>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

24 kolejka T-Mobile Ekstraklasy 26.04 - 29.04.2013

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Jagiellonia - Lech -0,25 1,82 sbo, pinnacle ✅
Jaga w ostatnim czasie radzi sobie bardzo dobrze, w ostatnim meczu z Wisłą
nie potrafili utrzymać wyniku 2-0 do końca meczu i zremisowali 2-2.
Lech ma teraz wielką formę, ponadto na wyjazdach gra kapitalnie.
Jaga będzie trudnym rywalem, bo potrafi grać zarówno z kontry jak i w ataku pozycyjnym.
Dla mnie w tym meczu padnie kilka bramek, BTS oraz over 2,25 i niższe linie na live można grac,
bo obrona Jagi nie jest mocnym punktem.

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań

Ostatni mecz 24 kolejki spotykają się Jagiellonia z Lechem większość z typujących osób widzi w nim pewne zwycięstwo Lecha który walczy o mistrzostwo może i faktycznie tabela ligowa oraz dobra passa na wyjeździe(11 zwycięstw i tylko jedna porażka) za tym przemawia ale przecież każda passa się kiedyś kończy i śmiem przypuszczać że może to być akurat dzisiaj. Tym bardziej że Jagiellonia jak i 6 pozotałych drużyn z Ekstraklasy wciąż ma realne szanse na to aby reprezentować Polskę w rozgrywkach Ligi Europejskiej więc teoretycznie mają o co walczyć. W bezpośrednich spotkaniach obu drużyn na stadionie miejskim w Białymstoku w 9 meczach bilans wynosi (4-1-4) czyli wychodzi na to że Jaga aż tak bardzo nie oddaje meczów drużynie z Poznania co więcej w dwóch ostatnich spotkaniach Jagiellonia pewnie wygrała 2:0. W dzisiejszym meczu również może paść taki wynik chociaż osobiście aż takim ryzykantem nie jestem aby stawiać na pewne zwycięstwo Jagiellonii w tym meczu chociaż nasza Ekstraklasa nie raz już mnie zaskoczyła więc kto wie? osobiście w dzisiejszym meczu postawię 1X z wmiarę dobrym kursem 1.76 gdyż czuję że po pierwsze Jagiellonia powalczy na swoim terenie który do łatwych nie należy (tylko 2 mecze przegrane) po drugie Lech w spotkaniach które musi wygrać akurat nie zawsze wygrywa tak było w meczu z Bełchatowem i Polonią(fakt było to na własnym stadionie ale rywal jest zawsze rywalem) no i po trzecie to że było już kilka przypadków w tym sezonie rozgrywkowym że kiedy w danej kolejce Legia nie wygrywała meczu to i Lech go nie wygrywał po cichu liczę że i dziś może tak się wydarzyć.

Mój typ
Jagiellonia Białystok - Lech Poznań⛔
1X - kurs 1,76

Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom