Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
To nie kwestia braku szczęścia, karnego z Piastem Janota strzelił tragicznie, z Sosnowcem Arka sama się prosiła o tego gola dającego zwycięstwo Zagłębiu, z Lechem i Koroną też zasłużone porażki.Tak sobie przesledzilem te ich spotkania i w zasadzie nie grają Arkowcy jakoś tragicznie ale brakuje szczęścia.
No właśnie, "defensywa" Arki... kto ogląda ten wie jak ta pseudo formacja wygląda. Zresztą najlepszym komentarzem jest, że od 11.11 i meczu w Legnicy ta "obrona" nie potrafiła zagrać na zero z tyłu. Do tego na Legię po zawieszeniu wróci najgorszy stoper jakiego bodaj widziałem w barwach Arki (a trochę tego szrotu się przewinęło), czyli Marić, który lubi rozdać nawet kilka prezentów na mecz. Nie wiadomo kto zagra obok niego, ale w żadnej konfiguracji duet stoperów nie wyglądał dobrze. Najlepszy strzelec drużyny w tym roku, grający na prawej obronie, Zbozień strzelił 3 bramki, maczał palce przy 5 trafieniach rywali. Mający zabezpieczać obrońców Deja to ostatnio bardziej niż przerywaniem akcji rywala zajęty jest szukaniem czerwonej kartki za jak najbardziej chamskie zachowanie. Do tego dochodzi fatalna postawa przy stałych fragmentach w obronie.Tu w Gdyni go zabraknie więc kolejny plus dla defensywy Arki że będą mieli troszeczkę łatwiej .
Z całym szacunkiem ale tak to czytam i nie za bardzo wiem o co Ci kaman. Ich celem jest coś na co mają szanse praktycznie równe zeru? 6 kolejek i 12pkt straty do 8 drużyny a do końca sezonu zasadniczego przed Górnikiem spotkania z Piastem(d), Lechem(w), Cracovią(d), Zagłębiem L(w)., Legią(d) i Śląskiem(w).Na przeciwko siebie staną ekipy Zabrzańskiego Górnika oraz Gliwickiego Piasta, Ci pierwsi na chwilę obecną zajmuję dopiero 13 pozycję w ligowej klasyfikacji a ich celem jest awans do pierwszej ósemki do której w tym momencie tracą aż 12 oczek, tak więc w tym spotkaniu nie można już szukać półśrodków , ale trzeba wygrać i zacząć zbierać punkty bowiem góra ucieka a czasu jest coraz mnie bowiem zostało już tylko 6 kolejek i szanse gospodarzy na awans do grupy mistrzowskiej są równe praktycznie zeru.