Moim zdaniem to jest jedna wielka banka ch... widzą że wygrałem ponad 1300 euro i zrobiłem już obrótu około 3000 euro.. dalej mam 17 euro tak jak miałem w bonus balance. gdy napisalem do nich czemu mam dalej 17 euro w bonus balance jak dawno wykonałem obrót ktory był założony w promocji czyli 25 euro x 35 razy czyli 875 euro. to kazali mi wpłacić 20 euro + to co mam na koncie jeszcze raz obócić 35 razy. jak napisałem do nich że niby czemu mam obracać zaś to wszystko jak bonus był jasno ustalony 875 euro i dawno go wykonalem napisali że niemam niby do nich pisać z zapytaniami że powiedzieli mi jasno co mam zrobić i jeśli będe dalej pisał to zablokują mi konto :/ śmiechu warte. dzisaj zaglądam na konto a tam w wymogach do wypłaty że niby musze 50 euro wpłacić :/ paranoja. napisałem im kilka kolejnych e-maili że zachowują się jak oszuści wystawiają bonusy aby przyciągnąc klientów a gdy ktoś wygra to starają się go tak wyrolować aby mu nic nie wyplacić .... jednym słowem firma gó... warta i trzymamy się od nich z daleka