>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

25 kolejka Bundesligi [17-19.03.2017]

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
25. kolejka Bundesligi
17-19.03.2017

Betclic - zakład bez ryzyka do 100zł (oferta bez obrotu)

Dawno Bundesliga nie była tak emocjonująca, walka toczy się na każdym szczeblu tabeli. O ile mistrza można już przyznać powoli Bawarczykom tak RB Lipsk jest zaciekle atakowane przez BVB i pozostałą dwójkę z Herthą włącznie, w dodatku wydawać by się mogło że to graczy Borussi w ten weekend czeka najłatwiejsze spotkanie, TSG u siebie z mocnym Bayerem lecz na pewno zmęczonym po LM a Lipsk wyjazd z nieprzewidywalną Bremą.
Tam na dole też jest ciekawie, Darmstatd i Inglostadt raczej spadek ale walka o uniknięcie barażu między takimi zespołami jak HSV, Wolfsburg czy wspomniana Brema nabiera rumieńców.
Na zakończenie kolejki, Bayern zagra z BmG które im nie leży od paru sezonów i jest szansa na małą niespodziankę.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

jendru 156

jendru

Użytkownik
HOFFENHEIM- BAYER LEVERUSEN
TYP-1✅✅✅ wynik 1-0
KURS -2.15
TIPICO

Witam przegladajac oferte na nastepna kolejke bundesligii wybieram wlasnie ten mecz do analizy ktory wydaje mi sie najlepszym zdarzeniem tej kolejki do typowania .Wiadomo im blizej konca rozgrywek bundesligi tym walki o punkty coraz wiecej ,i tak zacznijmy od gosci Leverkusen jak wiemy gra dzisaj rewazowy mecz z atletico madryt po porazce u siebie 2-4 czeka ich nie maly dzisaj wysilek w tym rewanzu a wiec na regeneracje pozostaja niecale 2 dni bo i powrot ,przelot a w sobote juz ligowka o 15 ,30 z Hoffe. ,wiec pierwszy minus dla Leverkusen ,dalej co idzie onich roszady trenerskie a to na pewno nie zaraz zapunktuje czy woogole ,bo ostatni trener mial zielone swiatelko w budowaniu druzyny caly czas dazyli go zaufaniem ,a tu bum z dortundem 2-6 no szybka zmiana trenera Schmitt na Korkut . w lidze sa w srodku tabeli 10miejsce z 31 punktami do barazowego miejsca dzieli ich raptem 5 punktow .Ostatnie 5 meczy 2,1,2 remis z freiburgiem porazki 2-6 dortmundem i 0-2 z Mainz no i odlegle juz winy z ausburgiem i frankfurtem .Teraz w meczu zagraja bez doswiadczonego Bendera,Toprraka,Wendlla i zawieszonego Calahanolu ,Co do gospodarzy maja wiecej czasu na regeneracje bo tydzien dalej sa na 4 miejscu w bunedeslidze u siebie 7,5,0, porazki nie doznali dosc ostro potrafia strzelac bo z Ingo 5-2,Darmstardem 2-0 ,z Mainz 4-0 mowia za siebie , Stala forma mimo ze ostatnio przypadl im remis na Freiburgu 1-1 za to dominacja w sytuacjach bramkowych 23-6 dla nich .Ja widze ogramna prace i zangazowanie trenera NAGELSMANNA ktory mozna powiedziec ze to bardzo mlody utalentowany trener nie zdziwie sie jak zamelduja sie na koncu rogrywek w top 3 mysle ze grajacy w kilku rozgrywkach Dortmund moze pogubic punkty no korzysc Hoffenheimu.Co do zespolu maja dosc fajny atak bo i Sandro Wagner i chowat Kramaric tworza fajne duo a reszta to w miare wyrownana ekipa dobrze funkcjunujaca na boisku a to sie liczy , z tych wszystkich meczow wydaje mi sie najbardziej odpowiedni pogrania no i po fajnym jak na razie kursie 2,15w Tipico reszte postaram sie wytypowac w dziale Bundesliga z jendru ale ten jest moj taki numer 1 . co do pogrania pozdro jendru

Otrzymane punkty reputacji: +13
M 27

milt

Użytkownik
Kurs 2.2 na zwycięstwo Eintrachtu śmieszny. Przegrywają pięć ostatnich meczy ligowych z bilansem bramkowym 1-12 i grają z HSV w dobrej formie. 4 zwycięstwa, 1 remis, 1 porażka z Bayernem. Dwa ostatnie mecze wygrali i to nie z byle kim bo z Herthą i Borussią M.
Ok HSV gra słabo na wyjazdach, ale Eintracht gra beznadziejnie wszystko i u siebie i na wyjazdach. W tym spotkaniu powinien paść remis.

O 0

ostrowczanin

Użytkownik
No nie wiem nie wiem ja postawiłem na Frankfurt Dlaczego :
1) Frankfurt będzie chciał wygrać a przeciwnik gra słabo na wyjazdach wiec to być
może jest szansa wygraną
2) Dwa ostatnie mecze HSV we Frankfurcie to remis i porazka
3)Frankfurt traci do Herty 5pkt
4)HSV wygral na wyjeździe tylko 2 razy

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Niemcy, Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dortmund - Ingolstadt
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 2.80
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Przed nami 25 kolejka Niemieckiej Bundesligi. Dziś rozgrywany jest tylko 1 mecz pomiędzy Dortmundem a Ingolstadtem. Obie te ekipy dzieli przepaść w tabeli jak i czysto piłkarsko. Dość niespodziewanie pierwszy mecz pomiędzy obiema drużynami zakończył się remisem aż 3:3 ale to zespół Ingolstadt był dużo bliżej wygranej w tamtym spotkaniu. Dziś gospodarze masakrycznie osłabieni brakiem praktycznie 10 piłkarzy: S. Bender, O. Dembele, M. Gotze, J.B. Larsen, M. Reus, S. Rode, P. Aubameyang, Sokratis, J. Weigl i prawdopodobnie S. Kagawa. U gości nie zobaczymy jedynie M. Hartmann i R. Leipertz. Mimo tych osłabień kadra Dortmundu wciąż mocniejsza aniżeli pierwszy skład Ingolstadt. Dlatego w dalszym ciągu typuję Dortmund jako zwycięzcę tego pojedynku zwłaszcza że u siebie są mega mocni.
Ingolstadt musi zbierać punkty jeżeli chcą pozostać w Bundeslidze dlatego ambicji im raczej nie zabraknie i szczerze mówiąc liczę tutaj na bramkę gości, ostatnio dość sporo strzelają bramek 2:2 z Koln, 2:5 z Hoffenheim, 2:0 z Eintracht oczywiście przeplatają z meczami gdzie przegrywają do 0.
Jedyny plus dla gości to brak podstawowych piłkarzy i możliwie mniejsze zgranie u gospodarzy. Jeżeli to wykorzystają to mogą pokusić się o bramkę ale nic więcej, mimo wszystko Dortmund wciąż dużym faworytem tego meczu.
Dortmund także musi zbierać punkty aby wyprzedzić Lipsk i zdobyć vice mistrza Niemiec.
Powodzenia.

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:30
Spotkanie: Dortmund-Ingolstadt
Typ: Borussia -2
Kurs: 3,1
Bukmacher: Betsson
Analiza:

Witam serdecznie! Moim skromnym zdaniem, pytanie nie brzmi, czy Borussia wygra, tylko jakim stosunkiem bramkowym. Owszem, brak Dembele, Weigla czy Aubameyanga byłby poważnym osłabieniem zespołu z krótką ławką rezerwowych, ale TAK NIE JEST w przypadku Borussii. Schurrle czy Purisić powinni bez problemu wypełnić lukę po Aubameyangu, a i obrońcy z Dortmundu też potrafią strzelać bramki (Guerreiro 15/4 czy Piszczek 18/5);). Borussia 3 ostatnie domówki 3:0 z Wolfsburgiem, 6:2 z Bayerem i 4:0 Benfica. Jest moc. Ingolstadt jest przedostatni i traci do baraży już 7 pkt. Jestem więcej niż przekonany, że nie powiększy swojego dorobku punktowego na Signal-Iduna-Park, gdzie gospodarze są niepokonani w obecnej kampanii (8-3-0, 28-7). Myślałem nawet o wyższym hc (-3 za 6,0), ale nie ma co być zachłannym;).
Pozdrawiam i powodzenia życzę!

I tak 4 fun strzelec gola:

Schurrle @ 2,1
Pulisić @ 2,9
Guerreiro @ 4,0
Piszczek @ 5,5 wszystko Fortuna

M 27

milt

Użytkownik
No nie wiem nie wiem ja postawiłem na Frankfurt Dlaczego :
1) Frankfurt będzie chciał wygrać a przeciwnik gra słabo na wyjazdach wiec to być
może jest szansa wygraną
2) Dwa ostatnie mecze HSV we Frankfurcie to remis i porazka
3)Frankfurt traci do Herty 5pkt
4)HSV wygral na wyjeździe tylko 2 razy
Zgadza się to co piszesz, ale nie tylko Eintracht który ma stratę 5 punktów do Herthy będzie chciał wygrać, HSV też. Po dwóch ostatnich wygranych zrównali się punktami z Werderem i Wolfsburgiem i mogą wygrzebać się z miejsca barażowego. Wygrali z trudnymi przeciwnikami i w meczu z Eintrachtem jak najbardziej mogą ugrać remis. HSV gra słabo na wyjazdach, ale w przed ostatnim wyjazdowym meczu wygrali z Leipzig 0:3 do tego dwa ostatnie wygrane mecze domowe. Dlatego z Eintrachtem w obecnej formie powinni zdobyć punkt.

K 170

kajsu89

Użytkownik
masala7 piszesz o osłabieniach Dortmundu a później przytaczasz mecze w których grali kompletnie inni zawodnicy to mija się z celem. Prosze nie pisz ze sa w stanie załatać dziury po Dembele czy Aubameyangu bo ten duet odpowiada za 70% bramek jak nie więcej.

masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
masala7 piszesz o osłabieniach Dortmundu a później przytaczasz mecze w których grali kompletnie inni zawodnicy to mija się z celem. Prosze nie pisz ze sa w stanie załatać dziury po Dembele czy Aubameyangu bo ten duet odpowiada za 70% bramek jak nie więcej.
Ten duet odpowiada za niecłe 54% bramek;), co nie zmienia faktu, że dzisiaj Borussia przetruchtała obok meczu... Swoją drogą Dembele 6 bramek, a Łukasz 5... Pozdrawiam.

mch91 261

mch91

Użytkownik
Kurs 2.2 na zwycięstwo Eintrachtu śmieszny. Przegrywają pięć ostatnich meczy ligowych z bilansem bramkowym 1-12 i grają z HSV w dobrej formie. 4 zwycięstwa, 1 remis, 1 porażka z Bayernem. Dwa ostatnie mecze wygrali i to nie z byle kim bo z Herthą i Borussią M.
Ok HSV gra słabo na wyjazdach, ale Eintracht gra beznadziejnie wszystko i u siebie i na wyjazdach. W tym spotkaniu powinien paść remis.
A ja Eintracht pograłem na betssonie po kursie 2.34 i uważam to za bardzooo dobry kurs. Frankfurt w ostatnich tygodniach zmaga się z plagą kontuzji, ale zawodnicy powoli wracają do zdrowia i już po meczu w Monachium widać, że zaczynają wracać na swój solidny ligowy poziom i z chimerycznie grającym Hamburgiem powinni wygrać więc dla mnie kurs 2.2 jest jak najbardziej do gry Po tym co zobaczyłem w meczu z Bayernem to na 90% meczu z Hamburgerami nie przegrają i powiem więc... wydaje mi się, że spokojnie mogą wygrać 2,3-0.

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
Bundesliga
Werder Brema - RB Leipzig
Typ: powyżej 4.5 kartki azjan 1.800 Bet365 ⛔⛔⛔

Mecz z lekkimi podtekstami. Były zawodnik Bremy Selke przeszedł przed sezonem do Lipska jednakże nic tam nie pokazał i większość spotkań przesiedział na ławce. Dziś ma szansę zagrać i napewno nogi nie odstawi. Po drugie w tym sezonie gra o utrzymanie do ostatniej kolejki będzie fascynująca. Po trzecie goście dostali lekkiej zadyszki i jeżeli chcą utrzymać 2 miejsce muszą wziąść się w garść. Nieprzewidywalna Brema sprawi sporo kłopotów w dzisiejszym spotkaniu gościom. Tego jestem pewien. Sędzia na to spotkanie to Christian Dingert. Gorąco polecam!

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Godzina: 15:30
Spotkanie: VFL Wolfsburg - SV Darmstadt 98
Typ: 1
Kurs: 1,52
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:
Goście raczej w tym sezonie nie uratują się przed spadkiem. Dla Wolfsburga wygrać ten mecz to obowiązek i myślę, że tak będzie. Kadrowo są dużo mocniejsi ale póki co grają bardzo słabo. Bilans u siebie to 3 wygrane, 2 remisy i 7 porażek, co w meczach na własnym stadionie daje im drugi najgorszy wynik w Bundeslidze. Dziś jest szansa na poprawienie tego bilansu, bo przyjeżdża najsłabszy zespół ligi a do tego najgorzej grający wyjazdy ze wszystkich doznając 11 porażek. Wolfsburg musi wygrać innej możliwości nie ma i moim zdaniem tak będzie.
Absencje w Wolfsburgu:
pierwszy bramkarz Benaglio (14 występów w tym sezonie), obrońcy Rodriguez (23 występy w tym sezonie, 2 gole na koncie) i Bruma (20 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie), pomocnicy Gerhardt (22 występy w tym sezonie), Błaszczykowski (19 występów w tym sezonie) i Dejagah (bez występu) i napastnik Osimhen (bez występu)
Absencje w Darmstadt
pierwszy bramkarz Esser (22 występy w tym sezonie), pomocnicy Vrancic (22 występy w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Rosenthal (11 występów w tym sezonie) inapastnik Olijnyk (3 występy w tym sezonie, 1 gol na koncie)
✅ 1-0

M 340

macvas

Użytkownik
Godzina: 15:30
Spotkanie: Werder Brema - RB Leipzig
Typ: Werder ✅✅✅
Kurs: 3,20
Bukmacher: Betclic

Analiza:
Bardzo ciężkie zadanie przed uciekającymi znad strefy spadkowej bremeńczykami. Na własnym obiekcie podejmą faworyzowanego wicelidera z Lipska. Goście pogubili ostatnio trochę punktów z ekipami z dołu tabeli i z pewnością w Bremie będą chcieli wrócić na właściwe tory. Co prawda i czego można było się spodziewać wieki temu, Bayern jest i pozostanie liderem i kwestia tytułu jest już sprawą zamkniętą, ale Lipsk nie zamierza oddać drugiej lokaty.
Werder na wiosnę zaliczył fatalne otwarcie - cztery pierwsze mecze bez punktów, ale były w tym domowe starcia z Bayernem i BVB. Natomiast kolejne cztery spotkania to bilans 3-1-0 (z tego trzy mecze grał na wyjeździe i dwukrotnie wygrał) oraz dająca się zauważyć poprawa gry zespołu trenera Nouri&#39;ego.
W tym czasie Lipsk (o czym wspominałem) grał w kratkę, &quot;goląc&quot; ligowy środek tabeli i niespodziewanie oddając punkty Hamburgowi, Augsburgowi oraz ostatnio Wolfsburgowi, a więc bezpośrednim rywalom Werderu do walki o utrzymanie, uniknięcie barażu czy może raczej ucieczkę w górę tabeli.
Właśnie w opisanej powyższej &quot;wiosennej regule&quot; w dyspozycji Lipska upatruję dzisiaj pewnej szansy gospodarzy na sprawienie niespodzianki i odnotowanie dopiero drugiej (na wiosnę) ligowej wygranej na własnym obiekcie. Nie będzie to łatwe, bo wicelider jest podrażniony i pod presją BVB, ale ostatnie ich spotkania pokazały pewne braki w formie i jeżeli Werder zaprezentuje solidną grę jaką pokazywali ostatnio na wyjazdach to będą w stanie przekuć to na trzy punkty. Liczę, że Gnabry i Kruse zaprezentują skuteczność pod bramką rywali. Obie ekipy są w czubie tabeli jeśli idzie o over2,5 stąd można dodatkowo pobrać over bramkowy na to spotkanie.

Osłabienia w szatni Werderu są nieco większe niż u gości, bo wypadli: Wolf, Zetterer, Bargfrede, Fritz, U. Garcia, Hajrovic, S. Yatabaré, J. Eggestein, Eilers, Lorenzen, ale trzon zespołu na wiosnę jest ograny, więc nie upatruję tutaj większego wpływu na rezultat.
W RB Lipsk nie wystąpią: Gipson, Klostermann, Keita, Y. Poulsen.

Powodzenia!

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Bundesliga
Werder Brema - RB Leipzig
Typ: powyżej 4.5 kartki azjan 1.800 Bet365

Były zawodnik Bremy Selke przeszedł przed sezonem do Lipska jednakże nic tam nie pokazał i większość spotkań przesiedział na ławce. Dziś ma szansę zagrać i napewno nogi nie odstawi
Tak tylko zapytam - ale dlaczego na pewno nogi nie odstawi? Z tego co pamiętam to sam odszedł do bogatszego zespołu. Werder nic złego mu nie zrobił więc niby dlaczego miałby NA PEWNO nogi nie odstawić? ????

mch91 261

mch91

Użytkownik
Jest kolarstwo. W sumie Dortmund już grał, Bayern gra jutro. Nie ma czego pokazywać, bo chyba nie będą dawać paralityków z Leverkusen czy Lipska.
Idąc Twoim tokiem myślenia nie wiem dlaczego puszczali dzisiaj Arsenal o 13:30 ????

A co do Bundesligi to po dzisiejszej porażce RB Lipska uważam, że Bayern jutro się zepnie i pewnie wygra z M&#39;gladbach. Bayern wylosował w LM Real i pewnie w okresie kiedy będą grali w LM Carleto będzie chciał rotować składem a do tego będzie potrzebna dość duża przewaga punktowa ponieważ grają wtedy z BVB i Leverkusen więc ta i następna kolejka będą grane przez Bawarczyków na 100% stąd mój typ:

Bayern wygra co najmniej 2 bramkami kurs: 2,10

mch91 261

mch91

Użytkownik
Pewnie dlatego, że pomimo beznadziejnej formy, nadal coś w tej lidze znaczą ;)
Coś znaczą?? Jeśli dla Ciebie drużyna która ma 19 pkt straty do lidera i prawdopodobnie rozpaczliwie będzie walczyła o top 4 coś znaczy w lidze to równie dobrze można to powiedzieć o Hoffenheim więc ich mecz z Leverkusen powinien być puszczony. Dyskusja prawdopodobnie zostanie usunięta, ale będąc kibicem Arsenalu mówi się o innych paralitycy to tak jakby łysy mówił komuś, że ma brzydką fryzurę.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom