drużyn dzisiejsze 3 punkty są bardzo potrzebne. Co prawda Tottenham gra u siebie i to oni będą faworytem, jednak mam nadzieję, że ekipa &quot;Srok&quot; będzie w stanie przeciwstawić się &quot;Kogutom&quot;. Mają dobrych napastników, którzy mogą zmienić losy spotkania. Głównym arbitrem spotkania Andre Marriner, rzadko sędziujący - zaledwie 9 spotkań w Premier League i 39 żółtych kartek, a także jeden czerwony kartonik. Myślę, że skromnie można pograć taką opcję, dwie kartki mają szanse wejścia.
32# Spotkanie: Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
Typ: Powyżej 3,5 kartek
Kurs: 1,61

Analiza: W cieniu spotkania Manchesteru United z ekipą Liverpoolu. Rozegra się jedno z ciekawszych pod spotkań w dzisiejszym dniu. Mianowicie walka o wyjście o cenne trzy punkty dla podopiecznych Keana, którzy bronią się przed spadkiem do Championship, a także o odskoczenie od tej strefy przez drużynę QPR, która przez okienko transferowe sprowadziła paru piłkarzy. Spotkanie będzie o tyle ciekawe, że QPR gra całkiem dobry futbol i może z Ewood Park wywieźć punkty. W ostatnim spotkaniu ligowym to się nie udało, głupio zdobyta czerwona kartka przez Cisse i obrót spraw o 180&#39;, dwie bramki Wolves i pozamiatane... 1:2, brak punktów. Punkty dla obu ekip są ważne w tym spotkaniu nie zabraknie zapewne walki. Mecz poprowadzi Mike Dean - 19 spotkań - 64 żółte kartki i 1 czerwona kartka.
4 kartki zarobione przez obie ekipy - według mnie bardzo dobry bet na dziś.
33# Spotkanie: Sunderland - Arsenal Londyn
Typ: Arsenal powyżej 1.5 kartki
Kurs: 1,61

Analiza: Tutaj króciutko, sędzia nie sprzyja. Ale sprzyja nam teren na jakim rozegra się to spotkanie. Na Stadium Of Light nigdy nie grało się łatwo wszystkim ekipom z Premier League. Teraz przyjeżdża tam Arsenal i nie będę ukrywał, że nawet wywieziony punkt będzie mnie cieszył. Głupio zarobione kartki przez Arsenal napawają mnie optymizmem, by ten typ siadł. A raczej nie spodziewam się w tym spotkaniu dominacji ze strony &quot;Kanonierów&quot;. Ataki Sunderlandu na pewno będą się pojawiać tak często jak natarcia Arsenalu... 2 kartki dla ekipy &quot;The Gunners&quot;? Biorę w ciemno...
Kupon
Typ: Arsenal powyżej 1.5 kartki, Swansea powyżej 1.5 kartki
Kurs: 3,55
Stawka: 4/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom