Zeczywiscie rowniez mam a emaila nie dostalemJa nawet maila nie dostalem a 25 euro jest na koncie takze nie czekajcie na maila tylko sprawdzajcie konta.
Zeczywiscie rowniez mam a emaila nie dostalemJa nawet maila nie dostalem a 25 euro jest na koncie takze nie czekajcie na maila tylko sprawdzajcie konta.
Normalnie wpisalem login i haslo i mi weszlojak mozecie spr czy macie 25euro skoro ja sie nie moge zalogowac bo nie dostalem maila ?
Wiadomość była w spamie - posprawdzajcie spam :spokodfhgfh:ja mam pocztę na gmail i po 20 minutach @ brak ????
No u mnie to samo ???? Co jest?jak mozecie spr czy macie 25euro skoro ja sie nie moge zalogowac bo nie dostalem maila ?
Grajac za 750 euro wychodzi ze obrociles bonus dopiero 30 razy a nie 35obót yba większy niż 35 razy zagrałem już gdzieś ok 750 na slotach i dalej mam 17 E w bonus balance :/
z tego co widać to
"Wartość w polu Amount nie może być mniejsza niż 50.
Wartość w polu Amount nie może być większa niż 1,000,000."
ja mam na koncie 60e a obrotu raczej jeszcze nie wykonalem a w cashierze mam tak:balance:59.20 bonus credits:0.80 wiec moze moge juz wyplacic to 59 ,co?
Mozesz wyplacac masz 797$ kasy i 17 w bonusieja już wykonałem z 900 obrotu i dalej mam Balance:797.00 Bonus Credits:17.00
taki mam komunikat
A bonus is active and you cannot withdraw any funds before you meet the required restrictions required by the bonus. If for any reason you wish to cancel this bonus please contact support.