postaram się przetłumaczyć to na polski :klikam na claim bonus i wyskakuje mi komunikat:
" in order to transfer your winnings you need to first meet the minium purchase reguiment for this promotion. Once you have done this, please return and make your transfer"
Kto wie o co biega?
tak musisz wpłacić minimum 20$klikam na claim bonus i wyskakuje mi komunikat:
" in order to transfer your winnings you need to first meet the minium purchase reguiment for this promotion. Once you have done this, please return and make your transfer"
Kto wie o co biega?
Też tak miałem i na drugi dzień 300 złoty było na MB. Więc cierpliwości.pytanie do tych co wypłacili: jeśli w wypłatach pisze mi reversible tzn. że jest ona przetwarzana ?
tylko teraz pytanie czy pozniej trzeba obracac bonus z spinow i depozyt;/ bo jeszcze czlowiek, ze nic nie wygra to przegra depozyt;]tak musisz wpłacić minimum 20$
sorki kolego, ale jak być czytał ze zrozumieniem to byś zobaczył gdzieś w moim poście że obracamy "sam" bonus ... tak mi napisali na czacie:tylko teraz pytanie czy pozniej trzeba obracac bonus z spinow i depozyt;/ bo jeszcze czlowiek, ze nic nie wygra to przegra depozyt;]
tak :spokodfhgfh:Zleciłem wypłate w piątek. Dostałem teraz mejla:
"Your withdrawal request on account number rvr.......
has been received. The details of this withdrawal follow
at the bottom of this email. "
Czyli wszystko jest ok?
ja po 20min od tego maila mialem hajs na mb ????Zleciłem wypłate w piątek. Dostałem teraz mejla:
"Your withdrawal request on account number rvr.......
has been received. The details of this withdrawal follow
at the bottom of this email. "
Czyli wszystko jest ok?
dz za odp.