stiff100
Użytkownik
Po pierwsze Twoje bety mnie nie interesują bo nie mają żadnego znaczenia w tym jak gra Kaczmarek.. tak samo jak to że był obok Zieńczuka (który obecnie dno) był wybrany jako wartościowy zawodnik w poprzednim sezonie.. nie będę zajmował się rozpisywał się na temat tego piłkarza bo na to nie zasługuje, jeśli masz możliwość to sobie popaprz jak gra i co wnosi do zespołu. Kaczmarek gra bo nie ma kto inny grać, Alex czy Rybicki? Widzew to w tej rundzie przede wszystkim Phibel i jego długa piłka do Pawłowskiego to taktyka na kontrę i indywidualne umiejętności tych zawodników, do tego dochodzi Broź i Abbes w obronie i dośwadczenie Mielcarza, który nie raz ratował Widzew i mądre przytrzymanie piłki przed Dudka..To ja Ci również poradzę sprawdzić moje bety odnośnie polskiej ligi a dopiero później komentować czy mam pojęcie. Czekam na podanie przez Ciebie tych 3 bardziej wartościowych zawodników od Kaczmarka, który nie tylko strzela bramki i asystuje, ale również ciągnie grę do przodu jeżeli chodzi o kontrataki i atak pozycyjny. Dodam, że w zeszłym sezonie wybrany jako najlepszy skrzydłowy ligi po Nakoulmie i Zieńczuku.
dziękuje już się wystarczająco wypowiedziałem..